Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

buna fete...v-ati apucat de treaba...nu mai e nimeni pe aici?
dancris
Postat pe 19 Mai 2010 17:01
eu cu cine vorbesc...singurica?
:(
dancris
Postat pe 19 Mai 2010 17:02
v-ati bagat in spirala?:)
dancris
Postat pe 19 Mai 2010 17:04
adela, ma duc sa caut un miel, da` daca nu gasesc miel e bun si o capra mai pricajita??
zentel, ce-i antibiotic? nu stiam ca limbricii se iau asa usor... cred ca este o idee f buna cu usturoiul si sper sa scapati de aceasta problema.

dancris, da, ne-am bagat in spirala, ne-am spiralat pana am ametit

aly_fab
Postat pe 19 Mai 2010 18:09
ses apropos de mamele care-si lauda odorii, eu m-am referit la cele care-si dau atata importanta cand fac acest lucru, mai ales comparativ cu alti copii, gen: al meu face aia al tau de ce nu, al meu vorbeste, al tau de ce nu? etc etc. la fel cum spunea si Ana ca i s-a reprosat oarecum faptul ca nu-i spune copilul mama. Eu nu m-am referit la mamicile care discuta despre copii lor, care invata una din experienta alteia, care stiu ca fiecare copil are ritmul lui, e unic si deosebit de restul. Imi laud si eu copilul, nu zic nu, dar fata de mama, de prieteni, de rude si niciodata fata de o alta mamica cu un bebe de varsta lui...
aly_raz
Postat pe 19 Mai 2010 22:13
fetelor am citit tot ce ati scris voi...deci sa va spun cum sta treaba la noi...initial am vrut sa mergem la medicul de familie dar pt k data trecuta ne-a dat tratament gresit de cand am vazut ca nu se amelioreaza starea bebelinei ci din contra se inrautateste si am fost la spital au vrut sa ne interneze...akum am mers direct la spital ...si de akolo ne-au dat tratamentul asta...nici nu mai stiu ce sa cred...toti medici is de kkt...
eu_mino
Postat pe 19 Mai 2010 22:16
eu_mino,ce tratament? cum se simte acum? fii mai explicita te rog
aly_fab
Postat pe 19 Mai 2010 22:21
tratament cu pivalone,eurespal,zinnat
eu_mino
Postat pe 19 Mai 2010 22:51
dar ziceam k tocmai de aia k data trecuta dr ne-a dat tratamnet gresit akum am mers direct la spital...dar din kte ziceti voi nici tratamentul asta nu e bun...ma refer la pivalone kre ati zis k e antibiotic si nu se recomanda copiilor sub 3 anisori ...nu?
eu_mino
Postat pe 19 Mai 2010 22:54
ba se poate folosi pivalone si sub 3 ani, dar numai in cazul in care celelalte spray-uri nu iti sunt de folos, iar eurespal se da daca tusea e productiva, e un siropel mai tare...daca tusea e seaca poti folosi altceva, noi am luat stodal care e un siropel homeopatic foarte bun. insa cate bordee, atatea obicee...
aly_raz
Postat pe 19 Mai 2010 23:13
aha am inteles...noua astea ne-au prescris de la spital...cum poate un dr sa fie asa de nepasator cand e vb despre un copilas?dc nu ne-a dat sa ii dau ceva mai putin stronbg si dupaia astea...?
eu_mino
Postat pe 19 Mai 2010 23:18
eu_mino imi pare rau ca ai dat peste asemenea doctori,din pacate exista,am patito si eu de mai multe ori , dar mi-am ascultat instictul si nu i-am dat ce mi-a zis doctorul . O singura data i-am dat antibiotic cand mi-a facut laringita acuta.
In rest cand a avut rosu in gat sau nas infundat,tuse am incercat sa-l tratez prin alte feluri dar fara antibiotic....iar acum is f hotarata sa merg la homeopat.
Ai putea sa intrebi, poate cunosc un homeopat bun alte mamici din zona ta , ar fi f bine daca ai cere parerea lui in astfel de momente.

bau
Postat pe 19 Mai 2010 23:24
la noi se poate orice, eu stiu asta de la med pediatru la care mergem, la cea de familie am fost o sg data cand ne-a dat antibiotic pt rosu in gat, inceput de laringita, apoi sa constat la pediatra in urmatoarea zi ca bebe avea pojarel de atunci mergem doar la pediaru, prefer sa platesc acolo consultatia si sa am incredere, decat sa merg la med de familie sau la spital unde nu cunosc...unii medici sunt pur si simplu neseriosi, ca sa nu spun altfel!
aly_raz
Postat pe 19 Mai 2010 23:24
Eu la spital nu am mai mers nici macar pt analize,pt absolut nimic,pt ca mi-e urat de spital si de felul cum se comporta oamenii de acolo.
Totul fac la cabinete particulare,mai ales ca acum se primeste trimiterea si la cabinete particulare.
Eu am doctorul de familie de specializare pediatra , dar am observat ca sistemul lor este sa dea antibiotic si pentru un rosu in gat,asa ca mi-am facut farmacie in casa,am antibiotice nedesfacute.

Fetele care au steamer...am retete pt steamer.

Am mai primit ceva interesant azi despre homeopate...e mult de citit daca vreti.......nu chiar asa mult...2 pagini,cine are rabdare...mie mi s-a parut f interesant
bau
Postat pe 19 Mai 2010 23:37
mony te rog
aly_raz
Postat pe 19 Mai 2010 23:43
poi sa stiti k si eu am sa merg de akum inainte la cabinet particular...fac orice sa imi vad copilul zambind sanatos ,oricat ar costa...si asa am dat 100 de lei pe medicamente si batista bebelusului...pt sanatatea copilului meu sunt dispusa sa dau n lei doar sa fie bine...asa e cu spitalele si doctorii de oriunde din tara, lasa muuuult de dorit...
eu_mino
Postat pe 19 Mai 2010 23:47
buna seara fetele,va pupic

eu_mino si eu am folosit pivalone la al meu copil cand avea 1 an si 4 luni si era atata de infundat saracutu si in doua zile cu respectivul pivalone si-a revenit si de atunci nici nu am mai avut probleme si sper nici sa nu mai aibe
anaROBERT
Postat pe 19 Mai 2010 23:49
buna Ana, zi-mi te rog, tu ce faci cu bebe de la 2 ani? ca eu sunt in dubii tare, nu stiu incotro sa apuc, cum sa fac sa fie mai bine...
aly_raz
Postat pe 19 Mai 2010 23:54
buna seara fetelor, pupici de la brasov, nu v-am mai vazut de mult
Laura_M
Postat pe 19 Mai 2010 23:56
pai off aly crede-ma ca am o mare problema si eu si nu aud nimic bun de cresele astea am sa iti si spun de ce:

cresa de la cet are probleme grave cu asa numitele supraveghetoare,doi copii ibligati sa stea pe olita mai mult decat era cazul care au ajuns operati la rinichi din cauza asta.

cresa big ben bani multi si tratatie nasoala,copii peste tot dar nimeni langa ei

asa ca nu stiu ce sa fac si in toamna trebuie sa ma intorc la munca,dar cred ca voi mai lua un copil in grija si mai stau acasa pana face si al meu varsta de gradinita sa poata vorbi sa imi spuna ce si cum sta treaba

alta solutie eu nu gasesc si la cresa
anaROBERT
Postat pe 19 Mai 2010 23:57
buna Ana

Aly_raz mai exact care ....retete....sau ....homeopat?
bau
aly nu ai cu cine sa-l lasi?
Laura_M
asa e anarobert ...de cand ii dau cu el (pivalone) nu mai are prob...k in primele 2 nopti nici nu putea sa respire si se trezea plangand...akum nu o mai aud sa respire greu sau sa sforaie sau sa horcaie...deci e ok numai sa nu fie prea tare pt ea...si eu va doresc sa nu mai aveti prob cu nasucul anarobert
eu_mino
buna bau,buna laura
anaROBERT
Postat pe 19 Mai 2010 23:58
buna laura
bau
Postat pe 20 Mai 2010 00:00
sarumana eu_mino sper sa va faceti si voi bine si sa scapati odata toate mamicile de chinul asta cu bebeii bolnaviori,care saracutii doar cer mila si noi nu stim ce au si e ii doare

rau nu are de ce sa ii faca pivalone,are in compozitia sa foarte putin antibiotic dar atentie nu il folosi mai mult de 4 zile sa nu devina o dependenta.
anaROBERT
Postat pe 20 Mai 2010 00:01
ana, iti mai zice robert pe nume?
Laura_M
Postat pe 20 Mai 2010 00:01
vad ca tot vb de pivalone asta, ce e? medicament ceva?
Laura_M
Postat pe 20 Mai 2010 00:02
daaa laura si nu vrea sa spuna mami sau mama si nu stiu ce sa fac il mai las asa o perioada poate e cum spune fetele,trecator,si sper sa treaca odata ca numai ana ii iese din gura si mas(adica mars)
anaROBERT
Postat pe 20 Mai 2010 00:03
mony homeopatice te rog
laura nu am cu cine sa-l las, am soacra la doua blocuri dar...am vb zilele astea de ea...mor de nervi
ana pai nu-l tii si pe al meu? eu oricum vreau pe cineva cu un program haotic, adica nu am zilnic nevoie de ea sau doar cateva ore pe zi, iar in weekend sunt eu acasa... am mai vb si eu cu mamici, numai de naspha insa...offff
aly_raz
Postat pe 20 Mai 2010 00:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pentru mos craciun 1 De la: ionelutza 13 Decembrie 2009 14:12
Produse BIO 1 De la: MihaelaStanciu 6 Octombrie 2008 19:35
SUPA DE LEGUME 7 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:21
Vand scaun auto bebe Synthesis XT plus FUEGO Chicco 1 De la: kidz008323 28 Mai 2010 10:54
Hai sa scriem poezii. 57 De la: dancris 12 Mai 2010 13:56
Setari Cookie-uri