salutare fetel ma duceam si eu sa ma culc....of fetelor,daca nu vine barza o data ma iau si ma duc la mama omida care leaga si dezleaga azi eram cu chantal afara si-si dadea imaginar asa sora pe leagan...mai si vb cu ea ma putin si e ziua ei,nu vrea nimic,nimic,doar o sora am plecat sa citesc ceva pana vine mos ene.. |
||
chanty Postat pe 25 Mai 2010 00:55 |
||
---|---|---|
sa iti fie de bine cu micii ! eu nu am curaj sa papa mici deoarece am auzit ce bebicii alaptati pot face reactii urate de la mititei asa ca mor de pofta dar ...fara mici!!1 | ||
cory_emy Postat pe 25 Mai 2010 00:57 |
||
buna chanty sa dea dumnezeu sa vina repede repede barza la voi sa va aduca surioara mult asteptata......parerea mea daca imi permiti e sa nu te mai gandesti asa mult la barza ptr ca te stresezi doar "ajut-o cat poti pe barza" pupicei | ||
|
||
cory_emy Postat pe 25 Mai 2010 01:00 |
||
ok fetele !!! am fugit mor de somn !!! noapte buna | ||
cory_emy Postat pe 25 Mai 2010 01:03 |
||
merci cory da,asa e.Eu stiu ca sunt fixata oarecum ,astept sa plecam in concediu,sa ne mai limpezim mintile ca stresul asta te omoara cu zile. somn usor mamici,hai in pat ca e tarziu! |
||
chanty Postat pe 25 Mai 2010 01:03 |
||
somn usor fetelor somnik usor chanty va veni si barza asta mult asteptata,poate chiar in concediu cine stie,nu dispera sigur e pe drum |
||
anaROBERT Postat pe 25 Mai 2010 01:05 |
||
aoleu cory, nu ma speria, si asa bebe a fost mai marait astazi......si a adormit greu de tot!! chanty, lasa ca o sa vina barza cand te astepti mai putin.asa se intampla de obicei....culmea!!! noapte buna chanty si somn usor! ce usoara ar fi viata fara stress.... mai fetelor, daca ar veni un pestisor, sa zicem unul de aur ce dorinta v-ati pune?? (cele cu sanatatea si banii se explcud ca sunt prea comune, ok?) |
||
aly_fab Postat pe 25 Mai 2010 01:07 |
||
daca s-ar intampla asa ceva vreodata,desi basmele sunt basme mi-as dori o casa,o casa a mea cu o usa mare cand vine cineva la mine in vizita sa ma uit pe vizor si daca e soacra mea sa ii spun:nu e nimeni acasa cer prea mult oare? |
||
anaROBERT Postat pe 25 Mai 2010 01:10 |
||
ana super!! nu cred ca ceri prea mult deloc si s-ar putea ca pestisorul sa-ti indeplineasca dorinta! eu mi-as dori ca in fiecare zi pestisorul sa faca de mancare, sa spele si sa calce! cer prea mult?! |
||
aly_fab Postat pe 25 Mai 2010 01:22 |
||
ce-ti face nazdravanul tau??? cum e cu pofta de mancare acum?? | ||
aly_fab Postat pe 25 Mai 2010 01:23 |
||
ok, ma bag si eu sa trag un somn acolo amarat.pana se scoala sugaciosu` mic sa traga din "sfarce" Noapte buna fetelor! Si nu uitati!! Pestisorul de aur exista!!!!! |
||
aly_fab Postat pe 25 Mai 2010 01:27 |
||
aly nu vrei sa fi tu pestisorul meu de aur ,ca altfel nu imi explic cum ar putea exista al meu terorist face bine,acum papa bine si-a revenit doar ca nu ne maii ntelegem cu el,este fff incapatanat si din orice el tipa cu niste nervi de strange din pumni ok si eu ma bag la nani,somnik usor pa pa |
||
anaROBERT Postat pe 25 Mai 2010 01:31 |
||
buna tuturor sunt noua pe aici.in primul rand sa va traiasca bbii si sa fie sanatosi as vrea sa stiu dak e cineva din arad pe aici.caut un medic pediatru bun.va pupacesc si ma bucu ca am reusit sa gasesc acest forum unde mai pot vb cu alte mamici | ||
kidz008287 Postat pe 25 Mai 2010 02:29 |
||
aly nu stiu ce sa zic o fi ceva epidemie dar nu cred ca e tusea convulsiva ca boala in sine. Ses am facut toate vaccinuri in afara de asta de un an pt ca la cel de 6 luni mi-a facut febra 40 si am ajuns cu el la urgente, dar daca mai fac un copil clar nu o sa mai fac decat unele adica numai cele 2 care se fac in maternitate. Eu va spun parea mea contra vaccinului care nu are nici o treaba cu imunitatea, in primul rand aceste vaccinuri se fac din ser uman si poti sa ii dai copilului tau tot felul de boli ca de exemplu hepatita (stiu un caz), apoi reactiile pot fi devastatoare (am vazut oameni nenorociti dupa vaccinurile de antipoliomelita-de exemplu cumnatul are semipareza in urma unui vaccin antipolio administrat necorespunzator), nu ii ultimul rand nu ii vad rostul din moment ce aceste boli nu exista in Romania si unele nu cred ca mai exista la nivel mondial si chiar daca ar exista nimeni nu iti garanteaza ca nu face boala respectiva ci doar ca o suporta mai usor. Sotul nu este vaccinat si nici o matusa nu si-a vaccinat cei 3 copii si nepotul. Eu dupa ce reactie mi-a facut silviutz la 6 luni m-am bucurat ca a fost numai febra(si la el a fost administrat incorect cand avea rosu in gat), cand ma gandesc ce putea sa se intample ma oripilez, Cory nu vreau sa te inspaimantez. M-am interesat de vaccinul ala cred ca de 13 luni(daca gresesc sa ma corectati) antirubeolic, rujeolic si ureic care cred ca se face in mana, am zis ca ala sa il fac ca alea sunt boli care mai exista si m-am dus sa intreb si intamplarea a facut sa fie acolo o mamica cu fetitza si facuse oreon la cam 5 zile de la vaccin, asa ca si la ala ii spun PAS. Acele boli,, adica poliomelita, tusea convulsiva si difteria au fost denumite "boli ale mizeriei" deoarece au aparut dupa cel de al doilea razboi mondial si au fost favorizate de atmosfera de atunci, dar in timp au disparut, poliomelita nu mai exista in tara noastra de 70 si ceva dar nu stiu sigur anul. Dar Ses imi place prezentarea ta. Am auzit foarte multa lume spunand si vacinul isi are "rostul", eu una sincer nu pot vedea beneficiile. Astept pareri pro si contra vaccin. Cred ca era mai bine daca deschideam un topic pareri pro si contra vacci. |
||
viobregar Postat pe 25 Mai 2010 08:35 |
||
buna dimi mamici! ne-am trezit si noi..imbrac bble si il scot afara la aer avem la streasina casei multe multe cuiburi de vrabiute....toata ziua ciripesc lu bb ii place ..adoarme instantaneu cand il scot afara camd il plimb pe strada dureaza mai mult pana doarme,dar acasa adoarme mai rpd cu cantecele de vrabiute i-am cumparat o cutie muzicala care imita pasarelele dar nu....tot la cele reale adoarme mai rpd voi cum adormiti bbii? |
||
dancris Postat pe 25 Mai 2010 08:51 |
||
e foarte cald afara..cred k vine vara intradevar...urmatoarele zile se anunta peste 30 de grade....mergem la plajaaaaa...ne plimbam cu standup-ul | ||
dancris Postat pe 25 Mai 2010 08:56 |
||
dancris Postat pe 25 Mai 2010 09:00 |
||
fetelor....se apropie botezul lui bb si de cateva nopti am cosmaruri il visez pe al cu coarne brrr...ma trec fiorii numa cand ma gandesc intr-o sera am visat k se tinea cu mainile de patutul lui bb si se uita la mine nu am putut sa dorm toata noapte...nici bb nu prea a dormit...oriunde am fost eu agitata si a fost si el?! oare asta sa fie cauza...am mai auzit varianta asta voi ati patit asa ceva? asera nu am mai visat nimic..i-am pus in apa pt baita apa sfintita care mi-a dat-o preotu cand am fost cu el la 40 de zile sa-i citeasca si apoi i-am zis Tatal nostru si i-am dat cu mir pe frunte a dormit toata noaptea a fost linistit |
||
dancris Postat pe 25 Mai 2010 09:16 |
||
nu prea sunt eu cu Bisericile dar in Dumnezeu cred nu tre sa mergi la biserica k sa-ti arati credinta..(.parerea mea) |
||
dancris Postat pe 25 Mai 2010 09:20 |
||
Ses am inteles ce spui ca bolile pot fi aduse din alte tari, mai putin dezvoltate dar in mod clar nu am de gtand sa vizzitez nici un trib din Africa si in ceea ce priveste adusul in tara noastra daca nu au fost aduse timp de 30 si cevaa de ani e mai greu, nu cred ca vor mai fi aduse. | ||
viobregar Postat pe 25 Mai 2010 09:25 |
||
ciufutenie? ce tari ati fost fetelor dancris nu-ti face griji, visele vin din subconstientul nostru, daca te gandesti la prostii, o sa visezi prostii vei reveni la sentimente mai bune odata cu botezul celui mic. |
||
lidya Postat pe 25 Mai 2010 10:45 |
||
Vio da-mi voie sa te contrazic te rog.....pertussis/tuse convulsiva/tusea magareasca sunt una si acelasi lucru. Daca ai facut vaccinul de 2,4,6 luni inseamna ca a-ti facut vaccinul si pt aceasta tuse convulsiva,numai ca daca nu-l faci si pe cel de un an si o luna(ma refer la vaccinul antidifterica/antitetanica/antipertussis/antipoliomielitica),s-ar putea ori sa nu-si faca efectul vaccinurile dinainte,ori sa dea in altele,pentru ca acela este penultima doza,mai este inca o doza la 4 ani. Uita-te in carnetul de vaccinuri si vei vedea. Simptome pt tuse convulsiva: Stadiul cataral. Se caracterizeaza prin simptomatologie blanda, asemanatoare gripei: initial, copilul pare a avea o simpla raceala, cu rinoree (ii curge nasul), lacrimare, stranut, febra si tuse iritativa, de obicei usoara sau moderata. Acest stadiu dureaza 1-2 saptamani si bolnavul este foarte contagios in aceasta faza. Stadiul paroxistic. Tusea progreseaza, stadiul al doilea fiind caracterizat de accese de tuse paroxistica, care se termina cu o inspiratie prelungita, zgomotoasa. Datorita lipsei de oxigen copilul devine cianotic. Acest stadiu poate dura 1-6 saptamani, dar se poate prelungi pana la 10 saptamani. La sugar inspiratia zgomotoasa poate lipsi, fiind inlocuita de apnee prelungita, in cursul careia pot surveni convulsii. Convalescenta. Al treilea stadiu este cel de convalescenta, care dureaza 2-4 saptamani si se caracterizeaza printr-o descrestere gradata a simptomatologiei paroxistice. Complicatiile respiratorii sunt cele mai frecvente: asfixia (mai ales la copii mici), complicatii pulmonare (pneumonia). Complicatiile nervoase pot cauza paralizie, intarziere mentala. Frecvent poate apare otita. |
||
bau Postat pe 25 Mai 2010 12:42 |
||
bau mie mi-a spus medicul specilist ca tusea convulsiva nu e tusea magareasca ca si eu stiam la fel. In momentul in care am semnat declaratia mi-a spus ca este posibil ca celelalte doze sa nu isi mai faca efectul, dar dupa ce am trecut prin ce am trecut...eu una nu ii mai fac nici un vaccin...am vazut in carnet ca urmatoarea doza ar fi la 4 ani. | ||
viobregar Postat pe 25 Mai 2010 13:05 |
||
Vio eu chiar ieri am fost la pediatru sa-i duc niste analize si chiar am intrebat de curiozitate si acelasi raspuns mi-a dat care ti l-am scris mai sus. Dar acum la cat is de diferiti doctorii nu stim ce sa mai credem. Azi am dat si un search si acelasi lucru am gasit si pe net si citez dintr-un articol despre tuse convulsiva : "Afectiunea este denumita popular �tuse magareasca� datorita inspirului suierator de la sfarsitul accesului de tuse in stadiul paroxistic al bolii, zgomot care a fost asemanat cu zgomotele emise de magar." Apropo dar ati facut vaccinul de un an si de un an si o luna? Eu totusi cred ca daca la vaccinul de 2 luni nu ati avut probleme,nici la acela de 4 luni,nu trebuia sa aveti nici la cel de 6 luni.....eu cred ca este doar vina doctorului. Iar din cate stiam ,vaccinurile aceste sunt obligatorii,s-ar putea sa aveti probleme mai tarziu la gradinita,la scoala,sa nu-l primeasca. |
||
bau Postat pe 25 Mai 2010 13:23 |
||
Aly_fab ai suferit de ciufuzenie na data viitoare cand te prinde dai un tel vin te iau in oras...bbi ii lasam la mama Contractiile...mahhh...eu eram posedata la inceput ma uitam si eu la altele si imi ziceam ce naiba aveti de va tarati pe jos toate dupa mi-am dat seama exorcistul live |
||
alinakatt Postat pe 25 Mai 2010 13:35 |
||
Stii vb aia 2 medici 3 pareri Si eu zic la fel ca a fost vina medicului ca i-a facut pe rosu in gat, dar dupa cate cazuri am vazut si ce reactii am multumit ca a fost numai febra si nu alte complicatii. Oricum eu una nu ii doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu cu silviutz dupa vaccinul de 6 luni. Vaciinul de un an si un an si o luna nu le-am facut ca pentru astea am semnat declaratie. Apoi in ceea ce privesc problemele la gradi, scoala etc nu cred ca o sa fie in primul rand sotul nu le-a facut si nu a avut prob. si ceva mai recent o matusa nepotelului ei de 5 ani care acum este la camin la program prelungit si nu are prob, din cate stiu trebuie doar sa anunti. |
||
viobregar Postat pe 25 Mai 2010 13:37 |
||
buna.pupicei pufosi la mamici cu bebici,cu burtici! zi faina sa avetzi! |
||
dancris Postat pe 25 Mai 2010 13:40 |
||
fetelor..cam ce ar mai trebui eu sa mananc k sa slabescin afara de supe si ciorbe si iaurturi |
||
dancris Postat pe 25 Mai 2010 13:45 |
||
buna mamici.... am vazut si eu o aradeanca pe aici, de unde esti mai kidz? si eu sunt tot din arad, nu mai stau acolo,stau in brasov, deci sfaturi pentru pediatru nu pot sa-ti dau | ||
Laura_M Postat pe 25 Mai 2010 13:47 |
||
mananca mai sanatos, fiert, gratar, fructe, miscare multa... nu te infometa ca degeaba, am incercat si eu sa nu prea mananc si aveam dureri de cap de numa numa (toate astea sunt valabile si pentru mine dancris) eu am zis ca poate o sa slabesc cand incep munca, atunci inetrvin mai multe | ||
Laura_M Postat pe 25 Mai 2010 13:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Garsoniere - Apartamente - Inchirieri Spatii Comerciale Bucuresti | 1 | De la: garbo_6756 19 August 2012 15:39 |
Haine pentru copii 0-10 ani | 2 | De la: kidz_luissa 10 Decembrie 2009 14:45 |
bani castigati cat timp stai acasa cu bebe | 6 | De la: silviu_m74 31 Martie 2009 21:20 |
|
||
SET SCOALA NENUCO | 1 | De la: XEMONIA 3 Decembrie 2009 23:22 |
carut,patut,tarc si cosulet pt masina | 2 | De la: Amedy 2 Ianuarie 2010 23:29 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural