gata fetelor va las,la noi ploua,tuna si stam in casa ,dar si asa am copilul racit asa ca tot in casa tateam va pupic ma duc sa imi culc copilul si sa ma apuc de mancare,fac ciorba de perisoare si sarmale in frunza de vita asa ca poate va fac pofta si va astept la masa. va pupic dulcic si zi buna sa aveti |
||
anaROBERT Postat pe 2 Iunie 2010 13:37 |
||
---|---|---|
o zi faina spor la treaba!!! si eu astept sa vina sa ma ia de la birou ca nu am titiu |
||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 13:40 |
||
fetele la noi ploua dar nu numai afara, imi ploua si mie in gura de pofta, n-am mai pomenit asa ceva, astept sa vina barbata-miu odata ca nu mai rezist, vreau tort numai voi sunteti de vina, cu retetele voastre | ||
|
||
aly_raz Postat pe 2 Iunie 2010 13:42 |
||
aici sunt am avut un pic de lucru acu sunt numai a voastra |
||
tusi_Oli Postat pe 2 Iunie 2010 13:42 |
||
ali_raz ciuda ciuda ciuda | ||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 13:50 |
||
deci bancul cu soacra discutie intre soacra si nora: soacra zice: - vezi baticul asta..... cand vezi ca il tin in partea stanga sa nu indraznesti sa-mi spui un cuvant, cand il vezi ca il pun pe dreapta mai discutam dar sa nu crezi ca imi convine in schimb atunci cand il tin legat la gat si ii drept in fata sa nu care cumva sa te puna sfantul sa-mi stai in fata ca-i vai si amar de tine de zapacesc. Auzind toate astea nora ii zice soacrei - bine mama soacra dar am si eu sa-ti spun ceva: cand o sa ma vezi cu cafeaua in mana stanga, cu tigara in mana dreapta o sa ma doara exact in p..... cum iti sta tie baticul o zi faina fetele |
||
tusi_Oli Postat pe 2 Iunie 2010 13:50 |
||
am uitat de tort cu bancul asta, foarte tare tusi alina te mananca si nu are cine te scarpina? |
||
aly_raz Postat pe 2 Iunie 2010 13:53 |
||
anabell am avut de lucru enorm ca altfel eram si eu aici cu voi daaaaaaaaaaaaaaaa |
||
tusi_Oli Postat pe 2 Iunie 2010 13:53 |
||
nuuuu deloc Aly dar ca ma gandesc ca al tau te face sa salivezi la tort pana ajunge acasa....ciuda ciuda ciuda | ||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 14:04 |
||
salutare aly pt tort iti trebuie o cratita de 3 litri din aia emailata este numai buna eu in aia fac tortul de mere cand fac si iasa foarte bine o zi faina pupici lui razvan dar si tie |
||
tusi_Oli Postat pe 2 Iunie 2010 14:04 |
||
sister hai sa le descretim fruntile... de ce sforaie barbatii? scri-o tu ca eu risc sa devin vulgara si poate sunt luata de guler | ||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 14:09 |
||
Ai vazut aly_raz , Pinicuta ce ginerica am Acum ai aparut...stau cu ginerele la vedere si tu nu erai |
||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 14:12 |
||
las alina ca vine si randul tau, nu voi rade si eu atunci? culmea e ca eu nu sunt pofticioasa de fel, dar si cand mi se pune pata, nu-mi trece pana nu mananc. Imi amintesc de singura pofta mare din timpul sarcinii eram in preajma craciunului si vine o colega la munca si zice ca a mancat sorici, toate bune si frumoase, nu am avut nimic, dar pe seara am inceput sa ma simt rau si rau...i-a soriciul daca ai de unde la 2 noapte a alergat sotul prin tot orasul, nimic a venit cu o bucata de kaiser si a jumulito bine, dar tot degeaba, eu voiam sorici sorici si tot rau pana a doua zi cand mi-a adus un coleg, de la bunica-sa, altfel nu stiu ce se intampla, bine ca au taiat oamenii porcul in ziua aia deci mai fetelor nu mai veniti cu bunatati, va rog eu da tusi, am vas din ala, il el o sa fac, ca barbata-miu nu-mi cumpara oala |
||
aly_raz Postat pe 2 Iunie 2010 14:14 |
||
tusi e ca aia de aveai puiul familist | ||
aly_raz Postat pe 2 Iunie 2010 14:16 |
||
pai de ce sa nu venim aly cu bunatati, esti graviduta si nu ne-ai zis? da alina, am vazut ginerele, ba inca si nepotul, sa va traiasca, ce e baiat sau fetita? |
||
pinicuta Postat pe 2 Iunie 2010 14:18 |
||
ati vazut cu cata pasiubne se uita unul la altul pffai nebunie curata ce mai?//? nepotul e doar bb fara sex | ||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 14:23 |
||
nu-s gravida si nici nu-mi doresc dar faceti pofta la lume pe aici si poate nu-si permite omul sa faca retetele si ce facem atunci, uite eu daca nu am oala acum si nu aveam vasul ce ma faceam, aaaa pinicuta? ca vorba sotului, "mai sunt 2 zile pana la salariu si tu vrei sa dau ultimii bani pe oale? mai bine duc copilul la circ " | ||
aly_raz Postat pe 2 Iunie 2010 14:23 |
||
aly, ti-am zis, suna un prieten sa iti imprumute oala sau posteaza si tu cand nu ai vas sa stim sa amanam reteta | ||
pinicuta Postat pe 2 Iunie 2010 14:26 |
||
fetelor sa ma iertati de ce am sa scriu incerc sa fiu la limitele normalului si sper ca, copii sub 18 ani se uita la minimax... | ||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 14:26 |
||
deci penisul la barbati cand se ridica e la ora 12.... cand alearga e cand la ora 15 cand la ora 21 dar cand e vantul din fata si bate spre ora 18 se baga intre picioare se astupa gaura de aerisire si uite asa incep sa sforaie iertare |
||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 14:29 |
||
o sa postez si eu poze cu ce-o sa-mi iasa, ma gospoderesc eu sa fie bine, n-am nevoie de nimic de la nimeni va pup fetele, ma duc sa-i pregatesc o ciorbita la baiat ca acusica face ochisori. alina nebunica o sa il zic lui barbata-miu |
||
aly_raz Postat pe 2 Iunie 2010 14:29 |
||
nu ii spune pinicuta tie nu iti plac pogacelele cu jumari sau nu ai mancat niciodata....Face mami meu de stau in cap de bune ce sunt..... |
||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 14:37 |
||
dancris, asteptam tortul, si poze, si suc de fructe proaspat stors, si ..... cate un sezlong la fiecare | ||
pinicuta Postat pe 2 Iunie 2010 14:39 |
||
alina m-ai innebunit cu pogacelele tale, ce sunt pogacele frate? jumari nici s anu aud! BLEAH! | ||
pinicuta Postat pe 2 Iunie 2010 14:39 |
||
pinicuta nu condamna pogacica din cauza ca are jumari sunt fffff bune fara mistouri...acum eu nu prea stiu cum se fac dar iti zic sincer ca as manca un blid intreg....sunt un fel de pateuri cu branza | ||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 14:42 |
||
in schimb si eu si andrei mancam dovlecei pane, conopida pane (eu le mananc cu branza , el goale), biscuiti cu morcov (f buni, si sunt si de post, daca vreti va dau reteta, in postul pastelui i-am descoperit), am facut o data tort de mere crude si a iesit cu gust de coliva (noroc ca ne place coliva), iar eu acum o salata orientala as manca dar mi-e sa nu mi se faca rau (ca nu imi mai cade bine nimic, decat fructe si cel mult cereale cu lapte). si pot sa am si stomacul gol ca nu e bai, oricand se poate elimina ceva fiere | ||
pinicuta Postat pe 2 Iunie 2010 14:43 |
||
deci:pogocica e gogoasa? (cam asa o vad din poza ta) | ||
pinicuta Postat pe 2 Iunie 2010 14:43 |
||
ca forma da...dar ca si continut nu.Are aluat ca si cele de foietaj...HELP HELP HELP haidati mai fetelor ce nu stiti cum sunt pogacelele.PInicuta intreab-o pe mama ta sigur ai mancat si tu... Mami face pogacele in perioada craciunului |
||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 14:49 |
||
am plecat sa fiti cuminti!!! | ||
alinakatt Postat pe 2 Iunie 2010 14:51 |
||
nu iubita, n-am mancat, mama mea e din valea calugareasca (PH) si mama ei din Buzau, si ele poate or fi mancat candva, dar mie sigur nu mi-a facut nimeni (daca vrei sa zici foietaj cu carnati sau alte porcarii de care se vand prin patiserii, alea le stiu- desi nici din astea nu se fac la noi in familie) | ||
pinicuta Postat pe 2 Iunie 2010 14:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Balansoar Chicco Do Re Mi | 1 | De la: babyzapi 12 Octombrie 2009 16:54 |
vand hutut de camera | 2 | De la: pinky 5 Iunie 2009 10:48 |
Vitamina D3 Injectabil | 4 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:21 |
|
||
Culmi | 33 | De la: vasilicasavoiu 24 Mai 2009 13:19 |
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) | 1 | De la: kidz001127 18 Iunie 2009 11:39 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural