Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

mi-aduc aminte de verii mei (amandoimai mari ca mine (cu vreo 8-10 ani asa), tare-i admiram si ma comparam cu ei, voiam sa fiu si eu ca ei ti-nchipui
pinicuta
Postat pe 18 Mai 2010 14:47
aly_raz ia partea buna a lucrurilor Razvanel o sa aibe spate pe verii lui la scoala
mai sti cum era...baiiii vin cu fratele meu te bate de nu te vezi...ne dadeam mari cu fratii sau verisorii mai mari ce vremuri
alinakatt
Postat pe 18 Mai 2010 14:48
alina, dar voi pe cand veniti cu fratii? adica .. bb 2-3-10...? vesti ceva?
pinicuta
Postat pe 18 Mai 2010 14:48
e bine si nu prea eu am ramas doar cu ciurucuri, daca intelegeti ce zic, sa porti 8 copii in scoala, in licee prin tara, nu e chiar atat de simplu si na,...ii iei si tu in ordinea prioritatilor...nu stiu daca intelegeti ce vreau eu sa zic...in fine. Va pup
aly_raz
Postat pe 18 Mai 2010 14:49
e, hai nu fii... aveai frati sa te ajute la teme, sa iti explice, sa iti dea culegeri cu probleme, analize literare gata facute etc
pinicuta
Postat pe 18 Mai 2010 14:50
alinalatt da de unde, nu am nici o sora sau frate aproape, deci pica si varianta asta
aly_raz
Postat pe 18 Mai 2010 14:51
si apoi mezinii sunt mereu cei rasfatati (eu mereu am simtit ca sora mea a fost mai iubita ca mine-eu eram cea mare si mereu trebuia EU sa cedez)
pinicuta
nu cred ca in curand....mai sti anul trecut cand iti ziceam ca Barbara are bb imaginar in pumn la lasat balta de ceva vreme dar a inceput sa zica de fratior...nu stiu cat intelege dar mi-a placut la ziua ei cand mama mea a intrebat-o ce-ti doresti....a zis un fratior evident ca era un sabotaj la mijloc dar a fost o scumpa
alinakatt
sa va zic ca andrei azi-noaptea venit sa imi dezgoleasca burta ca sa doarma si el pe burtica mea (direct pe piele cu capul), ce numai bb mic sa doarma in burtica?
pinicuta
Postat pe 18 Mai 2010 14:52
pinicuta cand eu eram in generala, fratii mei erau deja la liceu la Iasi, Turnu severin, Bucuresti. Aveam doua surori cu 4 ani mai mari, cu care ma certam intruna...copilarii. dar am crescut cu totii, sanatosi, destepti si acum suntem la casele noastre, culmea, nici unul cu mama ce e si viata asta...pupici fetele
aly_raz
Postat pe 18 Mai 2010 14:55
ce fain e un dulcic
alinakatt
gata fetele, va las ma duc la dr
pinicuta
e fetita
alinakatt
Postat pe 18 Mai 2010 14:56
vezi sa vi cu vesti de rochite iti trimit rochita prin posta
alinakatt
Postat pe 18 Mai 2010 14:57
ce frumos...cand aud din astea parca ma bate gandul si pe mine sa-i mai fac un fratior lui Raz ca de altfel...
O zi frumoasa!
aly_raz
Postat pe 18 Mai 2010 14:57
al meu cand eram gravida, vroia sa intre si el in burtica..sa nu fie bebe singur... si el spunea intr-una la toata ca isi doreste o "fratioara"
aly_fab
Postat pe 18 Mai 2010 15:03
da, pai asa as zice si eu ca e fetita
pinicuta
Postat pe 18 Mai 2010 15:04
fratioara
auzi aly_fab tu nu te spiralezi cu noi
alinakatt
Postat pe 18 Mai 2010 15:05
tie pinicuta nu-ti cer sa te invarti in spirala ca poate ti se face rau ca esti graviduta si nu vreau
daca-i fratioara iti trimit rochita
alinakatt
Postat pe 18 Mai 2010 15:06
Super tare fetelor.Si eu mai am 3 surori cu care ma paruiam cand eram mai mica .Acum stam cu telefonul toata ziua la ureche si plangem una dupa alta.Ce ti-e viata.Pinicuta felicitari pt sarcina si multa sanatate si putere sa o duci pana la capat .Daca imi gasesc de lucru(sa scap de statutul de somer) punem si noi de-o fratioara
adelafistis
Postat pe 18 Mai 2010 15:10
Adela trebuie sa intri in spirala ...aduce energie pozitiva
si eu ma paruiam cu sorela dar acuma numai
alinakatt
Postat pe 18 Mai 2010 15:12
De la spirala se trage .Atunci ma alatur , dar fara guru
adelafistis
Postat pe 18 Mai 2010 15:15
dincolo pe tratament
e fara guru si obligat cu haine pe noi sa nu se cruciasca babele si baticurile pe aici.
Am plecat sa-l caut pe bivolaru
alinakatt
Postat pe 18 Mai 2010 15:18
deci ma alatur
adelafistis
Postat pe 18 Mai 2010 16:02
am fost cu bb meu sa-i faca vaccinul si nu a plans deloc:)
a fost cumintel
acu sa vedem daca face febra
am intrebat daca pot sa-i dau sa manance imediat dupa vaccin si au zis k da
si la baitza la fel...au zis k da
poate nu e voie la cel de 2 luni dar acu i-a facut bcg-ul
si poate nu face febra la asta(bcg)
dancris
Postat pe 18 Mai 2010 17:08
dancris noi cand am facut bcg nu am avut probleme.Nu am vazut sa puroieze deloc,nici macar rosu nu o fost,dar are semn . Noi chiar n-am avut nici o problema.
Azi am facut si noi vaccin si bebele nu a plans,doar s-o matait putin cand a bagat acul ,apoi ....ne-a certat putin si pe noi si pe asistenta si gata,si acum vad ca e vesel.
Noi paracetamol preventiv nu-i punem ca am inteles ca nu si-ar face efectul vaccinul.
La un an am inteles ca facem un vaccin si la un an si 2 luni alt vaccin. ( unul il au gratuit / unul trebuie cumparat)

lidya,chandy,adelafistis multumesc frumos pt raspunsuri. Maine o sa fug la librarie sa vedem ce carticele interesante gasim.

mamica_lui_raul si eu am fost in aceeasi situatie si acum bebele meu are 9 luni jumate si i l-am cumparat.......mai bine zis hep B l-a facut gratuit si infarix penta l-am cumparat. Intre vaccinuri tre sa fie distanta de o luna, la un an se face ROR(antirujeolica,atirubeolica,antiurlian) . Iar la un an si o luna sau la 6 luni dupa ce ai facut vaccinul care era normal la 6 luni (de ex noi l-am facut azi la 9 luni jum,at il vom face la 15 luni jum) ....se face vaccinul infarix penta .....asa mi-a spus mie doctorita azi.

aly_raz daca soacra are probleme cu bautura,atunci nu poti avea incredere s-o lasi cu puisorul tau....parerea mea....eu nu as lasa-o,mai bine gasesti o femeie,sunt persoane care vor si cateva zile pe saptamana.

aly eu la deshidratare stiam ca de obicei face diarie. kk verde am mai avut si noi,dar si de la mar poate face kk verde. sper sa fie bine.

eu_mino multa sanatate la fetita ta...pulmex gel este f bun,sau karvol,inhalant baby sunt pastilute ce se pun pe o batistuta in camera. Ceapa pe noi ne-a ajutat f mult...dar una mareee taiata in vreo 8-12 bucati.

Va

bau
Postat pe 18 Mai 2010 20:02
buna seara, dancris si eu stiu la fel ca dupa vaccin nu trebuie sa-i faci baita 2 zile, de mancare nu am auzit, acum fiecare face cum a fost sfatuit, depinde de medic
aly_raz , gandeste-te bine, cum sa il lasi cu o persoana care are bucurii la bautura? dar voi stiti mai bine.
O seara buna!
lidya
Postat pe 18 Mai 2010 21:26
multumim mult bau...ceapa trebe sa fie alba sau rosie? eu akum i-am pus (una alba mare) sper sa fie buna si sa ne ajute k tare rau e! oricum i-am aspirat nasucul inainte de culcare cu batista bebelusului...dar tot nu prea poate sa respire ...cred k va fi o noapte luuungaaa
eu_mino
Postat pe 18 Mai 2010 22:47
mai fetelor, eu iar mi-am instalat windows-ul si acum nu imi mai apare fereastra aceea micuta unde scriu fetele online, cea din jos dreapta!!!
Aveti si voi cumva problema asta? nu de alta dar chiar nu vreau sa-i dau vreo doi pumni la calculator!!

bau, ma bucur ca ati scapat de inca un vaccin.... el e un rezistent!!

eu_mino, nu conteaza, dar de preferinta alba! si insanatosire grabnica si voua!!
aly_fab
Postat pe 18 Mai 2010 23:38
eu_mino...eu la bebe cand a fost racit si avea nasucul infundat de nici nu putea sa respite ii dadeam cu spreay nazal.....marymer sau sterimar,ii inmuia ce avea in nasuc si apoi ii scotea singur,e foarte bun,,e cu sare marina,ii mai scoteam cu pompitza si aspiratorul decate ori ii dadeam sa manance,spreiurile astea poti sa le dai oricand,nu conteaza varsta
pupici la bebbic si insanatosire grabnica
asa cum s-a insanatosit al meu....rpd:)
dancris
Postat pe 19 Mai 2010 09:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Hai sa scriem poezii. 57 De la: dancris 12 Mai 2010 13:56
Hainute pentru copii 1 De la: deea_fancy 24 August 2010 12:37
vand masa de plastic cu scaunel 1 De la: kidz007112 2 Martie 2010 11:45
Concurs FasTracKids 7 De la: Andra 12 Noiembrie 2009 11:47
Vand tricicleta 2 De la: Krisstall 23 Iulie 2009 13:49
Setari Cookie-uri