dar de ce s ao strici, eu asta nu inteleg in fine, cumpara o oala sa ai si pentru mai tarziu, si gata |
||
pinicuta Postat pe 2 Iunie 2010 11:30 |
||
---|---|---|
cred ca asa am sa fac, multumesc ca mi-ai deschis ochii in legtura cu oala de inox, ma si vedeam bagand la cuptor si poate ii topeam manerele desi cred ca ar rezista, dar mai bine nu ma risc. sper sa-mi iasa, mama facea mereu cand erau micute si umplea merele cu capsuni si zahar, iesea un deliciu, chiar nu am mai mancat de mult. O zi buna! | ||
aly_raz Postat pe 2 Iunie 2010 11:40 |
||
mai, noi avem niste oale si o tigaie de inox, nu stiu manerele din ce-s facute, dar faza e ca daca aprindem mai muklte focuri in acelasi timp la aragaz, tigaia care are coada catrre foc incepe sa miroasa a plastic ars (adica manerele), pana acum nu pot zice ca chiar s-a topit vreunul, dar la cuptor cine stie mai bine nu | ||
|
||
pinicuta Postat pe 2 Iunie 2010 11:42 |
||
Anabell | ||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 12:40 |
||
http://www.kidz.ro/comunitate/forum/view_topic/2885/soarele-vitamina-D-si-cremele-de-protectie-solara.html | ||
pinicuta Postat pe 2 Iunie 2010 12:41 |
||
scuze, nu aici voiam sa postez | ||
pinicuta Postat pe 2 Iunie 2010 12:41 |
||
Aduna-te fato cum ma poti acuza ca o invat pe fata sa fie directa cu iubitul ei si briosele le-am facut eu sa-ti confirme sorela...stai sa vezi ce creatie am sa fac la urmatoarele briose...am vazut intr-o revista....nu va zic pun direct poze |
||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 12:41 |
||
na ca te-ai zapacit pinicuto |
||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 12:42 |
||
ce-i alina? ma provoci la duel? | ||
anaROBERT Postat pe 2 Iunie 2010 12:44 |
||
nu...dar daca se infurie bestia din mine vai si amar o fi aici Multam de comenturi draga si fac o specificatie fiemea nu o sa fie acritura mai mult ca mine stai linistita si da e un pic mai directa |
||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 12:46 |
||
tu inca mai crezi ca sunt o acritura???? dupa cate dovezi de dragoste am postat pe aici nu stiu zau cum afirmi lucrul asta pinicuta l-ai vazut pe ginerica?? |
||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 12:48 |
||
pai nu are cum sa fie acritura ca tine,numai tu poti fi asa pai o mica bestie ai in tine si cand incepe sa creasca si sa nu mai aibe loc,ca sincer esti cam slabuta o sa inceapa sa dea pe afara ,sper sa fiu prin zona sa ne mutam la ''tratament'' |
||
anaROBERT Postat pe 2 Iunie 2010 12:48 |
||
am sa caut topicul sa fim pregatite | ||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 12:50 |
||
alesya_kidz Postat pe 2 Iunie 2010 12:52 |
||
sa revenim...deci sunt in sitatia de a fi soacra cum sa ma descurc fetelor?????Sa fiu rea??? sa-l maltratez???sau sa ma comport frumos de la inceput cu el??? cu, cuscra ma inteleg bine doamne ma si vad peste 20 de ani cum il iau la puricat pe bietul iubit al fetei mele | ||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 12:53 |
||
ce-i de mirat?vorbeste nu | ||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 12:54 |
||
nu este bine alina...ma dezamagesti ,deja iti pui intrebari cum sa te comporti cu ginerica,pai din punctul meu de vedere e clar ,cert vei fi o acritura cu bietul baiat si vad ca nici barbara nu se lasa deja il pune la zid,deja imi e mila de ginerica dar perimite-mi sa te sfatuiesc eu cum sa faci.fi atenta":la inceputul inceputurilor fa un efort si fi dulce,mai dulce ca mierea(asta daca poti,desi ma indoiesc ) iar apoi fi tu insuti o acritura,ca te prinde bine ,iar cu cuscra va puneti baticele,mainile in sold,fustele in cap si vedeti voi ce iese |
||
anaROBERT Postat pe 2 Iunie 2010 12:56 |
||
prima parte cu comportamentul soacrei il ai de la a ta asa a fost si a ta la inceput dulce ca mierea si dupa castravete murat.... cat despre baticuri astept indrumarea ``gureasca``si o spirala a linistii sufletesti si dupa le zdrobim impreuna de podea |
||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 12:59 |
||
pai da alina,uite cum m-am dat de gol si tu repede te-ai mai prins,pai asta este soacra mea ,ma ghidez si eu de pe acum ca de sunt mama de baiat si vai de nora mea daca voi o voi copia pe soacramea | ||
anaROBERT Postat pe 2 Iunie 2010 13:03 |
||
vai de tine ca, daca ai nora ca si mine dormi in vecini | ||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 13:08 |
||
se poate si asta,nu spun nu dar sper sa o indulcesc eu si cand vad ca treaba e buna si nora e in extaz de fericire,pun in aplicatie urmatorul plan si anume ma fac eu acritura sa stie fata care ii este locul si cine e soacra in casa |
||
anaROBERT Postat pe 2 Iunie 2010 13:11 |
||
sister stia un banc cu soacra si cu baticul....dar nu imi vine acum SISTER |
||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 13:18 |
||
sister a fugit,cred ca inca este in club ea | ||
anaROBERT Postat pe 2 Iunie 2010 13:21 |
||
club???care club???fara mine???? | ||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 13:23 |
||
buna fetelor! | ||
Szilvia_kidz Postat pe 2 Iunie 2010 13:24 |
||
buna szilvia ,ce mai faci tu,nu te-am mai vazut de mult prin zona 0 alina in clubul ala unde ati fost si v-ati zbenguit,cum in care club,si logic ca fara tine sa dus si ea cu sotul |
||
anaROBERT Postat pe 2 Iunie 2010 13:25 |
||
heloooo!!!! | ||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 13:26 |
||
eu credeam ca ai vreo informatie noua | ||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 13:27 |
||
pai de unde sa am,astept si eu poate imi sopteste la ureche vre-o psarica sorela are treaba crezi ca se incurca ea,e diplomata fata isi vede de treaba ei |
||
anaROBERT Postat pe 2 Iunie 2010 13:29 |
||
am fost bolnavioare anaRobert si nu am avut timp si nici chef de net |
||
Szilvia_kidz Postat pe 2 Iunie 2010 13:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CAMPANIE DE CRACIUN-CASTIGATI 100 EURO | 1 | De la: crys_1976 17 Decembrie 2009 17:16 |
bebei nascuti in martie 2009 | 3 | De la: anaROBERT 1 Aprilie 2010 23:13 |
VAND SCAUN AUTO INGLESINA NOU | 2 | De la: camy_angel4u 7 Aprilie 2009 00:48 |
|
||
Carucior +Port bebe+Aparatoare ploaie | 5 | De la: madusca 13 Iunie 2010 12:57 |
vand carucior nou sport kreis | 1 | De la: cati_niculae 7 Octombrie 2009 10:18 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural