eu l-am cumparat de la plafar,asa mi sa recomandat asa am facut habar nu am daca se gaseste si in farmacie sa imi termin desertul si apoi ma apuc de un regim si ceaiul asta si sper sa se vada efectele ma bag si eu langa fimiu la nani ca nu mai pot sunt rupta pa pa somnik usor,pe maine |
||
anaROBERT Postat pe 21 Mai 2010 01:01 |
||
---|---|---|
somnik usor !!! | ||
cory_emy Postat pe 21 Mai 2010 01:03 |
||
buna dimi mamicilor...la multi ani tuturor sarbatoritilor.... aly raz...ma bucur sa aud k lui razvu i-a trecut raceala ma uitam in urma si ma intrebam:cum puteti sa stati pana la ora aia....1,2 noaptea? mie-mi pica ochii in gura si ma uit printre dinti de la 10(22:00) |
||
|
||
dancris Postat pe 21 Mai 2010 08:42 |
||
dancris ce simpatica ai fost eu de cand a venit bebe numai la ore din astea ma culc, daca el adormea si la 12 noaptea...si acum am de invatat si mai stau si eu cand doarme el, altfel n-am sanse :( si uite asa imi clatesc ochii si pe kidz ana mi-am adus aminte de o colega care a folosit ceai chinezesc, cica are urmari nu tocmai placute si efectele sunt de scurta durata, eu as prefera mai degraba o varianta sanatoasa...habar n-am care ar fi aia stiu doar ca nu as lua nimic special pt asa ceva pentru mamiccile care sarbatoresc astazi ziua numelui, un calduros LA MULTI ANI! si petrecere frumoasa! |
||
aly_raz Postat pe 21 Mai 2010 10:10 |
||
inseamna k eu sunt o norocoasa,bb al meu doarme non-stop:) uneori ma plictisesc am zis:las sa doarma poate creste mai inalt k noi:) |
||
dancris Postat pe 21 Mai 2010 10:19 |
||
si Razvan pana pe la 2 luni era tot numai somnic si papica...apoi s-a terminat smecheria...las ca vei vedea singurica, nu vreau sa-ti stric surpriza | ||
aly_raz Postat pe 21 Mai 2010 10:23 |
||
dancris Postat pe 21 Mai 2010 10:51 |
||
deocamdata doarme e trecut putin de 2 luni sa vedem de acum in colo:) |
||
dancris Postat pe 21 Mai 2010 10:54 |
||
LA MULTI ANI!!!! sarbatoritelor si nu numai! | ||
alesya_kidz Postat pe 21 Mai 2010 11:19 |
||
da, la multi ani si din partea noastra | ||
pinicuta Postat pe 21 Mai 2010 11:20 |
||
buna dimineta ana ceaiul pe care l-ai luat este unul pe care l-am folosit si eu si a avut rezultate destul de ok, dar sa nu ne culcam pe urechea bleaga ca mancam tot ce se poate si cat se poate si apoi bem o cana de ceai si gata obtinem efectul dorit sa stii ca nu. Eu imi permit sa-ti dau un sfat daca vrei sa-l iei in considerare este ok daca nu atunci nu este nici o problema. Deci ca sa dai acele kg pe care le-ai pus poti incepe prima data cu o cura de detoxifiere cu niste picaturi de soc de la plant extract pe care la iei cu 10 minute inainte de fiecare masa exista un prospect sa incerci sa ai mesele regulate si sa nu mananci dupa ora 19 cel tarziu si daca mai faci si putina miscare este ok si apa plata cat mai multa daca o combini cu lamaie este si mai bine iar ceaiul antiadipos sa-l consumi seara dincauza efectului laxativ pe care il da mai poti consuma ceai de soc care este pt eliminarea apei din organism, ceai de urzica la fel pt detoxifiere si ceai verde sper ca iti vor folosi sfaturile mele o zi faina |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Mai 2010 11:25 |
||
tusi sa nu fiu in alta parte iti transmit aici ca mi-ai facut pofta de pui, eu propun sa nu mai postam poze cu mancare imi face pofta de toate e sarbatoare azi ca de altfel acum scoteam puiul din congelator | ||
aly_raz Postat pe 21 Mai 2010 12:51 |
||
Ala a fost pozat deoarece era puiul familist si sa vada peste ani si ani nepotii ca pe vremea noastra puii aveau 4 picioare | ||
alinakatt Postat pe 21 Mai 2010 12:54 |
||
eu am facut ceva ce mie imi place ffffoarte mult....crema de zahar ars buna buna buna....foarte buna nu regreti decat k ai zece degete |
||
dancris Postat pe 21 Mai 2010 12:55 |
||
chiar de aia scoate-l afara din congelator si baga-l la cuptor na ca vb in rime acu |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Mai 2010 12:57 |
||
am gatit mancare pentru azi, dar maine sigur nu-l ratez, astept reteta dancris crema de zahar ars nu-mi place :( |
||
aly_raz Postat pe 21 Mai 2010 12:58 |
||
dar papanasii...poate vrei un papanas e de ieri...cu smantana sau cu dulceatza de gutui de la buni din camara |
||
dancris Postat pe 21 Mai 2010 13:01 |
||
fetele ca mi-am adus aminte, razvanel cand il iau in brate, cu fata la mine, incepe sa salte in sus, ca atunci cand faci...stiti voi ce oare vrea sa faca sex? lasand gluma la o parte, voi ati patit asa ceva? am auzit de la o mamica ca asta ar fi instinctul lui masculin de... si ca e ceva normal, oare asa sa fie? | ||
aly_raz Postat pe 21 Mai 2010 13:04 |
||
aly_raz iubita nu-i mare filozofie iei puiul familist Bio din super market amesteci intr-un bol mic sare, piper, vegeta, boia de ardei dulce daca vrei poti pune cateva frunzulite de rozmarin il ungi bine peste tot pe la toate incheieturile, pe sub pielea de pe piept il pui intr-un vas de iena il ungi si cu un pic de ulei un pic de apa ii pui capacul si la cuptor cu el. Il lasi cam o ora dupa aia iei capacul jos si-l mai lasi un pic sa se rumeneasca. Succes si pofta buna |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Mai 2010 13:05 |
||
eu cred k se zbenguie si el | ||
dancris Postat pe 21 Mai 2010 13:06 |
||
dancris Postat pe 21 Mai 2010 13:07 |
||
heloo chanty pai ce mai astepti hai acasa la un pui familist o zi faina |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Mai 2010 13:09 |
||
merci tusi, am crezut ca o fi vreo reteta nemaiant�lnita si inca ceva, ca azi sunt cu intrebarile, cand are voie bebita sa pape dulciuri? ca toate vin in parc cu deserturi gen kinder pinguin sau asa ceva, magura, polonezi, napolitane si acadele...i-as da si eu ciocolata alba dar nu stiu de cand are voie si pana ajungem la pediatru va pup fetele, mergem la nanic |
||
aly_raz Postat pe 21 Mai 2010 13:10 |
||
vremea asta de acuma ca pe vremea noastra inainte erau "fratii petreusi" si stateam la coada pt ei dar erau buni si bio |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Mai 2010 13:11 |
||
pai mai aly raz....tu zici sa nu se mai posteze poze cu mancare si tu ce faci? ia sa-ti iei gogoshile de acolo! |
||
dancris Postat pe 21 Mai 2010 13:11 |
||
multam de comenturi hmm puiul familist a uitat sorela sa-ti zica la reteta ca....ai nevoie si de supraveghera unui adult la preparare... asa mai glumesc eu cu ea cand vreau sa vina la mine sa ma ajute am nevoie de un adult sa ma asiste |
||
alinakatt Postat pe 21 Mai 2010 13:11 |
||
cat are bebitza? ca nu mai stiu exact |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Mai 2010 13:13 |
||
o fo buna spuma de capsuni |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Mai 2010 13:14 |
||
are 1 an si 3 luni va pupam, revenim dupa |
||
aly_raz Postat pe 21 Mai 2010 13:15 |
||
sa cresteti mari frumoase si sanatoase fiecare mamica stie ce este mai bine pt copil daca vrei poti sa-i dai cioco gen kinder, milka, doar alba ma gandesc ca nu faci abuzuri asa cate putin sa se obisnuiasca cu gustul nu este o mare tragedie |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Mai 2010 13:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand hainute fetita 0-18 luni la preturi mici! | 5 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25 |
CONCURS "Calendarul meu personalizat" | 3 | De la: adivera 5 Decembrie 2009 02:27 |
Salina artificiala Timisoara SUSESI | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:24 |
|
||
pt.mamicile din Iasi! | 1 | De la: verofan 8 Decembrie 2008 14:32 |
Vand haine de calitate pentru fetite si mamici | 9 | De la: letice 27 Octombrie 2009 22:21 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural