buna fetele, eu am o colega care are dioptrie la un singur ochi doctorul ei nici nu a vrut sa auda de nastere normala, deci clar cezariana! si am mai auzit cazuri, acum depinde de mamici si de inconstienta medicului...daca se risca! Ana n-ai venit in parc, pai se poate sa ne dai teapa? noi astazi mergem la plaja, cine mai vine? |
||
aly_raz Postat pe 26 Mai 2010 13:16 |
||
---|---|---|
nu consider ca medicii sunt inconstienti. dar depinde de la pacient la pacient. sigur, cele care au dezlipire de retina necesita cezariana. dar eu de pilda am ochelari dar nu e ceva grav si am nascut normal. nu a fost nici o problema. cred ca depinde de gravitatea bolii. | ||
pinicuta Postat pe 26 Mai 2010 13:39 |
||
ce mai faceti fetele? iar am ramas in urma dar am fost constiincioasa si am citit tot ...in primul rand LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE ,SANATATE ,SA ADUCA MULTA BUCURIE LUI MAMI SI TATI ! ...in legatura cu nasterea ...eu am nascut usor zic eu...la 23 seare m-i s-a rupt apa ,am plecat la spital ,mi-au facut clisma( nici nu am simtit) ,nu ma-au ras k eram deja rasa,m-au pus pe pat si m-au lasat akolo( mai veneau la mine din cand in cand) ...am reusit sa dorm intre contractii ,pana pe la vreo 3-4 dimi knd erau mai intense...ma-u dus pe masa aceea de nastere ,dupa ce am impins de vreo 3 ori si m-au taiat a venit pe lume bebelina mea la ora 5 si 10 minute...dupa 5 zile am iesit din spital...hemoroizi nu am avut,atele m=i le-au taiat atunci knd am iesit din spital ...bebe a scazut 200 de grame ...cam asta e pe scurt...ahhh si app pe noi nu ne-au lasat sa folosim alceva in afara de vata... | ||
|
||
eu_mino Postat pe 26 Mai 2010 14:11 |
||
iar in legatura cu dioptriile si nasterea normala eu am nascut normal si am - 1,25 la ambii ochii...deci... am purtat non stop ochelari 2 ani akum ii pun doar knd ma uit la tv... | ||
eu_mino Postat pe 26 Mai 2010 14:13 |
||
La multi ani si din partea noastra! Sa-ti traiasca fetita Pitu!! Buna fetelor! dancris, nasterea in apa poate fi mai rapida, si mai usoara, dar eu una o recomand daca ati mai nascut o data. S-au mai scris multe despre acest subiect pe acest site, dar va impartasesc cu drag din experianta mea... In cada respectiva poti sta cum te simti mai bine, dar e tare aiurea ca nu te ajuta nimeni......cel putin pe mine nu m-a ajutat nimeni in nici un fel.. m-am si rupt. Am nascut un bebe de 3880 gr, sanatos si sugacios. De tipat am tipat cat m-am tinut plamanii si prima si a doua oara, mi se rupea afectiv de cei din jur...si nimeni nu a indraznit sa-mi spuna sa tac Prima data am nascut in romania, pe ......capra :))) Ce vreau sa va zic fetelor, este ca se naste mai usor daca stai cu burta in jos (cum am stat eu cand am nascut in apa)....decat cu burta in sus, cum ar veni cand stai pe capra...pentru ca presiunea e mai mare... Baia respectiva a durat cam o ora, la mine, m-au pus sa intru cand aveam contractiile de 6 parca?! Adica din 5 in 5 minute. mioara, eu cred ca am baut 2 litri de apa, simteam o nevoie acuta sa beau apa, mi-era sete si iar sete...mai naspa a fost prima data ca nu ma puteam ridica din pat.... si nici nu era nimeni, nici o asistenta in jur sa ma ajute...asa ca m-am tarait eu cum am putut pana la un borcanel de plastic de pe acolo....sau plosca ce-o fi fost... LA a doua nastere la o ora eram in picioare, si puteam face dus. Ba mai mult ma plimbam pe coridoare cu carutul acela din spital pentru bebe. |
||
aly_fab Postat pe 26 Mai 2010 14:41 |
||
In alta oridine de ide, eu am preferat ca sotul sa nu se afle langa mine. In romania oricum nu avea voie sa intre in sala respectiva, in schimb aici putea asista la nastere. Nu as fi vrut sa ma vada in acele momente in care ma chinuiam si tipam... Cunosc persoane care au nascut cu sotul alaturi de ele, dar mie una nu mi-ar fi placut deloc sa ma vada in acea postura jalnica... |
||
aly_fab Postat pe 26 Mai 2010 14:49 |
||
eu_mino si aly....frumoasesi experientele voastre aly...o sa tin minte, data viitoare cine stie...poatenasc in apa:) data viitoare nu va fi prea curand.....vreau sa uit prin ce am trecut cu acele cusaturi...nu-mi este frica de inca o nastere cat imi e de cusaturi...cat am tras.. |
||
dancris Postat pe 26 Mai 2010 14:53 |
||
dupa o luna si ceva...aproape 2 cand mi-am revenit...ramasesem cu sechele...imi era frica sa ma asez in fund cu toate k puteam | ||
dancris Postat pe 26 Mai 2010 14:55 |
||
dancris cat are bebe tau acum? | ||
aly_fab Postat pe 26 Mai 2010 14:55 |
||
aly, hai ca venim noi in parc!! suntem cam departe, dar ne chinuim sa ajungem anul asta in vara oricum la mare la tine... si tu vii la brasov, ok? | ||
aly_fab Postat pe 26 Mai 2010 14:59 |
||
bb are 2 luni jumate | ||
dancris Postat pe 26 Mai 2010 15:07 |
||
clau_strumf, eu am -2,50 miopie la ambii ochi si am nascut normal, dar am nascut in anglia si aici iti face cezariana numai daca e maxima urgenta, daca ei considera ca bebe e in pericol, sau mama.deci nici nu am adus vorba de cezariana ca nici nu m-ar fi bagat in seama. acum nu stiu, or fi ei inconstienti sau in romania sunt prea grijulii...nu stiu ce sa zic |
||
mioara82 Postat pe 26 Mai 2010 15:35 |
||
aly, barbatu-miu a stat linga mine numai la inceput, cind erau contractiile slabe, si asa zicea ca nu mai suporta sa ma vada asa, ca i-e mila de mine si eu nu am tipat,doar ma vaitam. cind am nascut i-am spus lu nasa sa astepte sa termine doctorul de cusut, sa stearga tot singele si dupa aia sa il cheme, ca ar fi lesinat tu unde ai nascut in apa? |
||
mioara82 Postat pe 26 Mai 2010 15:39 |
||
sau in romania se prefera cezariana (de catre medici) ca sa mai scoata si ei un ban in plus (ca na, doar te-am operat, trebuie sa cotizezi mai atent, nu? ) | ||
pinicuta Postat pe 26 Mai 2010 15:40 |
||
mioara, si eu as fi lesinat daca asistam la o nastere, daramite sotul unele persoane se uita cum nasc (am o colega care imi zicea ca a vazut capul copilului iesind-desi nu stiu cum ar fiputut sa se aplece sa il vada, cu ditamai burta ), eu din contra voiam sa ma prefac ca nu sunt acolo si ca nu stiu nimic (nu voiam sa vad cine ce instrumente foloseste, cat de insangerat e copilul, etc) |
||
pinicuta Postat pe 26 Mai 2010 15:42 |
||
da, e posibil. oricum in romania dai bani la orice. aici, crede-ma, nu am scos un leu din buzunar, aici nu se stie ce e aia spaga in spitale. isi fac meseria si atit. |
||
mioara82 Postat pe 26 Mai 2010 15:43 |
||
dancris, sa-ti traiasca flacaul si sa se faca mare si destept! :) mioara, in sussex un spital micut dar foarte curat. am fost foarte multumita de serviciile lor. nimic de obiectat. veneau sa-mi aduca ceai sau cafea din jumate in jumate de ora. la fel mi-au adus meniu, de unde puteam sa-mi aleg ce sa mananc dupa ce am nascut.. si la fel nu am dat spaga, tot personalul nota 10, amabili, draguti. le-am cumparat doua cutii de bomboane si au fost foarte fericiti de gestul meu.. |
||
aly_fab Postat pe 26 Mai 2010 15:50 |
||
mioara, a mai vomitat al tau in jet? al meu mi-a vomitat adineauri asa in jet cum zicea si tu ca ai patit.... ai intrebat fost la doctor sa intrebi? | ||
aly_fab Postat pe 26 Mai 2010 15:55 |
||
pinicuta, cred ca avea gat de girafa hihihi..nu stiu cum a reusit sa vada ....eventual poate avea o oglinda in fata .dar ma-ndoiesc si eu la fel, nu imi place sa vad nici macar cand fac o injectie... sa nu vad sange |
||
aly_fab Postat pe 26 Mai 2010 16:01 |
||
nasa mea a asistat la nasterea mea, nu stiu cum o fi putind, nici eu nu m-as fi uitat la mine. ma gindesc ca mai sunt spitale unde iti dau oglinda ca sa vezi cind iese...hmmm, n-as vrea |
||
mioara82 Postat pe 26 Mai 2010 16:10 |
||
am dat replica cam tirziu dar se trezise juniorul | ||
mioara82 Postat pe 26 Mai 2010 16:11 |
||
nu, aly, nu a mai vomitat. cred ca a fost de la caldura, zic eu, sau poate oi fi mincat eu ceva ce nu i-a priit. |
||
mioara82 Postat pe 26 Mai 2010 16:12 |
||
o sa dispar din peisaj un pic, s-a trezit teroristu | ||
mioara82 Postat pe 26 Mai 2010 16:22 |
||
buna mamici LA MULTI ANI! bebicei care azi face un anisor intrebare,intrebatoare care a fost cea mai mare temperatura pe care a facut-o bebele vostru de la dintisori ? bebica mea are 38,1 si i-am dat niste panadol m-as duce la spital dar imi e frica sa nu o duc cu o boala si sa vin cu 10 aks |
||
lizy_kidz Postat pe 26 Mai 2010 16:45 |
||
lorena LA MULTI ANI pentru mica printesa, sa creasca mare ,sanatoasa si sa aiba mult noroc!!! , si lui mami si lui tati sa ii aduca numai bucurii! .....foarte frumos ati petrecut la iarba verde , super tare ,v-ati gandit bine....si la voi a picat vaccinul chiar de ziua voastra, si la noi la fel numai ca noi l-am amanat un pic sa nu ne strice ziua.....inca odata La multi ani!!! | ||
cory_emy Postat pe 26 Mai 2010 17:07 |
||
lizy sa stii ca depinde de copil, desi se spune ca nu fac febra mai mare de 38-38,5 de la dinti pitica mea a facut chiar si 40 si ca si tine am dat fuga cu ea la spital si pe urma m-am chinuit cu ea aproape o luna sa o pun pe picioare din cauza medicilor prosti peste care am dat in urgenta!!!! | ||
cory_emy Postat pe 26 Mai 2010 17:09 |
||
am fugit ca s-a trezit piti .....pupicei la toata lumea | ||
cory_emy Postat pe 26 Mai 2010 17:10 |
||
cory vad ca ai fugit... fetelor ati auzit ca a murit jean constantin??cel mai bun prieten l-a gasit decedat in locuinta lui din Constanta... ce rau imi pare...D-zeu sa-l odihneasca in pacE! |
||
aly_fab Postat pe 26 Mai 2010 17:44 |
||
da, si mie mi-a zis socru-miu acum ca a murit. Dzeu sa-l odihneasca! de-am ajunge si noi la virsta lui... | ||
mioara82 Postat pe 26 Mai 2010 18:24 |
||
aly...msik pt comm...si tie sa-ti traiasca flacaul,mare mare pan la soare:) da mai fetelor...a mai murit un constantean de-al meu sa-i fie tarana usoara |
||
dancris Postat pe 26 Mai 2010 19:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Bijuterii argint copii | 16 | De la: dacris 17 Noiembrie 2011 09:36 |
Vand carucior bebe | 14 | De la: emam2005 25 Aprilie 2012 17:40 |
Vand Aptamil HA2 | 1 | De la: Gabriela80 25 Mai 2010 22:24 |
|
||
Caut sot/soata! | 31 | De la: Axl_R 29 Septembrie 2015 21:10 |
am nevoie de votul vostru | 2 | De la: pinicuta 27 Mai 2009 19:30 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural