yammmmmmmmmmyyyyyyyy | ||
pinicuta Postat pe 3 Iunie 2010 11:56 |
||
---|---|---|
aly, poze, vrem poze cu minunatia de tort |
||
tusi_Oli Postat pe 3 Iunie 2010 12:03 |
||
tusi am pus deja | ||
|
||
aly_raz Postat pe 3 Iunie 2010 12:19 |
||
Buna fetelor ...ce faceti pe aici? Unii incearca sa invete si voi ii momiti cu tort...pai ce traba e asta Nici macar nu puteti sa-mi trimiteti prin posta ...doar mi-ati facut pofta...offff |
||
bau Postat pe 3 Iunie 2010 12:37 |
||
lasa mony ca si eu am salivat o zi intreaga sau chiar mai mult, acum e randul altora | ||
aly_raz Postat pe 3 Iunie 2010 12:40 |
||
pai bau, tortul iti da energie sa inveti mai bine | ||
pinicuta Postat pe 3 Iunie 2010 12:54 |
||
mesaj de la alinakatt pt cele doua imitatii: Nu am cum sa va umplu de respect pana luni. Am alte probleme mai importante de rezolvat, iar daca ati fi avut nevoie de poze cu mine trebuia sa-mi spune-ti on line ca vi le dadeam eu personal. Sfintele kidz-ului ca sa cucereasca cetatea alinakatt au trimis la inaintare o cartita si acea cartita i-a cerut prietenia doar ca sa puna mana pe o poza sau mai multe. Deplorabil. Daca doriti am si poze mai putin decente. Faceti o oferta si nu mai trimite-ti stoarfe la inaintare.........si uite asa s-au dus drakului toate razboaiele celebre din istoria lumii. Vinovata era de obicei cate o sorbeta care se ardea cu amandoua taberele |
||
tusi_Oli Postat pe 3 Iunie 2010 12:58 |
||
aly_raz deci te bucuri de raul meu ...ia vezi cum faci sa-mi trimiti o felie de tort pinicuta chiar vreau energie,dar de unde tort tusi cine a suparato pe Alina? |
||
bau Postat pe 3 Iunie 2010 13:03 |
||
iar????? mony da adresa ca iti trimit prin curier, maine ajunge la tine si e si in termen |
||
aly_raz Postat pe 3 Iunie 2010 13:05 |
||
aly_raz noteaza deci tara : UNDE ORICE E POSIBIL , orasul : LINISTIT , strada : PERICOL PUBLIC , blocul : AL MEU , ap: A LU SOACRAMEA | ||
bau Postat pe 3 Iunie 2010 13:10 |
||
am postat si eu cu tortuletu meu de vara:) luati de va uitati |
||
dancris Postat pe 3 Iunie 2010 13:12 |
||
ok mony trimis | ||
aly_raz Postat pe 3 Iunie 2010 13:14 |
||
am furat de la aly ...am pus doar felia care va fi mancata de mine chiar acu | ||
dancris Postat pe 3 Iunie 2010 13:14 |
||
nu stiu au aparut doua imitatii pe aici prin zona |
||
tusi_Oli Postat pe 3 Iunie 2010 13:15 |
||
pinicuta sa fie clar..pt tine doua felii k sunteti 2,,adik 3 felii...numa pt tine 2,tre sa mananci pt 2:) | ||
dancris Postat pe 3 Iunie 2010 13:16 |
||
anunt important: VA ROG CELE CARE DORITI SA MAI FITI PRIETENE CU MINE SA-MI DATI UN MESAJ, IMI FAC CURATENIE IN CURTE deci mi se pare foarte urat sa apara profile cu identitati false si mai ales ale persoanelor de aici, maine poimane ni se fura si pozele copiilor, e dizgratios sa te pretezi la asa ceva, scuze dar astfel de persoane nu ar trebui sa fie bagate in seama. initial am crezut ca e chiar alina, am si trimis un mesaj sa intreb...URAT!!!!!!!! | ||
aly_raz Postat pe 3 Iunie 2010 13:19 |
||
Eu v-am mai avertizat odata.....ca pe aici se iau poze si maine pot lua pozele copiilor nostrii si puse pe cine stie ce site-uri.Aveti mare grija cu astfel de persoane pt ca nu stiti cu cine stati de vorba | ||
bau Postat pe 3 Iunie 2010 13:23 |
||
aly sz...nu am stiut k te superi...am luat doar modelu de la tine ..am pus doar o felie si nu tot tortul...daca stiam k te superi.....mii de scuzeee va pup fetele...daca nu sunt de bagat in seama.... |
||
dancris Postat pe 3 Iunie 2010 13:23 |
||
de mine e vorba nu? | ||
dancris Postat pe 3 Iunie 2010 13:24 |
||
nu dancris | ||
bau Postat pe 3 Iunie 2010 13:25 |
||
dancris ce ai???? eu vorbeam de cu totul altceva, stai linistita nu de tine era vorba, bun si tortul tau. da mony e adevarat, dar e un site de copii, de ce degeneraza asa mult discutiile astea si se ajunge la asa ceva, eu nu inteleg chiar e timp de asa ceva? |
||
aly_raz Postat pe 3 Iunie 2010 13:27 |
||
tusi ...poate s-a suparat "doctorita" | ||
bau Postat pe 3 Iunie 2010 13:28 |
||
pfff...ma si speriasem nu stiu carei treaba dar am crezut k de mine zici k am furat modelu si am pus doar o felie pfff ma luase caldurile |
||
dancris Postat pe 3 Iunie 2010 13:30 |
||
aly_raz nu trebuie sa fie timp pt asa ceva...in lumea asta sunt fel si fel de persoane...unele nu cunosc limitele virtualului | ||
bau Postat pe 3 Iunie 2010 13:30 |
||
vezi dancris daca citesti printre randuri, asa patesti mony e urat si gata nu mai intru in amanunte... cum stai cu invatatul? eu cred ca pic un examen azi am zi de relax ca e sarbatoare la mine |
||
aly_raz Postat pe 3 Iunie 2010 13:33 |
||
tusi...e clasicul tort de iaurt cu frisca...foarte usor de facut si foarte bun | ||
dancris Postat pe 3 Iunie 2010 13:39 |
||
aly_raz ce sarbatoresti fara noi? deocamdata stau bine,adica la cele care le-am avut am stiut...am dat 4 pana acum,maine mai dau unul la care ma chinui sa invat de imi ies peri albi de aia timpurii si apoi mai am inca cinci . Dra tu cum sa pici vre-un examen ,nu ai voie sa pici niciunul....sa te prezinti cu toate examenele luate Tu cate mai ai de dat? la ce materii dai tu? |
||
bau Postat pe 3 Iunie 2010 13:40 |
||
azi la noi (pe rit vechi) e Constantin si Elena pai mony astept rezultatul dar mare minune sa-l iau, am fost pe langa subiect in mare parte pai mai am asa: la psihiatrie 1 si 2, psihologia varstelor, psihologie experimentala, phihodiagnostic, metode in psihologie si engleza si am dat la planing familial |
||
aly_raz Postat pe 3 Iunie 2010 13:45 |
||
Atunci daca aveti vre-un Costantin sau vreo Elena ii uram La multi ani. Vai aly la ce ai tu examene,pai vezi asa poti face profilele psihologice a unor persoane care au un comportament raufamat Pai dupa ce termini venim la tine sa ne tratezi Hai ca la paning tot ai scris tu ceva acolo,sunt sigura ca o sa-l iei. |
||
bau Postat pe 3 Iunie 2010 13:49 |
||
avem mony, pe surioara mea mai mica, azi isi serbeaza si ziua de nume si ziua de nastere, multumim. pai stai sa ma tratez mai intai pe mine, apoi va astept si pe voi ma duc sa-mi culc feciorul, revin mai tarziu |
||
aly_raz Postat pe 3 Iunie 2010 13:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA | 1 | De la: kidz001127 30 Mai 2009 08:24 |
rinichi cu dublu pielon | 14 | De la: pinicuta 26 Mai 2010 15:45 |
hainute baietel pana in 85cm | 6 | De la: garbo222182 6 Septembrie 2011 13:47 |
|
||
carut,patut,tarc si cosulet pt masina | 2 | De la: Amedy 2 Ianuarie 2010 23:29 |
Fotografii bebelusi | 1 | De la: 26 Ianuarie 2009 20:14 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural