de fapt tre sa-l fac azi pentru maine sa vad daca am timp |
||
dancris Postat pe 1 Iunie 2010 11:29 |
||
---|---|---|
Emisiune despre copii pe kanal d | ||
bau Postat pe 1 Iunie 2010 13:21 |
||
La multi ani tuturor copiilor | ||
|
||
alinakatt Postat pe 1 Iunie 2010 13:33 |
||
la multi ani bebei si copilasi:X | ||
scolaritzas Postat pe 1 Iunie 2010 13:36 |
||
buna fetelor! la multi multi ani tuturor copiilor !! eu ink am o multime de aranjat pe aici dar in curand imi vin ajutoare si terminam repede si mergem cu ink o familie la tg mures la mac donald's sa sarbatorim prichindei nostrii. la toata lumea p.s si eu vreau tort ...deci si la reghin o bucata mai mare asa ... |
||
eu_mino Postat pe 1 Iunie 2010 13:41 |
||
am inteles , sa traiti! | ||
pinicuta Postat pe 1 Iunie 2010 13:46 |
||
eu-mino, mcdonald's? de ce doamne iarta-ma, ceva mai sanatos nu ati gasit? | ||
pinicuta Postat pe 1 Iunie 2010 13:54 |
||
fiecare cu parerea lui...dar pe mine ma da pe spate mirosul de plastic de la mcdonald's?...nu stiu daca e sau nu plastic dar eu asa il percep | ||
alinakatt Postat pe 1 Iunie 2010 14:03 |
||
mie nu de miros imi e, dar la cate porcarii baga aia in mancare, chiar nu mi-as duce copilul acolo (are toata viata in fata sa incerce toate porcariile din lume, de ce sa il invat eu de mic sa manance nesanatos)? | ||
pinicuta Postat pe 1 Iunie 2010 14:06 |
||
Daca nu trece testul NAS nu trece nici testul GUST...nu am fost fan mcdonald's sau alti din astia niciodata ....nu doar pentru bb nici pentru mine...hai poate un langos cu branza si mujdei in piata ma ispiteste dar si acela mai greu De cand a aparut in Timisoara in 90 si ...nu am suportat mirosul sintetic asa ca pentru mine nu exista....ba chiar ocolesc zona cu pricina |
||
alinakatt Postat pe 1 Iunie 2010 14:11 |
||
buna fetelor.... da, si uitasem ca e ziua copilului astazi... la multi ani copilasilor sa fie sanatosi pinicutaaa, si noi vrem...stiu reteta, il facea mama ...e delicios tortul |
||
aly_fab Postat pe 1 Iunie 2010 14:12 |
||
alina, ce-i ala langos? | ||
aly_fab Postat pe 1 Iunie 2010 14:13 |
||
LA MULTI ANI !!! pentru toti bebicii mai mici mai mari si din burtici , pentru toti copilasii din lume numai bucurii si fericire SA NE TRAIASCA MINUNILE !!!! si noi sa fim sanatoase si fericite alaturi de ei pentru toate mamicutele!!!! |
||
cory_emy Postat pe 1 Iunie 2010 14:13 |
||
langosi, un fel de gogosi umplute cu diverse: gem, branza etc | ||
pinicuta Postat pe 1 Iunie 2010 14:17 |
||
buna aly_fab ce mai faceti ati terminat cu bolile ? ce fac micutii? pinicuta delicios tortul deja imi ....ploua in gura, o sa incerc si eu diseara sa vad ce iese . dancris sa iti traiasca micul crestin !! |
||
cory_emy Postat pe 1 Iunie 2010 14:17 |
||
Aly_fab ce tare ai fost cum nu sti ce-i langos??? Nici nu stiu cum sa-i zic altfel.....stiu ca mai se cheama intr-un fel dar nu imi vine acum...cum zicea si Pinicuta doar ca mie imi place sarati. Aaaa. sti cum se face cozonacul? na, din aluatul acela faci forme taiate cu gura paharului si le pui la fript in ulei incins...Help mai stie careva cum sa zic eu sunt mai pe langa la chestii din astea |
||
alinakatt Postat pe 1 Iunie 2010 14:20 |
||
da e f bun tortul, si mie cel mai tare imi place ca iese gata aranjat, nu are blaturi care sa alunece si sa ma chinui sa il fac sa stea, el iese gata cum trebuie sa fie, pui frisca si dai startul la petrecere | ||
pinicuta Postat pe 1 Iunie 2010 14:24 |
||
la multi ani tuturor copiilor!!! sa va traiasca printii si printesele! | ||
mioara82 Postat pe 1 Iunie 2010 14:26 |
||
pinicuta, super reteta de tort! ma duc sa iau mere si-l fac si eu! cind s-o opri ploaia! |
||
mioara82 Postat pe 1 Iunie 2010 14:27 |
||
aly_fab, c-ti fac prichindeii? ati scapat de raceala? al meu tot are nasu infundat, nu stiu ce sa-i fac! i-am dat si picaturi (ii pun numa noaptea la culcare), am folosit si batistuta , nimic. ameliorare pe moment. |
||
mioara82 Postat pe 1 Iunie 2010 14:31 |
||
Buna fetelor! Sa va creasca bebeii mari si sanatosi!LA MULTI ANI BEBEILOR! |
||
Szilvia_kidz Postat pe 1 Iunie 2010 14:54 |
||
alina, voi aveti petrecere de ziua copilului la gradi? | ||
pinicuta Postat pe 1 Iunie 2010 14:56 |
||
Cei de la cresa nu au doar cei de la grupele mai mari.... Asta e suntem categoria fulg inca dar la anul ne petrecem si noi...Deabea astept sa vad prima ei serbare |
||
alinakatt Postat pe 1 Iunie 2010 14:58 |
||
i-auzi bai frate, adica ce nu sutn copii cu totii? DISCRIMINAREEEEEEEEEE! eu zic sa faci plangere | ||
pinicuta Postat pe 1 Iunie 2010 15:00 |
||
Nu-i discriminare ei oricum au in fiecare zi dans si voie buna....daor ca ar fi cam greu sa ti in frau 30 buc. copii cu varste cuprinse intre 1 an 7 luni si 3 ani si...Au facut ceva de genul de Craciun si a iesit un taraboi mareeee. |
||
alinakatt Postat pe 1 Iunie 2010 15:11 |
||
aaaa sa ne intelegem petrecere au dar nu au serbare cu personaje... | ||
alinakatt Postat pe 1 Iunie 2010 15:12 |
||
30? bine ca nu l-am dat la stat | ||
pinicuta Postat pe 1 Iunie 2010 15:13 |
||
atatia sunt de toti dar nu sunt prezenti chiar totii Am puse poze cu ei de la gradi sunt tare faini si de multe ori cand intarzii cu ea nimeresc la masa ...sa vezi atunci echipare la viteza luminii sa-i prindem din mers catre sala de mese |
||
alinakatt Postat pe 1 Iunie 2010 15:18 |
||
unde sunt pozele cu gradi, ca nu le vad | ||
pinicuta Postat pe 1 Iunie 2010 15:20 |
||
la mine pe profil e ultimul album care e intitulat doar asa :) |
||
alinakatt Postat pe 1 Iunie 2010 15:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA | 1 | De la: kidz001127 7 Iunie 2009 10:40 |
Lenjerii de pat moderne | 7 | De la: garbo_13920 27 Septembrie 2013 11:29 |
IMBRACAMINTE COPII IMPORT THAILANDA HAINE | 1 | De la: tavibkk 18 Februarie 2009 02:14 |
|
||
vand pompa de san sigilata | 1 | De la: julita79 5 Februarie 2010 19:37 |
vand Lg Shine | 1 | De la: elushk 8 August 2009 12:24 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural