Alina explica-mi te rog un pic de tratamentul homeopatic. Cand trebuie sa il duc? Al meu face amigdalita intr-una si m-am saturat. | ||
viobregar Postat pe 4 Iunie 2010 13:31 |
||
---|---|---|
atata bataie de cap sa am eu ca in rest ma doare in fundul meu pufos de pupaturi | ||
alinakatt Postat pe 4 Iunie 2010 13:31 |
||
buna alina,buna aly_raz profilul anaROBERTT nu era anca4vlad era o alta care a recunoscut,nu mai stiu pe care topic anume dar mi se pare ca pe ''tratament'',in fine astea sunt si atata pot dar cred cu vehementa ca pana la urma si aceasta uzurpatoare isi va recunoaste puterile,asta daca nu da bir cu fugitii ma bucur ca barbara este mai bine si cred ca o sa ma reprofilez si eu pe homeopate,o sa ma interesez si poate oi avea noroc,ca sincer nu mai am putere si ma termina cum il vad ca se chinuie sa respire si tuseste groaznic. |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 13:32 |
||
fetele nu o fi asta un capat de tara inca o data VRAVO sosiilor | ||
aly_raz Postat pe 4 Iunie 2010 13:37 |
||
pai nu este aly un capat de tara dar cum am mai spus o fi internetul ceva virtual,o fi forumul asta ceva virtual,or fi fetele niste personaje virtuale dar face parte din viata noastra de zi cu zi,deci din realitate. de ce bravo sosiilor? |
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 13:39 |
||
ana ai certitudinea ca persoana respectiva nu e anca sau alta persoana de exemplu? Ca eu una nu am vazut poze doar ca si-a schimbat numele si apoi si daca pune poze tot nu poti fi sigur | ||
viobregar Postat pe 4 Iunie 2010 13:40 |
||
Vio, eu de cand am inceput gradinita am tras-o cu racelei bronsite si pneumoni etc...de m-am saturat de antibiotic din octombrie am fost la homeopat cand Barbara era praf aveaBronsita cu amigdalite cu puroi.Practic am inceput sa-i tratez pe rand de la grav la ceva banal cum ar fi o raceala. Consulatia e f simpla ca procedura si consta mult in studierea comportamentala a copilului si afectiunile care le-a avut de cand sa nascut pana in momentul prezentarii la doctor.Sunt tot felul de granule care se dau si ii fac bine doar copilului tau.Adica ce ii merge bine la Barbara poate tie nu iti este ok. Ieri a facut otita, ia curs din ureche si am fost cu ea la dr. mi-a dat sa-i dau la fiecare 15 minute cate 3 granule timp de o ora dupa care la fiecare 4 ore pana se simte bine.Cand se simte bine(in cazul meu 3 doze)le intrerup si ii dau daor daca ea acuza o durere.Daca ea imi zice ma doare ii dau 3 granule daca nu zice nimic nu ii mai dau deloc.Peste 7 zile ma duc la control si mai urmeaza sa-i mai fac inca o cura pentru mucii care ii are in exces.Atata tot. Va zic sincer Ieri era praf, dupa ce am venit acasa si i-am dat granulele a dormit incontinuu pana pe la 6 si sa trezit fresh fara dureri de ureche. |
||
alinakatt Postat pe 4 Iunie 2010 13:40 |
||
eu una nu mai am nici o certitudine,doar ca desi am avut discutii in contradictoriu cu multe fete de aici,desi ne-am revenit la normal,desi ne-am mai intepat,desi este o lume virtuala eu m-am obisnuit cu voi si imi fac placere discutiile de seara cu voi de aia imi pare rau de fetele care si-au sters pozele,eu intram seara sa vad pozele noi si sa le comentez dar din pacate acum cred ca o sa imi comentez eu pozele mele asta daca le voi mai tine si eu | ||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 13:45 |
||
Stiam ca se face personalizat tratamentul dar treb sa imi fac programare sa vad. Al meu e bolnav de mai bine de 2 sapt a facut laringita si ne-am internat in spital, dar am cerut externarea inainte cu o zi de frica sa nu faca enterocolita si l-a intors la 3 zile si de martea trecuta ii dau antibiotice in continuu. Sapt asta a facut si amigalita si bronsita. Am sunat pediatru in Cj si a spus ca antibioticile ii slabesc imunitatea si deaia se repeta intr-una amigdalitele si asa vreau sa incerc altceva sa vad poate reusesc sa scapam de ele. | ||
viobregar Postat pe 4 Iunie 2010 13:46 |
||
Vio da antibioticul scade drastic imunitatea.Indiferent daca in paralele mergi pe tratament de imunizare. Homeopatie trateaza si intareste organismul.Eu nu credeam, anul trecut eram disperata dar doamne multam acum intr-o zi doua e pe picioare.Enterocolita la fel am tratat-o in 2 zile a fost fresh si manca tot ce-i taia capul. |
||
alinakatt Postat pe 4 Iunie 2010 13:56 |
||
poate imi prescrii tu un tratament draga mea | ||
alinakatt Postat pe 4 Iunie 2010 14:00 |
||
lasa draga sa fiu eu taranca proasta si cum mai vrei tu sa fiu,si ce te deranjeaza asa de tare ce fac eu,cate postari am eu,cu cine ma cert eu?chiar asa importanta sunt pentru tine incat ma urmaresti? mai bine taranca proasta decat jalnica ca tine sa ma pretez sa fur poze si sa fac profile asemanatoare....esti jalnica fetito nu observi?ce castigi,esti satula de aspectul tau fizic? |
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 14:01 |
||
fetelor eu cred ca daca pur si simplu nu mai bagam in seama aceste "copii" o sa oboseasca racindu-si gura de pomana si o sa iasa singure din peisaj | ||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 14:02 |
||
si eu cred la fel,e cel mai bine asa sa le ignoram | ||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 14:04 |
||
buna fetele ! eu sunt de acord cu pinicuta .....cel mai bine ignoram aceste persoane care nu vor altceva decat galceava!!!!! | ||
cory_emy Postat pe 4 Iunie 2010 14:05 |
||
alina merci de sfat o sa ma duc si eu la homeopat poate reusesc sa scap. Stii ce mi-a spus azi medicul ca deageaba ii dau vitamine sau septilin pt imunizare cand ii dau antibiotic ca le face pipi. | ||
viobregar Postat pe 4 Iunie 2010 14:07 |
||
iar m-ati pierdut ....iar au aparut dubluri offf nu se mai termina odata!!!!! | ||
cory_emy Postat pe 4 Iunie 2010 14:07 |
||
pinicuta mi-au furat pogacelele???? | ||
alinakatt Postat pe 4 Iunie 2010 14:20 |
||
nu stiu dar daca sunt asa de bune nu se stie niciodata nu m-ar mira | ||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 14:23 |
||
stai ca pun poze cu briose transformate sa crape gemenele mele de ciuda | ||
alinakatt Postat pe 4 Iunie 2010 14:25 |
||
fetele hai sa va stresez si eu un pic ....voi dati tedi la bebici ? | ||
cory_emy Postat pe 4 Iunie 2010 14:26 |
||
NUUUUUUUUU crezi cumva ca e natural? sau ca nu are conservanti si colranti?mie imi ramane un gust in gura mult timp dupa ce l-am baut (de natural ce e ) si apoi, e valabil un an de zile daca nu ma-nsel (sigur e proaspat stors, de asta tine un an ) eu ii storc acasa mar cu morcov si potocala, asta ne place cel mai mult, la toti 3 (ca la asta mic-al 4-lea vad ca nu-i place, ma face sa vars dupa o vreme, ufffffff) |
||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 14:28 |
||
eu ii dau portocala morcov stors si cateodata kiwi, dar am vazut o tipa care ii dadea suc prigat, acu fiecare face cum crede. | ||
viobregar Postat pe 4 Iunie 2010 14:30 |
||
pinicuta si eu ii dau suculet facut in casa din diverse fructe ...ce am prin casa dar nu se omoara band si m-am dus si eu la pediatra ca omul sa ma plang ca nu bea lichide si ....ce crezi a zis sa ii cumpar tedi sa incerc , mie mi s-a parut ca glumeste dar ea a vb serios ....de aceea intreb si eu ca sunt nedumerita!!!! | ||
cory_emy Postat pe 4 Iunie 2010 14:32 |
||
sigur ca nu vreau sa o indop de tot felul de prostii !!! are timp cand creste sa incerce si altceva dar cat este mica macar sa ii dau sa pape si sa bea sanatos ....dar se contrazice ceea ce stiam cu sfatul medicului di asa am zis sa mai intreb si eu pe aici sa nu ma insel eu !!!! |
||
cory_emy Postat pe 4 Iunie 2010 14:35 |
||
eu zic sa schimbi pediatra! da si eu am vazut copilasi band tedy, prigat, apa din aia cu gust de lamai sau de capsuni, etc.... dar am vazut si copii carora bunica sau mama sau bona le dadeau diverse lucruri tinand in acceasimana care se indrepta spre ei , si tigara. deci nu ma mai mir de nimic.... deci cory , NU, nici un suc din comert nu e natural. decat alea unde te duci si ti le storce pe loc in pahar. daca crezi ca nu ii place ce ii dai, incearca sa ii faci compot in casa (adica nu cumparat), poate o sa iiplaca mai mult gustul ala, sau da-i apa sau ceai, dar nu tedy. (acuma na, asta zic eu, tu faci cum crezi tu) |
||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 14:36 |
||
si 2: organismul stie el singur de cate lichide are nevoie (nu toti oamenii beau la fel d emult), daca nu bea inseamna ca nu ii trebuie. ce, ti -a zis cineva ca e deshidratata? | ||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 14:37 |
||
nu e vb de deshidratare dar mai aud si eu pe ici pe colo cate lichide consuma unii copilasi si a mea nu bea mai deloc asa sa zic 200 gr pe zi adunate de apa sau suc facut in casa ...ceai nici nu vrea sa guste....este adevarat ca ea inca suge tzitzi si poate isi ia de acolo cant de lichid....oricum eu la asta mica sunt un pic mai stresata de orice bubulita ... | ||
cory_emy Postat pe 4 Iunie 2010 14:43 |
||
las-o in pace. al meu cat a supt nici nu a vrut sa puna gura nici pe apa, nici pe vreun suc de fructe. el era cu sanul lui | ||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 14:46 |
||
nici bebita mea nu bea ceai apa doar 3-4 lingurite.in rest san.si tot incerc sa ii dau da nu vrea si nici nu o fortez.poate daca vine caldura o sa bea mai multe lichide | ||
MAYATHEEO Postat pe 4 Iunie 2010 14:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand Carucior pentru copii Graco +patut ABC Design +premergator Miniblu | 2 | De la: madyrizi 26 August 2009 16:17 |
Ulei de peste - pentru a avea un copil inteligent | 1 | De la: alexandra 23 Octombrie 2009 22:10 |
Castiga o tabara pentru copilul tau | 1 | De la: adventurecamps 2 Decembrie 2009 15:19 |
|
||
Terasa Kidz si Garbo | 34 | De la: ameno 22 Iunie 2010 15:35 |
curatenia | 1 | De la: ruschita 27 Martie 2008 16:52 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural