Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

buna ziua fetelor, ce mai faceti
eu ma ascund pe la umbra ca e un soare afara , care arde nu gluma , cred ca face a ploaie ca e linistea din inaintea furtunei afara . o zi buna tuturor
clau_strunf
Postat pe 30 Mai 2010 14:44
mai fetelor, stie careva un tratament benefic contra amigdalitelor , rosu in gat? ceva naturist daca se poate? pentru mine, nu pentru copii.

sa va spun de ce ne-am imbolnavit cu totii asa. au fost cateva zile cu caldura mare, si apoi a venit un val de aer foarte rece... o trecere de la o temperatura la alta brusca
aly_fab
Postat pe 30 Mai 2010 14:45
Aly Fab eu folosesc albastu de metil.E bun sa te dai in gat si e dezinfectant.Pana sa stau in zona asta nu stiam decat de galbenus de ou cu zahar , dar apoi am vazut la soacra-mea ca ea se da continuu si ii trece in 2 zile.Si eu de o saptamana am probleme cu gatul si abia de 2 zile mi-am luat pastile cu albastru de metil pt ca eu nu suport sa ma dau in gat.Beau 10 ceaiuri fierbinti , mancam galbenus cu ou si la 6 ore iau si antibiotic ca mi-e frica sa nu-mi pierd vocea si sa nu il imbolnavesc pe copil , care spre fericirea mea nu s-a racit de la usturoi .
Cory la multi ani si multa sanatate si putere sa-ti poti creste copiii in continuare
adelafistis
Postat pe 30 Mai 2010 15:52
Aly mai e buna si mierea cu propolis si daca iti e scarba de galbenus de ou cu zahar poti sa pui un pic de lapte in el, dar adevarul e ca albastru de metil face minuni.
viobregar
Postat pe 30 Mai 2010 16:54
salut mamici cu bebici si cu burtici asi dori si eu meniuri pntru bebei mofturosi va rog si LA MULTI ANI CORY SANATATE SI IMPLINIRI
kidz008114
Postat pe 30 Mai 2010 17:07
buna dimi mamici!
cory...la multi ani!
dancris
Postat pe 31 Mai 2010 10:42
buna fetele! o zi frumoasa va urez sa aveti!
la noi e f urit, zici ca e octombrie, iahhh!
mioara82
Postat pe 31 Mai 2010 11:26
dancris, ai facut botezul micutului?
mioara82
Postat pe 31 Mai 2010 11:26
buna fetelor. Vad ca e tare liniste. Sunteti in greva?
dancris cum a fost botezul?
Pitu
Postat pe 31 Mai 2010 12:50
buna fetelor
am facut botezul ,a fost supeeeer,ne-am distrat la maxim
pe bb l-am tinut la salon pana dimineata,a dormit toata noaptea aproape
am ajuns acasa la 5 dimineata,l-am pus in patut si a dormit pana la 12:00
la biserica a plans putin cand l-a scos din apa,in rest a fost tare cuminte,nici mie nu-mi venea sa cred k e asa cuminte
a tinut si vremea cu noi
ce sa mai....a fost frumos!
dancris
Postat pe 31 Mai 2010 13:01
Chiar toata noaptea l-ai tinut acolo???????????Mama.... va fi un petrecaret nu gluma!!!!
Ma bucur ca a fost bine. Sa va dea Dumnezeu un copil sanatos, sa va bucurati de el.
Cum a fost cu baita cu flori sau cum ai zis????
Pitu
Postat pe 31 Mai 2010 13:08
da..asa a fost...i-a facut baitza in petale de flori,flori de musetel,fulgi,boabe de orez,un ou,inelele lu nasa de la mana...nu mai stiu k avea mai multe chestii in apa aia
dancris
Postat pe 31 Mai 2010 13:35
apoi la uns cu miere si mir pe la toate incheieturile
dancris
Postat pe 31 Mai 2010 13:36
am avut ceva lume...meniul a fost"full option",toata lumea s-a simtit bine
si ieri am tinut-o langa...toata ziua am avut musafiri....unii veneau ,alti plecau...
dancris
Postat pe 31 Mai 2010 13:38
gata...de acu pot sa-i zic si eu Antonio :)
dancris
Postat pe 31 Mai 2010 13:39
Pitu...si al vostru sa fie sanatos (copilu'),sa se faca mare,mare pan' la soare:)
dancris
Postat pe 31 Mai 2010 13:41
sa va povestesc faza tare!
cel din formatie(am avut formatie)tot zicea la microfon soacra mare,soacra mare....
eu nu aveam nici o treaba,nici nu-l bagam in seama
faza e k eu nu mi-am dat seama k de fapt eu sunt soacra mare
ma gandeam k face mishto de sotu' meu (isi permit k sunt prietenii nostrii cei din formatie)
dak vrajitoarea de soacramea nu avenit....
ma gandeam k face la misto
mi-am dat seama numai atunci cand au cantat melodia aia cu:cine e nascut in iunie...hai sus hai sus hai sus...
m-am ridicat in picioare cu paharul in mana si atunci a zis cica:haideti sa-i cantam la multi ani soacrei mari
abia atunci mi-am dat seama k sunt soacra mare
dancris
Postat pe 31 Mai 2010 13:48
pana atunci putea sa zica el soacra mare pana i se usca gura k eu nu aveam nici o treaba
daca nu sunt obisnuita cu soacra mare....
tre sa ma obisnuiesc k de...am baiat
dancris
Postat pe 31 Mai 2010 13:51
chiar asa mai fetelor,vb lu' Pitu...sunteti in greva?
va spiralati?
sau v-ati facut toate lilieci...iesiti numa' noaptea?
dancris
Postat pe 31 Mai 2010 13:56
mioara82...da de unde esti maica de e urat...nu esti din c-ta?!
aici e frumos,e cald...zapuseala de fapt dar e bine...bb meu doarme afara in carut
dancris
Postat pe 31 Mai 2010 13:59
aaaa.gata mioara...tu stai in londra nu?
am uitat...ma lasa memoria am imbatranit
dancris
Postat pe 31 Mai 2010 14:25
lecitinas iubita, lecitina si piracetam
pinicuta
Postat pe 31 Mai 2010 14:26
oauu, dancris, ai scris ceva! da, sunt in londra si e tare urit! brrr...
ma bucur ca a iesit bine botezul, si mie mi s-a luat o piatra de pe inima dupa ce l-am botezat, ma bucuram ca era crestin.
mioara82
Postat pe 31 Mai 2010 15:02
esti norocoasa ca ai bebe asa cuminte si asa somnoros! nici eu nu ma pling, dar cit a fost mititel mi-a scos ceva par alb!
si acu la 6.30-7 trezirea
ce-as vrea si eu sa mai dorm o zi macar pe saptamina pina la 10!
mioara82
Postat pe 31 Mai 2010 15:08
pinicuta..o sa tin minte ...cred
dancris
Postat pe 31 Mai 2010 15:08
e lasa mioara...se face el mare...
dancris
Postat pe 31 Mai 2010 15:09
ce mai faceti fetelor? dancris ma bucur k a fost cuminte antonio...la noi akum e vreme urata ...eu am o multime de treaba k ne mutam si tot adun si zici k tot mai multe sunt...si peurma trebuie sa le aranjez dincolo ...offff....treaba treaba multa...
eu_mino
Postat pe 31 Mai 2010 17:06
Buna fetele....ce mai faceti?
dancris inseamna ca v-ati distrat de ati stat atat de mult.
bau
Postat pe 31 Mai 2010 17:46
buna seara fetelor, e cineva care stie cati bani primesti pe langa salariu daca te intorci mai devreme de 2 ani la munca? merci frumos!
aly_raz
Postat pe 31 Mai 2010 21:22
Buna aly_raz. Ai ganduri sa te intorci mai repede la lucru. Eu stiu ca 100ron
bau
Postat pe 31 Mai 2010 21:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
carte bucate - cum sa pregatesti un pui la cuptor 2 De la: vasilicasavoiu 9 Martie 2009 12:02
Imunoglobulina Antihepatita B (HBIG) 1 De la: sonyscorpion 6 August 2008 00:34
Vand Carucior ICOO Targo Country - Olive Mars Attack 2 De la: kidz001484 27 Iunie 2009 16:35
pentru mos craciun 1 De la: ionelutza 13 Decembrie 2009 14:12
plantantia mea de cafea 0 De la: 4 Martie 2010 08:47
Setari Cookie-uri