Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

pentru febra poti sa ii faci impachetari cu apa la temperatura camerei .....mie asa mi-a recomandat cand am fost cu ea in spital si a fost foarte eficienta treaba cu impachetarile
cory_emy
Postat pe 27 Mai 2010 00:38
buna aly si noapte buna
cory_emy
Postat pe 27 Mai 2010 00:39
fetele voi ati avut prb cu bebicii sa va faca bubite mici pe gat si pe umeri de la caldura?
cory_emy
Postat pe 27 Mai 2010 00:40
ana te pup
aly_fab
Postat pe 27 Mai 2010 00:42
cred ca toti bebicii fa asemena bubite cand vine anotimpul calduros cory si mai ales ca a ta este si putin dolofanica este inevitabil sa n faca

eu lui fimiu cand e cald ii fac 3 dusuri pe zi ca sa evitam astfel de probleme:unul cand ne trezim,unul cand intram in casa de afara pe la 1 si altus seara inainte de culcare si vad ca ne ocolesc deocamdata bubitele
anaROBERT
Postat pe 27 Mai 2010 00:44
stii care e prb a mea oricum a ramas cu o sensibilitate a pielii dupa alergia care a avut-o dar acum am vazut ca i-au aparut deja bubite pe gatut si nu a fost chiar cald rau!!!
cory_emy
Postat pe 27 Mai 2010 00:46
lizy, cat o costa, decat sa te urci pe pereti de durere mai bine faci ceva.
cory, da am o prietena care a patit asa cu bebe de 3 luni....de la caldura i-au iesit niste bubite ca niste basicute...

gata, va las fetelor dragute. va pup
aly_fab
Postat pe 27 Mai 2010 00:46
nu stiu ce sa mai zic pe fata ma chinui de o luna sa o scot la capat cu petele alea despre care v-am povestit ca i-au iesit in jurul guritei....i-am facut tratament ...i-a trecut dupa trei zile au aparut din nou iar tratament iar au trecut iar dupa cateva zile au aparut ....simt ca innebunesc...acum cu bubitele astea ....offfff
cory_emy
Postat pe 27 Mai 2010 00:48
pai da cory este normal,tranpira si automat ca ei sunt si sunt sensibili automat fac respectivele buite dar nu sunt de speriat.

si eu va pupic dulce ma bag la nani ca maine e o noua zi

pa pa fetelor somnik usor
anaROBERT
Postat pe 27 Mai 2010 00:49
pa fetele...somn usor !!!!
cory_emy
Postat pe 27 Mai 2010 00:51
buna dimi mamici cu bebici...cu burtici!
dancris
Postat pe 27 Mai 2010 08:19
neatza!
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 08:21
pupicei la bebicei
zi faina sa aveti!
dancris
Postat pe 27 Mai 2010 08:22
neatza mamica pinicuta
dancris
Postat pe 27 Mai 2010 08:22
pinicuta...cum e cu sarcina,e bine,tu te simti bine?
a fost ieri la mine o prietena gravida in 8 luni..se plangea de spate,de mijloc,de picioare
eu nu am avut nici pe draq
cate luni ai?
dancris
Postat pe 27 Mai 2010 08:33
eu nu am avut treaba nici cu greturi,lesinuri sau pofte
pofte foarte rar,nu eram din aia sa-mi trimit sotu' noaptea sa-mi cumpere ceva k-mi e mie pofta
daca vroiam ceva imi cumparam a doua zi
cel mai tare mi-a fost pofta intr-o seara de salam cu ceapa verde
doamne ce pofta am avut
in rest nu prea am avut treaba cu poftele
dancris
Postat pe 27 Mai 2010 08:36
stateam in pat si visam cu ochii deschisi cum pluteste o felie de salam si o ceapa verde
dancris
Postat pe 27 Mai 2010 08:52
ia spuneti mai fetelor...voi ce pofte ciudate ati avut!
dancris
Postat pe 27 Mai 2010 08:53
neata!!
ceapa cu salam

alinakatt
Postat pe 27 Mai 2010 10:44
2 luni am (aproape), deci dureri de spate si crampe musculare inca nu. dar vomit, si mi-e rau, mi-e greata, ma doare burta, au inceput sa ma deranjeze unele mirosuri (in schimb altele chiar ma calmeaza: mi-era greata si m-am apucat sa dau cu dezinfectant prin baie , din ala parfumat, si tare bine a fost cat l-am mirosit pe ala ca nu-mi mai era greata deloc )

pofte nu stiu sa zic daca am, oricum nu ma scol noaptea si nici sotul nu-l trimit nicaieri (nici la prima sarcina ju l-am trimis. e adevarat ca mai mancam struguri in februarie, dar asa un strugure pe luna nu ca m-as fi trezit in toiul noptii visand struguri). in schimb acum imi cade rau cam tot ce mananc, si dupa ceva vreme vars cel mai bine cred ca suport fructele, asa ca am dat-o pe fructe acum (nu ca n-as varsa si cu ele, dar parca mai putin)

iar ca pofte, nu ma trezesc visand la nu stiu ce, dar daca miroase pe scara de pilda a sarmale, parca as fi mancat si eu, sau clatite, sau ciorba de perisoare...
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 11:11
Pinicuta asa ai fost si la primul???cu greturi?
Eu nu am stiut ce sunt greturile mancam orice

Uite eu pe perioada sarcini nu am mai fumat, practic de cand am aflat,dar spre finalpe la 8 luni ma trezeam noaptea si il vedeam fumul de tigara il simteam si salivam....Nu fuma nimeni in casa dar eu el vedeam..treceam cu mana prin el asa real era atunci stiti ce faceam?Luam o tigara o aprindeam si o lasam sa se consume in scrumiera...dupa somn linistit ca si cum as fi mancat o tona de inghetata
in rest pofte sau ceva de genul nimic....
alinakatt
Postat pe 27 Mai 2010 11:20
da, si la prima sarcina am vomat de nu mai stiam de mine. si la serviciu baia era la naiba in praznic, alergam pe scari sa ajung la baie si uneori nu mai ajungeam nu mai tin minte la ce varsta a fatului am inceput cu voma si cand s-a terminat, dar stiu ca la 12 saptamani eu vomam (si acum am doar 8, deci ti-nchipui cat mai poate sa dureze )

si stiu ca treceam pe langa un restaurant in drum spre sotul meu si mirosea a gateala si mi se facea un rau de la mirosul ala. iar apoi, stiu ca iesiseram cu niste prieteni tot asa la un restaurant, si astia stiindu-ma gravida imi ofereau din mancarurile lor, dar eu numai cand le vedeam si le miroaseam MA LUA GRERATA. eu numai cartofi prajiti cu mamaliga comandam, aparca asta nu mirosea asa )
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 11:24
la prima saqrcina sotul meu ma poreclise Vomi
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 11:26
mi te inchipui galbena la fata fuga pe coridoare
na atunci trebuie sa ai rabdare daca ai inceput de la 8 saptamani o sa ai de patimit
alinakatt
Postat pe 27 Mai 2010 11:27
apropo de mamaliga...am mancat pe perioada sarcinii in prostie
aveam o vecina in cartier(unde munceam)nici nu ma intreba ce vreau sa mananc,stia clar ce tre sa-mi faca,mamaliga
sarmale am mancat decat 2 la revelion,atat
cu pilaful nu m-am impacat niciodata mai bine k atunci cand am fost gravida
si acum mananc...inainte de sarcina nici nu vroiam sa aud..in noua ani decand ma cunosc cu sotu' nu i-am facut niciodata pilaf(balastru..asa-i ziceam)
dancris
Postat pe 27 Mai 2010 11:34
eu inainte de sarcina nu mancam mai deloc lapte. in schimb dupa ce am nascut, crd ca luni de zile am mancat la greu cereale cu lapte
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 11:36
la munca...era teroare cu stresu'
am lucrat intr-un PET SHOP..aveam papagali de tot soiul...care mai de care ciripea mai tare....na k mi-au iesit si rime...imi venea sa-mi smulg paru' din cap de nervi
dancris
Postat pe 27 Mai 2010 11:38
Eu nu suport orezul si nu am mancat deloc...fiemea e topita...il manca asa fiert fara sare fara nimic iachhh
Tot asa ii ziceam si eu balastru o fi vreun mit
alinakatt
Postat pe 27 Mai 2010 11:39
ma mai linisteau acvariile
stateam ore intregi si beleam ochii la acvarii
dancris
Postat pe 27 Mai 2010 11:39
cred k din cauza k amesteci la el k la balastru
dancris
Postat pe 27 Mai 2010 11:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vine bebica si cautam locuinta 1 De la: lidia2 18 Mai 2009 12:09
Vand Carucior ICOO Targo Country - Olive Mars Attack 2 De la: kidz001484 27 Iunie 2009 16:35
VOTEAZ-O PE MAYA.. 2 De la: Nicholas 23 Martie 2010 16:36
Dela Lulu hainute pentru cei mici si mamele lor! 1 De la: kidz003629 6 Septembrie 2009 17:37
cumpar urgent!!!! 5 De la: kidz000506 29 Martie 2009 21:44
Setari Cookie-uri