Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

aly_raz ca venii vorba de lidya,ea chiar avea mai multe profile. Aly_raz hai sa fiu putin rea, eu daca iti comentez la poze ma percepi ca pe o persoana buna? Si curatenia in lista ,nu sti cu cine vorbesti,cine iti e de fapt prieten si cine nu,nu poti cunoaste o persoana cu adevarat.
La fel si cu pozele ,cum a zis si pinicuta,sunt persoane care isi fac profile pe net cu pozele altor persoane....chiar este o lista neagra cu fete care faceau asa ca sa cerseasca haine,ca sa le vanda mai apoi.
bau
Postat pe 3 Iunie 2010 16:10
of fetelor.. tot asta e problema cu furatul pozelor.. imi pare rau daca a-ti patit deastea.... o zi buna oli si noi te pupam.. dar asa cu grija sa nu te muscam:)) ca suntem periculoaase acum cu dintii///:))...salutari fetelor..
adryaana
Postat pe 3 Iunie 2010 16:13
nu mony, nu e neaparat asa, dar cu unele mamici chiar mai vorbesc si pe mesenger si imi place sa cred ca le cunosc putin... eu nu am avut nimic cu ea, cum nu am cu nimeni de pe acest forum. Chiar cu ana am si vorbit sa ne vedem si nu numai cu ea, deci ce sa inteleg acum, ca mi-am racit gura degeaba pe aici?
aly_raz
Postat pe 3 Iunie 2010 16:14
aly_raz e adevarat ca ne place sa ne facem prieteni virtuali si chiar sa ii cunoastem si in realitate.... dar sin pacate nu cunoastem o persoana in realitate,ce putem spune de cunoasterea unei persoane cu care vorbim pe net.
De exemplu la ana tot o "prietena " i-a luat pozele.
Asa ca parerea mea ca te chinui degeaba sa-ti "cureti " lista pt ca nu sti ce "ïntrusi"raman.
bau
Postat pe 3 Iunie 2010 16:26
raman cu un gust amar...pacat!
aly_raz
Postat pe 3 Iunie 2010 16:29
si eu la fel si sunt chiar scarbita de ceea ce se intampla, are dreptate pinicuta si mie mi-a reprosat sotu ca de ce pun poze, dar am zis la fel ca aly ca imi place sa stiu cu cine vb
viobregar
Postat pe 3 Iunie 2010 16:31
buna fetelor ce faceti,savurati torturi va doare in 14 ca altii savureaza pe langa voi

mi-as face si eu dar sunt la regim si cu greu am putut rezista tentatiei de a ma abtine de la dulciuri,dar oricum sa aveti pofta si sa va fie de bine relelor

da ce sa intamplat pe aici iar poze furate,iar victime colaterale ,sper sa nu mai trec odata prin faza asta ca fac urat de tot,va iau de ciuf doamnelor victimizate
anaROBERT
Postat pe 3 Iunie 2010 16:32
Iti dau un exemplu...ai pus persoanele care vor sa-ti ramana prietene sa-ti dea un mesaj...cat de greu crezi ca le-ar fi unor persoane care vor sa-ti faca rau sa-ti trimita mesaj?
bau
Postat pe 3 Iunie 2010 16:33
bine mony daca gandim asa nu o mai scoatem la capat...
ma duc sa-mi hranesc copilul sa iesim apoi afara, o zi buna incontinuare
aly_raz
Postat pe 3 Iunie 2010 16:38
Bine aly_raz nu vroiam sa te indispun...dar imi place sa fiu realista...ok pt tine o sa fiu optimista
O zi frumoasa in continuare

Buna ana
bau
Postat pe 3 Iunie 2010 16:41
aly..stii care-i pacatul? ca pe internet nu prea ai de unde stii cine ce fel de om e de fapt. ca reusestisa te intalnesti cu el sin viata reala e un lucru minunat, atunci da incepi sa il cunosti. dar problema cea mai grava e cand copiii nostri o sa intre pe net si o sa stea de vorba cu te miri cine si apoi o sa vrea sa se intalneasca cu respectivul...care poate fo ORICINE (un infractor, un pedofil etc), asta e marele pericol (furatul de poze eu consider ca e cel mai mic impediment adus de petrecerea timpului pe net, mult mai grav mi se pare aspectul pe care tocmai l-am exprimat si care nu ma pot lauda ca e descoperirea mea darde cum am citit un articol pe tema asta mi-am dat seama ca chiar e un pericol REAL)
pinicuta
Postat pe 3 Iunie 2010 16:47
aoleu, inca nu s-a terminat dedublarea, nashpa de tot
tusi_oli te pup doar pentru ca ai zis cafa si o portie de vinete la toata lumea
aly_raz, prietenii ii stii, poti sa faci curatenie in lista ca nu stii pe cine stergi, tu sti cu cine vb si cum vb si de aici poti sa-ti dai seama ce fel de om este persoana respectiva, uite, eu de exemplu, nu te am lista de prieteni, nu am nimic cu tine si nu as putea sa-ti fur poze sau sa mai fac si alte chestii... dar daca eram in lista? mai stiai cum sunt? deci nu te chiunui cu stersul, acceptami prietenia ca daca nu, nush ce fac, aici pe forum se rade si se glumeste si alea alea, iar pe la spate se face cu totul altceva
prietenele intre ele se stiu, pacat ca se baga zazanie si atunci iti da de gandit
Laura_M
Postat pe 3 Iunie 2010 16:49
asa se intampla cand pui suflet intr-o relatie virtuala... eu cu sotul meu pe internet ne-am cunoscut si crede-ma ca tot chiar nu stiam, deci...
Laura_M
Postat pe 3 Iunie 2010 16:51
eu am patit-o, am pus suflet in strigarea de ajutor a unei utilizatoare, i-am trimis hainute, bani, lapte praf, biberoane, vigantol, nu mai stiu nici eu cate i-am trimis, pana sa aflu ca de fapt era o impostoare si chiar si hainele pe care le primise de la mine le "dona", asa m-am infuriat
pinicuta
Postat pe 3 Iunie 2010 16:57
laura, am si eu o fosta colega care a cunoscut pe net un pakistanez si s-a maritat cu el in final. dar a fost un caz fericit, chiar vazusem la un moment dat o "reclama" in sensul asta: o tipa la laptop, primeste niste flori care "ies" din ecran, dar de cealalta parte a ecranului e un monstru care i le ofera....
si ideea "reclamei" era ca pe net nu toate sunt ceea ce par...
pinicuta
Postat pe 3 Iunie 2010 17:00
corect spus... si la mine e un caz fericit, avem un bebe frumos foc, dar la inceput nu e cum trebuie sa fie pana ajungi sa cunosti omul
Laura_M
Postat pe 3 Iunie 2010 17:02
acum vad si eu, stiu reclama, e un semnal de alarma, cine intelege, dar sunt multe pustoaice care au facut multa botanica la scoala si atunci pun botul
Laura_M
Postat pe 3 Iunie 2010 17:07
buna la toata lumea! ma ingrozesc cind aud atitea despre poze furate, identitati furate! mamaaaa...
am vazut si eu ca au aparut 2 profile asemanatoare cu numele alinei.
nu ma gindeam ca asa am ajuns sa ne ferim sa impartim poze...
mioara82
Postat pe 3 Iunie 2010 17:11
abia acum inteleg de ce atita lume are poze in album privat...nu stiam de ce, dar acum m-am luminat...
mioara82
Postat pe 3 Iunie 2010 17:13
cred ca unele vor uns chimb de mame, sau...?
nici eu nu inteleg, rasa umana in general e de o prostie rara,parerea mea si fara suparare, bineinteles ca nu bat in toata lumea, ci acele raritati care mai exista printre noi, pana si animalele sunt mai destepte ca noi
huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Laura_M
Postat pe 3 Iunie 2010 17:15
Buna-ziua mamicilor si bebicilor!
Lowiny
Postat pe 3 Iunie 2010 17:17
laura, nu te ambala ca te imbolnavesti de nervi si nu merita
lowiny nastere usoara!
pinicuta
Postat pe 3 Iunie 2010 17:18
Merci Pinicuta, maine gata scapam.
Lowiny
Postat pe 3 Iunie 2010 17:20
lowiny, nastere usoara!
mioara82
Postat pe 3 Iunie 2010 17:20
nu mai pot, am nevoie de un psiholog
aly_raz parca face ceva in domeniu, nu? trebuie sa ma dau bine pe langa ea si sa trag o fuga la c-ta
Laura_M
Postat pe 3 Iunie 2010 17:21
tudor_claudia e pshilog daca te intereseaza
pinicuta
Postat pe 3 Iunie 2010 17:21
si noi zicem nastere usoara, asteptam poze cu printesa
pe noi ne lasi sa ne uitam ca nu facem nimic
Laura_M
Postat pe 3 Iunie 2010 17:22
vrei sa te uiti cum naste? (glumeam)
pinicuta
Postat pe 3 Iunie 2010 17:23
ooooooooooo ce draguta esti... sa-mi pui o pila daca poti ca sufar rau si acum e criza si nu stau bine cu banii
Laura_M
Postat pe 3 Iunie 2010 17:23
Da Laura, va las.
Lowiny
Postat pe 3 Iunie 2010 17:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
MARA BIANCA VA ROG UN VOT 3 De la: florena_florentina 12 Mai 2009 09:37
CAMPANIE DE CRACIUN-CASTIGATI 100 EURO 1 De la: crys_1976 17 Decembrie 2009 17:16
Vand 2 rochite 4-6 luni, superbe 1 De la: adelaeu 13 Iulie 2010 23:13
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) 1 De la: kidz001127 6 Iulie 2009 18:29
vand carucior bebe 9 De la: elly_sv 25 Noiembrie 2009 16:43
Setari Cookie-uri