gratuit iubita? ia mai gandeste-te?iti aduci aminte de dna PUBLICITATE care apare in josul oricarei pagini?crezi tu ca e gratis?ha? | ||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 11:46 |
||
---|---|---|
plus papagalul care apare mai nou pe prima pagina, plus ca..in final nu poti face un site si sa nu te coste nimic macar intretinerea lui (ca articole vaz ca se posteaza deci cineva totusi mai intra din cand in cand din partea "proprietarului" site-ului).... | ||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 11:48 |
||
pai si atunci eu intreb de ce nu se iau masuri>? de ce nu s-au luat masuri canda mi s-au furat poze si sa facut profil cu mine? cand se fac si acum profile cu poze furate de la fete? cand se intra si se injura ca la usa cortului? unde sunt admini si moderatorii site-ului? |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 11:50 |
||
pai eu ce zic? sau poate au considerat ca asa fac audienta mai mare. ca doar na, si la protv la ora 5 nu se vorbeste decat de violuri si crime, si apoi se mai intreaba de ce se spanzura copiii ca iau note mici (pai daca asa vad ei la TV ca se face)... deci orice samanta de scandal creeaza audienta. asadar cum anaROBERTT si sesT expirasera, trebuia sa apara alt mar al discordiei, nu? |
||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 11:52 |
||
buna mamici si salut la bebici si noi ne am sters pozele .si imi era de drag sa ma uit si la alti bebelusi frumusei daca se intampla asa ceva e de groza. va pupam si sanatate |
||
MAYATHEEO Postat pe 4 Iunie 2010 11:53 |
||
buna:) le-ai sters, dar nu le-ai sters pe toate |
||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 11:55 |
||
si eu cred ca pentru audienta se fac toate astea dar se putea si fara atac la peroana nu credeti? | ||
cornelia_kidz Postat pe 4 Iunie 2010 11:57 |
||
le sterg pe toate pinicuta . sa fie cu noroc si intr-un ceas bun pinicuta.sa faci o fetita. | ||
MAYATHEEO Postat pe 4 Iunie 2010 11:58 |
||
si mai fetelor eu tin minte ca am primit un mail cu ceva timp in urma din partea echipei kidz unde se cerea un fead beack cu privire la cat de multumita sunt de site si daca as inbunatati ceva la el si daca da ce? era ceva de genul, dar stiu sigur ca nu am raspuns inapoi, voi nu ati primit? ca acum imi pica fisa, deci nu e a nimanui | ||
cornelia_kidz Postat pe 4 Iunie 2010 11:59 |
||
multam fain, kidz 6372. sa dea domnul | ||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 12:00 |
||
draguta nu stiu de ce dar mai am 60 de poze si nu reusesc sa le sterg.Oare de ce? | ||
MAYATHEEO Postat pe 4 Iunie 2010 12:02 |
||
dragutele eu va las ca am ceva treaba, sper ca data viitoare sa va gasesc cu bine si sa nu plecati de tot, caci poze ciuciu o zi frumoasa! | ||
cornelia_kidz Postat pe 4 Iunie 2010 12:03 |
||
pt kidz: nu ai iubita 60 de poze (doar scrie ca sunt 60, dar toate albumele contin cate zero poze si mai ai doar poza care iti este afisata la avatar, poza aia e si intr-un album afisata, restul au disparut toate) pt cornelia:eu nu am primit asa email, sau poate am primit si nu l-am bagat in seama si l-am sters direct fara sa il vad? |
||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 12:05 |
||
eu am primit sigur dar l-am sters, cu siguranta nu am fost singura persoana care a primit | ||
cornelia_kidz Postat pe 4 Iunie 2010 12:06 |
||
buna! si eu mi-am sters pozele, dar am si eu o intrebare: si daca sunt la privat pot sa le fure? ca macar cu prietenele as vrea sa impartim poze. |
||
mioara82 Postat pe 4 Iunie 2010 12:08 |
||
ba da, aveam si eu mesajul de la echipa kidz. oricum , le-am dat mesaj sa se mai uite si sa isi mai faca curat in ograda, in fine treaba lor ce fac, dar eu cred ca au de pierdut prin atitudinea asta | ||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 12:08 |
||
multumesc draguta. o las pe cea de la avatar sper sa nu imi fie furata .sunt printesele mele. | ||
MAYATHEEO Postat pe 4 Iunie 2010 12:09 |
||
bafta la examen mony tinem pumni suntem alaturi de tine | ||
MAYATHEEO Postat pe 4 Iunie 2010 12:11 |
||
eu cred ca fura doar de la personalitati pacat ca unele fete au adoptat acesta metoda | ||
cornelia_kidz Postat pe 4 Iunie 2010 12:12 |
||
Nu am inteles exprimarea?"fura de la personalitati" | ||
MAYATHEEO Postat pe 4 Iunie 2010 12:16 |
||
cred ca s-a referit la fetele cu vechime pe acest site si cu multe postari. sau ma insel? | ||
mioara82 Postat pe 4 Iunie 2010 12:19 |
||
da, nu cred ca m-ar baga pe mine cineva in seama, dar nu se stie, nu vreau sa ma risc. | ||
mioara82 Postat pe 4 Iunie 2010 12:20 |
||
ce iti trebuie vechime sa fure poze sau multe postari. si tre sa fim bagte inseama de cineva anume? | ||
MAYATHEEO Postat pe 4 Iunie 2010 12:22 |
||
kidz6372, gata ai sters toate pozele | ||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 12:23 |
||
nu, eu cred ca e vorba de cine pe cine a "calcat pe coada" vreodata... | ||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 12:23 |
||
multumesc pinicuta cu exceptia celei de la avatar | ||
MAYATHEEO Postat pe 4 Iunie 2010 12:25 |
||
eu nu cred ca este vorba de personalitate aici sau de vechime si numarul de postari. e vorba de mentalitatea in sine,de cat poate aceasta ''doamna'' si mai ales daca a fost deranjata de alina sau in cazul meu cand a fost am deranjat-o pe respectiva si in mentalitatea ei asa a gandit sa imi fure poze de la profil si sa isi faca profil ca al meu,sa ma copie,deci sunt un idol pentru ea si cele care mi-au furat pozele asa ar trebui sa consideram si acum,alina este un idol pentru aceasta ''doamna'' ca sincer nu stiu cum sa o numesc |
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 12:41 |
||
nu stiu ce s-a urmarit cu furatul identitatilor sau dublarea lor...cert este ca mie nu-mi place si regret ca am intrat pe forum sa scriu, daca ramaneam la comentatul pozelor era mult mai bine, din pacate e prea tarziu acum pentru regrete. Felicitari fetelor si mult succes in ceea ce v-ati propus sa faceti, daca asta e scopul vostru in viata... | ||
aly_raz Postat pe 4 Iunie 2010 13:28 |
||
e scarbos ce se intampla, swa ajungi sa furi poze...cum am mai spus aceste persoane sufera de nebagare in seama cronica si frustrare puternica. | ||
viobregar Postat pe 4 Iunie 2010 13:29 |
||
nu pune la suflet ca nu merita.... P.s. am trimis mesaje la fel la Aly_Raz, AnaRobert, Vio |
||
alinakatt Postat pe 4 Iunie 2010 13:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Rame foto unicat, pictate manula pentru pozele celor dragi ! | 1 | De la: Lorenamistic 15 Februarie 2010 15:23 |
Vand premegator Fisher Price | 1 | De la: creatza 3 Septembrie 2009 15:10 |
vand carut bertoni | 1 | De la: margeo99 29 August 2009 13:50 |
|
||
Vand scaun auto Chicco, marsupiu, hainute noi si sh de calitate | 7 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25 |
iritatii la fundulet | 6 | De la: Lali__Mete 28 Ianuarie 2010 11:30 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural