doamne mai femeie pai de aia ai intrat tu aici? |
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 01:05 |
||
---|---|---|
pai de asta esti copia alinei tu aici sa iti discuti pe net pozitiile si sa iti expui pe tava vulgaritatea? pfff esti jalnica,esti cumva tiganca?m-as mira sincer sa ai mai mult de 12 ani |
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 01:06 |
||
si draga mea asa pt cultura ta generala eu nu sunt tzaranca,m-am nascut si crescut la oras.dak eram tzaranca furam identitatea alcuiva si imi ocupam si eu timpul liber asa k tine injurand si vb aiurelii cu mamele de pe aici. | ||
|
||
eu_mino Postat pe 4 Iunie 2010 01:07 |
||
in viziunea ei noi suntem tarancute,dar oare cand te privesti in oglinda ce vezi? iti place ce vezi? m-as mira sa fi incantata,asa cum m-as mira sa mai ai o oglinda intreaga in casa | ||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 01:09 |
||
hai ca mi-ai placut la faza asta,m-ai amuzat la maxim | ||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 01:12 |
||
sincer la noi in centru vin doi puradeii ce exact ca tine vb,cred k neamuri de ale tale. si dak chiar vrei draga mea sa vb de sex ,pozitii si alea alea hai deschide u un topic nou intitulat sex,pozitii si vb. k sincer eu sunt o persoana moderna si deschisa la orice subiect.asa k dak vrei vb...dar te rog nu jigni persoanele de pe acest forum. | ||
eu_mino Postat pe 4 Iunie 2010 01:12 |
||
am vazut ca mi-ai vizualizat profilul,esti dena de dispret ,sa nu iti pui laba pe vre-o poza ca imi exersez jargonele pe tine din cauza unora ca tine se duce tara asta de rapa,de aia fetele de pe forum,vechi de ani de zile au ajuns sa isi selecteze prietenele si sa isi bage profilul pe privat,rusine tie si celor ca tine. dar sincer acum chiar nu vrei sa ne spui cine estisi ce vrei sa demonstrezi? |
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 01:15 |
||
hai draga mea alinakkt ca dak vrei sa furi identitati iti dau ce sa furi asa sa te lauzi un pic...eu am fost fotomodel si dak vrei iti dau numele meu intreg sa dai un search pe google asa k sa te lauzi un pic.k te inteleg perfect k esti nemultumita de aspectul tau fizic si trebe sa furi alte identitati. | ||
eu_mino Postat pe 4 Iunie 2010 01:20 |
||
bv eu_mino si eu sunt de aceiasi parere,daca intri si furi poze cu cineva facandu-ti profil cu ele e clar ca ai o problema,si una foarte grava,o inteleg saracuta nu mai este multumita de aspectul ei fizic si ma gandesc..oare o fi pus ochii pe alina(adevarata alina) ca sa fim intelese mai femeie,fetita,baiat,animal ce oi fi tu acolo redreseaza-te,iti place sa te invarti in cerc crezand ca esti centrul atentiei? |
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 01:22 |
||
eu ma retrag eu_mino ma bag la nani langa al meu copil ca iar a inceput sa tuseasca noapte buna eu_mino somnik usor si spor la treaba in continuare cu mutarea alinakkt sper sa te trezesti cu ganduri mai pasnice de maine,sau poate tu ziua dormi si noaptea te distrezi,oi fi vre-un vampiras in miniatura |
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 01:26 |
||
noapte buna anarobert | ||
eu_mino Postat pe 4 Iunie 2010 02:02 |
||
buna dimineata mamici vreau sa mentionez ca am un sentiment de dezgust vis-a-vis de falsitatea si imaturitatea de care se da dovada pe aici! Nu se poate!Mi-a fost sincer greu sa-mi sterg toate pozele cu fetita mea,cu familia mea,pe care le-am postat aici bucurand-ma mereu la commenturile ,,prietenelor"mele ..fie ele si virtuale.Era un lucru frumos; Cum naibi sa mai stiu cu cine stau de vorba ?Se fura poze,chiar de prietenele pe care le ai in lista ta!!!!Peste zi posteaza ,,delicat"si iti trimit ,,pupici"la bebe..si vaiiii ce rau imi pare ca e bolnavior,sau fa-i un ceai,sau,sau ,sau...si seara le ies coarne si-si schimba identitatea(ma repet fie ea chiar virtuala);si incep sa te injure ca la usa cortului si mai rau sa-ti sterpeleasca si vreo poza DEPLORABIL sI noua sosie aparuta,cine-i fi tu,ce naiba ai in cap sa faci asa ceva??? esti nemultumita de tine insati,sau ce? Te-a facut cineva vaca?Fa-l Bou sau eu mai stiu cum,dar respecta-i sfera intima,ca nu postam poze aici sa vi tu si sa ne inveti smecheria Intru aici sa vb si sa schimb idei cu mamici despre ce avem mai scump..despre copiii nostri.Imi pierd minute in sir admirand pozele copilasilor,imi face placere chiar!Maaa,dar m-ai enervat la culme !!! Iti spun eu care-i problema ta!Nu te poti integra si esti complexata!! Fiecare persoana este altfel,are un alt temperament si un alt mod de exprimare...discutile se mai poarta si in contradictoriu si devin chiar mai interesante!Ce te-a deranjat???? Daca te supara vecinul ce faci?iti pui masca si-ti ingrosi vocea sa creada ca nu esti tu???? Incredibil!! |
||
chanty Postat pe 4 Iunie 2010 08:14 |
||
neatza! | ||
dancris Postat pe 4 Iunie 2010 09:09 |
||
neata fetele cine bea o cafa si o cu mine o zi faina |
||
tusi_Oli Postat pe 4 Iunie 2010 09:15 |
||
neata pofta buna la cafea si noi bem o cafea te invitam sa o bei cu noi o zi buna | ||
MAYATHEEO Postat pe 4 Iunie 2010 09:18 |
||
buna dimineata pinicuta cum merge totul este ok? ce fac bebelusii? |
||
tusi_Oli Postat pe 4 Iunie 2010 09:28 |
||
neata mamicici neata si bebelusilor vostri | ||
kidz008114 Postat pe 4 Iunie 2010 09:53 |
||
buna dimineata ce dumnezeu se intampla pe aici mai oameni buni? am crezut ca acest topic va fi ferit de rautatile unora si ca aici vor fi discutii cu si despre copii, voi ce faceti acum? chanty ce rau imi pare ca a trebuit sa-ti stergi pozele...la fel voi face si eu, pacat ca s-a ajuns atat de departe...nu inteleg, de ce? | ||
aly_raz Postat pe 4 Iunie 2010 10:07 |
||
de ce ai sters pozele? cate rautate si ne mai miram ca se intampla atatea in jurul nostru | ||
alesya_kidz Postat pe 4 Iunie 2010 10:50 |
||
buna dimineata fetelor ce faceti va savurati cafeluta eu cred ca azi il voi tine pe robert in casa,e racit tare si tuseste ingrozitor nu mai stiu ce sa fac si ce sa ii mai dau si ma termina psihic chanty pacat ca a trebuit sa iti stergi pozele,chiar imi pare rau sincer,imi face mare placere sa ma uit la pozele voastre,ale celor cu care vorbesc zi de zi,sa va comentez pozele bebicilor vostri aly raz asta este topicul tau si tin sa imi cer scuze pentru discutiile purtate aseara cu aceasta''doamna'',chiar imi pare rau si sincer imi cer scuze |
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 11:07 |
||
Buna dimineata fetele Eu mi-am sters pozele de mult si v-am anuntat pe vremea aceea si pe voi ca acest forum este nemoderat si ca sunt persoane pe aici de ultima speta. Chanty imi pare rau ca a trebuit sa iti stergi pozele ,chiar imi facea placere sa ma uit la ele. aly_raz o sa se redreseze si acest topic,la un moment dat nu v-a mai fi bagata in seama aceasta persoana cu probleme la creierasi. eu am spus dintodeauna ca e cel mai urat lucru sa vorbesti de pe un alt profil si sa nu ai curaj sa spui ce ai de spus cu propia identitate,sa-ti fie frica sa vorbesti cu propia identitate.....cum spunea cineva,e f rau sa ajungi sa ai mai multe identitati in propia persoana...trebuie urgent un control la psihiatru. Serios nu e de glumit.... |
||
bau Postat pe 4 Iunie 2010 11:14 |
||
chanty, ma indoiesc sincer ca cine se preteaza la furt de identitati si de poze poate da vreodata un sfat bine intentionat (cum ca e cineva bolnav si i-ar da sfaturi despre cum sa ii fie mai bine ) aly-raz, am vazut ca ti-ai sters pozele (in final tot la vorba mea ai ajuns ) tusi-oli, eu ce sa fac , uite mananc niste cirese (noroc ca a inventat dumnezeu fructele ca altfel cred ca nu mai apucam sa mananc nimic), ma pregatesc sa ma duc sa ma tund, si desigur stau de vorba cu voi si ma ingrozesc gandindu-ma ca admin a uitat complet de acest site si prin urmare "cand pisica nu-i acasa"... se fura poze, se posteaza vulgaritati, se imprasca cu noroi in toate partile (sau poate tocmai admin face asta, poate vrea sa inchida forumul si nu stie cum sa scape de forumisti |
||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 11:14 |
||
pffff si aly_raz si-a sters pozele chiar nu am vazut,bagami-as piciorul ce a ajuns forumul asta ,s-au obisnuit fetele sa fure pozele si sa faca profiluri noi,dar oare nu ar fi fost mai frumos sa faca 10 profile din partea mea dar cu ele nu cu alte poze furate | ||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 11:19 |
||
Eu am fugit mai fetile....pregatim bagajul si mergem la tm ca la 18 am examen sa-mi tineti pumnii V-am |
||
bau Postat pe 4 Iunie 2010 11:35 |
||
pinicuta ma indoiesc ca administratorul ar face asa ceva daca ar vrea sa inchida site-ul l-ar inchide si gata, nu ar avea nevoie de permisiunea nimanui. Sunteti fenomenale, un strop de scandal si uite audienta maxima | ||
cornelia_kidz Postat pe 4 Iunie 2010 11:35 |
||
la cat de bolnavi sunt unii, nu m-ar mai mira nimic (ce, admin nu poate sa aiba dubla personalitate? azi e admin si maine e ... sesT sau alinakkt sau naiba mai stie cine... (e chiar asa imposibil? daca pe unii vad ca ii distreaza, si in final dupa cum am mai zis, pe net chiar nu stii cine este CINE)... deci pe mine nu m-ar mai mira nimic... | ||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 11:37 |
||
ca stii, eu chiar le-am si dat mesaj "moderatorilor" si le-am zis sincer, daca nu iau masuri urgent o sa isi piarda siuitilizatorii si vizitatorii site-ului, cred ca nimanui nu-i place sa auda tiganisme si sa vada cum se terfelesc unii pe altii din lipsa de ocupatie... (deci pt un potential nou utilizator sa intre si sa vada toate astea, eu cred ca moderatorii l-au pierdut din star ca si utilizator....parerea mea...) | ||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 11:39 |
||
pa pa mony drum bun si succes la examene,sa ai bafta si noroc si sa iei nota maxima | ||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 11:43 |
||
sat fara caini cineva are beneficii de pe urma acestui site, nu se poate sa fie a nimanui, sau da? | ||
cornelia_kidz Postat pe 4 Iunie 2010 11:44 |
||
site-ul asta chiar este al nimanui,este un site gratuit fara admini si fara moderatori,tocmai de aia sa ajuns unde sa ajuns | ||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 11:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand urgent carucior | 3 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:19 |
Baie dupa VACCIN? | 20 | De la: Alina80 21 August 2009 15:18 |
Vand lapte praf Vitalact | 44 | De la: Bianca291 14 Martie 2017 11:19 |
|
||
f | 10 | De la: eu_geminy 16 Octombrie 2011 22:37 |
mamici nascute in aprilie | 20 | De la: lumini21 7 Aprilie 2010 15:03 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural