Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

multumesc pt raspunsuri dragi mamici, chiar ma simt mai bine si sunt mai linistita cand stiu macar asa putin ce va fi acolo(cel putin asta am impresia acum ). Va voi povesti si eu cum a fost (dak tot m-am agitat atat si m-am speriat, nu ca as fi foarte calma si linistita acum). Sanatate puiutilor vostri, sa va traiasca si voi sa fiti sanatoase si sa va bucurati de toate. noapte buna si somnic usor.
clau_strunf
Postat pe 25 Mai 2010 22:29
buna seara scumpelor,ati avut activitate serioasa nu gluma,pai cum mai fetelor mi-ati dat de munca aici,dar am rasfoit repede paginile

acum unde sunteti,dormiti?
anaROBERT
Postat pe 25 Mai 2010 23:41
Buna seara fetelor!

Am citit si eu printre randuri ce-ati scris azi, ati fost mortale cu clismele voastre Eu nici in ruptul capului n-as fi lasat pe nimeni sa-mi atinga dosul in nici un fel!!! Nu vreau sa aud de asa ceva never ever!!

ce mai vroiam sa scriu.......hmmm....... ?!
cory ai fost norocoasa ca nu te-ai rupt.....eu m-am rupt si mai ales a doua oara m-am rupt mai mult, au cusut la mine o ora aproape, dar au folosit fir din acela care se dizolva nu a necesitat scoaterea lui...

Asa, stati ca mi-am adus aminte ce vroiam sa scriu ...ca uit de la mana pana la picior Eu la ambele nasteri aveam sticla de apa plata langa mine!! Nu i-am dat drumul, tineam de sticla, asistentele tot mi-o luam eu tipam dupa sticla de apa, ca simteam ca moooooor de seeeeteee!!! asa sete setoasa n-am avut in viata mea!! Ceva de speriat! LA a doua nastere, am nascut in apa si eram ca o betivanca pe marginea cazii, cu sticla intr-o mana si cu masca de gaz in cealalta mana!! dupa ce am nascut de abia, in timp ce ma coseau si-a facut efectul si gazul acela care te face mai "vesela" si radeam acolo pe masa de operatii, imi imaginam eu imaginea mea pe marginea cazii sugand din sticla...si radeam cu lacrimi! creierul o luase razna de la gazul ala!!
aly_fab
Postat pe 26 Mai 2010 00:21
buna dimi
aly_fab....cum e cu nasterea in apa?
nu am mai auzit pe nimeni din prietenele mele sa nasca in apa
poate ne povestesti si noua:)
dancris
Postat pe 26 Mai 2010 08:34
chiar nush nimic de nasterea in apa
dancris
Postat pe 26 Mai 2010 08:35
mai astept mamici sa ne povesteasca de experientele lor
dancris
Postat pe 26 Mai 2010 08:36
dancris din cate am citit eu nasterea in apa este cea mai usoara. Nu stiu daca este adevarat sau nu. Aly_Fab ne poate spune.
Pitu
Postat pe 26 Mai 2010 08:46
Buna dimineata fetelor. Sa aveti o zi superba. Eu va dau azi de bauttttttt
mult mulkt mult si tort va dau ca azi are printesa mea 1 anisor.
Pitu
Postat pe 26 Mai 2010 08:47
Va intrerup povestile despre nastere (eu nu am ce povesti legat de contractii ca nu am avut si am nascut cu cezariana).
Vreau doar sa va spun ca sambata am petrecut de ziua printesei noastre si a fost superb. I-am tinut ziua in aer liber cu gratare, mici, bere, aperitive la inceput (chiftelute de ficat, chiftelute normale, oua umplute, branzica, rosii, etc) - mancare muuuuuuuulta si bautura muuuuuulta . Plus un tort imens. A fost minunat iar printesa mea a fost de nota 10 - ea oricum este sociabila si sambata a fost foarte cuminte si s-a comportat ca o advearata sarbatorita- a stat cu toata lumea s-a jucat, s-a plimbat cu tricicleta, etc. Am avut noroc ca am prin si o vreme superba.Am fost la un spatiu amenajat cu mese si bancute plus gratar si mai era si o casa unde era bucatarie, baie, sala doar ca spatiul de afara era imens si avea si teren de fotbal si tenis iar de jur imprejur era numai verde, copaci, tufe cu flori - a fost superb
Bau sa sti ca a fost un pic dificil sa cari toata mancarea si bautura la iarba verde dar a meritat. Toata lumea s-a simtit bine. Nu am vrut sa tinem la club pt copii si la curte nu prea aveam spatiu suficient. Am fost cam 25 persoane adulti si copii.
Sper ca nu v-am plictisit foarte tare dar cred ca e normal sa fii fericit la prima aniversare a copilului tau si sa vrei sa impartasesti si altora.
Pitu
Postat pe 26 Mai 2010 09:18
Pitu...sa-ti traiasca printesa
la multii aaaaaaaani!
sa fie sanatoasa si sa aiva tot ce-si doreste
happy birthday to you,
happy birthday to youuuu
happy birthday dear alisaaaa
happy birthday to you
sper k am scris corect engleza mea de balta:)
dancris
Postat pe 26 Mai 2010 09:22
La multi anisori Lorena si multi .Bem si noi in cinstea ta
adelafistis
Postat pe 26 Mai 2010 09:35
La multi ani!!!! sa creasca mare!!!

aaaa...pentru cele care trebuie sa nasca....nu uitati sa va luati la voi o tona de vata si daca aveti chef faceti-le tampoane de acasa.Macar va mai usurati munca la spital.
La fel si mie mi-a zis ca daca nu fac pisu imediat dupa nastere imi pune sonda... am facut si dupa m-au transportat in salon.
Sapun si prosop eventual pentru voi si cumparati-va din timp Betadina(dezinfectant)poate nu au acolo sau nu au chef sa va curete le pasarica .
Si pentru sfarcuri Garmastan.....cand vin suchetorii va fac terfelita safrcurile
alinakatt
Postat pe 26 Mai 2010 09:37
Azi va pup din mers dau o fuga la Oradea.....
Cum e vremea la Oradea? e cineva de acolo?
alinakatt
Postat pe 26 Mai 2010 09:39
Pune foto de la party
alinakatt
Postat pe 26 Mai 2010 09:47
La multi ani!Sa creasca mare si sanatoasa si voi sa va puteti bucura de ea!
feliciaraduca
Postat pe 26 Mai 2010 09:56
pe noi f bine ne-au curatat: mai intai cu un tampon steril imbuibat in nu stiu ce, ne stergeau si la sfarsit ne dadeau cu un spray si ne puneau pansament. chiar nu am avut nici o problema
pinicuta
Postat pe 26 Mai 2010 10:17
LA MULTI ANI,LA MULTI ANI, LA MULTI ANI,
SA CREASCA MARE, SANATOASA, FRUMOASA, CUMINTE SI SA-I DEA D-ZEU TOT BINELE DIN LUMEA ASTA
INCA O DATA LA MULTI ANI
tusi_Oli
Postat pe 26 Mai 2010 10:18
la multi ani, Lorena! sa-ti traiasca fetita mare, sanatoasa, frumoasa si ascultatoare! sa va bucurati de ea!
multi pupici!
mioara82
Postat pe 26 Mai 2010 10:27
aly, si mie mi-era o sete, aveam niste buze uscate si al naibii un strugurel nu aveam la mine! dar mie mi-au dat voie sa beau apa, nu multa, dar macar imi inmuiam buzele. si mi-a trecut la vreo citeva zile dupa nastere , asa uscate am avut buzele.
mioara82
Postat pe 26 Mai 2010 10:29
cat au scazut copii vostrii cat au stat in spital?
dancris
Postat pe 26 Mai 2010 10:35
mie imi ziceau k nu-mi alaptez copilu' k lumea
pe colegele de salon le laudau dar la sfarsit cand a trebuit sa ii cantareasca sa plecam acasa al meu scazuse decat 20 de grame ,la colege 200si 300 de grame
l-am nascut cu 3,100,pe timpul sarcinii am fost la doi dr. ginecologi si ambii mi-au zis k daca are mai mult de 3kg nu o sa pot sa-l nasc normal,,,eu fiind mica de statura (1,50),eu am avut vointa si l-am nascut normal...m-am si rupt foarte mult....m-au cusut numa cu ate din acelea de se topesc si din cauza asta m-a durut o luna si ceva de ziceam c nu-mi mai trece
intrebam pe toata lumea daca este o regula sa cada atele la 40 de zile
nu stiam ce sa mai fac ...plangeam de durere
bascha hemoroizi
alta belea pe capu' meu
dancris
Postat pe 26 Mai 2010 10:45
si pe mine m-a cusut cu ate care se tpesc dar intr-o saptamana am fost pe picioarfe, nu mai aveam nimic
pinicuta
Postat pe 26 Mai 2010 10:52
woow...super tare pinicuta
de-ar fi fost si la me asa...
dancris
Postat pe 26 Mai 2010 10:55
si pe mine tot cu ate care se topesc m-au cusut, a fost ok vreo 2 zile dupa nastere ca in spital mi-au dat calmante, dar cind am ajuns acasa , am tras-o vreo 2 sapt, nu puteam sa stau jos, m-a durut ingrozitor...am avut si ditamai ruptura.
mioara82
Postat pe 26 Mai 2010 11:07
multumim mult fetele
Alina la Oradea e noros dar e cald. Eu acum am trimis-o pe printesa mea un pic la plimare cu una din bunici si sper sa nu o prinda ploaia. Din pacate azi avem si vaccin - nu s-a nimerit prea bine dar sper sa trecem usor peste. Poate nu il face ca a cam stranutat dimineata sia si tusit un pic. Sa vad ce zice doctorul ca nu vreau sa faca ceva complicatii. Doamne fereste
Pitu
Postat pe 26 Mai 2010 11:22
la multi ani lorena si multa sanatate fetitzei si voua. ii place tricicleta?
Clau apropo de vata eu am folosit tampoane speciale Seni lady le zice si se gasesc in Carefour, au fost extraordinare.
viobregar
Postat pe 26 Mai 2010 11:31
multumim vio. Ii place foarte mult. Deocamdata sta in ea si ii place la plimbare. Acuma sa vedem cat o va tine ca ea nu sta locului. :)))E plina de energie si parca ar manca piper. Lui Silviut ii place tricicleta? Cum e el? Merge singurel? . Cum stai cu lucrarea?
Pitu
Postat pe 26 Mai 2010 11:44
multumesc mult fetele pt urari, sunteti dragute
Pitu
Postat pe 26 Mai 2010 11:45
buna ziua
LA MULTI ANI PRINTESEI DE 1 ANISOR , sa fie sanatoasa si sa faca pe mami si tati bucurosi si mandri de ea.multumesc de pontul cu absorbantele viobregar, chiar am sa caut . Acum stau si eu prin casa si ma ingrozesc ca mi s-au umflat picioarele asa tare incat nu-mi mai vad ousorul piciorului(dar si cele 20 de kg luate ), si azi noapte am stat cu picioarele catarate pe sus dar nu s-au dezumflat complet. Apropo a facut cineva cezariana din cauza dioptriilor, adik miopiei.?
Mi-a zis dr. mea ca daca am miopie mai mare de -1 la ambii ochi mi-ar indica cezariana( port ochelari).
clau_strunf
Postat pe 26 Mai 2010 12:42
si eu stiam ca daca ai probleme mari cu vederea se recomanda cezariana
pinicuta
Postat pe 26 Mai 2010 12:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand papusi Cleopatra Stratan si multe alte lucruti dragute pentru copii 1 De la: PiticulVesel 15 August 2008 08:37
Marsupiu 1 De la: Mira 2 Mai 2009 14:27
bancuri... 252 De la: 2na 3 Februarie 2010 15:33
cumpar urgent!!!! 5 De la: kidz000506 29 Martie 2009 21:44
VAND BALANSOAR BEBE PRIMII PASI 10 De la: kidz008533 22 Noiembrie 2013 21:03
Setari Cookie-uri