Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

aly sa ai mare grija pe cine alegi sa stea cu copilul, eu mam ingrozit cand mai vedeam la tv ce se intampla cu unii copii, trebuie sa ai o incredere si sa fie persoana aceea de nota 10
Laura_M
Postat pe 20 Mai 2010 00:29
da laura pana la urma e bine si asa decat sa ma strige ''fa''

somnik usor
anaROBERT
Postat pe 20 Mai 2010 00:32
anul 2 mony, dar ce timp, a zis cineva timp? pe zi nu pot de terorist...ca imi trage de tot ce vede carte, foi, pixuri...lupta mare am cu el, abia nopatea mai pot si eu citi, numai ca sunt tare obosita si nu-mi intra nimic in cap vreau niste ceaiuri pentru revigorare, memorie, stii ceva bun?

ana, vreau bona (sau cum i-o spune draga) sa stea cu Razvanel, binenainteles la mine acasa...in principiu

laura noapte buna,iti dai seama ca imi pun camera, tu ce crezi?
aly_raz
Postat pe 20 Mai 2010 00:33
nu stiu deocamdata pe nimeni dar daca aud ceva si pe cineva promit ca iti dau un tar

pana atunci ne combinam la o ieseala in parc?unde va duceti voi de obicei?
anaROBERT
Postat pe 20 Mai 2010 00:36
aly_raz nu am gasit pana acum nimic pt revigorarea memoriei ,dar caut in continuare.Cand gasesc ceva te anunt cu siguranta. Si eu tot noaptea rasfoiesc cartile,care nu au deloc putine pagine,dar le scot eu la capat.
bau
Postat pe 20 Mai 2010 00:39
merci frumos pai noi mergem zilnic in parcul din cartier, cel nou deschis la anda, la calea ferata de la caraiman, iar daca e tati liber mergem in altele, daca eu nu am permis (rusine sa-mi fie, caci am facut scoala si nu am dat examen) nu ma pot deplasa singura in alta parte :( dar daca e sa ne vedem, fac un efort
aly_raz
Postat pe 20 Mai 2010 00:41
dar las ca acum in iunie ma inscriu din nou la scoala si in iulie august sper sa am permis, apoi ma pot duce unde vreau, cand vreau

asa e mony, multe carti, cursuri doldora, timp putin
aly_raz
Postat pe 20 Mai 2010 00:45
pai nu aly facem un efort si ne combinam la marea ieseala dar sa vina soarele,caldura nu sa ma prinda ploaia prin locuri straineze
anaROBERT
Postat pe 20 Mai 2010 00:53
hihihihi pai ana ne bagam si noi la pensionari sub sopron ca doar no fi foc ca e plin de ei prin toate parcurile, chiar si la pitici, ce or cauta si acolo nu stiu si voi mergeti doar in cartier la voi?
aly_raz
Postat pe 20 Mai 2010 01:01
in cartoer la mine,in parcul de langa doraly si mai rar in cel de la far dar vreau sa ma duc in cel ecologic de la anda,am auzit ca e super
anaROBERT
Postat pe 20 Mai 2010 01:06
pai eu acolo merg, e frumos, se putea si mai bine, imi place ca nu au voie cateii si asta pentru ca raz scormoneste peste tot la doraly e cel de langa calea ferata?
aly_raz
Postat pe 20 Mai 2010 01:10
Fetele sa va zic o reteta si m-a facut sa rad
Se numeste Pastrav Confuz
De ce e confuz bietul pastrav?!
Nu stie ce cauta in aceeasi oala cu gutuia si cartoful dulce ... :))
L-am pus pe ametitul de pastrav la steamer, invelit in niste patrunjel si feliute de lamaie, cu vreo 200 gr gutuie (o gutuie mai maricica) si cam tot atat cartof dulce. L-am tinut vreo 40 de minute.
Pastravul l-am mixat cu o parte din gutuie, cartof si patrunjel, iar restul am lasat bucatele.
Mie una mi-a placut mult combinatie, dar T n-a avut aceeasi parere ...
(aici povestea o mamica...nu-s eu)

bau
Postat pe 20 Mai 2010 01:13
super aly atunci poate poate ne intalnim,si robert al meu e pasionat de joaca in nisip si mor daca vad javre pe langa el si pasiunea lui nebanuita sunt pietrele,sa va spun ce a facut smecherul in seara asta.

am fost afara cu el,a baut o sticla de suc si am urcat in casa sa il schimb de pampers,avea o piatra in mana dar am crezut ca a aruncat-o dar nu a fost asa si-a ascuns-o sub perna si cand am intrat in casa cu el dupa dus si dupa masa ne-am bagat in pat sa ne uitam la tv si el si-a scos piatra de sub perna si rontaia la ea ,nu stiam de unde o are abea tarziu mi-a picat fisa ce a facut el hotul
anaROBERT
Postat pe 20 Mai 2010 01:18
n-as putea sa mananc asa ceva, are dreptate bietul pastrav

fetele eu va las, cu ochii la voi imi pierd sirul actiunii acilea
ana si eu zic sa punem de-o ieseala, nu de alta dar sa profitam acum cat mai putem ca dupa...munca, munca si iar munca.
noapte buna! va pup
aly_raz
Postat pe 20 Mai 2010 01:19
simpatic robertel
uite ca avem ceva in comun, pietricelele, raz la fel, e terminat dupa ele si dupa crengute uscate noapte buna!
aly_raz
Postat pe 20 Mai 2010 01:22
vai ana ma trec fiorii cand te aud.....am auzit parca la stiri ca un baietel de vreo 4-5anisori a inghitit o moneda de 50bani si a fost la vreo 5 medici sa o scoata si n-au reusit ...si parca al saselea a reusit.

Va fetele ...somnik usor....fug ca smecherasul meu ma cauta si ii vai de mine daca nu ma gaseste langa el.
bau
da da aly sa votat asa vom face

si eu ma retrag ma bag langa fimiu,pa pa fetelor,va pupaec somnik usor
anaROBERT
anaROBERT...intereseaza-te k mai e una in Eforie Nord...cica e buna(gradinita)
dancris
Postat pe 20 Mai 2010 09:15
aly raz...de unde sunteti?
dancris
Postat pe 20 Mai 2010 09:20
piracetam pentru memorie, aly.
pinicuta
Postat pe 20 Mai 2010 09:32
anaROBERTmai e cresa in Km5,voinicel parca ii zice
dancris
Postat pe 20 Mai 2010 10:29
am folosit si eu piracetam dar fara rezultate, cel putin eu nu am realizat nici o schimbare
ane_mary_kidz
Postat pe 20 Mai 2010 10:35
am citit ca unele dintre voi studati, mult succes la examene
si in legatura cu cresele, eu nu as da-o pentru nimic in lume, avem o prietena care are baietelul la cresa si din 5 zile pe saptamana 2 cel putin e acasa, din diverse motive, deci nu faci mare lucru asa
lidya
Postat pe 20 Mai 2010 12:10
multumesc lidya
pinicuta ai folosit tu piracetam?
dancris sunt din Constanta, si tu?
cand ma gandesc la crese si la ce sa fac cu bebe imi vine sa ma

mai fetele eu is franta, de la 8 trezirea, am robotit prin casa, mancare, curatenie, bebe dupa mine...abia acum imi trag sufletul si cate mai am de facut voi cum reusiti sa le faceti pe toate? off si nu mai zic...azi am si de calcat camasi deja mi se ridica tensiunea nu-mi place deloc
aly_raz
Postat pe 20 Mai 2010 12:43
Lidya, prietena ta e un caz. Nu e musai sa se intample asta cu toata lumea. Eu stiu cazuri fericite ;) Asa ca, daca si la gradi si la scoala se intampla asta, ce faci? Tii copilul acasa? Deci, eu ti-as recomanda macar sa-ncerci ... Colectivitatea e buna pentru copil, daca nu ti-l doresti un ...salbatic.

ses
Postat pe 20 Mai 2010 13:05
lay raz...paotisa aduci bb la mine daca nu-i prea departe Tuzla :)
dancris
Postat pe 20 Mai 2010 13:05
ma descurc cu doi...al meu doarme toata ziua si toata noaptea:)
mananca si doarme
dancris
Postat pe 20 Mai 2010 13:09
dancris dar cat are bebele tau? zici tu asa acum...dar stai sa mai creasca, nu o mai ai atata timp. Deci fetele din Constanta, caut bona, daca stiti pe cineva, va rog anuntati-ma!
aly_raz
Postat pe 20 Mai 2010 13:12
bb meu are 2 luni si o saptamana...e micutz de aceea doarme asa mult
parca era cineva pe aici care vroia job bona in c-ta..
dancris
Postat pe 20 Mai 2010 13:14
da da ,,sigur era cineva...tre sa te uiti in urma...zicea k face si alte treburi prin casa
dancris
Postat pe 20 Mai 2010 13:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sa dam o mana de ajutor sinistratilor! 10 De la: yyoana_62 31 Iulie 2010 23:19
hainue bebe 0-7 luni aduse de dincolo la preturi modice 6 De la: ruschita 13 Martie 2009 19:51
Dela Lulu hainute pentru cei mici si mamele lor! 1 De la: kidz003629 6 Septembrie 2009 17:37
bb-ei nascuti in iunie..la mai mult.... 19 De la: izabela08 17 Februarie 2010 11:02
ce facem cu vaccinul BCG si incurand si urmatoarele... 4 De la: ses 4 Mai 2010 00:05
Setari Cookie-uri