Lowiny nastere usoara si recuperare rapida. Maine e marea intalnire cu bb tau. | ||
bau Postat pe 3 Iunie 2010 17:24 |
||
---|---|---|
loale loale pinicuta, il trimit pe sotu sa filmeze... mai filmeaza nasteri, divorturi, inmormantari si de alea alea doamne de unde le scot, glumeam da? sau nu? |
||
Laura_M Postat pe 3 Iunie 2010 17:25 |
||
pupici, va las ca a venit randul la sot, vb mai pe seara | ||
|
||
Laura_M Postat pe 3 Iunie 2010 17:30 |
||
buna mony , cum stai cu examenele ? nastere usoara si bebe sanatos si cuminte ptr lowiny |
||
cory_emy Postat pe 3 Iunie 2010 18:50 |
||
lowiny...nastere usoara si yo vreau sa vad bble ma lasi?:)) |
||
dancris Postat pe 3 Iunie 2010 19:00 |
||
lowiny succes maine si mai incolo cand totul e bine, sa ne pui o poza doua cu bebelina, sa o vedem si noi! te pup, mamico! | ||
olteana26 Postat pe 3 Iunie 2010 20:27 |
||
cory_emy de abia astept sa termin examenel,mult de invatat,dar reusesc eu s-o scot la capat si de data asta Voi cum mai sunteti? Emy ce mai face? |
||
bau Postat pe 3 Iunie 2010 21:52 |
||
ce faceti mai? | ||
Laura_M Postat pe 3 Iunie 2010 22:51 |
||
cata seriozitate... unde incape atata seriozitate in voi? | ||
Laura_M Postat pe 3 Iunie 2010 22:53 |
||
as vrea sa intre noua membra alinakatt in vorba cu noi, s-o cunoastem mai bine... nu e on line sau se ascunde sub ochelari? | ||
Laura_M Postat pe 3 Iunie 2010 22:56 |
||
buna seara fetelor,abea acum m-am mai linstit si eu,am baiatul bolnavior cu o tuse ingrozitor de enervanta voi ce faceti?ce va fac bebeii?v-ati mancat torturile,relelor ce este voi abea acum am citit si eu din urma,iar profile ascunse,iarasi se face pipi pe intuneric ,pfff acum care sa saturat de mufarina ei si vrea alta noua mai fetelor,mai victimelor ce aveti,ce nu va mai ajunge nu mai faceti nici diferenta intre virtual si real eu stiu cum este ca am patit-o si poate nimeni nu ma credea,si ma juram ca proasta pe aici ca nu eu sunt si chiar virtual fiind este penibil si de prost gust sa te pretezi sa faci asa ceva |
||
anaROBERT Postat pe 3 Iunie 2010 23:40 |
||
apropo fetelor sa stiti ca eu vreau sa fiu prietena voastra,a tuturor dar din motive lesne de inteles cred ca imi voi face si eu curatenie in lista si categoric imi voi baga profilul pe privat chiar nu mai vreau sa mai trec odata prin aceiasi chestie,acum cred ca as face spume. sincer cred ca asa cum sa intamplat si in cazul anaROBERTT si sesT inculpata mai devreme sau mai tarziu va recunoaste |
||
anaROBERT Postat pe 3 Iunie 2010 23:48 |
||
ce mai faceti fetele? akum ak citit si eu din urma ,a-ti scris ceva nu gluma! eu una cred k e penibil si de cea mai joasa speta sa furi pozele altcuiva ...ce mama draq mai fetelor nu mai poate omul sa isi puna o poza cu el si cu copilasul lui pe net k se intampla chestii aiurea? suntem pe un site cu copii despre copii ce mama naibii? se pare k anumite pers nu au cei 7 ani de akasa. in fine ...eu ink tot nu am terminat de aranjat in noul apartament ,e greu si am multa mobila si nu stiu cum sa o aranjez sa nu ma inghesuie... |
||
eu_mino Postat pe 3 Iunie 2010 23:53 |
||
buna eu_mino,lasa ca o scoti tu la capat pana la urma si eu cateodata ma intreb,daca fetele astea virtual au un asa comportament,cu groaza ma gandesc in viata reala cum or fi oare? ,si sincer nu as vrea sa mi se raspunda la intrebare ca am dedus singura raspunsul |
||
anaROBERT Postat pe 3 Iunie 2010 23:56 |
||
da asa e anarobert cumva ,cumva o scot eu la capat. poate de asta si intra aici k in viatza reala ,avand un comportament neadecvat,groaznic si penibil nu au ce face ,nu au prieteni ,iar aici au posibilitatea sa isi manifeste nebunia! | ||
eu_mino Postat pe 4 Iunie 2010 00:19 |
||
pacat,ca titusi pretind ca sunt niste doamne,mame cu copii dar dovedesc opusul,e clar suntem pe un forum,pe internet nu ai cum sa cunosti o pers asa bine fiecare spune numai ce vrea sa stie lumea dar este deja jalnic si patetic ce fac unele,din pacate. eu o spun din experienta ca mi sa intamplat si stiu cum este |
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 00:24 |
||
tu cine esti pana la urma? alina? |
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 00:30 |
||
acum sincer te intreb si sper sa fi obiectiva chiar te plictisesti,chiar nu ai ce face cu timpul tau?daca ai copil mai bn nu iti petreci timpul cu el?ce rezolvi facand magarii dinastea? esti jalnica sincer iti cersesti mila si scarba noastra |
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 00:33 |
||
eu sper sa nu mai aud de tine,sper sa te ascunzi bine bine undeva sau si mai bine intra cand este alina si da-ti arama pe fata | ||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 00:35 |
||
helooooooooooooo unde esti ca vad ca esti on-line,nu mai ai placere sa discuti cu mine,dar sincer nici nu trebuie sa ai aceasta onorabila placere sfatul meu este sa intri atunci cand este si cea caruia i-ai furat identitatea si poza de la profil,ia sa te vad poti oare |
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 00:40 |
||
eu din kte observ exista o alinakatt si o alina kkt (adik cacat) kre a intrat akum! | ||
eu_mino Postat pe 4 Iunie 2010 00:40 |
||
sunt mai multe ,unde le vedeti voi? spune-mi si mie te rog ca am cam ramas in pom si pomul in aer vad ca este o oarecare alinakkt |
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 00:41 |
||
scuza-ma k te intreb alinacacat dar cine esti u de zici k o sa mai auzim de tine? vre-un filozof ,basescu ,obama? asa de importanta esti? | ||
eu_mino Postat pe 4 Iunie 2010 00:43 |
||
o fi si ea vre-un pui de cineva dar chiar si basescu de ar fi nu as vrea sa mai aud de ea oare asta suna a amenintare ,ca deja tremur toata nu mai pot |
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 00:45 |
||
aceasta ''doamna'' cu batic dupa cum chiar ea spune,cred k sufera de insomnie si trebe sa mearga la doctor sa se trateze urgent k alfel risca sa ajunga la limita penibilului!!! si scz ''doamna'' dar dumneata esti tzaranca din moment ce nu esti mama si intri pe un site in care se discuta problemele bebeilor! sau dak esti mama (desi ma indoiesc k un suflet de mama ar putea face penibilitati din astea pe site despre copilasii) atunci sincer mie mila de saracul copilas k e blestemat cu o asa mam kre nu are toate tiglele pe casa!!!!!!!!!!!!sa iti fie RUSINE ! | ||
eu_mino Postat pe 4 Iunie 2010 00:52 |
||
eu vad ca este on-line aceasta '' doamna'' dar cred ca nu vrea sa vorbeasca cu noi,nu are placerea asta pentru mine astea sunt scursuri ale societatii,demne de scarba si dispret,ai cojones intra soro si spune-ti punctul de vedere,tinete tare si fi strong cand altii arunca cu noroi in tine,nu te ascunde ce piulita mea |
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 00:56 |
||
vai anaRobert si eu kre ma gandeam k suntem numai noi doua si o sa ne plictisim...chiar asa ce piulitza mea ... | ||
eu_mino Postat pe 4 Iunie 2010 00:59 |
||
pana acum am luat-o ca pe o caterinca dar vad ca intreci limitele bunului simt si ale nesimtiri,eu nu m-am luat de familia,de mama,tatal si copiul tau imaginar,asa respectuos te rog sa iti faci curatenie in vocabularul asta slab dezvoltat,ca a draqului pot fi si eu dar din respect pentru fetele de pe forum nu o fac,esti prea jalnica pentru mine |
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 01:01 |
||
mersi de compliment draga macar bine k ai atata sange in vene incat sa dai replica...sincer draga mea nu mai bine vb de bebei? ce face al tau ? doarme? i-au iesit dintishori? merge in picioruse? mai ai de dat cu sapa? asa subiecte mai interesante... | ||
eu_mino Postat pe 4 Iunie 2010 01:02 |
||
doamne mare e gradina ta ...si cati prosti au sarit gardul cu usa deschisa... | ||
eu_mino Postat pe 4 Iunie 2010 01:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
VAND PATUT COPIL MARCA L'ROSSI | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:55 |
pont pe vreme de criza | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:20 |
carte bucate - cum sa pregatesti un pui la cuptor | 2 | De la: vasilicasavoiu 9 Martie 2009 12:02 |
|
||
Vand scaun auto bebe Synthesis XT plus FUEGO Chicco | 1 | De la: kidz008323 28 Mai 2010 10:54 |
Vand premergator Chicco Dj Baby | 4 | De la: kidz001370 6 Iulie 2009 22:49 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural