Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

aham..deci clasa a 9-a plus 18ani... hehe, vezi ce repede am aflat varsta ta
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 15:13

buna fetelor!
Raie(scabie)am avut si eu.Aveam cam 9 ani si m-am jucat cu un tiganus,care ma plimba cu caruta cu tata lui.Mergeau asa de la container la container sa stranga paine pentru porci.Stiam ca nu am voie si daca ma prinde vreuna dintre surori am pus-o..dar tare imi placea.Asa ca nu m-am lasat pana nu am luat un pui de raie si am dat-o si surorilor mele.Bleh...stateam toate trei goale pusca pe pat cu mainile si picioarele departate si ne dadea mama cu o crema ca untura,tare scarboasa era
chanty
Postat pe 27 Mai 2010 15:14
aaaa stai ca am si poza unde mi se vad bubitele si habar nu aveam ce naiba sunt...ar fi culmea sa uit raia liceana de cate ori imi vad pozele din liceu de atatea ori imi vine sa ma scarpin
alinakatt
Postat pe 27 Mai 2010 15:14
chanty clubul raioaselor
hai ma ca nu-i secreta varsta...mai degraba raia era la secret
alinakatt
Postat pe 27 Mai 2010 15:15
chanty
Postat pe 27 Mai 2010 15:16
e???dar cine sa apropiat de noi sigur isi mai aduce aminte de noi cu drag
eu aveam si iubit raios de la mine dar am facut ca nu stiu nimic
alinakatt
Postat pe 27 Mai 2010 15:18
pai poate tu ai luat de la el, si el a facut pe nestiutorul
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 15:21
am plecat fetele...ma duc dupa domnisoara...
o zi fina fara raie
alinakatt
eu mi-aduc aminte ca mult timp dupa vindecare ramaneam acasa tare suparata.Mergeau singure la filmele indiene,sa se razbune pe mine
Mai plangeam eu dar repede ma expediau sa ma plimb cu caruta,daca nu am ce face
chanty
pai si de ce nu te-ai dus, doar te trimisesera ele, nu?
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 15:22
alinakatt
Postat pe 27 Mai 2010 15:23
ar fi fost ceva sa o tinem numai intr-o raie un an intreg
chanty
Postat pe 27 Mai 2010 15:24
alina o zi frumoasa si tie.
Eu ma duc la un ceai de tei cu muulta lamaie sa treaca raceala
chanty
Postat pe 27 Mai 2010 15:25
hmmmmmmmmm..clasa a 9-a , ce vremuri, balul bobocilor..pe la mai multe licee inca , ce vremuri. proful de fizica aproape orb... (dupa ce am absolvit noi s-a pensionat), colegi nebuni (un tip tare mandru ca ii crescuse par pe piept -vreo 2 fire- si o colega care a venit si i le-a smuls, iar el suparat tare ca "vai, cat le-am ingrijit sa creasca mai repede" ), discoteca in aer liber la noi in parc la Valcea ...
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 15:26
si apoi moemntul cand le-am dat dreptate profilor din generala ca altii ca ei nu mai vedem noi proful de mate si de romana care mai intai ne ascultau si abia apoi ne predau ..ce ne ascultasera -probabil aveau nevoie de inspiratie- , pauze de 10 minute in care mergeam acasa sa mananc-stateam peste drum-
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 15:29
si desigur, moda scheletonica intr-a 9-a am slabit vreo 12 kile (desigur, aia a fost atunci, acum dupa nastere sunt si mai grasa decat inainte de a slabi atunci )
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 15:30
pinicuta nu mai spune ca ma apuca nostalgia si tristetea pe loc!
Ce vremuri.......
chanty
Postat pe 27 Mai 2010 15:31
Moment mal, Chanty, Moment mal! stai ca vine Chantal puternic din urma si recuperezi cu ea. Ein bisschen Geduld bitte
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 15:32

hast du deutsch in die schule gelernt?
chanty
Postat pe 27 Mai 2010 15:35
e, daca chiar e sa o luam asa, tot in facultate au fost cele mai frumoase vremi: macar eram independenta: puteam sa vin acasa la orice ora (desigur, eu tot eram prima in camera inapoii dar macam PUTEAM daca voiam , sa fac orice ), puteam chiuli la cursuri fara sa se intample nimic, si apoi primele jobuletze, contactul cu culturile straine etc
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 15:36
de apreciat ca ai scris pana si substantivul cu litera mare
chanty
Postat pe 27 Mai 2010 15:36
ja, etwa 10 Jahre, aber ich habe alles verloren (vergessen), ich kann nicht mehr sprechen. Wenn du willst und Zeit hast, konnen wir zu einender deutsch schreiben, und dann sagst du mir wo ich Fehler mache. (am scris mai mult decat "corect" nu?)

ba inca, avem aici in curtea blocului o familie de nemti care lucreaza in RO, si ea e graviduta, si-au prelungit contractul pt inca 2 ani, poate o conving sa o invat eu romana si e pe mine germana ) . o sa aiba un baietel si vor sa ii puna nume pur romanesc. mai au o fetita nascuta in irlanda parca au zis, si o cheama AOIFE (citit IFE) care cica e nume specific zonei unde s-a nascut.
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 15:39
ca sa nu par chiar total pe langa, sa stii ca 10 ani am studiat, dar in fiecare an cu alt profesor, deci am o scuza ca nu s-a prins de mine mare lucru. si cursurile la Goethe aici costa de rup! (ca altfel cred ca chiar as continua)
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 15:41
si vizavi de germana, un fost coleg de faculta al sotului meu e in germania, ne-am intalnit o data mai multi si zice unul "uite ca te lauzi ca ai facut germana, cum zici "dati-mi va rog un kil de cartofi" si eu zic " Ich moechte ein Kilo Kartoffeln bitte" (in ideea ca asta din germania o sa verifice daca zic bine sau nu) la care toti erau pe jos de ras, hahahaha, cartofen...hahahaha (pai daca asa se zice eu ce vina am?)
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 15:45
Alles richtig!super,erlich!ich achte nicht so viel auf gross und klein schreibung nur wenn ich in die schule bin.Ja,wenn lust dazu hast kannst mir deutsch schreiben,hi hi hi ist auch irgendwie lustig!
Da,este o limba destul de grea.Acum 6 ani nu vorbeam nini un cuvintel..mi-a fost greu.
Si eu as vrea cand e chantal in cl a 2-a sa o transfer un an la lic german lenau din timisoara.Ar fi frumos si pentru ea,macar un an de scola in roamania
chanty
Postat pe 27 Mai 2010 15:46
pai cum nu vorbeai germana, nu ai zis ca sunteti nemti stabiliti in RO? (bine, bunicii, strabunicii dar oricum, ma asteptam sa fi facut scoala germana, liceul german, chestii de astea...)
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 15:47

chair asa,ce vina sa ai tu?
chanty
Postat pe 27 Mai 2010 15:48
da, bine , omul s-a gandit ca am "preparat " si eu rapid un "furculition", dar uite tot mi-a folosit la ceva ca am flat ca se mai zice si "Pomme" (ei asta n-o stiusem, vezi)
pinicuta
Postat pe 27 Mai 2010 15:50
neh!nici un cuvintel...mama ne-a crescu singura..tata a murit cand aveam eu 4 ani.Si uite asa am mers la scoala in lb roamana ,mama nu vb cu noi germana,noi trei la scoala,ea lucra in 3 schimburi ,,si uite asa.Mama a facut si gradinita si scoala in lb germana,de fapt toate neamurile noastre.doar noi cele 3 surori nu am vb germana.
chanty
Postat pe 27 Mai 2010 15:51
pinicuta,la cartofi prajiti se spune,,pommes"
chanty
Postat pe 27 Mai 2010 15:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cumpar urgent!!!! 5 De la: kidz000506 29 Martie 2009 21:44
vand aparat de abdomene nou nout Power ABS 5 De la: pinky 18 Octombrie 2009 00:50
vand carucior sport nou abc design 1 De la: cati_niculae 15 Octombrie 2009 12:18
Ma inseala ! 77 De la: garbo_418409 11 Iunie 2016 09:09
avem nevoie de ajutorul tutturor mamelor 2 De la: larisa_ana 1 Decembrie 2009 18:42
Setari Cookie-uri