Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

da mony, in toamna vreau sa ma intorc, imi ajunge cat am stat acasa
aly_raz
Postat pe 31 Mai 2010 21:50
buna seara fetelor,am rasarit si noi dupa un weckend calduros si frumos ,acum il asteptam pe celalalt ca ne-a promis tati ca ne duce la circ ca a venit circul iarasi la noi(cta) si la delfinariu ca au adus 3 delfni din cipru asa ca fetelor din cta va invitam la o ieseala weckend-ul viitor

dancris felicitari pentru crestinarea bebicului,sa creasca mare,frumos,sanatos si norocos,si tare faza cu soacra mare ,omu te pune in tema de pe acum da tu daca te prinzi greu

apropo dancris de unde anume esti din cta?
anaROBERT
Postat pe 31 Mai 2010 23:27
vAI FETELE SUNT RUPTA DE OBOSEALA! si maine ,adik azi trebe sa o iau de la capat cu aranjatul...mutarea asta ma zapacit...akum pap si eu o supik si peurma la somn k maine iar am treaba...aly_raz si eu m-am saturat de stat akasa ...din toamna dau bebelina la cresa si poate imi gasesc ceva la negru de lucru sa mai strang si eu un banut...vom vedea ce va fi...
eu_mino
Postat pe 1 Iunie 2010 01:40
dancris scuze ca te intreb atatea dar sunt curioasa ca nu am mai auzit de baita asta. Unde ai facut baita la copil/???
Pitu
Postat pe 1 Iunie 2010 08:12
fetelor chiar vreti sa mergeti la munca?
eu am fost pusa in situatia sa aleg daca merg la munca sau mai stau si sincer nu am vrut sa merg. Parca nu imi vine sa o las pe printesa mea deja fara mine. Abia are 1 an.
Pitu
Postat pe 1 Iunie 2010 08:13
"neata fetele, hai sa ne traiasca piticii ca astazi e ziua lor
cum va resfatati ingerasii astazi?
pitu in toamna al meu bebe face 1 an si 8 luni, e marisor
aly_raz
Postat pe 1 Iunie 2010 09:02
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!
sa bem in cinstea lor O zi frumoasa la toata lumea!
roberta_kidz
Postat pe 1 Iunie 2010 09:18
aly_raz sa iti traiasca baietelul. Asa da oricum mai ai doar putin .
LA MULTI ANI tuturor copiilor, sa ne traiasca , sa creasca mari si sanatosi!!!
Noi nu avem prea multe variante deoarece e foarte urat la noi. Ploua si e rece. Deci stam acasa.
Pitu
Postat pe 1 Iunie 2010 09:23
buna dimi mamici cu bebici,cu burtici
LA MULTI AAAAAANI!
este ziua lor,a copiilor,sa dea Dumnezeu multa sanatate la toti.sa creasca mari alaturi de parintii lor la fel de sanatosi si frumosi!

pupicei la bebei si la mamici muuuuaaahh
dancris
Postat pe 1 Iunie 2010 09:39
multumesc pitu si fetita ta la fel noi asteptam sa doarma tati ca a fost de munca si apoi mergem sa-i cumparam o jucarie ceva, a primit si tati de la munca un tichet cadou de 50 ron, ne permitem apoi la plimbarica, vedem noi pe unde...
aly_raz
Postat pe 1 Iunie 2010 09:41
Pitu....scalda lui bb i-am facuto acasa
am ajuns de la biserica pe la ora 15:00,l-am lasat sa doarma putin in crasma (a dormit vreo 2 ore) si apoi pe la 17:00 i-am facut baita aceea cu de toate in apa:)
dancris
Postat pe 1 Iunie 2010 09:43
si eu o sa ma duc sa cumpar niste jucarele pt nasu' mic si ceva pt bebe k doar e ziua lui nu?:)
dancris
Postat pe 1 Iunie 2010 09:44
am plecat k s-a trezit sarbatoritul
zi faina sa aveti!
dancris
Postat pe 1 Iunie 2010 09:48
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR MAI MICI SAU MAI MARI LA MULTI ANI SI MAMICILOR PT COPII IAR PT MAMICILE CARE SUNT ON LINE
tusi_Oli
Postat pe 1 Iunie 2010 10:22
:) interesant dancris. Nu am mai auzit de obiceiul asta si de asta am intrebat.
La multi ani tuturor copii, mamici, tatici, bunici - sper sa pastram in sufletul nostru macar cate un pic din sentimentele copiilor
Pitu
Postat pe 1 Iunie 2010 10:29
maine este si ziua mea:(
nu-mi zice nimeni la multi ani?
cand eram micuta era ziua mea doua zile la rand...1 si 2 iunie:)
ce de cadouri primeam
dancris
Postat pe 1 Iunie 2010 10:31
o sa iti zicem la multi ani maine
pinicuta
Postat pe 1 Iunie 2010 10:33
bine atunci...astept pana maine:)
azi zicem numa la bbei mai mici sau mai maricei
dancris
Postat pe 1 Iunie 2010 10:35
dancris asta era cand erai mica acu esti mare deci o sa-ti zicem maine
tusi_Oli
Postat pe 1 Iunie 2010 10:35
LA MULTI ANI TIE SI LA TOTI BEBEII SA FIE SANATOSI SI SA CREASCA MARI SI SPERAM SA PRINDA VREMURI MAI BUNE
kidz008114
Postat pe 1 Iunie 2010 10:36
pinicuta...la multi ani pentru Andrei si pentru bebele din burtica
aly_raz
Postat pe 1 Iunie 2010 10:40
multumim, la multi ani si copilasilor vostri, sa fie sanatosi si fericiti, voiosi si veseli, si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata
pinicuta
Postat pe 1 Iunie 2010 10:47
si luati de la noi o felie de tort virtual (de mere cu zahar ars)
pinicuta
Postat pe 1 Iunie 2010 10:48
...tort cu zagar ars?!
vreau si yoooooooo
dancris
Postat pe 1 Iunie 2010 10:57
ce vrei? o felie sau reteta?
pinicuta
Postat pe 1 Iunie 2010 11:00
LAAAAA MULTIIII ANIII!!!! LA TOTIII COPIIII SANATATE SI MULTE BUCURI .MULTI PUPICI
MAYATHEEO
Postat pe 1 Iunie 2010 11:00
si una si alta
dancris
Postat pe 1 Iunie 2010 11:01
La multi ani tuturor copiilor din lume sa fim mereu copii
blondy_made_to_love
Postat pe 1 Iunie 2010 11:05
una bucata felie de tort pleaca spre constanta

reteta:
alegi cratita in care vei face tortul (sa fie destul de inalta ca va intra TOT TORTUL in ea), si pui la topit in aceasta cratita o cana de zahar (lasi zaharul pana devine maroniu, nu astepti sa se lichefieze complet, si nici nu il intinzi pe peretii cratitei). Alegi cateva mere (atatea cate sa incapa pe fundul cratitei), le curati de coaja si scoti cotorul cu o palnie de facut carnatii (daca nu ai atunci le tai in 2 si curati semintele), umpli golul creat cu gem, nuci , stafide, ce iti doreste tie inimioara....si pui merele in cratita peste zaharul FIERBINTE.
Dai la cuptor sa se inmoaie merele.
Intre timp faci o crema de vanilie ca la crema de zahar ars (dar cu cantitatile pe jumatate). Pui crema peste merele care s-au inmuiat si dai iarasi la cuptor. Pregatesti un pandispan (4 oua, 8lg de zahar, 2lg ulei, praf de copt), il torni in cratita peste crema de vanlie si dai la cuptor. Lasi pana se coace (evental il incerci cu un pai daca e bine patruns). Dupa ce s-a copt il lasi in cuptor 30 de min cu focul stins. Apoi lasi 2 ore la racit sa se desprinda de peretii cratitei, dupa care pui o parfurie mare (platou) deasupra, intorci cratita cu fundul in sus si lasi pana a doua zi . A doua zi iei cratita, ramane tortul gata aranjat , pui frisca deasupra si savureeeeeeeeeeezi
pinicuta
Postat pe 1 Iunie 2010 11:09
ms muuuult pinicuta...o sa-mi fac maine un tort de mere cu zahar ars delicios
dancris
Postat pe 1 Iunie 2010 11:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Calendare si felicitari personalizate cu pozele copilului 1 De la: alexandra 21 Octombrie 2009 21:31
PROLUTON DEPOT 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19
Vand patut de calatorie POGY SUNSHINE 2 De la: madusca 2 Iunie 2010 09:23
Hainute, jucarii si multe altele aduse din SUA - doar modele deosebite!!! 3 De la: im2008 16 Ianuarie 2010 17:16
vand crema funduletz BOUDREAUX'S BUTT PASTE 1 De la: kidz001062 13 Ianuarie 2010 11:17
Setari Cookie-uri