Aly_Fab nici mie nu-mi apare casuta de jos cand intru de pe internet explore , dar daca intru de pe mozzila apare.....eu am windowsul nou. | ||
bau Postat pe 19 Mai 2010 15:06 |
||
---|---|---|
ana stai linistita ca o sa-ti spuna mama in continuare acum repeta doar ce aude daca toti cei din jur iti spun pe nume atunci si el iti spune la fel si Adriana cand era mica ii mai zicea la tatsu " tati Dani" si mie imi zicea" mama Oli" ca mai era si "mama Vio" care este mama mea o zi faina |
||
tusi_Oli Postat pe 19 Mai 2010 15:07 |
||
sarumana fetelor,m-am mai calmat deci nu imi ramane decat sa ma inarmez cu rabdare ca va reveni si ziua aia msik mult pentru raspunsuri |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 19 Mai 2010 15:10 |
||
eu_mino, stiu ca este greu pentru o mama sa aiba copilul racit, si vrem sa-i ajutam cat se poate de mult, dar uneori gresim prin a le da medicamente, si cum e o moda in romania sa le dai din auzite diferite medicamente ca asa a dat vecina sau prietena este ceva gresit. Nu vreau sa par aiurea, dar racelile sunt foarte comune la copii, si trebuie lasat si sitemul imunitar sa-si faca singur treaba. Pivalone eu stiu ca se recomanda doar la copii peste 3 anisori, este bun pe moment isi face efectul. Toate medicamentele isi fac efectul pe moment, dar au si efecte secundare, scad imunitatea, alergii si altele. Eu una incerc sa evit cat pot de mult orice fel de medicamente, mai ales la raceli... Eu am observat la copilul meu, cand ii dadeam paracetamol, ii curgea sange din nasuc de fiecare data...si curgea destul de mult sange...asta pentru ca paracetamolul, aspirina subtiaza sangele...ca sa ajute la circulatia sa, sa scada temperatura... Incearca cu apa salina (de la firma Calpol folosesc eu) si alimente ce contin vitamina C! Daca se inrautateste situatia fuguta la doctor!! Eu cand am fost cu bebe mic zilele trecute la doctor (nu locuiesc in Romania), pentru ca era ragusit si tusea, mi-a spus clar si raspicat: lasa copilul in pace nu ii da nimic, o sa se faca bine curand. Avea rosu in gat, si mi-a spus ca doar daca face febra mare sa-i dau ceva pentru scaderea temperaturei. In romania se pare ca unii doctori au contract cu farmaciile, recomanda medicamente peste medicamente. Si asta ca sa fie PREVENTIVI.. si normal ca omul este multumit ca nu s-a dus la doctor "dejeaba" si ca n-a plecat cu mana goala acasa!! Am uitat sa spun ca bebe e acum bine, mai tuseste dar foarte putin.... |
||
aly_fab Postat pe 19 Mai 2010 15:13 |
||
bau, buna! da, si eu am schimbat windows-ul, si probabil de aici se trage treaba. Modzilla asta ce-i? nu e un defence system? antispam ceva?! | ||
aly_fab Postat pe 19 Mai 2010 15:23 |
||
mozzila este un antispam eu nu am fost multumita de el tot batranul google ramane in front | ||
anaROBERT Postat pe 19 Mai 2010 15:24 |
||
mai, am chef de cearta, cine se cearta si cu mine azi???!! | ||
aly_fab Postat pe 19 Mai 2010 15:28 |
||
mozilla firefox este tot cum e internet explore......si e f bun,eu sunt mai multumita de el decat de internet explore. ana nu are legatura cu google,pe google se poate intra si de pe internet explore si de pe mozilla firefox(cele 2 sunt programe...google este web |
||
bau Postat pe 19 Mai 2010 15:29 |
||
Hai sa va dau tema de citit: CEL MAI BUN ANTIBIOTIC NATURAL Usturoiul - Allium sativum - Ceapa - Allium cepa. Exista vreun aliment biblic at�t de puternic �nc�t sa va poata apara de ciuma bubonica? At�t de puternic �nc�t oamenii de stiinta sa-1 testeze contra SIDA? At�t de puternic �nc�t sa poata vindeca un brat estropiat, uscat, paralizat? At�t de puternic �nc�t batr�nii, bolnavii, cei suferinzi de tot felul de infirmitati sa fie transformati, din invalizi fara speranta care abia �si pot t�rsi talpile c�tiva pasi, �n oameni robusti si energici, capabili sa alerge, sa dea cu piciorul, sa sara si sa tina pasul cu oricine? In mod incredibil, EXISTA si �l veti gasi - nu �n dulapiorul cu medicamente, ci �n gradina de zarvaturi! In Tara Sf�nta cresc cam saizeci si sapte de soiuri de usturoi (Allium sativum), astfel �nc�t nu e deloc ciudat ca evreilor li s-a format gustul pentru aceasta planta. Vestitul oras de odinioara Escalom, din Palestina, este denumit literalmente dupa o specie de usturoi, salot (�n latina , Allium ascalonicum). O masa tipica a evreilor din Antichitate, �ncepea cu un aperitiv const�nd din andive, laptuci si ridichi, care se �nmuiau �ntr-un amestec de untdelemn de masline, usturoi tocat, sare si otet (mujdei) si erau savurate cu mare placere. Talmudul - cele treizeci si noua de carti cu comentarii biblice care interpreteaza legile din Biblie, dat�nd din secolul �nt�i - �ndruma ca multe genuri de m�ncare sa fie asezonate regulat cu usturoi, pentru a alunga bolile care se pot ivi de la m�ncarea stricata. De asemenea, evreii agatau usturoiul de st�lpii usilor, pentru a alunga influentele negative. O asemenea mentalitate poate parea �nvechita, dar se �nt�mpla - dupa cum a demonstrat stiinta moderna -ca aburii sulfurosi puternici emanati de usturoi sa ucida bacteriile si virusii - dezinfect�nd aerul, trupul si orice lucru cu care mai intra �n contact. Egiptenii, evreii, grecii si romanii din Antichitate m�ncau si foloseau cu totii usturoiul, pe plan medicinal, pentru o ampla gama de maladii. Documentele scoase la lumina de arheologi, arata ca - usturoiul se folosea pe scara larga: " 1. ca infuzie (ceai) pentru reducerea febrei; 2. ca decoct, pentru intestinele descuiate; 3. ca prisnita, pentru umflaturile dureroase; 4. ca frectie, pentru �ntinderile de muschi sau de ligamente; 5. ca tinctura, pentru parazitii intestinali; 6. ca tonic general, pentru ameliorarea starii inimii si fortificarea digestiei. In medicina Egiptului antic, un anume Hesy Re, Sef al Dentistilor si Medicilor �n jurul anului 2600 �,Ch., plomba cariile cu usturoi zdrobit! In vremea aceea, domnea ideea ca un dinte stricat trebuie pastrat cu orice pret, �n loc de a fi scos. |
||
aly_fab Postat pe 19 Mai 2010 15:30 |
||
eu_mino eu nu i-as da antibiotic pt o raceala gen tuse/nas infundat/rosu in gat. am auzit ca a zis cineva de bixtonim.....nu e bun nici pt copii nici pt adulti,pt copii mi-a zis doctorul ca ar trebuii diluat cu apa dar si asa e prea puternic si produce dependenta....din pacate maternitatile ii fac publicitate chiar il da cadou la iesirea din spital |
||
bau Postat pe 19 Mai 2010 15:32 |
||
apropo fetele buna | ||
bau Postat pe 19 Mai 2010 15:33 |
||
inca ceva: Usturoiul este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut, sub forma de aliment pur. Contra sucului sau, germenii de raceli, gripe si viroze nu au nici o sansa. Descompune flegma, combate infectiile, degajeaza sinusurile, bronhiile si plam�nii. Omoara cei mai oribili microbi - chiar si pe cei ai leprei, gonoreei si cangrenei - �n cinci minute fix! �n testele de laborator, acesti germeni au fost aruncati efectiv pe marginea unui platan de cultura! Un miligram de usturoi avea aceeasi putere cu douazeci si cinci de unitati de penicilina. Este o planta at�t de puternica �nc�t, c�nd e frecata'pe picioarele cuiva, intra rapid �n s�nge si poate avea un efect benefic �n plam�ni. O cataplasma cu usturoi pusa pe talpile picioarelor este foarte buna pentru oprirea tusei si alungarea racelilor. Se face toc�nd c�tiva catei de usturoi, amestec�ndu-i cu putin untdelemn de masl ine si aplic�nd mixtura pe talpi. Oameni bolnavi de plam�ni - ajunsi �n pragul mortii - suferind de tot felul de maladii respiratorii (astma, emfizem si oribilele bronsite, alergii si abcese pulmonare) s-au �ntremat si au plecat complet vindecati, laud�nd aceasta planta miraculoasa. Incredibil, am vvrut sa va impartasesc si voua aceste lucruri |
||
aly_fab Postat pe 19 Mai 2010 15:38 |
||
noi am fost pe munte in weekend si seara era f rece chiar daca peste zi erau peste 15 grade. Fiemea a facut amigdalite, sambata si duminca a facut febra dar pana am ajuns in timisoara am tinut-o doar pe nurofen sa-i scada febra si niste granule homeopate alea cate le aveam la mine.Luni am fost la doctor ia schimbat granulele marti la gradi.Fara antibiotic fara alte complicatii. |
||
alinakatt Postat pe 19 Mai 2010 15:38 |
||
aly_fab ziceai ca vrei fight? | ||
alinakatt Postat pe 19 Mai 2010 15:40 |
||
alinakatt hop si tu !! da, as vrea oare ce se intampla?! eu de obicei sunt pasnica... dar azi stau cu capul in nisip ca strutul... nu ies afara!! deja m-am certat cu sotul la telefon!! boala asta cred ca se numeste ciufutzenie! |
||
aly_fab Postat pe 19 Mai 2010 15:43 |
||
no, cine bea un suc de usturoi alaturi de mine ??????? | ||
aly_fab Postat pe 19 Mai 2010 15:46 |
||
nehhh cearta???de ce sa ma cert???eventual sa ne sfasaim reciproc cred ca ai iesit prea repede din spirala si ai pierdut din energie de te-a prins ciufuzenia |
||
alinakatt Postat pe 19 Mai 2010 15:47 |
||
aly_fab nu esti singura intr-o stare nasoala | ||
bau Postat pe 19 Mai 2010 15:48 |
||
nu? cine mai este? bau tu?? cu tine nu vreau sa ma cert, ai fi uultima u care m-as certa | ||
aly_fab Postat pe 19 Mai 2010 15:50 |
||
Mony tu te-ai spiralat poate din cauza asta ...sti Aly_fab era spiralata si tu nu poate ai furat din karma ei | ||
alinakatt Postat pe 19 Mai 2010 15:50 |
||
discriminare | ||
alinakatt Postat pe 19 Mai 2010 15:52 |
||
no, hai sa ne sfasieim reciporc inversia literelor facuta intentionat de data asta cum ramane cu spirala? |
||
aly_fab Postat pe 19 Mai 2010 15:53 |
||
Ana si noi suntem in perioada in care Darius ne zice pe nume.La inceput ii zicea la tati i-ar apoi a trecut si la mine .Poate m-a deranjat un pic la inceput doar ca acum nici nu mai fac diferenta.E clar cand vrea ceva , se gudura pe langa mine , imi da pupici si imi zice mamiiii asa melodios .Atunci stiu ca vrea desene sau un desert sau sa ne jucam.Iar cand zice dela......deja se impune si trebuie executat.Oricum imi vine sa-l manc cand il vad asa ocos .Aly_Fab noi servim deja de 4 zile suc de usturoi .Super bun il laptic la Darius | ||
adelafistis Postat pe 19 Mai 2010 15:53 |
||
alina, sa stii ca asta-i buba mony, hai sa ne spiralam in spirala fetelor poate ne trec | ||
aly_fab Postat pe 19 Mai 2010 15:54 |
||
adelafantis, pui usturoi in laptic ?? | ||
aly_fab Postat pe 19 Mai 2010 15:56 |
||
Da vedeti fetele,la asta nu m-am gandit ...ce noroc am cu voi ca gasiti tot timpul unde e problema apropo de usturoi de la ce varsta cum il faceti,cum sa le dam la bbei? |
||
bau Postat pe 19 Mai 2010 15:57 |
||
dar nu aici dragelor dincolo e spirala Fratele meu pana acum 13 ani avea un nume dar de cand a venit nepoata el se cheama Dudu si Dudu a ramas. |
||
alinakatt Postat pe 19 Mai 2010 15:57 |
||
iubiti-va am plecat la gradi |
||
alinakatt Postat pe 19 Mai 2010 16:04 |
||
mony, auzi ca nu aici.. si eu care tineam mainile intinse spre voi, de aia nu le simteam .. pe tratament e spirala | ||
aly_fab Postat pe 19 Mai 2010 16:05 |
||
Aly_fab astept un miel pt porecla .Am inceput sa-i pun apa de pe usturoi .Cam asa e reteta :50ml apa plata fiarta se pun peste 2-3 catei de usturoi si se lasa la macerat.Eu ii fac seara pt laptele de dimineata si invers pt portia de seara.E foarte bun si e concentrat.Darius a fost diagnosticat cu limbrici in febr cand am facut tratament cu zentel , iar acum mi s-a zis iara sa incep tratamentul.Asa ca am cautat pe net si am gasit pe un alt forum scris de o mamica care ii face copilului trat de ceva ani cu medicamente si nu i-a trecut , iar acum a primit reteta de la un doctor.Oricum e bine sa-i faci o cura preventiva mai ales ca ei consuma multe lactate iar viermisorii nu dau semne foarte vizibile o data ce se instaleaza.In plus se iau si prin simplu stranut sau strangere de mana | ||
adelafistis Postat pe 19 Mai 2010 16:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Hainute bebe 0-2 ani la pretul de 3,4,5, ron bucata | 1 | De la: Bianca291 26 Februarie 2010 07:17 |
vene sparte pe picioare | 2 | De la: Lalea 29 Iulie 2009 10:44 |
vand carut hauck rosu roz/patut roz | 2 | De la: flory_sica 11 Ianuarie 2013 19:03 |
|
||
dintisorii | 1 | De la: sofiuta 6 Ianuarie 2010 11:35 |
vand balansoar - ideal pt alaptat | 2 | De la: carmen_adriana50 8 Februarie 2011 15:44 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural