Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

RETETA:
1 litru iaurt
zahar(eu pun o cana si jumatate)
6 pliculete de gelatina
500 ml frisca lichida(hulala sau meggle)
un blat de tort
2 ccutii de compot de ananas
fructe de care doresti
PREPARARE:
intr-un castron se amesteca bine zaharul cu iaurtul iar in altul se mixeaza frisca pana devine solida
se ia o oala de dimensiunile unui blat de tort
se amesteca zeama de la un compot de ananas cu 2 plicuri de gelatina,se pune putin pe foc sa se topeasca gelatina,se pun portocale pt fata (sau ce fructe doresti)si se lasa sa se intareasca
se pune zeama de la celalalt comput cu restu de gelatina(4 plicuri)se pune si ia putin pe foc ,se pune compozitia de zahar cu iaurt,frisca si fructele taiate marunt
pui peste primele plicuri de gelatina o parte blat de tort apoi compozitie,blat,compozitie blat
se da la frigider pana a doua zi
dancris
Postat pe 3 Iunie 2010 13:55
buna fetelor!!

mai eu am ramas in urma rau de tot cu ce se petrece pe aici..... cine a luat iar poze? unde cum?

bau bafta la examene!!
dancris la multi ani!! cu intarziere
aly_fab
Postat pe 3 Iunie 2010 13:55
azi e sarbatoare cumva???
aly_fab
Postat pe 3 Iunie 2010 13:56
buna mamici.... eu stiu ca maine e sarbtoare dar e rtecuta cu cruce neagra
Laura_M
Postat pe 3 Iunie 2010 13:58
buna laura. eu niciodata nu le-am avut cu sarbatorile... nu le tin minte datele....

ce faceti voi? cum e vremea la bv?
aly_fab
Postat pe 3 Iunie 2010 14:00
Aly_Fab ce mai faceti voi?
Mai ai site-ul acela cu retete?

aly_raz somnik usor la puisor
bau
Postat pe 3 Iunie 2010 14:00
aly_Fab....msik frumos
niciodata nu-i prea tarziu

eu fac tort din asta din cand in cand ..imi place k nu e gretos k altele
dancris
Postat pe 3 Iunie 2010 14:02
e urata, de cate zile ploua ploua si iar ploua, e foarte putin soare cat sa-ti ajunga pe o masea si dupa aceea ploua... trimite0ne tu un pic de soare de la tine ca poate la voi e mai fain, nu sa stau si eu cu kinder-ul afara ca trebuie sa mergem acasa
Laura_M
Postat pe 3 Iunie 2010 14:03
bau, care site tu iubita?

dancris...yamiii...nu-mi fa poftaaa ca eu incerc sa scap de colaceii de pe la burta...si incerc sa ma abtin cat pot de la...dulciuri
aly_fab
Postat pe 3 Iunie 2010 14:05
se fura iar identitati?
o persoana care face una ca asta e o lasa, oentru ca nu are curajul sa spuna ce are de spus in fata si o face sub o masca... si totusi, de ce sa faci asa ceva? hellooo
Laura_M
fetelor am uitat sa va zic..rasturnati tortul in platou a doua zi...sa nu va impinga pacatu sa mancati din oala!
dancris
si tu ali te abtii, si eu... m-am bagat pe abdomene ca nu mai merge asa
Laura_M
Postat pe 3 Iunie 2010 14:06
de ce nu, asa e cel mai bun ad-hoc
pinicuta
Postat pe 3 Iunie 2010 14:06
aly...nu ingrasa prea tare
dancris
Postat pe 3 Iunie 2010 14:07
laura, sa stii ca aici e frumos...e soare...va trimit niste raze de soare de la canalul manecii!! oricum peste o saptamana ne luam bagajele si venim cu totii spre Romania! si atunci o sa incerc sa iau soarele asta de aici, si vremea frumoasa si s-o aduc on romania
aly_fab
Postat pe 3 Iunie 2010 14:07
iti zic eu ca daca faci retele de la fetele astea, o sa ai forta ca sa tragi soarele dupa tine
Laura_M
Postat pe 3 Iunie 2010 14:09
laura, sunt probabil persoane care au prea mult timp liber, si in loc sa faca ceva constructiv incearca sa faca ceva de genul, care nu-i decat patetic in fond..parerea mea!
aly_fab
da pinicuta...tre sa incerc si reteta ta
eu sunt lesinata dupa crema de zahar ars si cum tortu tau e cu zahar ars...
tre sa-l fac zilele astea
dancris
lau, eu mi-am cumparat coarda si aparat din ala care poti face abdomene mai usor...doar ca cu coarda am sarit de ori si era sa se daramne casa, s-a produs cutremur
aly_fab
Postat pe 3 Iunie 2010 14:10
dancris, tortul asta cu iaurt e un fel de MELBA CU PIERSICI de la dr oetker, doar ca pui mai multe fructe? (ca si compozitie, consistenta etc) asa mi-l imaginez....(doar ca mai mare desigur)
pinicuta
Postat pe 3 Iunie 2010 14:10
aly, pai nu in casa sari mai coarda, afara la aer (sa fie cutremurul atenuat )
pinicuta
Postat pe 3 Iunie 2010 14:11
crema de zahar ars...hmmm....... ce bunatateee...
aly_fab
Postat pe 3 Iunie 2010 14:12
am incercat si eu cu coarda, dar imi trebuie loc, pe langa mine sa nu stea nimeni
Laura_M
Postat pe 3 Iunie 2010 14:13
pinicuta daca sar afara risc ca al doilea vulcan sa erupa!!!

ok mamici dragute si simpatice am fugit la o treaba! va pup si sa aveti spor in toate si o zi faina !
aly_fab
pinicuta...nush despre ce melba vb...nu cunosc
eu stiu treteta mea:)
dancris
eu v-am lasat
s-a trezit bb..ii este fomicaaaaa
isi suge degetele
pupici
dancris
Postat pe 3 Iunie 2010 14:15
chestia aia (melba) e o cutie maricica de la dr oetker, cu niste biscuiti (vreo 6) si niste prafuri (unul pt crema unul pt sos), din biscuiti , iaut parca si nu mai stiu ce faci blatul, crema o faci din praful ala si amesteci cu bucati de piersica din compot, ornezi cu felii de piersica si torni peste ele sosul. iese f bun la gust, si racoros, doar ca nu e natural nici cum, numai cu prafuri... dar ca gust e f bun, eu mai faceam cand eram doar noi 2.
pinicuta
Postat pe 3 Iunie 2010 14:16
va pup si eu fetele, ma astepta vinetele si trebuie sa ma apuc de ele, pupici
Laura_M
Postat pe 3 Iunie 2010 14:17
vinete, yammy...
pinicuta
Postat pe 3 Iunie 2010 14:20
buna fetele ! hmmmm ce de bunatati pe aici!!! yam yam axact ce spuneam cum sa reusesc eu sa ma abtin de la duciuri daca salivez numai cand citesc s-a marcat diseara facem si noi crema de zahar ars

am citi un pic printre randuri....cine a suparat-o pe alina iar ? ce fotografii ? ce se intampla ....offfff nu se mai potolesc odata rautatile astea? ca avem ceva de zis ne zicem si gata dar am ajuns sa furam poze? e grav .persoanele care fac asa ceva sunt duse rau cu pluta ca sa nu vb urat!!! rusine sa va fie !!!!
cory_emy
Postat pe 3 Iunie 2010 14:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CONCURS "Calendarul meu personalizat" 3 De la: adivera 5 Decembrie 2009 02:27
un vot va rugam 1 De la: vivi23ro 3 Noiembrie 2009 11:01
2 % impozit pe venit 48 De la: etaN 10 Aprilie 2011 21:34
vand carucior primii pasi 6 De la: fleurdelis 7 Iulie 2010 22:50
vand carucior si scoica auto 1 De la: lupu7 2 August 2009 15:59
Setari Cookie-uri