Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

pai aly raz eu la cresa clar nu il dau,sa mai stau un an acasa nu mor de foame dar macar mai iau un copil,indiferent de program sau de ore pe zi,asa ca il tin si pe razvanel cum sa nu
anaROBERT
Postat pe 20 Mai 2010 00:05
buna fetelor!! bau, eu am steamer, daca ai retete trimite-mi please pe privat !!

eu_mino, imi pare rau sa aud cele scrise mai sus... unii doctori chiar nu le pasa, dar nici magicieni nu sunt. Un medicament, de orice gen a fi el poate actiona total diferit de la o persoana la alta. Si doctorul NU are de unde sti daca va reactiona bine sau nu, el doar prescrie ce a invatat. Nu le iau apararea, pentru ca stiu cum sunt doctorii in romania, dezinteresati, flegmatici si zeflemisti, dar ai incredere si in instinctul tau de mama si in sistemul imunitar a lui bebe tau!
aly_fab
Postat pe 20 Mai 2010 00:06
adu-l pe razvi la brasov ca si andrei dupa ce face 2 ani v-a sta cu al meu ca nu are un loc de munca sa trebuiasca sa mearga zilnic la munca, si atunci il las cu el, pe mama nu o am langa mine, e prea departe si uite asa.. ca ne cunaostem nu-ti iau nimic
Laura_M
Postat pe 20 Mai 2010 00:06
Preven�ia natural�
Cel mai important medicament homeopatic �mpotriva gripei este Osciloccocinum, un remediu fran�uzesc, preparat din ficat �i inim� de ra��, �n 1925. Exist� dou� studii clinice importante cu Osciloccocinum, unul realizat de francezi �n timpul epidemiei din 1987, cauzat� de un virus H1N1 �i cel�lalt realizat �n Germania �n 1990. Ambele studii au indicat efecte de vindecare ale preparatului, semnificative statistic, comparativ cu loturile studiate.
�n prezent, mul�i homeopa�i folosesc scheme de preven�ie �n perioada anotimpului rece, utiliz�nd preparatul Osciloccocinum, o dat� pe s�pt�m�n� sau o dat� la dou� s�pt�m�ni, alternativ fie cu Vaccinul anti-gripal homeopatic al sezonului respectiv, fie cu remediul de constitu�ie al persoanei (atunci c�nd se cunoa�te), fie cu un preparat numit Influenzinum 30. De c��iva ani de zile folosesc astfel de scheme �n intervalul septembrie � aprilie anul urm�tor, iar rezultatele sunt mul�umitoare.
Preparatele tip Imunogrip (cu suc proasp�t de Echinaceea purpurea) sau Imunogrip junior, administrate la �nceputul sezonului rece (septembrie � octombrie) �i apoi la �nceputul prim�verii (februarie � martie), determin� rezultate la fel de bune �n preven�ia gripei �i a virozelor respiratorii.
Administrarea de suplimente de minerale �i vitamine, �n special preparate care con�in Spirulin� �i Chlorella (alge) sau preparate ale stupului (vitamina C cu propolis, �n special), la �nceputul anotimpului rece �i apoi la �nceputul prim�verii, realizeaz� o �nt�rire benefic� a imunit��ii organismului. Dac� sunt asociate cu macerate glicerinice precum Rosa canina MG=D1 (m�ce�) sau Abies pectinata MG=D1 (brad), �n scheme de 1-2 luni � efectele sunt dintre cele mai bune.
Cele mai bune medicamente �mpotriva gripei r�m�n iubirea �i fericirea. Oamenii ferici�i nu se �mboln�vesc. �ndr�gosti�ii nu se �mboln�vesc niciodat�, de�i nu le trebuie nici m�ncare, nici altceva. Acea stare interioar� de fericire, de plutire calm� ob�inut� c�nd ascult�m o muzic� �n�l��toare, c�nd citim o carte bun�, c�nd facem o plimbare prin parc, printr-o p�dure sau la malul m�rii, c�nd avem o conversa�ie fascinant� sau c�nd privim un cer �nstelat de o claritate uimitoare � este starea proprie a fiin�ei umane. Atunci c�nd ne sim�im o parte din natur�, o parte din Univers, c�nd �tim c� suntem un suflet minunat �n c�utarea minunilor lumii, armonia noastr� interioar� nu va permite nici o agresiune din exterior. Corpul func�ioneaz� eficient, imunitatea �i face datoria �i viru�ii �i pierd puterea asupra noastr�.
S� nu v� fie fric� de grip�!
Frica este cea care atac� armonia interioar� a organismului.
bau
Postat pe 20 Mai 2010 00:07
buna aly_fab
Laura_M
Postat pe 20 Mai 2010 00:07
Tratamentul natural
Chiar dac� apar simptomele de grip�, exist� o multitudine de remedii homeopatice �i de preparate naturiste care ajut� la ie�irea cu bine din episodul infec�ios. Exist� trei medicamente homeopatice mai frecvent indicate la debutul unui episod gripal: Belladona, Gelsemium sau Arsenicum album, frecvent folosite �n dilu�iile 9CH sau 30CH.
Belladona este indicat� atunci c�nd apare febr� foarte �nalt�, cu bufeuri intense de c�ldur� �i durere de cap puternic�. Persoana are ochii sticlo�i �i este letargic�, st�nd f�r� putere �n pat, cu fa�a ro�ie congestionat� �i m�inile �i picioarele foarte reci.
Gelsemium este indicat �n prezen�a frisoanelor, a durerilor musculare �i a febrei nu foarte mari, dar cu absen�a setei. Copilul vrea s� fie �nvelit, este moale �i foarte obosit. St� cu ochii mereu �nchi�i, este somnoros �i nu mai are energie nici m�car s� pl�ng�.
Arsenicum album este indicat c�nd gripa �ncepe cu simptome digestive, �n special cu v�rs�tur� �i la scurt timp �i diaree. Copilul este anxios, friguros �i �i este sete, cer�nd mici �nghi�ituri de ap�.
�n zilele urm�toare de boal� poate apare congestia nazal�, durerea de cap �i tusea, care se agraveaz� la cea mai mic� mi�care. Acum remediul homeopatic indicat este Bryonia. Copilul este febril �i �nsetat, se dezvele�te, simte nevoia de aer curat, este iritabil �i sc�ncit.
Dac� tusea se transform� din uscat� �n umed�, cu secre�ii g�lbui din nas �i din g�t, atunci schimb�m remediul cu Pulsatilla. Copilul devine pl�ng�cios, se aga�� de mam�, vrea s� fie �inut numai �n bra�e �i nu vrea s� fie l�sat deloc singur.
Dac� secre�iile nazale �i faringiene devin v�scoase �i verzui, atunci ne g�ndim la Kali bichromicum. Copilul are deja o tuse groas�, din piept (bron�it� sau bronho-pneumonie) �i se treze�te noaptea din cauza tusei �i a congestiei.
Dac� apare r�gu�eala �i sufocarea, ca urmare a congestiei laringelui �i faringelui, avem remedii precum Aconit, Hepar sulphur �i Spongia. Aconit-ul este un remediu de urgen��, c�nd sufocarea apare brusc, noaptea, cu fric� de sufocare �i sufocare, punem 3 granule �n pu�in� ap�, �i d�m c�te o linguri�� din 5 �n 5 minute, fugind �n acela�i timp cu copilul proteine animale, reprezint� regimul �n perioada bolii.
�n perioada convalescen�ei pot fi utilizate preparate precum Prunus spinosa MG=D1 (porumbar) cu Cedrus libani MG=D1 (cedru), precum �i remedii homeopatice precum Kali phosphoricum D6, 3 granule de 2-3 ori pe zi, 10-14 zile sau Quarz D6, 3 granule de 2-3 ori pe zi, 10-14 zile, sau Arnica 5 CH, 3 granule de 2-3 ori pe zi, 10-14 zile.
S� nu ne fie team� de grip�.
Avem la �ndem�n� multe mijloace de preven�ie �i tratament. Avem sim�ul umorului �i creativitatea, avem natura �i plantele, avem prietenii din jur. Nu pleca�i urechile la mesajele de fric�. Asculta�i numai mesajele pline de iubire ale celor c�rora le pas� de oameni �i de sufletele lor.
S� ave�i o iarn� lini�tit�!!
bau
Postat pe 20 Mai 2010 00:08
buna aly_fab

laura pivalone este un spray nazal pentru muciosi cu nasucurile infundate care in compozitia sa contine si antibiotic,este foarte bun
anaROBERT
ce dragute sunteti
pai ana da tu nu stai cu socrela in casa? ea ce puii mei face?
laura e cam departe la brasov, asa il duc la mama la suceava dar nu vreau sa-l dau de langa mine
aly_raz
asta am primit...

buna aly_fab Trimit pe mess?
bau
Postat pe 20 Mai 2010 00:09
iti trimitem poze pe net in fiecare zi nici nu vreau sa ma gandesc cand incep munca ce greu o sa-mi fie sa plec fiind obisnuita cu el toata ziua
Laura_M
Postat pe 20 Mai 2010 00:10
bau oscillococcinum luam si noi, pt imunitate merci frumos, le copii si eu in pc
aly_raz
eu ba da stau cu soacra in casa dar nu avem discutii doar buna ziua si atat in rest fiecare cu treaba si probleme ei,si nu imi las eu copilul pe mainile ei,ea mreu e bolnava,mereu o doare cate ceva si ma lipsesc
anaROBERT
gata, am inteles ana, multam fain, eu foloseam sprei de la humex pentru muciosu de fiimiu
Laura_M
Postat pe 20 Mai 2010 00:11
laura, te salut din mers si pe celelalte fete!! ma duc la somn......... ca de cand asteptam clipa in care sa fac nani!! Noapte buna fetelor! sa fiti cuminti!!!
aly_fab
Postat pe 20 Mai 2010 00:12
pe viitor sa sti laura este ff bun

pa aly_fab somnik usor
anaROBERT
Postat pe 20 Mai 2010 00:13
ti-e somn, deja?
la nani pipile, somn usor
Laura_M
Postat pe 20 Mai 2010 00:14
noapte buna aly eu trebuie sa ma documentez ca bat examenele la usa

nasol ana, te inteleg, e tare greu sa nu ai pe nimeni langa tine
laura esti o draguta, dar nu mai bine vii tu la mare, acum si asa vine vara, sa mearga bebii impreuna la scaldat
aly_raz
Postat pe 20 Mai 2010 00:15
mai fetele, da am vazut ca v-ati pus pe treaba saptamana asta, ati facut la clatite si gogosele de numa numa
Laura_M
Postat pe 20 Mai 2010 00:15
da aly_raz asa este dar trec toate

eu aseara am facut salam de biscuiti,sper sa nu va fac pofta,a mancat fimmiu azi de a spart si apoi ma miram de ce nu vrea copilul sa manance
anaROBERT
Postat pe 20 Mai 2010 00:17
ok...f interesant bau...ma duc si eu la somn...noapte buna fetelor!
eu_mino
Postat pe 20 Mai 2010 00:18
zici bine aly, trebuie sa te imprumuti la banca sa ne tii pe noi noi facem paguba multa, cam cat esti dispusa sa ne tii ca poate noi suntem mai nesi asa si vrem sa stam mai mult
pana vine vara imi iau elicopter si venim mai repede
Laura_M
aly_raz
La ce anume ai examene?

Eu vineri am primul examen,sambata urmatorul....un inceput in fortza

aly_fab, eu_mino somnik usor
bau
somnik usor eu_mino
anaROBERT
Postat pe 20 Mai 2010 00:19
noapte buna eu_mino
salam de biscuiti, imi aduce aminte de sarbatorile de iarna si de casa, pe cand eram si eu mai tinerica la mama acasa si-mi facea cum numai ea stia
Laura_M
Postat pe 20 Mai 2010 00:19
ce sa facem mai laura, ne mai rasfatam si noi cu ale gurii
ana pai serios acum, eu chiar imi caut o femeie/fata/bunicuta...daca auzi pe cineva, da-mi un tarrr

mony eu incep pe 30 mai, studiez psihologia
aly_raz
Postat pe 20 Mai 2010 00:20
mai fetele iar pierd firul deci laura...te tin si eu acolo cateva zile, daca vii doar in vizita, daca stai mai mult...te pun la plata ca doar e criza
aly_raz
Postat pe 20 Mai 2010 00:25
pai tu ce femeie vrei,sa vina ea la tine acasa,fara sa aibe obligatii?
anaROBERT
Postat pe 20 Mai 2010 00:26
ana am vazut tarziu mesajul ca robert tot asa iti zice... eu nu mi-as face probleme, eu il invat pe andrei sa-mi zica Lali, numele meu de scena atata bai sa fie
fetele eu va pup, ma bag si eu la somn ca maine vine o alta runda de joaca
Laura_M
Postat pe 20 Mai 2010 00:26
ce sa fac, daca-i musai o sa sparg pusculita si te-am rezolvat
Laura_M
Postat pe 20 Mai 2010 00:27
Laura27 somnik usor

aly_raz in ce an? Inseamna ca tu mai ai timp de rasfoit carticele.
bau
Postat pe 20 Mai 2010 00:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un pic de ajutor, va rog.. 242 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:33
SISTEM CARUCIOR QUINNY BUZZ MODEL 2008 + LANDOU. 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:06
vand un patut nou 1 De la: andreeat_nico 4 Ianuarie 2010 21:47
Tratare timiditate - psihoterapeutul este cea mai buna solutie? 4 De la: ana_pop 28 Decembrie 2015 16:02
Vitamina D3 Injectabil 4 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:21
Setari Cookie-uri