Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

mai aveam un parfum care inainte imi placea asa de mult k numai pe ala il cumparam...un timp nu am stiut ce-i ala alt miros
ee m-a mancat pe mine undeva sama dau cu ala,gravida fiind
deci nu va spun...imi venea sa vomit si nu puteam...m-am schimbat,m-am spalat si parca tot mirosul ala il aveam ..parca ma urmarea
dancris
Postat pe 27 Mai 2010 11:44
ma eu nu amestec chiar deloc ori nu-l gatesc....ori e gata in 15 minute problema e ca nu imi place dar trebuie sa o hranesc si pe domnisoara si cum am trecut STAGE II ma supun cerintelor
alinakatt
Postat pe 27 Mai 2010 11:44
pai...trebe sa te supui
dak fetii ii place...
dancris
Postat pe 27 Mai 2010 11:45
orezul e f bun, regleaza tranzitul intestinal. f bine ca mananca
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 11:48
litera de lege Sti cum e pana nu stia sa mearga, sa manance singura,sa vorbeasca ....comanda la mama .....dupa comanda la copil
Daca mananca il fac sa si zboare orezul ala
alinakatt
Postat pe 27 Mai 2010 11:49
stii, ma gandeam (pana sa imi inceapa greturile):clar e fetita. toate gravidele pe care le stiu eu, mame de baieti, au avut greturi, si mame de fetite nu. mama mea in schmb cica a vomat (si noi suntyem 2 surori).

deci na, tindem sa credem ca e fetita dar nu excludem nici posibilitatea de a fi baiat (pt noi creed ca ar fi mai usor sa fie 2 baieti, dar pt copii cred ca e mai bine sa fie de sexe diferite)
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 12:03
Fetita este!!!! nici nu se pune in discutie
Ar fi mai fain ea e mai mica el mai mare....el o protejeaza ca doar e surioara si e mai delicata eu find ultima venita asa ma simteam ....
nu cred ca-i o regula cu greturile astea, devarul e ca eu nu am avut acum depinde de fiecare
alinakatt
Postat pe 27 Mai 2010 12:08
si eu mi-as fi dorit un frate mai mare, deci asa mi-am imaginat situatia erfecta: un baiat mai mare si o fata mai mica. dar om vedea la fata locului
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 12:17
Pinicuta...nu as vrea sa te dezamagesc dar eu nu am avut greturi pe timpul sarcinii (am un baietel de 1 an).Si eu am crezut ca e fetita pana la eco.Iar cand am aflat ca e baietel...nu-mi venea sa cred.Stii cum se spune - fiecare sarcina cu specificul ei.Sarcina usoara!
ERICK
Postat pe 27 Mai 2010 12:18
orice numai sanatos sa fie!!!!
alinakatt
Postat pe 27 Mai 2010 12:28
buna ziua mamicilor cu bebici si celor cu burtici(eu in categoria burtici intru, inca ) am ajuns mai tarziu pe forum pt ca am stat mai mult in pat din cauza unor masele 2 la nr., m-au omorat azinoapte, am crezut ca si lesin de durere, dar pana la urma am luat o gura de rachiu de casa facut de socrul meu (are 50 de grade)l-am tinut acolo pana mi-a amortit si apoi m-am pus la loc in pat( nu pot lua altceva, am evitat si paracetamolul toata sarcina, mai am putin oricum , sper sa nu il nasc la 42 de saptamani). Pinicuta eu nu am avut greturi mai deloc, am vomat doar de 2 ori , in schimb mirosurile ma deranjau la tot pasul si la mine mai frecvente au fost lesinurile( si inca sunt). O data am lesinat de la mirosul de carnati prajiti.O zi buna tuturor.
clau_strunf
Postat pe 27 Mai 2010 12:32
lesinuri? de asta ne-a ferit dumenezeu
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 12:50
clau_strunf...sa vi la mine sa-ti dau eu o gura de palinca...zici ca-i alcool dublu rafinat ,iti trece maseaua instantaneu
pe mine ma ia ameteala numa cand o miros
poti sa pui fiola de algocalmin
nu tre sa inghiti...doar sa tii acolo
am mai auzit k merge cu fagure de albine
sau cu rasina de brad
eheee...leacuri babesti..fara numar
dancris
Postat pe 27 Mai 2010 12:56
lesinuri?!...eu nush ce-s alea...nu am lesinat niciodata
sunt o fire mai tare asa...nu k ma laud
dancris
Postat pe 27 Mai 2010 12:58
Pinicuta eu sunt una din mamele de baiat care nu a vomat si nici urma de greturi .Imi era rau doar la pasta de dinti si daca mergeam cu masina pe locul din spate.In rest nimic de obiectat.Asa sarcina mai da.Si nici pofte nu am avut.In rest o tona de fructe pe zi si muult lapte.Sarcina usoara si o bebita la bord
adelafistis
Postat pe 27 Mai 2010 13:10
he he si Marco al meu trebuia sa fie fetita

dar pana la urma e mai bine asa.. din punct de vedere practic si financiar
Cat despre greturi si altele eu nu am avut de niciunele cu nico una dintre sarcini, doar ca nu am mai putut bea cafea (nici nu era bine de altfel)
corina_dragoi
Postat pe 27 Mai 2010 13:39
Buna fetele....cand sa va scriu si eu vine o postarita cu un comportament zero de imi venea ss-o dau pe usa afara si-mi face nervi.

In legatura cu greturile,eu mamica de baiat,am avut si inca cum,am ajuns in spital la perfuzii din cauza lor.
Cu lesinatul,am avut probleme,dar si noroc sa nimer pe langa mine un puct de sprijin sau cineva care sa ma prinda in brate.....am speriat multa lume,mai ales cand mergeam sa fac plati,stand pe la cozi ceva sau sa rezolv cu actele si ma trezeam pe vre-un scaun cu persoane pe langa mine care ereau albe la fata.... le speriasem
Una din functionare mi-a zis ca ma ajuta sa-mi faca ea actele si eu doar sa-i dau telefon sa merg doar cand sunt gata fara sa mai stau la rand...nu vroia sa mai aiba surprize
De obicei mi se facea rau cand urcam scari sau daca mergeam mai mult....adio...ceata....transpiratii reci....si o senzatie ca nu mai puteam respira...ciudat.
Cu mirosurile la mine a fost groaznic....pai daca mergeam intr-un magazin,ma strabam ca un copil mic ( cred ca saracii oameni care ma vedeau ziceau ca sunt zurlie)...pai simteam de la departare fiecare om care mirosea a transpiratie(credeti-ma ca f multi miroseau....dar eu simteam mai profund ca aveam un nas....orice miros il simteam de la departare)....sau care miroseau a tigari(desi inainte sa fiu insarcinata eream fumatoare inraita)....pana si clorul din apa potabila il simteam si nu-l suportam...

clau poti incerca un no-spa...dar vezi ca daca sunt maselele cu probleme ar fi bine sa faci o vizita la dentist.....cum zicea dentista mea,vino inainte sa nasti ca dupaia chiar daca o sa vrei nu o sa mai poti sa ajungi pe la mine.

Va
bau
Postat pe 27 Mai 2010 13:59
eu o singura data am lesinat, toata viata, dar nu eram insarcinata. cred ca eram la liceu, si am mers in vizita la mama la serviciu: avea o colega care povestea..si povestea cu lux de amanunte despre..te miri ce (muzee etc), si stiu ca la un moment dat am inceput sa o aud ca prin vis si sa o vad ca prin ceata si "cu purici", si m-am trezit pe un scaun undeva mai departe dar nu stiu cum am ajuns acolo

in rest, ca sarcina chiar n-am avut nimic, caram si bidoane de apa de 5L, urcam si pe scari (e adevarat, cam gafaind), doar ca fiind in toiul verii mi-era ff cald, stateam dezbracata prin casa si muream de cald, cred ca facusem bubite pe ceafa (pe sub par) de atata cald si ii tot ziceam sotului sa ma frece su spirt ca ma manca pielea rau
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 14:05
pinicuta...nu aveai tu si putina raitza?
glumesc...nu te supi da?
dancris
Postat pe 27 Mai 2010 14:19
?????nu m-am prins
alinakatt
Postat pe 27 Mai 2010 14:23
daca aveam raie cred ca a vrut sa zica (raie ..aia de la broasca raioasa )

nu aveam raie, dar ma manca pielea (o cautam cu lumanrea )
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 14:36
aha pai sa zica direct raie ca nu ma ducea mintea la acel ``tz``

eu am avut raie in clasa a 9 iti dai seama ce bine imi statea
Mai tare e ca la medic mi-a zis: ai Scabie ce-i aia??? RAIE!!!!mi-a cazut fata
alinakatt
Postat pe 27 Mai 2010 14:40
am zis si eu raitza k sa sune mai frumos
adica raie din aia mai mica
dancris
Postat pe 27 Mai 2010 14:43
Adica asa putin numai dupa ceafa auzi la ea raie mica inseamna ca eu am avut-o pe masa mare de ma scarpinam de ma lua mama focului
alinakatt
Postat pe 27 Mai 2010 14:45

ai fost tare Alina!
dancris
Postat pe 27 Mai 2010 14:46
dehhh imi era de neconceput ...eu domnisoara in toata regula ...la liceu...imi fugea ochii dupa baieti si cu raie pe deasupra era terminata lumea mea de adolescenta
Cine se lua cu mine nu mai scapa ca de raie
alinakatt
Postat pe 27 Mai 2010 14:50
si cum ti-a trecut? dar de la ce ai facut-o?
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 15:04
tratamentul nu il mai tin minte...deja e prea mult ca am avut un asemenea episod in viata mea de diva
de facut ??? de peste tot...bancile scolii...tramvai...autobuz... nu ma intreba habar nu am stiu doar ca m-am umplut de bubite si ma mancau de ma lua toate nabadaile
alinakatt
Postat pe 27 Mai 2010 15:08
nici nu stiam ca mai exista raie in zilele noastre
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 15:09
acum 18 ani exista
alinakatt
Postat pe 27 Mai 2010 15:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Intarirea imunitatii 1 De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:08
Articole copii Anglia 11 De la: LILO 24 Aprilie 2011 13:49