Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

fetele vreau sa fac o precizare, pertussis=tuse convulsiva, o boala care poate duce la deces, nu e tusea simpla care apare la raceala si nu poate fi tratata cu ceai de ceapa sau alte leacuri babesti. Acesta este una din asa numitele "boli ale mizeriei" care a avut efecte nefaste dupa cel de-al doilea razboi mondial. Din informatiile primite de la medic aceasta bola, la fel ca si poliomelita sau difteria nu mai exista in Romania. Aly cred ca faci referire la vaccinul de tuse magareasca care e diferit de pertussis.
Apropo de obligativitatea vaccinelor, mi-a spus medicul sa il fac cel de un an si eu am refuzat si am semnat o declaratie pe proprie raspundere ca renunt la el.
viobregar
Postat pe 24 Mai 2010 20:43
buna seara fetelor,va rog spuneti-mi si mie cum s-au manifestat contractiile la voi?
eu sunt gravida in 35 de saptamani(cred ca ma repet) si mi se incordeza burtica cam des astazi , nu am cronometrat sau numarat si mai simt si niste intepaturi ca niste junghiuri exact sub burta. nu stiu ce e. scuzati dak va intrerup sau sunt prea insistenta dar sunt la prima sarcina si sunt putin cam sperioasa ca nu stiu ce urmeaza. va multumesc
clau_strunf
Postat pe 24 Mai 2010 20:51
clau mie a inceput sa mi se incoarde burta si sa am unle intepaturi sub burta cam cu o sa sapt. inainte sa nasc, dar eu am nascut cu cezariana inainte sa mi se rupa apa si nu pot sa iti spun absolut nimic despre contractii
viobregar
Postat pe 24 Mai 2010 21:01
clau mie a inceput sa mi se incoarde burta si sa am unle intepaturi sub burta cam cu o sa sapt. inainte sa nasc, dar eu am nascut cu cezariana inainte sa mi se rupa apa si nu pot sa iti spun absolut nimic despre contractii
viobregar
Postat pe 24 Mai 2010 21:01
Si eu vreau sa stiu de dureri, mai ales ca se aproprie.
Lowiny
Postat pe 24 Mai 2010 21:04
multumesc pt raspuns viobregar, sa speram ca mai sta micutul ca mi-e frica, sincera sa fiu, nici nu stiu ce sa fac
, chiar sunt speriata
clau_strunf
Postat pe 24 Mai 2010 21:40
clau...nu are de ce sa-ti fie frica....fiecare sarcina e diferita...nu ai de unde sa stii cum este daca nu ai mai nascut
mie toata lumea imi zicea k e greu sa nasti dar cand am ajuns pe masa a fost usor..am nascut rpd
P.S.nu asculta ce zice lumea
repet...fiecare sarcina e diferita
nastere usoara!
sa se mareasca forumul cu inca un membru sanatos si frumos
dancris
Postat pe 24 Mai 2010 21:52
Lowiny...si tie nastere usoara..ia uite...doi membrii
fetelooor...creste natalitatea!
dancris
Postat pe 24 Mai 2010 21:53
noapte buna mamici...somnic pufos!
dancris
Postat pe 24 Mai 2010 22:02
buna seara mamici dragute si bebei dragalasi! din pacate noi nu putem intra pe forum in timpul zilei deoarece nu ne permite timpul dar cu toate astea macar un picut seara dam o raita ptr a va saluta!!!

am si eu o rugaminte , noi maine mergem la vaccinul de un an si as vrea daca puteti sa imi spuneti si mie ce reactii au avut bebei vostrii la acest vaccin ca sa stiu la ce sa ma astept, multumesc anticipat
cory_emy
Postat pe 24 Mai 2010 23:43
Multumesc pt urari dancris!
Odihna placuta si vise frumoase va doresc!
Lowiny
Postat pe 24 Mai 2010 23:48
buna seara mamici cu bebici,ce faceti,cum v-ati petrecut ziua de azi?sper ca nu ca nasa mea spaland si facand curatenie
anaROBERT
Postat pe 24 Mai 2010 23:52
pai cory iubita la vaccinurile anterioare ce reactii a avut?

asta nu se poate spune cu exactitate,difera de la copil la copil se poate sa nu aibe nimic sau se poate sa faca putina febra atat in rest nimic altceva.

tu dupa vaccin o duci acasa repejor ii pui comprese reci pe vaccin si ii dai panadol baby sau un supozitor in fundulet si sigur nu va avea nici un efect secundar,plus ca vaccinul de la 1 an si cel de la 1 an si o luna sunt mai usoare ca cele anterioare
anaROBERT
Postat pe 25 Mai 2010 00:26
asta vroiam sa siu daca sunt mai usoare decat celelalte ....la primele doua nu a avut nici un fel de reactii doar la cel de 6 luni a fost un pic maraita....
cory_emy
Postat pe 25 Mai 2010 00:30
buna seara fetelor!!

viobregar, sper sa fie vorba de ce spui tu si sa nu fie probleme desi pe aici circula virusul asta cu tuse convulsiva...

despre durerile si inceputul contractiilor, la mine au fost asa ca niste dureri menstruale, la inceput rare din ora in ora si din ce in ce mai intense si mai dese.... asta s-a intamplat dupa ce a avut loc o mica sangerare (s-a eliminat dopul sarcinii in termeni populari).
anarobert ba bine ca nu, azi am zis ca maine ies din rutina de zi cu zi. ma duc in oras!!!.... ma simt uracioasa si sufar de ciufutenie acuta
aly_fab
Postat pe 25 Mai 2010 00:31
fetelor pe unde sunteti??????? ce eu nu va vaaad!!
aly_fab
Postat pe 25 Mai 2010 00:38
Vio poate iti raspund cam tarziu, dar vreau sa iti spun un lucru pe care l-am realizat de curand. Si anume ca eu cred ca tu faci o mare greseala ca nu vaccinezi copilul anti-astfel de boli. E vorba de boli "ale mizeriei", dar nu tre sa o faca copilul tau ca doarme in tomberon si de acolo tot... ci pot veni cei din tari mai putin dezvoltate si sa aduca boala. Copilul meu nu va "simti" asta, pe cand al tau, va cam fi expus pentru ca mama lui a decis sa nu i-l faca. Sunt atatea care slabesc imunitatea si de acord si vaccinele astea... dar rau cu ele, rau fara ele.

Acum nu stiu cat am fost de explicita ca m-a plesnit o durere de cap, de nu pot gandi prea ... coerent. Sper ca m-am facut totusi inteleasa si sper sa te mai gandesti putin la asa si te astept si cu un raspuns la ce am spus mai sus...

Va pup si somn usor !! Ma bag la somn ca ma trage capu'
ses
Postat pe 25 Mai 2010 00:39
si eu astazi am iesit din rutina,mi-am prins sotul acasa 3 zile si am profitat la maxim dar de maine o luam de la capat
anaROBERT
Postat pe 25 Mai 2010 00:40
buna aly! ciufutenia se poate trata cu putin efort , daca vrei ia o portie de buna dispozitie din resurse proprii si iesi un pic din rutina zilnica ,mergi la un salon fa o schimbare ptr tine care sa te faca sa te simti bine ,cumpara-ti ceva frumos, acorda-ti si tie un pic de timp fara bebei si alte griji.....eu asa fac cand simt ca imi da tarcoale ciufutenia ca si eu le cam am cu ciufi
cory_emy
vad ca salina a sucombat, in schimb a aparut un inlocuitor mult mai enervant.........publicitate!!!
aly_fab
ses ai perfecta dreptate,in ceea ce ai spus si nu o spun facand referire la cineva anume ci generalizand,multe sunt care refuza anumite vaccinuri pentru a le creste imunitatea propriului copil fara a gandi la ce risc il expun defapt

somnik usor ses ia o pastila si fa nani sau si mai bine ma dialogheaza aici cu noi,sigur iti vei reveni
anaROBERT
Postat pe 25 Mai 2010 00:43
eu una stiu cum se poate trata ciufutenia..cu o vacanta undeva, eu cu sotul si mult sex! cred ca asta e ar putea fi un remediu ceva frumos imi cam cumpar....mai nou de pe internet, bata-l vina de internet, ca aproape in fiecare zi imi golesc cartile de credit , dar ideea cu salonul nu-i rea! voi cum mai iesiti din rutina de zi de zi?! ce planuri aveti pentru vara?
aly_fab
Postat pe 25 Mai 2010 00:44
Ah! Si clau... vb cu dr care iti supravegheaza sarcina. Cum s-a mai spus, nu toate sarcinile sunt la fel si daca te ajuta cu ceva... eu am simtit contractiile ca si cum ar fi crampe, ca atunci cand ai mancat ceva si nu ti-a... priit...

Cumnata mea a avut o serie de contractii, cam cum zici ca ai tu... prin luna a 5-a vreo 2 saptamani... apoi in luna 7 o alta serie. Eu nu am avut probleme, dar de la ea am inteles ca treburile astea puteai sa genereze o pierdere de sarcina. Deci, revin cu rugamintea sa iti suni dr si sa ii spui ce simti, eventual o vizita la cabinet ar fi mai indicata. Sa iti vada colul si sa te consulte sa nu apara complicatii. Nu vreau sa te sperii, dar daca ai semne, nu astepta sa se intample vreo trasnaie..

Te kiss si pe langa sarcina usoara, un somn linistit!
Gata, am fugit!

ses
Postat pe 25 Mai 2010 00:45
pai aly du copii la o vecina,o ruda sau cineva cunoscut si da-i bataie ce mai stai,nu goli cartile de credit pe bazaconii aduna si fugi cu sotu pe o insula exoatica si acolo.....va descurcati voi
anaROBERT
Postat pe 25 Mai 2010 00:45
seees, nu pleeeca!!! am vazut poza cu clatitele si mi-ai facut pofta!!
aly_fab
Postat pe 25 Mai 2010 00:49
Te chem next time
Vii cu un ness
ses
Postat pe 25 Mai 2010 00:51
pai mai ana, ii duc, dar asta nu se rezolva decat cateva ore. n-auzi ca-i ciufuenie acuta?? e din aia cu semnul exclamarii, iritanta si persistenta! oare n-o exista vreun vaccin contra ciufuteniei??!
aly_fab
Postat pe 25 Mai 2010 00:52
aly aici ai dreptate ! daca nu poti avea parte de intimitate acasica fugiti indeva sa faceti-va de cap doar voi doi ......si ciufutenia dispare!!!!
cory_emy
Postat pe 25 Mai 2010 00:52
ok ses! eu vin cu sticla de vin! merge vinul cu clatite?!

bai, nu ness ca nessul face nervii nervosi!! mai bine vin cu o cafea columbiana .
mai fetelor eu am mancat mici azi!!!! n-am mai mancat mici de o vesnicieee!
aly_fab
Postat pe 25 Mai 2010 00:54
aly daca e asa intensa starea de ciufutenie iti trebuie ceva mai mult tratament.....deci incearca mai multe varinte!!!! rutina asta te omoara......si hormonii ...o iau razna...asa ca ai de grija!!!
cory_emy
Postat pe 25 Mai 2010 00:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
haine ieftine 2 De la: amy26 7 Iulie 2009 22:36
Salut sau Buna 1 De la: garbo200785 10 Aprilie 2011 10:34
Lectii de PIAN, CHITARA, CANTO, VIOARA SI PICTURA la ClubuldeMuzica.ro 1 De la: clubul_de_muzica 6 Februarie 2015 17:58
ajutor... pt copil 2 ani gratis!!! 1 De la: ilincaianovici 4 Ianuarie 2010 17:23
Slabitul 4 De la: tatusilvia 1 Aprilie 2009 16:10
Setari Cookie-uri