Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

pa pa tusi un besito para ti ,noapte buna si spor la munca
anaROBERT
Postat pe 28 Mai 2010 00:05
somnic usor tusi , o zi usoara maine !!!

ma retrag si eu !!! noapte buna!
cory_emy
Postat pe 28 Mai 2010 00:27
gata si eu ma bag la somn,lilieci putini in seara asta oare de ce?

pa pa fetelor somnik usor,pe maine noapte
anaROBERT
Postat pe 28 Mai 2010 00:29
buna dimi!
sa aveti o zi misto!
azinoapte a plouat putin dar acu e o caldura de te da pe spate
sper sa fie si maine la fel
rugativa si pt mine sa fie cald maine
dancris
Postat pe 28 Mai 2010 08:16
neatza!
pinicuta
Postat pe 28 Mai 2010 09:08
bau, de ce ai zis ca vrei sa iltii pe ala micu incaltat in casa ca nu am retinut? la mers nu cred ca ii ajuta in nici un fel statul incaltat , daca asta era intrebarea. poate doar ca sa il fereasca de frig.
pinicuta
Postat pe 28 Mai 2010 09:12
buna dimineata fetele.
Dancris ce balaceala sa ii faci seara la restaurant?? Ca nu am inteles
Bau doctorul meu a zis sa o incalt cu pantofiori care sa ii tina bine glezna, sa fie tari pe glezna, gen bocanci (mai inalti) - sunt si sandalute asa. Important este sa fie tare partea din spate care tine glezna. Eu am tinut-o incaltata de cand a invatat sa mearga - sprijinita si in rotobil. Sa fii atenta sa ii fie buni si pantofiorii - nici pitica mea nu a mers bine cu o pereche de ghetute care ii erau mari.
Pitu
Postat pe 28 Mai 2010 09:47
eu toata incaltamintea i-am cumparat-o asa (mai inalta la glezna si cu talonete), dar prima pereche ff tarziu i-am luat-o (chiar si pe afara mergea in ciorapi la inceput: era vara). in casa niciodata nu l-am incaltat, decat la bunici ca e f rece la ei pe jos. si da, cred ca cel mai mult iiplace sa mearga descult prin nisip (am inteles ca de altfel e si f benefic mersul decult prin nisip, lui chiar ii place, chiar si in parc dupa ce ii intra nisip in sandale se descalta si mai sta asa descult daca nu sunt pe jos chestii dure care sa il poata rani). in premergator nu l-am pus niciodata.

din cate am inteles, pana sa invete sa mearga ca lumea cel mai bine e sa mearga descult, ca sa simta solul si sa isi poata crea un echilibru bun. in plus, in casa e cald si nu am vrut sa il incalt ca sa ii respire si lui pilea cat de cat (adica ok, nu l-am tinut mereu cu talpitele goale, dar m-am gandit cat de incomod si cald mi-ar fi fost mie sa stau incaltata in casa si mi s-a facut mila de el. asa ca l-am lasat fara pantofiori.
pinicuta
Postat pe 28 Mai 2010 10:58
Pitu..nu la restaurant..acasa,balacealaaia de se face cu pene ,banuti.petale de flori...
ziceam sa plecam de la restaurant(e aproape de casa,vreo 400m)si sa venim acasa cu mai multi inv.
dancris
Postat pe 28 Mai 2010 11:00
probabil ca parerile sunt impartite (ca si in ceea ce priveste premergatorul sau suzeta sau alte aspecte din viata de bebei), dar la noi a fost ok cum am facut, nu am avut probleme. poate depinde si de la copilas la copilas cum isidezvolta mersul...
pinicuta
Postat pe 28 Mai 2010 11:00
buna dimineata fetelor
in special celor care nu si-au pierdut simtul umorului o data ce au devenit mamici
si sa nu uitam ca inainte de a fi mamici suntem femei
o zi faina
tusi_Oli
Postat pe 28 Mai 2010 11:02
dancris, noi botezul primului copilas l-am facut in cadru restrans si cumasa data acasa. chiar ma gandeam cum om face la al doilea, dar eu personal mi-as dori sa facem la fel, sa nu existe mai tarziu "gelozii" ca a fost mai frumos la unul sau la altul dintre frati

sincer, pe mine ma inspaimanta gandulsa nu stau cu bebelul (ca doar nu o sa il tin la rstauant, in fum de tigari, galagie si aer conditionat), si mai ales acum ca o sa fie si ratiorul lui nu stiu cum m-as duce la restaurant doar cu unul sau chiar fara amanadoi... asa acasa pot sa stau cu toti (ma rog, mai e pana atunci, om mai vedea... )

faza tare e ca si nasii copilului (ai primului) o sa nasca tot cam o data cu mine, si deci nu stiu cum vom face, sper sa gasim totusi o cale sa boteze tot ei si al doilea copilas.
pinicuta
Postat pe 28 Mai 2010 11:04
neata pinicuta
cum merge cu sarcina?
un lui bebe si inca unul celui din burtica si al treilea pt tine ca sa nu te superi
tusi_Oli
Postat pe 28 Mai 2010 11:05
ha? tusi, despre ce vorbesti? la ce te referi (asa brusc fara nici o legatura cu "dezbaterile" anterioare)?

nu vad ce legatura are faptul de a fi femeie cu umorul: ce doar femeile au umor sau cum? azzi nu prea mai fac conexiunile ca lumea
pinicuta
Postat pe 28 Mai 2010 11:06
mersi de intrebare, tusi, sper ca bine merge sarcina mea. o sa ma duc la ecografie pe 17 si pe 24 iunie (la medici diferiti) si om vedea ce or zice.
pinicuta
Postat pe 28 Mai 2010 11:07
ai dreptate pinicuta
botezul este ceva intim si de tinut in familie preferat cat mai putina lume
dancris sa fie timp frumos la botez
tusi_Oli
Postat pe 28 Mai 2010 11:08
imi convine la restaurant k nu mai fac nebunie acasa,sunt singurik si nu are cine sa ma ajute
mai am si multi invitati
totul se face la restaurant..eu nu-mi bat capul cu nimic
pe bb o sa-l tin putin si acolo dupa care vom veni acasa
de stat altcineva cu el nu-mi fac griji..sta o prietena graviduta..el oricum doarme toata noaptea
e bine k e aproape de casa..imediat trag o fuga sa vad care-i treaba
dancris
Postat pe 28 Mai 2010 11:09
sorry am fost off topic
nu trebuia pe asta ci pe cel cu "special"
tusi_Oli
Postat pe 28 Mai 2010 11:10
buna fetelelor in legatuta cu mersul descult sau nu...noi am mers cu bebe la un ortoped ca nu-mi place mie cum calca, merge putin in interior, la control a fost ok, iar doctorul ne-a recomandat sa mearga cat mai mult descult, pe nisip, prin casa pe un covoras mai stufos, sau la curte in iarba. De asemeni am intrebat de incaltaminte ortopedica, ne-a spus ca am da banii degeaba pe ea, nu isi are rostul, el isi formeaza talpica mergand cat mai mult posibil descult. Iar acum cand e asa cald afara, nici vorba sa-l tin incaltat, mai alas ca nici el nu suporta, ii pun niste sosetele subtiri pe care in cateva minute le scoate
aly_raz
Postat pe 28 Mai 2010 11:11
Buna tusi_Oli!
dancris
Postat pe 28 Mai 2010 11:12
hehe, eu cand am nascut (e adeverat ca era primul copil) eram asa de posesiva, nici nu voiam s imi imaginez ca as putea sa stau fara el cumva (nici nu l-am lasat pana acum singur nicaieri, nici la bunici nici nicaieri, peste noapte zic, si are 2 ani si 9 luni acuma). iar cand era mic-mic toata ziua statea la san, deci cum sa il las eu cu altcineva?

hmmmmmmm sa vedem cu al doilea cum o sa fie...
pinicuta
Postat pe 28 Mai 2010 11:13
Buna aly mama lu' raz!:)
dancris
Postat pe 28 Mai 2010 11:14
(l-am botezat cand avea doar o saptamana)
pinicuta
Postat pe 28 Mai 2010 11:15
neata aly-raz. ne primiti si pe noi la mare?
pinicuta
Postat pe 28 Mai 2010 11:15
neatza fetelor! si eu botezul la gaza mea l-am tinut la noi in apartament...asa am fost tot timpul langa bebe ,iar knd i-a fost somn a adormit in patutul ei in camera cealalta fara nici o prob...cat despre fum la noi toti oaspeti care fumau au fumat in balcon k stiau k la noi in casa nu se fumeaza de cand a venit bebele...akum sa vedem unde ii tinem petrecerea de 1 anisor pe 17 iunie...
eu_mino
Postat pe 28 Mai 2010 11:16
d c asa mic?!
dancris
Postat pe 28 Mai 2010 11:16
era bolnavior
pinicuta
Postat pe 28 Mai 2010 11:17
eu_mino..sa-ti traiasca micutza geamana(din zodia gemenilor)k si mine:)
eu sunt pe 2
fac si eu 26...pfff
dancris
Postat pe 28 Mai 2010 11:19
off..mititelu' de el
dancris
Postat pe 28 Mai 2010 11:19
dar chiar si asa, am fost la botezuri unde bietul copil (la restaurant ) era plimabt de la unul la altul :"ia te uita, stai sa il vad si eu, giugu giugu, bla bla bla", si el saracu plangea si nu-l baga nimeni in seama ca poate nu se simte bine EL (ca doar era chipurile petrecerea lui de botez). nu, eu nu sunt de parere ca un copil m,ic isi are locul la un bairam. si nu sunt de parere ncii ca botezul (petrecerea) ar trebui sa se faca noaptea, dar na, asta e doar parerea mea
pinicuta
Postat pe 28 Mai 2010 11:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand Marsupiu Chicco Go 1 De la: Gly 19 Mai 2010 15:14
Hainute incaltaminte tarcuri marsupiu 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19
Probleme cu sotul/soata/soacra. 42 De la: Axl_R 8 Martie 2017 12:33
Doriti hainute bebe super ieftine? 1 De la: Bianca291 2 Mai 2009 20:56
vaccinul BCG la bebei 22 De la: garbo158848 20 Iunie 2010 16:29
Setari Cookie-uri