eu vreau doar sa-mi stea cu copilul si tot ce implica asta, nu am nevoie de altceva si sa accepte un program haotic, azi vine, maine nu...poimanine cateva ore si tot asa...nu un program fix si mai ales nu in fiecare zi. Daca as gasi pe cineva...nu-mi mai trebuie cresa | ||
aly_raz Postat pe 20 Mai 2010 13:21 |
||
---|---|---|
aaa am vazut k ai vb cu ea...cum a ramas..nu-i comvine sau tie nu-ti comvine de ea? imaginatio parca ii zicea |
||
dancris Postat pe 20 Mai 2010 13:22 |
||
a ramas ca ii trimit mail sa discutam ce si cum...dar m-am luat cu altele si nu i-am mai trimis, probabil deja si-a gasit pe altcineva sper ca pana in septembrie sa iau o hotarare, caci timpul trece si vreau sa incep din timp cu acomodarea lui, fie la cresa, fie cu o bona! | ||
|
||
aly_raz Postat pe 20 Mai 2010 13:25 |
||
Eu_mino eu cand am fost la urgente am prins-o(vorba vine :)) pe dr Olariu.Tare cumsecade si foarte cautata pe acolo.Din cate mi-a zis sora mea are si cabinet particular parca in Rodna (daca nu ma insel).Iar in martie cand am fost(ca avem abonament la pediatrie ) a fost de garda drPopescu Claudiu.Ea mi-a dat exact medicamentele care mi le da dr pediatru din Alba unde il duc pe Darius(pt raceala).Oricum si la particular o consultatie e in jur de 60 ron din cate stiu eu.Multa sanatate la bebici si mamici | ||
adelafistis Postat pe 20 Mai 2010 13:25 |
||
heloo fetele ce faceti? pupici la bebitzi acum pot si eu sa va iau pulsul ieri am avut sef pe cap si am fost cuminte |
||
tusi_Oli Postat pe 20 Mai 2010 13:27 |
||
totusi trimite-i mail-ul si vezi ce zice...poate nu si-a gasit | ||
dancris Postat pe 20 Mai 2010 13:27 |
||
hello tusi Oli pupicei pufosi si la bb tau:* | ||
dancris Postat pe 20 Mai 2010 13:29 |
||
tusi la tensiune nu te pricepi? as avea nevoie si eu | ||
aly_raz Postat pe 20 Mai 2010 13:31 |
||
as mai vrea eu sa fie bebe dar sunt buni pupiceii mersi si voua la fel pupici | ||
tusi_Oli Postat pe 20 Mai 2010 13:31 |
||
ce ai mama esti tensionata? stai ca te detensionez eu numai spune-mi ce ai? o zi faina si un lui razvan dar si tie ca sa nu te superi |
||
tusi_Oli Postat pe 20 Mai 2010 13:33 |
||
daca al meu e bebe m-am obisnuit sa zic numa bb ce vreme nashpa...vreau sa scot si eu pruncu' la plimbare dar e cam frigutz |
||
dancris Postat pe 20 Mai 2010 13:35 |
||
oricum mersi si la noi la timisoara este innorat dar bine ca nu mai ploua o zi faina |
||
tusi_Oli Postat pe 20 Mai 2010 13:39 |
||
tusi eu cand trebuie sa calc mi se ridica tensiunea urasc sa fac asta multumim de pupici, te si noi, o zi buna ca ma duc sa-mi culc teroristul |
||
aly_raz Postat pe 20 Mai 2010 13:50 |
||
na ca la chestia asta mai prins sa stii ca nu este punctul meu forte calcatul dar daca vrei fac un efort si te sustin moral pana termini cu aceasta corvoada casnica ca sa de detensionezi treci pe tratament si fa o spirala |
||
tusi_Oli Postat pe 20 Mai 2010 13:57 |
||
imi pare rau sa aud ca nuati gasit o cresa buna a mea este la cresa si este super ok, se ocupa de toti copii egal,nu am vazut niciodata sa fie careva murdar sau in alt fel... poate am fost eu mai norocoasa dar mie nu-mi imi pare rau ca am dat-o la cresa.Ei ii place acolo si sufera in weekend ca nu merege la copii la Tanta,Flori,Nico, Vero...cand a stat acasa de paste striga Tanta vreau apa sau isi chemea colegii pe nume si vorbea ca si cum era acolo impreuna cu ei....eu sunt multumita si imi pare rau ca voi nu ati gasit o cresa pe masura.Si nu e privata e de stat. Fetele eu de cand am inceput cu homeopate am uitat de antibiotice. Acum cand am fost pe munte am cumparat nurofen de la o farmacie din Hateg ca a facut febra ...ma credeti ca nici nurofen nu i-am mai dat de atatea luni pana sambata asta ? oricum cine se duce la homeopat sa nu aibe impresia ca o sa se intample o minune...pot zice ca dupa a 3 sau a 4 sedinta /tratament in sfarsit medicul cunoaste deplin copilul si stie imediat ce sa-i dea. Eu am tratat de la coada la cap anul trecut :pneymonie, bronsite, ....etc pana la simpla raceala...in acest interval de timp a ajuns si medicul sa-mi cunoasca atata de bine copilul ca doar o sun si ii spun simptome si imi da granulatia... Doar daca mi se pare mie ca-i mai suspect mai merg sa o si vada.oricum tratamentul e usor de administrat si in 2 /3 zile e fresh...si uite din octombrie pana in mai cat suntem azi nimic grav si nimic antibiotic asta in conditiile ca ea este la cresa riscul imbolnavirilor este mai mare. |
||
alinakatt Postat pe 20 Mai 2010 15:43 |
||
buna fetele cresa din eforie ord este prea departe de noi,nu rezolvam nimic daca il ducem la zeci de km distanta o sa mai caut sa mai incerc,sa insist sa il duc undeva,stiu si constientizez faptul ca trebuie sa se invete cu colectivitatea,dar decat sa il duc sa isi bata joc de el prefer sa il tin acasa macar pana icepe sa vorbeasca calumea sa pot dialoga u el,pana atunci nu stiu ce oi face |
||
anaROBERT Postat pe 20 Mai 2010 23:55 |
||
vad ca toata lumea o trage cu socializarea...la fel gandeam si eu inainte sa pun in balanta avantajele si dezavantajele unei crese. Dar oare nu are timp de socializare de la 3 ani cand poate intra la gradinita? | ||
aly_raz Postat pe 21 Mai 2010 00:15 |
||
pai are timp aly_raz dar pe mine ma intereseaza sa stiu cum este tratat,cum se poarta cu copii,cu el. pe mine asta ma intereseaza de fapt,iar in colectivitate se poate si de la 3 ani dat nu este o regula sa duci copilul la cresa de la 2 ani,eu asa cred |
||
anaROBERT Postat pe 21 Mai 2010 00:22 |
||
tocmai la concluzia asta am ajuns si eu, are timp... tu ce faci ana, nu ai somn? eu sunt franta dar inca nu ma duc la somn, mai am ceva treaba :( |
||
aly_raz Postat pe 21 Mai 2010 00:26 |
||
si mie imi cam cad ochii in gura dar trebuie sa fac ceva in pdf,am avut atata treaba astazi ca mi se invarte capul dar macar stau linistita de maine cu atatea zile de arbatoare | ||
anaROBERT Postat pe 21 Mai 2010 00:29 |
||
buna seara mamici si bebici La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si Elena toata lumea este bine ? bebicii s-au insanatosit? ne pare rau ca intram asa rar si tarziu si numai suntem la curent cu ce se intampla |
||
cory_emy Postat pe 21 Mai 2010 00:36 |
||
asa ne mai scoatem si noi, cu sarbatorile buna seara cory noi suntem bine, gata cu raceala voi? |
||
aly_raz Postat pe 21 Mai 2010 00:39 |
||
buna cory,in sfarst mai dai si tu un semn de viata pai asta e adevarul aly,nu spalam,nu calcam,nu coasem doar trantim acolo o mancarica si gata treaba iar in rest copii care ne ocupa tot timpul |
||
anaROBERT Postat pe 21 Mai 2010 00:41 |
||
fetelor astazi mi-am cumparat un ceai pentru slabit,un ceai antiadipos,chinezesc producul dar am inteles ca este foarte bun,vecina mea a slabit 8 kg intr-o luna jumate cu el si manca normal oare m-am zapacit? |
||
anaROBERT Postat pe 21 Mai 2010 00:42 |
||
buna aly si noi suntem bine cu raceala dar acum ne mai dau doi dintisori si e greu....doare tare.... dar o sa ne treaca ne facem noi mari...razvi ce face ? ce nazbatioare a mai facut ? buna ana n-am mai intrat deloc zilele astea ptr ca am fugit de acasa si nu aveam computador ....hihihi pe unde am fost....voi ce faceti ? robertino ce face e bine? ce ceai ti-ai luat cum se numeste? |
||
cory_emy Postat pe 21 Mai 2010 00:48 |
||
scuze ca am rasp cu intarziere dar incerc sa termin de spalat | ||
cory_emy Postat pe 21 Mai 2010 00:50 |
||
ana eu nu ma pricep la ceaiuri cory noutati nu sunt, raz e acelasi nebunatic de pana acum eu ma duc la somn, mi se inchid ochii si nici nu mai inteleg nimic din ce fac. Noapte buna fetelor |
||
aly_raz Postat pe 21 Mai 2010 00:52 |
||
noapte buna aly si mie mi-e somn dar astept sa scot si rufele din ultima masina.... | ||
cory_emy Postat pe 21 Mai 2010 00:55 |
||
noapte bun aly somnik usor cory un ceai in cutie verde,este chinezesc si antiadipos doar asa scrie pe el in rest in chineza lor de balta dar am auzit ca face minuni pentru slabit |
||
anaROBERT Postat pe 21 Mai 2010 00:55 |
||
succes cu ceaiul ana .... se gaseste la farmacie ? as incerca si eu....dar dupa ce termin cu alaptatul! | ||
cory_emy Postat pe 21 Mai 2010 00:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CONCURS "Calendarul meu personalizat" | 3 | De la: adivera 5 Decembrie 2009 02:27 |
buna seara...mesajul este pentru mamicile de tripleti...daca aveti un carucior care nu va mai trebuie si vreti sa il vindeti, va rog sa ma contactati...am o prietena, mamica a trei baietei superbi, dar care nu au miloc de transport | 4 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:18 |
vand carucior si scoica auto | 1 | De la: lupu7 2 August 2009 15:59 |
|
||
PROPUNERE DE COLABORARE PENTRU BUCURESTI | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:21 |
branzica din lapte praf | 13 | De la: office_salinasusesi_ro 19 Aprilie 2010 08:07 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural