Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

buna seara fetelor, ce mai faceti?
multumesc pt raspunsuri tuturor. eu , de fapt trebuie sa ma obisnuiesc cu "noi" :d ne pregatim sa mergem la nani, oricum nu mai adorm pana pe la 3-4 , dar adorm asa de bine dupa aceea si pana la 10 nu ma mai dau jos din pat (profit si eu acum). o seara placuta tuturor
clau_strunf
Postat pe 26 Mai 2010 21:38
eu mino ai avut nastere usoara dar la mine a fost si mai si ,le 11.30 au inceput contractiile la 12.50 am intrat in spital iar la 1.55 am nascut o gargarita normal fara nici o complicatie.deci asa noroc mai zic si eu ,nu ca alte mamici care sau chinuit
violeta0740
Postat pe 26 Mai 2010 21:38
interesanta oferta la alphabank a facut cineva cont? sunt interesata
violeta0740
Postat pe 26 Mai 2010 21:42
buna seara fetelor,ce ma oftic ca nu mai pot sta si eu la o coffa cu voi dimineata ,dar toata ziua cu terminatorul asta,mancare,curatenie si nu prea mai am timp,dar noaptea recuperez eu

da dancris a murit jean constantin sa dus si asta,sa ii fie tarana usoara.

fetelor
anaROBERT
Postat pe 26 Mai 2010 23:00
buna mamici,
pe mine iar ma doare maseaua
am luat acu un algocalmin si sper sa reusesc sa nu-mi alaptez bebica in noaptea asta, incerc cu ceai si completare
sa-mi tineti pumnii
am incercat si cu tigara si cu uliul dar degeaba
lizy_kidz
Postat pe 26 Mai 2010 23:37
buna lizy daca ai incercat variantle cu tigara si cu uleiul si nu ti-a trecut e clar ca nu este de la curent

de ce nu te dci la un stomatolog sa ti-o repare sau sa vezi care e buba,nu te mai chinuii asa cu ea,maselele dor ale naibii de tare stiu cum este.
anaROBERT
Postat pe 26 Mai 2010 23:43
maine ma duc
sunt curioasa cat o costa
cel mai tare mi-e frica k tre sa-mi faca anestezie si nu stiu cat timp nu am voie sa alaptez sau poate pierd laptele
lizy_kidz
Postat pe 26 Mai 2010 23:46
pai de ce sa iti faca anestezie?

vezi mai intai ce iti spune,si care este problema si intrebi daca e bine sau nu ca ai bebic mic si alaptezi si clar nu vrei sa pierzi laptele si vezi ce iti recomanda el

cam nasol ca tu si alaptezi,pfff
anaROBERT
Postat pe 26 Mai 2010 23:49
nu stiu ma gandesc si eu am mai avut o pb de genul acu 2 ani
si a trebui sa-mi scoata nervul
si din cate imi aduc aminte mi-a facut anestezie
dar cu durerea nu pot sta,k si bebica mea parca e mai agitata
lizy_kidz
Postat pe 26 Mai 2010 23:52
da,daca va trebuii sa lucreze la ea iti va face anestezie.

e clar ca si ea e mai agitata ii transmiti toate starile tale si logic ca nu poti sta nici cu durerea de masele,e groaznica,nici nu vreau sa ma gandesc

pai dute maine si vezi ce spune dr-ul....
anaROBERT
Postat pe 26 Mai 2010 23:55
numai ghinioane am avut zilele astea
bebica mea are temperatura si nu stiu de la ce
maine ma duc la dr k azi nu era
mi-a zis asistenta sa o duc la urgente dak mai face febra mare
dar asa mi-e de frica cu spitalele astea
te duci cu boala si cand te intorci mai ai alte cateva de tratat
lizy_kidz
Postat pe 26 Mai 2010 23:59
offff...dar de ce nu ti-a consultat-o asistenta in gt poate are rosu in gat,o fi tras-o si pe ea vre-un pui de curent

pai are temp mare?nu i-ai dat nurofen sau panadol baby sau un supozitor?

poate ii ies dintii?
anaROBERT
Postat pe 27 Mai 2010 00:04
aseara mi-a facut 38,8 si i-am dat un supozito si otet la picioare
peste noapte 38,6 la fel am facut
azi la pranz 38,5 si i-am dat panadol
si acu seara 38,6
si eu ma gandesc ca are rosu in gat k nu inghite normal
asa e la noi, asistenta ma trimite la urgenta
ma duc maine si cred k o sa o schimb
lizy_kidz
Postat pe 27 Mai 2010 00:10
pai daca ai observat ca are dificultati la inhitit inseamna ca are rosu in gat mititica de ea

pai du-o maine la dr si poate iti da un antibiotic sau cine stie,trebuie sa o consulte mai intai si apoi vedeti.

dar ce cretina ii cadea vre-o unghie daca se uita 2 sec in gatul ei?poate iti si spunea ce sa faci contra febrei sau iti recomanda ceva pt gat
anaROBERT
Postat pe 27 Mai 2010 00:13
nu am avut bani ca ma duceam la privat
e 70 ron consultatia, nu e chear asa de mult
dar cand ramai pe 0 nu ai ce face si stai la mana medicilor de stat
lizy_kidz
Postat pe 27 Mai 2010 00:17
da asa este ai dreptate,se mai intampla si dinastea

lasa cao duci maine pana atunci daca mai face febra alterneaza-i panadol cu nurofen la 4 ore si udai sosetelele cu otet macar de febra sa scapati
anaROBERT
Postat pe 27 Mai 2010 00:19
buna fetelor!!

lizy, eu ti-am spus ca acolo este infectie! si este ca o bomba acolo, care chiar daca uneori nu simti durerea trebuie tratata! asculta la mine ca stiu despre ce vorbesc! du-te si fa-ti o ecografie la dintele respectiv si apoi la stomatolog sa-ti spuna ce-i de facut. in cazul asta: opturatie pe canal sau extractie! cu ulei si mangaieri pe dupa ureche din pacate nu merge!!
aly_fab
Postat pe 27 Mai 2010 00:22
ma mai doare doar putin maseaua
ms frumos de sfaturi si de vorbe bune
multa sanatate celui care a facut acest sait, k tare bun mai este
ma duc la culcare k amu poate reusesc sa adorm
noapte buna
lizy_kidz
Postat pe 27 Mai 2010 00:24
lizy, imi pare rau sa aud ca bebelina ta este bolnavioara.
pentru febra pune-i comprese cu apa rece pe frunte, fa-i masaj la manute cu spirt si otet... si paracetamol supozitor daca ai, isi face efectul mai repede.
A facut cumva recent vaccin?
aly_fab
Postat pe 27 Mai 2010 00:25
daca te mai doare putin, asta inseamna ca nervul nu a "decedat" . se intampla deseori ca un nerv al unui dinte sa nu moara, sa fie "anesteziat" pentru o perioada si apoi sa reapara durerea. Dintele este cumva mai inchis la culoare decat restul dintilor?
aly_fab
Postat pe 27 Mai 2010 00:27
nu a facut vaccin am scapat de ele pana la un anisor
lizy_kidz
Postat pe 27 Mai 2010 00:27
nu a facut nici un vaccin pana in prezent?

am trecut si eu de curand cu baiatul meu de febra foarte mare ajunsese la 39.5 si nu scadea sub 38 nici cum...asa ca a trebuit intr-un final sa-i dau antibiotice...avea otita... sper sa nu mai trecem niciodata prin asta, si sper ca tot copilasii vostrii sa vie bine si sanatosi!
aly_fab
Postat pe 27 Mai 2010 00:29
scuze nu mai stiu sa scriu, de la oboseala
am facut toate vaccinurile pana la 6 luni inclusiv
acum avem 7 luni jumate si din cate am inteles pana la un an nu mai facem
lizy_kidz
Postat pe 27 Mai 2010 00:32
salut fetele !!! ce faceti nu aveti somn nici voi ? eu cred ca in noaptea asta nu inchid ochii.....nu am somn deloc

lizy daca nu i-a trecut febra inca poate ca ar fi mai bine sa mergi la doctor!!! dar ai grija si cu doctorii astia ca nu toti stiu ce au de facut eu una am patit-o cu pitica si sunt satula de ei !!!
cory_emy
Postat pe 27 Mai 2010 00:33
buna aly eu am fost de am pufait
anaROBERT
Postat pe 27 Mai 2010 00:34
buna cory ce de pupici mai dau eu mai fetelor ,eu nu am somn ca este asa cald si fimiu se tot foieste saracutu
anaROBERT
Postat pe 27 Mai 2010 00:35
sper ca cea mica sa ii scada temperatura si sa se faca bine repede.
ai grija sa nu fie infofolita si sa nu fie prea cald in camera.... si multe lichide sa bea, apa, ceai, oricat de putin, da-i cu paiul , cu lingurita cu orice numai sa bea lichide penru ca se deshidrateaza si lichidele ajuta de asemenea la scaderea febrei!
aly_fab
Postat pe 27 Mai 2010 00:36
buna ana si la noi e f cald dar piti vad ca doarme!!!

lizy asa este pana la un an numai faceti vaccin!!!
cory_emy
Postat pe 27 Mai 2010 00:37
ali_fab acu am vazut k mai intrebat de culoarea dintelui
( mai aruncam o ultima privire inainte sa ma duc la somn)
nu are culoare dif,e masea si mi-a cazut plomba
si pt ca nu era de ajuns mi s-a rupt si o bucata din ea
lizy_kidz
Postat pe 27 Mai 2010 00:37
ceau cory, te salut si iti trimis un pupic dim mers....ma bag la cabana plapumioara! lizy te pup si sanatate multa!
aly_fab
Postat pe 27 Mai 2010 00:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand patut copil din lemn, cu 2 nivele, sertar,stare impecabila (nefolosit),300 ron, pitesti, arges, id. mess. eny333, [email protected] 1 De la: eny333_yahoo_com 29 Ianuarie 2010 12:52
Proluton Depot 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25
Lenjerii de pat moderne 7 De la: garbo_13920 27 Septembrie 2013 11:29
Baby Orajel- gel pentru calmarea durerilor de dintisori 3 De la: babyorajel 8 Iunie 2011 12:27
vand Lg Shine 1 De la: elushk 8 August 2009 12:24
Setari Cookie-uri