scuzati-mi ignoranta.. dar de ce trebuie sa te epilezi sau sa faci clizma pt o nastere???? eu am nascut de 2 ori normal si fara epidurala si nu am avut nevoie de clisma si nici epilata nu eram |
||
corina_dragoi Postat pe 25 Mai 2010 14:51 |
||
---|---|---|
dancris Chiar am zis ca trebuie sa mi-o scriu undeva,e o amintire f frumoasa,dar atunci o sa-mi notez si sarcina,ca pt mine si sarcina a fost o adevarata aventura,asteptam fiecare zi sa treaca si sa nu nasc.... alina eu chiar am avut f mult bun simt sau chiar prea mult bun simt,ca unele asistente meritau luate cata de ciuf (dar nu-s genu ) corina ...clisma probabil ca sa nu faci pe ei,ca atunci nu sti ce faci de fapt ....si epilat ca sa vada capul copilului probabil .....ma gandesc eu Nu stiu,nu ma bag fetele mi-a facut placere sa ne amintim cu drag de frumoasele experiente... Va |
||
bau Postat pe 25 Mai 2010 14:56 |
||
Clisma se face spre binele bb...cand este presiune sa iasa ai senzatia ca faci pe tine si riscul ca atunci cand nasti sa faci si treaba mare instantaneu e destul de mare...e mult mai igienicsa-ti cureti interiorul ca sa zic asa decat sa te risti...iar cu epilatul Mai nu stiu dar cred ca tot de igiena tine...una sa fi curata ca bb la pasarica si una e sa fi cu padure inmocirlata cam naspa descrierea.....si daca nu esti tu epilata de acasa te rad asistentele la spital. |
||
|
||
alinakatt Postat pe 25 Mai 2010 14:57 |
||
epilat pt ca te taie, si normal nu poa sa te coasa cu firele de par prinse in cusatura. la orice operatie te deplieaza pe zona unde se opereaza nu? bine, nu e chiar operatie dat tot taietura cu cusatura e | ||
pinicuta Postat pe 25 Mai 2010 14:58 |
||
acum cine stie mai medical cum sta cu clisma e bine venit sa explice... Mony cu rusine sau fara ma durea al drakului de tare |
||
alinakatt Postat pe 25 Mai 2010 14:58 |
||
da taietura , asta in afara de mocirla rosie | ||
alinakatt Postat pe 25 Mai 2010 15:00 |
||
clisma, sincer cred ca e ceva ramas de pe vremuri: noua nu ne-au facut clisma (ca nu cred ca la altele au facut si mie nu), si uite ca nu a facut nimeni treaba cu pricina in timp ce nastea... ba chiar, mamele voiau sa mearga la baie ca asa era senzatia, si asistentele le ziceau "daca chiar crezi ca faci, fa aici ca nu-i problema, dar desigur era doar o senzatie si nu facea nimeni nimic) si mamei i-au facut clisma cand m-a nascut pe mine, si nu au lasat-o sa manance nimic, de era lesinata dupa ce a nascut, dar uite ca eu chiar am mancat si nu s-a intamplat nimica |
||
pinicuta Postat pe 25 Mai 2010 15:00 |
||
specificare pt corina: epilare inghinala, nu pe picioare (daca asta era nedumerirea ) | ||
pinicuta Postat pe 25 Mai 2010 15:02 |
||
eu ma gandesc ca totusi e ceva real si cu clisma asta Pinicuta intreabal de dr. cand mergi la control si zine si noua... macar stiu si eu m-au clismat o nu degeaba |
||
alinakatt Postat pe 25 Mai 2010 15:05 |
||
alina, nu te supara dar nu-l intreb: nu vreau sa ii dau idei pt a doua nastere, sa nu creada omul ca m-am suparat ca nu mi-au facut clisma si ca cer pt a doua nastere sa-mi faca | ||
pinicuta Postat pe 25 Mai 2010 15:06 |
||
poate ca iti face clisma ca sa nu ai probleme cu iesitul afara dupa ce nasti (adica sa nu te constipi si sa ti se rupa cusatura in timpul efortului sau ceva de genul), nu stiu, oricum eu nu am avut absolut nici o problema (nici cu iesitul afara nici cu nasterea, din cauza ca nu mi-au facut clisma) | ||
pinicuta Postat pe 25 Mai 2010 15:08 |
||
la asta nu m-am gandit fetele care trebuie sa nasca acum de curand am o rugaminte intrebati si voi medicul in legatura cu clisma asta...trebuie sau nu??? |
||
alinakatt Postat pe 25 Mai 2010 15:10 |
||
are sens ce spuneti eu nu m-am epilat pt ca mi-a fost frica ca durerea mi-ar putea provoca nasterea iar cu lama nu mai puteam, ca nu reuseam sa ma aplec cu burtoiul Dar nici la spital nu m-au facut asistentele. Nu stiu cum au cusut, dar a fost bine asa. Iar despre clisma, cred si eu ca tine mai mult de riscul de a face si alceva in timpul nasterii. Eu cred ca ca am facut cu al doilea nu stiu sigur ca nu am reusit sa vad si ele nu mi-au zis nimic |
||
corina_dragoi Postat pe 25 Mai 2010 15:10 |
||
sa va zic si eu pe scurt cum a fost: era sambata noapte...ma tot zvarcoleam in pat..aveam contractii...usoare nu foarte dureroase...nu prea am dormit in acea noapte...m-am trezit dimi devreme,pe la 5 ...tot aveam contractii...erau din zece in zece minute...nu m-am agitat deloc..mai agitat era sotu' el a sunat o prietena care lucreaza in spital si i-a zis ce se intampla cu mine...a zis sa venim rpd la spital k era ceva de mers de la noi [pana acolo. cand am ajuns la spital imi doream sa-mi zica doctora care doctora care m-a controlat k nu sunt de nastere...dar ea mi-a zis k sunt...deja ma luase tremuratul....atat de mult vroiam sa nasc si sa scap de burtoi acu vroiam acasaaa:( in fine..m-am dus sus la nasteri ,,,am nascut usor...cu acele cusaturi a fost mai nashpa la fel k si voi ..parca nu mai termina a durat mai mult cusutul decat nasterea in sine nu au apucat sa ma taie,,cand au zus impinge..am impins si m-am si rupt o luna de zile nu am stiut ce-i aia stat in sejut la spital nici nu puteam sa ii dau micutului sa suga am intrebat o asistenta de unde pot face rost de un scaun din acela cu gaura k nu stiam exact cum ii zice.. stiti ce mi-a zis? de unde sa stiu eu draga,eu ma ocup de copii nu de scaune! tampita de aceea vroiam scaun .sa stau sa potsa alaptez copilul k lumea |
||
dancris Postat pe 25 Mai 2010 15:11 |
||
te-au clismat sau nu pe tine Danicris | ||
alinakatt Postat pe 25 Mai 2010 15:13 |
||
nu ti-ar fi folosit la nimic scaunul cu gaura, eu nici pe scaun din ala nu puteam sta. alaptam in picioare, iar acasa culcata in pat cu bb langa mine. dar o saptamana fix a durat pana m-am vindecat | ||
pinicuta Postat pe 25 Mai 2010 15:14 |
||
docora cu care am nascut nu mi-a zis impinge cu se zice de fapt....mi-a zis:fa kk...m-am scremut sa fac kk pana am nascut:)...nu mi-au facut nici o clisma cat despre iesitul afara...nu am iesit o saptamana si ceva dupa nastere |
||
dancris Postat pe 25 Mai 2010 15:17 |
||
hmmmm fetele clismate bag seama ca am fost fraierite | ||
alinakatt Postat pe 25 Mai 2010 15:20 |
||
pai pinicuta...daca stateam in picioare mai mult de 2 minute picam nu puteam sta in nici un fel mergeam la doctorii de garda .le dadeam bani sa imi faca ergometul cu algocalmin injectabil fetele din salon le inghiteau eu vroiam injectii...imi mai trecea durerea putin |
||
dancris Postat pe 25 Mai 2010 15:21 |
||
beyyyyyyy, fiecare cu masochismul sau sadismul lui (fiecare dr cu obiceiurile sale) | ||
pinicuta Postat pe 25 Mai 2010 15:21 |
||
algocalmin?mie nu mi-a datnimeni nici un fel de pastile. si a fost ok. bine, pe mine m-a taiat de la inceput, nu m-am rupt | ||
pinicuta Postat pe 25 Mai 2010 15:22 |
||
crezi ca ne pedepsesc doctorii sunt satui de atatea paduri urlatoare si ce zic astai: Na si tu o clisma | ||
alinakatt Postat pe 25 Mai 2010 15:23 |
||
nici culcata nu puteam sa stau ,,ma durea ingrozitor de tare...cand am ajuns acasa mi-a facut sotu' un scaun(inventii si inventatori)...acolo l-am alaptat o luna si ceva pana mi-au trecut durerile | ||
dancris Postat pe 25 Mai 2010 15:23 |
||
dancris, te-au lasat o saptamana fara sa iesi afara? pai macar un supozitor ceva acolo.... ca intr-o saptamana deja te SUPER CONSTIPI, ce doamne iarta-ma? | ||
pinicuta Postat pe 25 Mai 2010 15:23 |
||
eu am nascut amandoi baietii pozitia sezand pe un scaunel cu gaura si sotul pe post de spatar. m-a ajutat mult pozitia la inpins pt ca, m-am simtit efectiv ca si cum as face kk | ||
corina_dragoi Postat pe 25 Mai 2010 15:24 |
||
sa stii ca si eu am auizt chestia asta, de fapt am citit intr-o carte. cica exista si ceva opere literare unde scrie ca femeile la tara asa nasteau, in pozitii din astea (eu una oricum nu stiu cat am impins eu si cat a impins moasa care era cu toata greutatea pe burta mea) | ||
pinicuta Postat pe 25 Mai 2010 15:26 |
||
super Corina Si sotul a rezistat???In seara cand eu nasteam era un tatic palid intins pe pat ca lesinase | ||
alinakatt Postat pe 25 Mai 2010 15:27 |
||
dar corina, daca nu te superi ca te intreb: dr unde statea? sub scaun sau cum (adica scuanul unde era plasat si dr unde statea ca sa urmareasca ce se intampla)? si apoi cum te-au cusut, te-au luat de acolo plina de sange, te-au pus pe o masa si te-au cusut sau cum? | ||
pinicuta Postat pe 25 Mai 2010 15:27 |
||
am plecat fetele Iau produsul finit de la gradi |
||
alinakatt Postat pe 25 Mai 2010 15:28 |
||
pinicuta...fiole de algocalmin..imi luat din dureri si cu constipatia...mi-a fost rusine sa zic k nu am iesit afara imi povestise o prietena k iei i-sa intamplat la fel....sa constipat iar doctora i-a dat o pastila si a facut pe ea cum Doamne iarta-ma sa fac pe mine? ditamai capra! acasa am vazut k nu vine nimic dupa o saptamana si ceva....m-am gandit eu asa sa iau o lingura de ulei de ricin sa vezi atunci kkre vai de mineeeee! dar macar eram acasa |
||
dancris Postat pe 25 Mai 2010 15:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bautura nutritiva pentru orica varsta | 2 | De la: pinicuta 18 Iulie 2009 10:50 |
Cadouri de Sf. Andrei | 1 | De la: dacris 26 Noiembrie 2009 13:59 |
VAND BALANSOAR BEBE PRIMII PASI | 10 | De la: kidz008533 22 Noiembrie 2013 21:03 |
|
||
Vand carut Primii Pasi | 1 | De la: rekaalina 10 Ianuarie 2010 16:46 |
Incaltaminte si imbracaminte preturi rezonabile | 1 | De la: tot_adda 25 Noiembrie 2009 17:45 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural