laura te rog o portie de vinete si la bucuresti....si de la mine ptr brasov una portie mare de salata boef...cred ca asa se scrie !!!!! | ||
cory_emy Postat pe 3 Iunie 2010 14:27 |
||
---|---|---|
yammy, si bleah.... as manca dar sigur o sa imi vina rau... mai bine nu ma mai gandesc si plec afara, macar acolo nu am ce manca | ||
pinicuta Postat pe 3 Iunie 2010 14:31 |
||
gata ati fugit ? hmmmm .... mereu sunt in contra timp....va pup! | ||
|
||
cory_emy Postat pe 3 Iunie 2010 14:31 |
||
bau nu este doctorita este cu totul o alta persoana aviz celor care au mai facut chestii de genul asta. Mi se pare penibila toata situatia, dar nu-i nici o problema fiecare este liber la exprimare, daca au ceva de spus, de ce nu o fac in momentul in care este si alina pe forum, de ce se ascund sunt alte identitati, ce cred ca rezolva cu asta..... nimic , doar demonstreaza ca sunt persoane fara caracter. Imi pare rau, dar asta este...... |
||
tusi_Oli Postat pe 3 Iunie 2010 14:44 |
||
ceau laura da se fura iar, se pare ca de data asta cea vizata este alina au timp de relax pana luni ca azi nu este pe forum |
||
tusi_Oli Postat pe 3 Iunie 2010 14:48 |
||
saluti cory sunt doua noi profile unul cu poza alinei si una fara poza cautati la comunitate membrii noi |
||
tusi_Oli Postat pe 3 Iunie 2010 14:50 |
||
buna fetele !!!!!!!11 te crucesti ce pot face unele. Eu habar nu am cum se face si nici nu ma intereseaza iar altele cred ca se plictisesc prea tare. |
||
Pitu Postat pe 3 Iunie 2010 14:57 |
||
fetelor ce coarda ce abdomene cum credeti ca ma mentin eu....... la servici imbin utilul cu placutul sa ma vedeti cand imi vine cate un tir de hartie atunci fittness nu-mi mai trebuie nici o coarda, nici sala.... chiar zilele astea am primit marfa de data asta a fost mai lejer dar tor au fost de cutii de hartie de copiator si multe alte chestii o zi faina si un strop de soare de aici din timisoara |
||
tusi_Oli Postat pe 3 Iunie 2010 15:01 |
||
saluti pitu ce faceti voi ? cum este la oradea s-ar putea sa trag o fuga la oradea cat de curand te scot la o cafa? rectific va scot la o cafa prin centrul oradei? |
||
tusi_Oli Postat pe 3 Iunie 2010 15:02 |
||
tusi, fiecare se dscurca cum poate, unii cu cord, altii cuhartia | ||
pinicuta Postat pe 3 Iunie 2010 15:03 |
||
tusi cu placere numai sa nu fie sambata sau duminica asta si nici intre orele 13 si 16. :)))))) atunci imi doarme fata numai acasa in pat ca asa am obisnuit-o si nu am cu cine sa o las. dar ma anunti si vedem poate stabilim ceva |
||
Pitu Postat pe 3 Iunie 2010 15:16 |
||
tusi_oli un lucru e sigur cine se preteaza la asa ceva este o nulitate din pct meu de vedere ......daca ai ceva de zis sau de impartit spune frate in fata nu te ascunde sub alte identitati.....e clar sunt persoane in lumea asta care nu au ce face si pe deasupra sufera rau de prostie !!!!! in ceea ce priveste sportul tau cu tirul de hartie stiu cum este ca am lucrat si eu candva la un depozit si facema si eu sport la greu .... din pacate in ultimii ani singurul sport este statul cu fundul pe scaun si eventual tot pe scaun sal mai dezmortesc |
||
cory_emy Postat pe 3 Iunie 2010 15:16 |
||
pitu ce mai faceti ? ce face lori ? | ||
cory_emy Postat pe 3 Iunie 2010 15:17 |
||
asa mult face nanita de la 13 la 16 bravo esti o fericita!!!! | ||
cory_emy Postat pe 3 Iunie 2010 15:18 |
||
paicam asa e orarul de somn la copilasi, de 2-3 ore. ma rog, la cei care dorm, ca sunt si care nu dorm ziua deloc ... | ||
pinicuta Postat pe 3 Iunie 2010 15:20 |
||
cory mersi de intrebare - dar stai sa te lamuresc eu sunt lorena, pe fetita mea o cheama alisa da-i mielu la pasti ali e acum un pic racita, dar nu e ceva grav. in rest ok -- am reusit sa o fac sa manance cateva capsunele si cirese circula toata ziua, numai sa ma tin dupa ea si face fel si fewl de nazdravanii. Emy cum e? |
||
Pitu Postat pe 3 Iunie 2010 15:20 |
||
scuzeeeeeeeeee...vine mielul!!! lecitina scrie pe mine | ||
cory_emy Postat pe 3 Iunie 2010 15:22 |
||
nuuuuuuuuuu doarme ea atata -- dar pe la 13 ii dau sa manance si pe la 13.30 - 14 doarme . Ora de trezire variaza uneori doarme 1 ora sim30 min , sau 2 ore dar are zile cand doarme doar 1 ora si atunci ma dispera. Dar nu am ce sa-i fac |
||
Pitu Postat pe 3 Iunie 2010 15:22 |
||
emy este bine .....din ce in ce mai neastamparata spre disperarea mea dar bine !!! | ||
cory_emy Postat pe 3 Iunie 2010 15:23 |
||
pinicuta eu chiar imi faceam probleme cand vedeam ca doarme 1 ora si gata, dar ea nu are treaba e plina de energie asa ca... asta e. Desi e cam maraita uneori dar nu am ce sa-i fac. | ||
Pitu Postat pe 3 Iunie 2010 15:24 |
||
stai linistita ca nu va fii sambata si nici intre orele respective oricum te anunt vin in interes de servici |
||
tusi_Oli Postat pe 3 Iunie 2010 15:25 |
||
aaaa credeam ca doarme trei ore .....ptr ca am mai auzit asa cazuri fericite ...iti dai seama trei ore de somn sa tot faci una alta dar asa ......emy doarme maxim 1 si jumate timp in care eu zbarnai asta e cresc ele | ||
cory_emy Postat pe 3 Iunie 2010 15:26 |
||
sunt plini de viata copiii astia E bine sa fii mai tanara si sprintena sa te poti tine dupa ei... Eu cand ajung cu ea in brate la etajul 3 gafai de numa.... Apropo fetele, am fost la vaccinul de 1 an si l-am intrebat pe doctor legat de culoarea ei si de analize si mi-a zis ca mi se pare mie,e bine si sanatoasa si sa nu imi fac probleme si nici nu trebuie sa- i fac analize. |
||
Pitu Postat pe 3 Iunie 2010 15:26 |
||
anunt important: VA ROG CELE CARE DORITI SA MAI FITI PRIETENE CU MINE SA-MI DATI UN MESAJ, IMI FAC CURATENIE IN CURTE anuntul e inca valabil | ||
aly_raz Postat pe 3 Iunie 2010 15:27 |
||
vin sa te ajut!!!!!!!!!!!!!!!!!! unde vrei mesajul? in public sau privat? |
||
tusi_Oli Postat pe 3 Iunie 2010 15:28 |
||
emy doarme o singura data pe zi sau de doua ori???? adica ali se trezeste pe la 9 - 9.30 dimineata mai doarme la amiaz si apoi seara. bine ca uneori se trezeste noaptea si are chef de joaca vreo ora doua ca imi vine sa imi trag palmi nu altceva dar asta e... |
||
Pitu Postat pe 3 Iunie 2010 15:28 |
||
pinicuta e cel mai fericit caz sa doarma doua trei ore legat ziua dar a mea nu a reusit niciodata ....doarme o ora maxim o ora jumate de la 13 -13.30 si mai adoarme odata pe la18 inca o ora ...si asta-i somnul ei de zi ! | ||
cory_emy Postat pe 3 Iunie 2010 15:29 |
||
tusi_oli astept sa ma anunti. | ||
Pitu Postat pe 3 Iunie 2010 15:29 |
||
incearca sa nu o mai culci seara ocupa-i timpul ca sa nu adoarma |
||
tusi_Oli Postat pe 3 Iunie 2010 15:31 |
||
iar se amesteca limbile pe aici tusi cum doresti, ma uit ca am dat accept la atatea persoane ca nici o treaba nu am cu ele si unele nu au mai intrat de 200 de zile, pfaaaaai eu cum sa aleg? hai tusi sa ma ajuti | ||
aly_raz Postat pe 3 Iunie 2010 15:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
mamici nascute in octombrie | 25 | De la: licht1010 12 Februarie 2010 14:12 |
Mamici nascute in mai | 1 | De la: iasmina 19 August 2009 10:14 |
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA | 1 | De la: kidz001127 30 Mai 2009 08:24 |
|
||
mamici nascute in septembrie | 18 | De la: kidz003535 10 Aprilie 2010 21:39 |
loc de joaca | 2 | De la: pinicuta 29 Iulie 2009 16:00 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural