Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

iar apar "personaje", eu cred ca astea sufera de frustrare puternica.
Aly unde vrei sa iti scriu daca vrei iti trimit si pe privat
viobregar
Postat pe 3 Iunie 2010 15:32
aly raz EU VREAU SA FIM PRIETENE in continuare ,unde las mesaju;l ?
cory_emy
Postat pe 3 Iunie 2010 15:32
aly si eu o sa imi verific lista
viobregar
Postat pe 3 Iunie 2010 15:33
draguta de cory, e ok si aici sunt cateva persoane pe care nu m-am gandit sa le sterg, dar nici restul nu mi-au facut nimic si imi sunt dragi toti copii din lista...ce enerventa a devenit situatia
aly_raz
Postat pe 3 Iunie 2010 15:36
emy eu nu o pot culca pe aly la ora 18. daca o culc la ora aia seara nu doarme pana la 12 asa ca.... nici vorba Dar ea nici nu vrea sa darma la ora aia... pe la 20 ar dormi dar nu o las
Pitu
Postat pe 3 Iunie 2010 15:36
aly noi nu am fost prietene dar...nu e prea tarziu. Deci... vrei sa fi prietena mea???
Pitu
Postat pe 3 Iunie 2010 15:38
am o conversatie telefonica cu alina
cine vrea sa ramana cu ea sa-i trimita mesaj gol ea face luni curatenie
ea este acasa cu barbara
are otita
transmit din partea ei un kiss mare
tusi_Oli
Postat pe 3 Iunie 2010 15:39
ma mai gandesc
aly_raz
Postat pe 3 Iunie 2010 15:39
tusi transmite-i multa sanatate din partea mea si mai spune-i ca o ajut si eu la curatenie, luni
aly_raz
Postat pe 3 Iunie 2010 15:41
tusi_oli eu zic ca si tu ar trebui sa faci "curatenie"
viobregar
lori .... acum dai tu mielu...eu sunt cori nu emy emy e puiuta mea

emy asa si-a facut programul singurica ...daca nu o culc la 18 doarme seara la 20 si pe urma se trezeste pe la 2 cu chef de joaca asa ca .....cum cecum dormim la 18 inca o orasi pe urma la 22.30 -23 pana dimineata la 9 cu pauzele de rigoare de supt tzitzi .....dar mie imi convine si asa
cory_emy
tusi si din partea mea ptr alina si barbaara multa sanatate sa se faca puiuta repede bine
cory_emy
Postat pe 3 Iunie 2010 15:43
sanatate barbarei si insanatosire grabnica.
aly...ok pot sa astept... sunt rabdatoare... cand vrei ma anunti... eu nu insist.
Pitu
Postat pe 3 Iunie 2010 15:43
lorena dar nu am primit nimic din partea ta
deci eu nu pot alege, nu vreau sa jignesc pe nimeni voi mai atenta pe viitor pe cine accept...dar daca am deja spionul in curte? ce mai pot face?
aly_raz
Postat pe 3 Iunie 2010 15:46
multa sanatate barbarei
viobregar
Postat pe 3 Iunie 2010 15:46
coryyyyyyyyyyy ....vine mielu ce sa fca... ca tot ai zis de lecitina.. eu as avea nevoie de ceva mai puternic....super lecitina sau asa ceva.
Pitu
Postat pe 3 Iunie 2010 15:47
fetele eu va pup ca numai am permisiunea de a sta....deja face urat sefa!!! adik emy .....pupicei !!!!
cory_emy
Postat pe 3 Iunie 2010 15:47
fetelor sa aveti o zi buna, va las ca pregatesc ceva de mancare si imediat se trezeste micuta mea.
Pitu
Postat pe 3 Iunie 2010 15:48
fetele dar cum putem fi noi sigure ca pozele nu se fura si fara sa fie in lista de prieteni cu ceva program special?
viobregar
Postat pe 3 Iunie 2010 15:48
foarte simplu:nu le afisezi
pinicuta
Postat pe 3 Iunie 2010 15:52
multumesc fetele pt urarile de insanatosire
pitu in momentul in care stiu ca ajung in oradea te anunt iti dai seama
in legatura cu listele de prieteni fiti foarte atente cui dati acceptul pt ca sunt utilizatori vechi care stau in umbra, mai intai vizitatii, vedeti cine sunt, daca au postari apoi...... ramane la latitudinea voastra daca ii dati sau nu acceptul
daca ai spionul in curte ial la omor
tusi_Oli
Postat pe 3 Iunie 2010 15:52
vio eu cred ca e prea mult deja...pana la urma fiecare e liber sa faca ce vrea, pacat ca se ajunge la chestii de genul acesta, eu chiar apreciez cateva mamici de pe aici si unii copilasi imi sunt tare dragi, mi-ar parea rau sa fiu pusa in situatia sa-mi sterg contul sau pozele tocmai pentru a nu fi victima rautatilor unora...in fine...e o lume virtuala dar si reala in acelasi timp, eu asa cred.
Am vazut ca si nasa mea si-a sters contul, o alta fata lidya la fel, nu stiu de ce, pe nasa n-am reusit sa o intreb, dar sigur au avut un motiv intemeiat nu?
aly_raz
Postat pe 3 Iunie 2010 15:54
pinicuta dar tie nu-ti place sa stii cu cine stai de vorba? mie da
aly_raz
Postat pe 3 Iunie 2010 15:57
lidya era anaROBERTT asa ca daca si-a sters contul stie ea de ce l-a sters...
nasa ta nu stiu, poate a suparat-o ceva....
dar stiu utilizatori care s-au "dezinscris" de pe site petru ca li s-au adresat cuvinte urate cand ei nu incercau decat sa ajute (a se vedea de pilda utilizatorul boaba , alias a_123 sau cam asa ceva, care initiase "biblioteca Kidz" si care si-a luat o serie de injuraturi complet nejustificate de la utilizatori care nu reuseau sa descarce cartile din biblioteca... )
pinicuta
Postat pe 3 Iunie 2010 15:58
buna mamici.. al.. pitu.. oli.. nu am mai scris de muulta vreme pe aici... am citit acum ce a-ti scris.. nu m-am prins.. cred ca tre sa citesc mai dinurma ca sa intelelg care e faza cu listele:).. ce mai face-ti?... imi pare rau de nepotica ta oli ca are otita.. multa sanatate..
noi suntem bine.. avem deja doi dintisori:)
adryaana
Postat pe 3 Iunie 2010 16:03
aly, imi place sa stiu cu cine stau de vorba, dar:
1. imi place sa si aleg cui ma "dezvalui" (si am trimis pe mail poze numai catorva utilizatori pe care ii simt apropiati si care m-au rugat sa le trimit)
2. sotul meu nu e de acord sa afisam pozele copilului pe internet, pentru ca dupa cum bine vezi le poate fura oricine si nu cred ca mi-ar conveni sa imi vad ulterior pozele "pangarite"
3. oricum nu "stii" cu cine vorbesti pentru ca pozele poate nici nu sunt ale lui (deci degeaba te mai uiti ce poze are ca nu stii ce poze sunt alea de fapt, ale cui)
pinicuta
Postat pe 3 Iunie 2010 16:03
fetele va las
eu am terminat pe ziua de azi cu serviciul pe ziua de azi
va pup si va doresc o zi frumoasa
tusi_Oli
Postat pe 3 Iunie 2010 16:04
dar anaROBERTT inca exista, lidya era un profil mai vechi din cate imi amintesc eu, mereu imi comenta la poze, eu nu am perceput-o ca pe o persoana "urata" si rea cum a fost catalogata pe aici...in fine, fiecare cu parerea lui, nu mai intru in amanunte ca nu-si au rostul.

aly_raz
Postat pe 3 Iunie 2010 16:04
ceau adryaana
ati crescut daaaaaaaa aveti doi dintisori frumos
va pup pe amandoua
tusi_Oli
Postat pe 3 Iunie 2010 16:06
pinicuta cat de fals poti sa fii daca ai fi in stare sa furi poze cu alt copil si sa spui ca e al tau? eu una am afisat poze pentru ca mi s-a parut ceva frumos si firesc atata timp cat e un site de copii, dar acum m-ai pus pe ganduri...pfffaiiiiiii.
aly_raz
Postat pe 3 Iunie 2010 16:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand carucior Primii Pasi model H309 si scaun masina 4 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:06
Vand telefon Sony Ericsson G900 Dark Brown + car kit 4 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:07
Vand infacol pentru colici 1 De la: infacolromania 13 Septembrie 2009 15:51
Calendare si felicitari personalizate cu pozele copilului 1 De la: alexandra 21 Octombrie 2009 21:31
Unghiile Incarnate la copii 3 De la: garbo_426356 4 Martie 2016 13:38
Setari Cookie-uri