Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

acum nu imi mai e frica sa merg la dentist
k pot alapta in continuare,doar prima masa tre sa o mulg si sa nu o dau la bebe
asa k pot sa merg linistita
lizy_kidz
Postat pe 2 Iunie 2010 00:15
Buna seara fetele

ana pt imunitate poti incerca o cura de oua de prepelit

lizy si eu atept sa treaca odata sesiunea asta....bafta sa vi note mari....
iar cu dantura e bine sa nu stai si s-o faci.
bau
Postat pe 2 Iunie 2010 00:18
dancris iti spun si eu LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI SI FIE CA TOT CE ITI DORESTI SA SE INDEPLINEASCA!! ma bucur pt tine lyzy k ti-ai invins teama de dentist! asa e din cauza sarcinii n-i se strica dintii...asa e anarobert nu pleaca nicaieri las' k ma duc eu numai nush knd...ai dreptate bine macar k am isit undeva sa sarbatorim cat de cat ziua copilului si ziua celor kre ink mai au suflet de copil...
eu_mino
Postat pe 2 Iunie 2010 00:21
bau si tu sa ai bafta la examene,iti tin pumnii
eu maine am primul examen
dar o sa treaca, sunt deja anul 2 asa k am experienta,nu mai sunt emotiile asa mari
lizy_kidz
Postat pe 2 Iunie 2010 00:21
fetele are vreo una din voi copilas peste 3 anisori???
lizy_kidz
Postat pe 2 Iunie 2010 00:23
dancris la multi ani,sanatate si realizari alaturi de cei dragi tie

fetelor mult succes la examene sa aveti,sa le luati cu brio sa nu ne faceti de ras,ati inteles

da mony cred ca nu stiu ce oi face dar ceva oi face,tratament de imunitate ii dau dar vad ca si-a uitat rolul
anaROBERT
Postat pe 2 Iunie 2010 00:24
lizy eu sunt in anul 3 si am inceput sesiunea de vreo 2 saptamani,am aut pana acum 4 examene si mai am destuleeeee
bau
Postat pe 2 Iunie 2010 00:26
dancris vin si eu din urma.... LA MULTI ANI!!!!

multumesc fetele O sa incerc sa nu va fac de ras,deja un examen e luat cu nota mare ...asa sa ma laud si eu un picut

hai ca fug la somnik ,va parasesc ...somnik usor
bau
Postat pe 2 Iunie 2010 00:29
eu am numai 6 examene sunt mai norocoasa
dar asa greu invat,imi pare rau k nu am facut-o la timpul ei
lizy_kidz
Postat pe 2 Iunie 2010 00:29
pa pa mony somnik usor,bafta in continuare la examene,sa intri sa ne spui notele si noua si sa nu ne faci de ras
anaROBERT
Postat pe 2 Iunie 2010 00:33
si eu v-am lasat k s-a trezit terorista
lizy_kidz
Postat pe 2 Iunie 2010 00:35
ok lizy somnik usor si tie si succes la eamene,multa bafta sa aveti fetelor
anaROBERT
Postat pe 2 Iunie 2010 00:36
no fetele va zic si eu bate lude soso...adik noapte buna...
eu_mino
Postat pe 2 Iunie 2010 00:43
dancris la multi ani, multa sanatate , bucurii si impliniri.
Pitu
Postat pe 2 Iunie 2010 07:53
cory si fetita mea mai are momente din astea sau sta in scaunul in care mananca si cand se plictiseste incepe sa se legene si da cu capul de margini. Sincer eu o cert cand face din astea si am observat ca nu se mai loveste. Ii iau mana si ii dau altceva care sa ii atraga atentia iar cand mananca ii dau o jucarie si nu am treaba. Deci si fetita mea se mai loveste dar f rar si atunci nu o las. Mai mult chiar nu stiu ce sa zic.
Legat de mers eu cred ca fiecare copil are ritmul sau. Teoretic dupa 1 anisor incep sa isi dea drumul singuri - poate ii este frica -- incearca cu un ham sa vezi daca isi da drumul mai repede.Oricum eu zic ca nu ai de ce sa te stresezi cu mersul ca va merge ea cand va fi pregatita.
Pitu
Postat pe 2 Iunie 2010 07:57
neatza fetele
multumesc mult pentru urari....sunteti primele pe ziua de azi:)
pupicei pufosi la toate
dancris
Postat pe 2 Iunie 2010 08:11
dancris la multi ani, vrem o felie de tort (sper ca l-ai facut ), ca noi deja l-am mancat pe al nostru si mai vrem
pinicuta
Postat pe 2 Iunie 2010 09:08
pinicuta vreau sa te intreb, apropos de oala pentru tort, daca pun in oala de inox o stric? ca nu am in casa decat asa ceva si mi-ai facut o pofta cu tortul ca de ieri am vrut sa-l fac, dar nu aveam toate ingredientele necesare

dancris La multi ani fericiti!
aly_raz
Postat pe 2 Iunie 2010 09:27
cory in legatura cu ce ai intrebat tu vreau sa-ti spun ca si Razvan are momente cand se infurie si ne prinde cu manutele de unde apuca si strange de-i crasnesc dintii iar daca e in brate ne pune mana la gat si strange de unde sa stie el asa ceva? (glumeam cu sotul ca noi crestem un mic terorist ) normal ca nu a vazut la noi, eu am citit ca ei se manifesta asa pentru ca nu se pot exprima prin cuvinte si ca sunt reactii normale, eu voi intreba si pediatra cand voi avea ocazia. Dar mai stiu copii care se trantesc pe jos sau isi dau cu pumnii in cap cand se enerveaza Iar in legetura cu mersul, din cate stiu eu fetitele merg mai greu dar nu e regula, razvan a stat foarte tarziu in picioruse, chiar imi amintesc ca eram tare stresata pe tema asta, pana cand intr-o zi dintr-o dat a stat si apoi cu mersul a luat-o din loc singurel, nu l-am ajutat deloc, am fost norocosi eu cred ca nu trebuie sa-ti faci probleme, fiecare copilas are ritmul sau, atata timp cat ea sustinuta merge, nu cred ca are probleme. Noi ne vedem cu o fetita in parc, are 1 an si 3 luni, vreau sa-ti spun ca spune o gramada de cuvinte, imita animale, am ramas muta...dar la mers e praf, o tine in ham, deci... fiecare cu abilitatile lui.
aly_raz
Postat pe 2 Iunie 2010 10:04
Dancris La multi ani cu sanatate,fericire si impliniri!!!!!!!!

chanty
Postat pe 2 Iunie 2010 10:13
LA MULTI ANI LA MULTI ANI LA MULTI ANI

asteptam o felie de tort si o sau mai multe de ce nu ca doar este party
tusi_Oli
Postat pe 2 Iunie 2010 10:24
pinicuta am ramas datoare cu o reteta aia cu ciuperci umplute
deci se iau cuperci champion mai mari se curata si se taie coditele
separat intr-o tigaie se pune putin unt la topit se adauga coditele taiate marunt, cam 150 gr de sunca, ardei rosu, ceapa verde, cascaval ras si se amesteca se umplu ciupercile cu aceasta compozitie si se pun in tava se pune putina apa se dau la cuptor peste tava se pune folie
se lasa cam 20/30 de minute la foc potrivit se scoate tava si se mai pune pe fiecare cascaval ras
daca vrei poti sa pui si un sos de smantana, sunt foarte bune
iti doresc pofta buna
o zi faina
tusi_Oli
Postat pe 2 Iunie 2010 10:31
mai da iar postati retete asteptati sa fac si eu tortul mai intai
aly_raz
Postat pe 2 Iunie 2010 10:35
Dancris La multi ani!!!!!!
Tort Tort Tort!!!!!!

Cory cel mai bine e sa o ignori cand se loveste sau ii inlaturi mainile si ii dai ceva sa faca, ii distragi atentia.Daca insisti asupra ei si ea deja stie asta, o face in continuare.O percepe ca o comunicare, i se da atentie.E la fel ca atunci cand iti vine acasa copilul cu un cuvant ``perla``cu cat se rade sau se opune pe acel cuvant cu atat il zice mai mult.
de mers ai rabdare inca un pic...o sa-si dea drumul in curand.Poate inca nu se simte sigura pe ea.
alinakatt
Postat pe 2 Iunie 2010 10:39
Ciuda ciuda!!! Aly_raz
alinakatt
Postat pe 2 Iunie 2010 10:42
aly-raz, eu din cate stiu oala de inox si daca ar avea mancarea arsa in ea tot se curata, acuma nu stiu daca se poate pune la cuptor oala de inox (adica sa nu i se topeasca manerele zic ), chiar nu mai ai nici o oala? poate sa fie nu neaparat oala, poate sa fie vas de sticla din aia termorezistanta, dar sa nu aiba gura mai stramta decat restul vasului, ca apoi nu mai iese tortul in vas cand il intorci cu fundul in sus si atunci o sa il mananci cu lingura din oala
pinicuta
Postat pe 2 Iunie 2010 11:14
nu am...dar merge cu vas termorezistent? ca din alea am of ce-mi faceti voi mie ca tot postati retete delicioase
aly_raz
Postat pe 2 Iunie 2010 11:18
pai nu vad de ce n-ar merge. atata doar sa fie destul de mare incat sa incapa tot tortul in el, si apoi sa il rastorni pe o tava destul de mare incat sa se poata scurge in ea si zeama de la zaharul ars (presupunand ca de la vasul asta se sticla ar curge mai repede decat din oala normala)
pinicuta
Postat pe 2 Iunie 2010 11:21
auzi, sau imprumuta si tu din vecini o oala si le duci drept "dobanda" o felie de tort, si toata lumea-i fericita: merge?
pinicuta
Postat pe 2 Iunie 2010 11:24
vai mama, nu am glume cu ei incat sa le cer imprumut asa ceva sa mai stic cratita la oameni, mai bine imi cumpar una, e sotul la munca il pun sa caute oale ca si asa imi aduce ingredientele cand vine.
aly_raz
Postat pe 2 Iunie 2010 11:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna caut iubit!! 13 De la: garbo342280 8 August 2016 14:14
bebe de 6 luni in premergator, e gresit? 44 De la: Alina80 18 August 2009 15:50
Vand haine de calitate pentru fetite si mamici 9 De la: letice 27 Octombrie 2009 22:21
Bijuterii argint copii 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:08
bb-ei nascuti in ianuarie..la mai mult.... 60 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:42
Setari Cookie-uri