ok, asa ramane! aloooooooooo aloooooo cory mai esti? eu nu am somn am baut la intoarcere de la plimbare un burn in real ca am facut si piata si a naibi acum nu pot dormi noapte buna cory, pupici pufosi |
||
aly_raz Postat pe 23 Mai 2010 01:31 |
||
---|---|---|
noapte buna cory,somnik usor | ||
anaROBERT Postat pe 23 Mai 2010 01:38 |
||
ana si eu ma retrag la un filmulet, ca altceva nu stiu ce as putea face la ora asta, baietii dorm, deci...noapte buna! | ||
|
||
aly_raz Postat pe 23 Mai 2010 01:40 |
||
noapte buna aly somnic usor si eu ma retrag ca imi cad ochii pe sub barba ,ne auzim pa pa vizionare placuta |
||
anaROBERT Postat pe 23 Mai 2010 01:41 |
||
Raul o sa aiba 6 luni maine! momentan am zis k ii iau nan1 pentru k oricum mai mult de 2 saptamani nu imi ajunge! am fost cu el la doctor si mi-a zis k are un pic de rosu in gat cu toate k la plamani nu se aude nik! acuma o sa mai trebuiasca sa ma duc marti! | ||
ale_micutza Postat pe 23 Mai 2010 10:12 |
||
multumesc frumos pentru detalii privind preparea laptelui praf! va intrebam pt k pe cutie nu scrie cate lingurite de praf trebuia sa pun! dar acum stiu.. la 30 ml o lingurita de praf! multumesc |
||
ale_micutza Postat pe 23 Mai 2010 10:13 |
||
ale_micuta era nevoie doar de un simplu calcul matematic daca se specifica ml de apa si nr de masuri nu? dar bine ca micutul tau nu are nimic grav multa sanatate si sa creasca mare si voinic! O zi buna la toata lumea! |
||
lidya Postat pe 23 Mai 2010 11:02 |
||
buna ziua mamici si pitici ce mai faceti voi? O zi superba la toate! |
||
roberta_kidz Postat pe 23 Mai 2010 13:58 |
||
hello mamici cu bebici ce mai faceti? ce sa mai intamplat? am ramas in urma |
||
dancris Postat pe 23 Mai 2010 19:12 |
||
tusi Oli...msik pt com.:* | ||
dancris Postat pe 23 Mai 2010 19:13 |
||
va pupic...seara faina sa avetzi:* | ||
dancris Postat pe 23 Mai 2010 19:28 |
||
buna seara, fetelor! nu stiu ce are razvan, aseara si azi mi-a vomitat mai mult ca de obicei, mai des si in cantitate mai mare (jet). nu dupa fiecare masa, dar oricum nu mi se pare ok. o fi de la caldura, ca la noi e asa cald e vreo 2 zile...mai astept vreo 2-3 zile sa vad daca persista si apoi ma duc la doctor. vroiam sa stiu daca ati trecut prin asa ceva. pupicei! |
||
mioara82 Postat pe 23 Mai 2010 20:15 |
||
si la mine sa intamplat asa ceva...era din cauza k i-am schimbat ceaiul de colici...al meu este mic,,2 luni juma sa mai intamplat o data cand i-am dat ceai de musetel(15ml) tot asa a vomitat...cu jet e posibil sa-i fi dat ceva ce nu i-a priit cred...nush...imi dau si eu cu parerea |
||
dancris Postat pe 23 Mai 2010 20:21 |
||
buna mioara se poate intampla si daca papa repejor , cu a mea asa mai pateam cand papa ca haplea, oricum daca persista consulta medicul asa e cel mai bine ....pupicei micutului!! | ||
cory_emy Postat pe 23 Mai 2010 21:15 |
||
buna seara fetelor! am ramas rau in urma ,o sa citesc maine cred ...mioara82 mie una nu mi s-a intamplat asa ceva dar chiar sapt trecuta fetitza unei verisoare a vomitat asa cu jet de 3 ori intr-o ora ,o ora juma....ea s-a dus cu ea la spital si i-a pus o perfuzie , fetitza a vomat din cauza k mancase carne de porc...deci si razvanel poate a mancat ceva ce nu i-a cazut bine... | ||
eu_mino Postat pe 23 Mai 2010 22:26 |
||
buna fetelor. mioara, stai linistita mai se intampla asa la bebelusi, am patit si eu cu bebe meu. nu cred ca trebuie sa mergi la doctor decat daca vezi si simti ca se inrautateste treaba. ana, bau, aly , chanty si restul fetelor ce mai faceti?? va pupacesc |
||
aly_fab Postat pe 23 Mai 2010 22:58 |
||
buna seara fetelor uite aly am aparut si noi,mai rarut ca nu mai avem timp dar seara,adica noaptea suntem pe frecventa tu ce mai faci aly,ce iti fac cavalerii? |
||
anaROBERT Postat pe 23 Mai 2010 23:12 |
||
fetelor am o intrebare la voi...a folosit cineva sauna pants? pantalonii aceia kre te fac sa transpiri ,cu regulator de temperatura si alea alea...eu i-am comandat de pe okazii.ro si maine ma duc dupa ei la posta. credeti k o sa ma ajute sa scap de burtica si de aripioare? | ||
eu_mino Postat pe 23 Mai 2010 23:29 |
||
buna fetele! ce faceti voi ? | ||
cory_emy Postat pe 23 Mai 2010 23:30 |
||
buna eu_mino , eu nu am folosit dar sa ne spui si noua daca sunt buni ! | ||
cory_emy Postat pe 23 Mai 2010 23:32 |
||
buna cory eu_mino habar nu am de minunile acestui produs,insa eu am o curea care se pune pe burta apas pe buton reglez viteza si ea vibreaza si sincer nu a facut nici o minune decat sa ma faca sa arunc banii pe baterii insa acesti pantaloni stiu ca sunt pana sub piept si lungi pana la genunchi sau scurti depinde de comanda ta,nu stiu daca vor face asa minuni niste pantaloni si cat te va face sa transpiri ,scopul curelei mele era sa ma faca sa transpir dar....si-a uitat rolul cred |
||
anaROBERT Postat pe 23 Mai 2010 23:34 |
||
ana, cory nimic nou...rutina de zi cu zi iar seara cad franta nu mai sunt buna d nimic. sunt mai bine dar tot tusesc,,,,, zicea cineva p aici de vaccin impotriva tusei?? aveti idee ? |
||
aly_fab Postat pe 23 Mai 2010 23:35 |
||
va anunt ...cum sa nu?...sper sa ajute la ceva...nu am o burtica si aripioare f mari dar kat le am ma enerveaza la culme...am fost si la fitness o luna dar nu prea are cine sa stea cu bb ...asa k incerc sa gasesc alte solutii.... | ||
eu_mino Postat pe 23 Mai 2010 23:36 |
||
cory ce fete frumoase si cucuiete ai sa traiasca si sa fie sanatoase eu azi mi-am cumparat coarda, rade sotul de mine am sarit de doua ori si a zis ca s-a cutremurat casa..... :))) |
||
aly_fab Postat pe 23 Mai 2010 23:37 |
||
ce vaccin iti trebuie si tie pentru tuse maica,ceaiuri contra tusei,ceai de ceapa ia incearca iti place ceai de coji de nuci sau ceva de la farmacie |
||
anaROBERT Postat pe 23 Mai 2010 23:38 |
||
anarobert ...sper k pantalonii astia sa nu isi fi uitat rolul ...stiu si despre cureaua aceea vibratone sau ceva de genu...m-am interesat de mai multe produse...sa vedem akum ce o sa fie | ||
eu_mino Postat pe 23 Mai 2010 23:40 |
||
ana nu mie ..... e u tuse care persista si se trateaza doar cu vaccin, altfel nu mai scapa copii de ea. rubbin cough ii zice in engleza... am incercat tot ce este posibil..doar ca o vecina mi-a zis de vaccinul asta care se face la copii. aici este un viru si multi copii tusesc de parca se rupe ceva in ei.. mi-e asa mila de ai mei cand vad ca nu mai termina cu tusea asta..deja au aproape doua luni de cand tusesc..mai des mai rar, dar tusesc |
||
aly_fab Postat pe 23 Mai 2010 23:41 |
||
mersi aly_fab , si baietii tai sunt doi mumosi !!! | ||
cory_emy Postat pe 23 Mai 2010 23:42 |
||
ce tare esti aly_fab | ||
eu_mino Postat pe 23 Mai 2010 23:42 |
||
eu_mino sper sincer sa ai succes cu pantalonasii,insa cureau respectiva sa nu o achizitiona-ti nici una nu va recomand aly fama sa inteleg cine tuseste tu sau copii? m-ai pierdut pe drum |
||
anaROBERT Postat pe 23 Mai 2010 23:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cadouri de Sf. Andrei | 1 | De la: dacris 26 Noiembrie 2009 13:59 |
lapte praf | 5 | De la: mariutza_mea 15 Decembrie 2008 00:58 |
hainute noi 0-8 ani | 1 | De la: kidz001252 9 Iunie 2009 12:49 |
|
||
Vand carucior VarioSport by Haberkor | 1 | De la: loredanabeuca 11 Iulie 2009 23:18 |
Vand lapte praf Vitalact | 44 | De la: Bianca291 14 Martie 2017 11:19 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural