acu ma apuc de niste treaba sa vad cat imi permite bb |
||
dancris Postat pe 28 Mai 2010 15:21 |
||
---|---|---|
fetelor, pai la urgente am fost..... am mai si stat vreo 2 ore pe acolo...am trecut de mai multe filtre pana am ajuns la un doctor... ne-au vazut vreo doua asistente..etc. intre timp sangerarea din nas incetase.... si mi s-a spus: se mai intampla..... | ||
aly_fab Postat pe 28 Mai 2010 15:22 |
||
alinakatt, chiar daca exista clinici particulare, astia nu te primesc decat daca ai recomandare de la doctor...... chiar am vorbit cu cineva mai devreme si mi-a zis ca sunt norocoasa ca am programarea la ORL-ist peste o saptamana |
||
|
||
aly_fab Postat pe 28 Mai 2010 15:26 |
||
offf, aly, sincer mi-e groaza sa am bebe bolnav aici ca timpitii ashtia de doctori nici nu te baga in seama. barem in tara te duci la particular, ai dat banu si are grija de tine, dar aici? n-or fi pediatri particulari pe aici? |
||
mioara82 Postat pe 28 Mai 2010 15:28 |
||
Buna fetelor,am citit discutiile voastre,eu sunt din Timisoara si am un bebel mare de 20 de ani,va pot spune ca pana la varsta de 18 ani mia tot fost bolnavicios,asa sa revin la subiectul vostru,aici la noi in Timisoara la spitalul de copii este o familie de medici extraordinari se numesc BOIA am sa va dau si linkul unde il puteti gasi si sa ii scrieti fiecare ce problema are,va garantez ca nu va ramane nimeni nerezolvat,la familia aceasta vin din toata romania si ii primesc cu mare drag si se ocupa de copii parca ar fi copii lor,tot ce fac fac din dragoste pentru copii si din pasiune,pana sa ajung si eu la ei ,am trecut la forte multi dr cu copilul,de cand am fost la ei copilul meu nu mai are nimic si este perfect sanatos....va doresc multa sanatate voua si familiilor voastre aici gasiti date despre el http://www.doctorbun.ro/doctor-eugen-boia_6213.html si aici cititi ce spun alte mamici despre el http://scoalamamei.forumgratuit.ro/medici-de-familie-f9/despre-medici-specilisti-unde-putem-scrie-t17.htm http://www.doctorbun.ro/doctor-marioara-boia_6216.html |
||
barizoana Postat pe 28 Mai 2010 15:58 |
||
mioara, eu una nu am auzit sa fie pediatri particulari pe aici. oricum, paralel cu romania sistemul lor e mai bun decat la romani (la stat ma r efer) barizoana, sa-ti traiasca bebele de 20 de ani , ai fost simpatica . pacat ca nu sunt in TM. |
||
aly_fab Postat pe 28 Mai 2010 17:07 |
||
fetelor, spuneti-mi va rog un tratament bun pentru imunitate stiti?? | ||
aly_fab Postat pe 28 Mai 2010 17:25 |
||
salut fetelor!!! am intrat un pic doar sa va salut si sa va ofer o felie de tort si ....azi implinesc 36 de ani dar ma simt ca la 18 macar stiu ca sufletul nu imbatraneste ...daca nu il lasi o sambata minunata !!!! pupici mai vb pe seara dancris se pare ca doamne doamne tine cu tine si este vreme frumoasa , distractie placuta la increstinarea micutului |
||
cory_emy Postat pe 29 Mai 2010 13:29 |
||
hy cory LA MULTI ANI!!!! si tot ce-ti doresti, multa sanatate si impliniri alaturi de cei dragi! dar nu ai venit la mare petrecere frumoasa! | ||
aly_raz Postat pe 29 Mai 2010 13:32 |
||
Cory La multi ani!Multa sanatate si fericire ! | ||
chanty Postat pe 29 Mai 2010 13:37 |
||
la multi ani, cory!!!!! multa sanatate, fericire si impliniri alaturi de familia ta frumoasa! distractie placuta si paastreaza si mie o felie de tort! hai noroc! |
||
mioara82 Postat pe 29 Mai 2010 14:33 |
||
LA MULLLLLLTTTTTIIII ANNNNNNNNNNNNIIIIII ufff ca m-am imbatat de la ata bere cata ne-a dat Cory |
||
alinakatt Postat pe 29 Mai 2010 15:54 |
||
cory La multi ani !!!!!!!!!! Multa sanatate, bucurii si impliniri. Sa fii fericita si iubita de cei dragi. Multumim de tort.... a fost tare bune si dupa berea ...ce mai ...un deliciu. Te pupam |
||
Pitu Postat pe 29 Mai 2010 16:38 |
||
cory, la multi ani iubita!! pupici si multa sanatate!!! | ||
aly_fab Postat pe 29 Mai 2010 16:41 |
||
cory la multi ani dragutza multa sanatate si fericire si fie ca si peste 20-30 ani sa te simti ca la 18 ani | ||
viobregar Postat pe 29 Mai 2010 17:04 |
||
cory la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cele trei printese ale tale. | ||
ionela_miruna Postat pe 29 Mai 2010 17:34 |
||
la multi ani cory sa fii iubita si fericita alaturi de cei dragi . fetelor pot sa va intreb ceva ca m-am cam speriat am luat analizele de la laborator si mi-au iesit nitriti in urina, va rog frumos dak i s-a mai intamplat cuiva sa-mi zica si mie ce i-a zis dr. ca pe mine m-a bagat un prost in toti sperietii de nici nu mai am stare acum.weekend placut tuturor |
||
clau_strunf Postat pe 29 Mai 2010 19:19 |
||
buna mamici, vreau sa-i spun si eu La multi ani! lui cory, multa sanatate si tot ce-ti doresti cory, sa mananci tort si pentru noi | ||
Laura_M Postat pe 29 Mai 2010 19:45 |
||
LA MULTI ANI!!! CORI fetele lamuritima si pe mine va rog se poate da la coplias (3 anisori) medicament preventiv (nurofen sirop)? ceva de genul luna si sticluta am iesit afara seara la culcare nurofen sa nu raceasca il doare ceva pe copil la fel si tot asa pt orice chichita NUROFEN |
||
lizy_kidz Postat pe 29 Mai 2010 22:41 |
||
pinicuta m-am referit la faptul ca baietelul meu a invatat sa mearga neicaltat�si afara tre sa-l tin incaltat,nu pot sa-l las sa mearga descult prin oras,asa ca tre sa-l invat sa mearga si incaltat. Asa si eu ca si tine,l-am lasat descult si chiar ii place tare mult descult,afara totusi nu pot sa-l las asa si e mai greu pt el incaltat. Pitu multumesc pt sfat�.eu am sandalute cu partea din spate tare sa-i tina glezna,i-am luat mai multe feluri,numai sa se obisnuiasca sa si mearga cu ele�. aly_raz dar pe strada ,in parc cum il ti?descult? Noi botezul l-am tinut la restaurant si a inceput de la ora 17. Bebelu l-am adus doar cand am taiat tortu,in rest am stat eu sau sotu cu el intr-o camera de la pensiunea respectiva,eu pe vremea aceea eream biberonul lui,asa ca trebuia sa fiu la 2ore la apel la bebel.Chiar a fost mult mai bine sa facem la restaurant,caci nu eream in stare sa-l facem acasa si nici nu aveam unde sa bag invitatii. cory_emy La multi ani! Va |
||
bau Postat pe 29 Mai 2010 23:43 |
||
MULTUMESC fetele, multumesc din suflet pentru urari , sa dea domnul sanatate multa la toti bebicii si la toate mamicile si viitoarele mamici !!!! A fost o zi super , nimic programat deoarece vremea ne-a tinut un pic in sah si nu stiam daca sa plecam sau nu dar ne-am mobilizat si pe la ora 14.30 am incins gratarul.....si cam asta a fost : gratarel, bericica, si multa multa voie buna iar pe seara am fugit acasa ...pentru ca a venit ploaia, inca odata multumesc tuturor Aly_raz as fi venit la mare cu cel mai mare drag dar dupa cum au anuntat vremea ....am renuntat, dar venim cat de curand |
||
cory_emy Postat pe 30 Mai 2010 00:57 |
||
sarbatorita pe aici? La multi ani mami cory! multe impliniri si voie buna salutari fetetor cochetelor |
||
stefystefy_kidz Postat pe 30 Mai 2010 01:05 |
||
mersi stefy chiar daca e tarziu !!! | ||
cory_emy Postat pe 30 Mai 2010 01:08 |
||
sper sa nu te imbeti si tu ca si alina ca ma baga astia la corupere de mamici !!!! | ||
cory_emy Postat pe 30 Mai 2010 01:10 |
||
bau cum sa iau intrebarea ta? normal ca in parc sau pe strada il tin incaltat, in casa NU. | ||
aly_raz Postat pe 30 Mai 2010 10:25 |
||
bau, cauta incaltaminte care sa chitaie cand calca bb (daca gasesti) si poate il amuza si sta incaltat | ||
pinicuta Postat pe 30 Mai 2010 10:56 |
||
aly_raz intrebarea mea s-o iei ca pe o intrebare,eream curioasa .... ca mi-ai povestit recomandarea doctorului si asa ne-a mai zis si noua tot doctorul ortoped,dar uite ca la mine e problema ca descult stie bine sa mearga,pe cand daca il incalt merge ca ratusca .....dar vad ca incepe sa se obisnuiasca incetul cu incetul(eu il incaltam numai cand ieseam afara ,in casa niciodata) pinicuta o sa caut si asa ceva,multumesc O cafeluta vor fetele? |
||
bau Postat pe 30 Mai 2010 11:17 |
||
un suc de multe fructe pt mine | ||
pinicuta Postat pe 30 Mai 2010 11:29 |
||
hmmmmmmmm, sau, stai, nuuuuuuu..un pepene mare -mareeeeeeee (rosu desigur, si bine copt, si sa fie tinut la rece, si nu fie malaios ca aia nu-mi plac) | ||
pinicuta Postat pe 30 Mai 2010 11:30 |
||
LA MULTYI ANI CORY | ||
tusi_Oli Postat pe 30 Mai 2010 12:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand carucior si scoica auto | 1 | De la: lupu7 2 August 2009 15:59 |
Vand rochita fetita 2-3 ani pt. ocazie: nunta, serbare, petrecere. TRANSPORT GRATUIT | 2 | De la: ms99axl 16 Decembrie 2011 06:56 |
Cadouri de sarbatori | 1 | De la: dacris 5 Decembrie 2009 11:21 |
|
||
plantantia mea de cafea | 0 | De la: 4 Martie 2010 08:47 |
treapta carucior frate mai mare | 1 | De la: bam 28 Februarie 2010 00:15 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural