uite aici pinicuta ..e cu tot cu poza...dar sunt bestiale,nici mie nu-mi plac jumarile,nici sa nu le vad,dar pogacelele sunt bestiale http://www.e-retete.ro/retete/pogacele-cu-jumari |
||
bau Postat pe 2 Iunie 2010 15:10 |
||
---|---|---|
ok, deci cu siguranta nu am mancat asa ceva niciodata. daca voi ziceti ca sunt bune, va cred pe cuvant, sau si mai bine trimiteti-mi sa ma conving | ||
pinicuta Postat pe 2 Iunie 2010 15:19 |
||
cu prima ocazie cand face nasamea ,promit sa-ti fac pachetel Eu nu fac pogacele ca nu suport jumarile.....dar daca le face nasamea le mananc asa de bine |
||
|
||
bau Postat pe 2 Iunie 2010 15:22 |
||
buna ziua mamici, ce mai faceti? eu nu am chef de nimic, astept sa treaca ploaia sa scot nasul pe afara, dar mai intai sa ma usuc ca m-a murat astazi o data ca pe soricel.o zi buna tuturor. |
||
clau_strunf Postat pe 2 Iunie 2010 15:23 |
||
Buna clau....cum te mai simti? cat mai este pana la intalnirea cu bebe din burtica? | ||
bau Postat pe 2 Iunie 2010 15:27 |
||
buna fetele Alina pe la noi langosul seamana cu o placinta.... asa stiu eu - Pogacelele sunt bune, mie imi plac tare mult haiosele (care se fac tot de craciun) dar nu am mancat de mult... E mare diferenta de la o zona la alta la gatit... asa ca... e greu sa explici |
||
Pitu Postat pe 2 Iunie 2010 16:12 |
||
buna fetele! bine ca s-a incheiat si ziua asta mohorata .....sa vina soarele nu mai vreau ploaie ...iertati-ma cred ca am luat-o razna multumesc aly_raz , pitu si alinakat pentru raspunsurile voastre .....am sa incerc sa iti urmez sfatul alina o sa ignor gestul si o sa ii distrag atentia cu altceva, cred ca mai bine asa ptr ca am observat ca atunci cand ii spun ca nu e voie face mai rau !!! ciudat este ca se loveste numai atunci cand o cert sau cand nu o las sa faca ceva ...de parca stie ca face o prostie. In legatura cu mersul mai astept inca doua luni si daca nu isi da drumul o sa facem o vizita si la medic ...sa imi iasa mie din cap. |
||
cory_emy Postat pe 2 Iunie 2010 19:13 |
||
dancris LA MULTI ANI !!!! sa fii iubita si mereu fericita ! sa te bucuri de ingerasul tau si sa ai parte numai de impliniri si multe bucurii alaturi de cei dragi ............ si asteptam tortul ...o felie si ptr bucuresti te rog sa fie cu ciocolata |
||
cory_emy Postat pe 2 Iunie 2010 19:16 |
||
tusi_oli super tare bancul cu soacra si nora iti multumesc ai reusit sa ma faci sa rad cu pofta! mersic si bancul surioarei alina a fost bun ce bine ca existati fetelor ! mai faceti si deprimate ca mine sa zambeasca |
||
cory_emy Postat pe 2 Iunie 2010 19:19 |
||
dancris la multi ani Cory si al meu se loveste cand nu vreau sa il iau in brate da cu capu de ce prinde dar daca il cert nu mai face cateva zile, apoi iar. In legatura cu mersul si eu eram speriata de numa, silviutz nici macar nu se ridica in genunchi singur si sambata trecuta de rusalii s-a ridicat in genunchi, apoi duminica in picioare si luni deja s-a lasat de marginea patutului si a facut cativa pasi singur. Acum la o sapt traverseaza singur camera dar inca mai cauta sprijin, face 2-3 pasi si se opreste sa isi caute sprijin. |
||
viobregar Postat pe 2 Iunie 2010 19:20 |
||
vad ca ati discutat numai de bunatati !!!! aveti grija ca avem si gravidute pe aici sa nu cumva sa va puna pe drumuri sa le duceti bunatati | ||
cory_emy Postat pe 2 Iunie 2010 19:21 |
||
Cory de ce esti deprimata? Da-mi adresa de mail si iti trimit o carte intreaga cu bancuri | ||
viobregar Postat pe 2 Iunie 2010 19:21 |
||
buna vio ! nu stiu ce m-a apucat dar am o stare ffff urata ,nu stiu parca presimt ca o sa mi se intample ceva rau ...doamne apara dar asta simt si orice as face nu reusesc sa scap de starea asta. | ||
cory_emy Postat pe 2 Iunie 2010 19:24 |
||
vio emy a mea daca o cert se loveste si mai tare si de mai multe ori!!! a apucat-o asa dintr-o data nu stiu ce prostie a facut si eu am certat-o (intelegi ca nu m-am apucat sa tip la ea ) asa cum certi un copil de un an, si imediat a inceput sa isi care palme in cap ...initial fetele au izbucnit in ras dar dupa de s-a repetat gestul nu prea mai imi vine a rade... | ||
cory_emy Postat pe 2 Iunie 2010 19:26 |
||
...iar in legatura cu mersul ce sa iti spun, merge bine tinuta de manuta dar cand o las singura face doi pasi si isi pierde echilibru ...bine ea stie ca sunt acolo sa o tin si se lasa ori pe spate ori intr-o parte.... | ||
cory_emy Postat pe 2 Iunie 2010 19:29 |
||
al meu da cu capu de mobila si daca e in brate la mine ma plesneste pe mine si zice nanana si dupa aia zice pupa si imi da pupici. Gandeste-te la ceva frumos nu mai gandi negativ sau iesi in oras singura las-o pe emy cu fetele |
||
viobregar Postat pe 2 Iunie 2010 19:31 |
||
eu zic ca o sa isi ea drumul cand ii vine vremea si eu eram speriata mai ales ca soacramea mai si coment ca ai ei au mers la un an si ma tot speria, dar fiecare are ritmul lui | ||
viobregar Postat pe 2 Iunie 2010 19:33 |
||
ai dreptate vio si pe mine tot asta ma dispera , si mama si soacramea imi spun ca ar fi trebuit sa mearga pana acum ,fetele mele au mers pana intr-un an si asta m-a facut asa stresata | ||
cory_emy Postat pe 2 Iunie 2010 19:39 |
||
si cred ca starea mea proasta in mare parte se datoreaza faptului ca sunt 25 de ore din 24 cu emy.... o iubesc nespus demult dar am inceput sa obosesc si ma deranjeaza mult dependenta ei fata de mine .....am zis ca voi incerca treptat sa o mai las cu fetele sau cu mama si sa mai ies si eu .degeaba am eu de lucru acasa si financiar vorbind este ok ptr ca castig un ban stand acasa dar psihic am cam dat-o in bara | ||
cory_emy Postat pe 2 Iunie 2010 19:42 |
||
oricum astept cu nerabdare sa intre fetele in vacanta si asa poate imi fac si eu un pic de timp si ptr mine | ||
cory_emy Postat pe 2 Iunie 2010 19:43 |
||
salut,sunt adina,am o fetita de 2ani,si eu eveam stari de depresie chiar dc iubeam sa stau cu ea mereu dar te saturi,nu vroiam sa om las cu nimeni dar de la 1an si 6 luni,a trebuit sa incep serviciul si e bine si ptr ea ca sta cu mai multa lume si ptr mine ca mai ies mai muncesc,si munka e o relaxare |
||
kidz001104 Postat pe 2 Iunie 2010 20:14 |
||
Cory stiu cum e si al meu e dependent de mine, dar totusi am noroc ca sta cu nevasta lu tata si asa mai pot face si eu una alta. Imi zicea sotu mai invata-l sa stea singur, ca o sa ai de tras cu el si asa e ca daca ies din camera urla dupa mine si inca nu e sigur sa traverseze toata casa in cautarea mea si s-a invatat in brate dar asta e | ||
viobregar Postat pe 2 Iunie 2010 21:48 |
||
buna mamicilor, ce mai faceti? | ||
Laura_M Postat pe 2 Iunie 2010 22:59 |
||
tusi_oli, bun bancul cu soacra si foarte buna reteta, am dat si eu un copy paste, trebuie sa fur si eu nu? | ||
Laura_M Postat pe 2 Iunie 2010 23:02 |
||
heloo ce faci mandro ? mersi de comenturi lui bebe si tie de aici din timisoara |
||
tusi_Oli Postat pe 2 Iunie 2010 23:03 |
||
vreau s-o intreb pe pitu cum sunt haiosele? sau banatencele de alina si tusi sa-mi spuna, mancam si eu la aad dar nu mai stiu cum sunt, cat despre langos, eu zic ca e o coca nu gogoasa, peste care se unge cu gem, branza cu marar, mujdei si alte cele, si pogacele.... pfffai, alina si oli draga, cand face scumpa voastra mamica, sa va prezentati cu erteta si poze | ||
Laura_M Postat pe 2 Iunie 2010 23:05 |
||
m-am ratacit si eu pe aici o tzara si na, am vrut sa vad ce mai faceti | ||
Laura_M Postat pe 2 Iunie 2010 23:05 |
||
cum se fac haiosele iti spun eu cantitatile nu stiu exact dar procesul tehnologic il mai tin minte de la matusa mea din bihor se fac acolo niste haioswe de iti vine sa le mananci cu ochii nu alta stiu ca se fac cu untura mare se face o coca din faina alba nula 000 separat se prepara untura cu putina faina se intinde pe o planseta aluatul se pune untura preparata si se impatureste in patru se lasa cam un sfert de ora sa se odihneasca dupa aia se intinde din nou se unge iar cu pasta de untura si se impaturestre din nou dar inversse repeta aceasta procedura de cateva ori dupa aia se lasa la rece aluatul cand se scoate de la rece si se intinde el trebuie sa fie ca si aluatul de foietaj sau aluatul frantuzesc cam astea ar fi in mare haiosele |
||
tusi_Oli Postat pe 2 Iunie 2010 23:18 |
||
multam fain, eu la cantitati la unele chestii, nu tin cont, mai pun si dupa ochi | ||
Laura_M Postat pe 2 Iunie 2010 23:21 |
||
cine stie, stie, banatu-i fruncea | ||
Laura_M Postat pe 2 Iunie 2010 23:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand Carucior 7 in 1 TAKO Drifter | 1 | De la: AnaGabi 9 Iunie 2010 00:03 |
vand infacol, gaviscon infant, sudocrem, bepanthen | 6 | De la: Raisa_Lory 26 Ianuarie 2010 23:39 |
Vand Marsupiu Chicco Soft & Dream 3 pozitii - 140 ron | 1 | De la: im2008 7 Noiembrie 2009 23:17 |
|
||
mamici nascute in ianuarie | 24 | De la: office_salinasusesi_ro 9 Martie 2010 08:43 |
vand aparat de abdomene nou nout Power ABS | 5 | De la: pinky 18 Octombrie 2009 00:50 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural