si nu conteaza cat beau altii. ce, tu bei 3 litri de lichide pe zi (ca sunt "altii" care beau , sa stii) | ||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 14:46 |
||
---|---|---|
ai dreptate ...mea culpa !!!! | ||
cory_emy Postat pe 4 Iunie 2010 14:50 |
||
|
||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 14:54 |
||
gata fetelor mi-am doctoricit copilul si acum l-am bagat si la nani eu ii dau lui robert zilnic suc stors din 2 portocale,asta zilnic dar recunosc ca i-am mai dat si tedi,acela in sticla verde de plastic cu dopul ala stil suzeta si la baut,ia placut si nici nu sa intamplat nimic. |
||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 14:57 |
||
eu va pup ca plecam pa ! si oricum nu pot tine pasul cu salina!!!! | ||
cory_emy Postat pe 4 Iunie 2010 14:58 |
||
pa pa cory,o zi buna mai vorbim diseara ,asa ca liliecii | ||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 15:00 |
||
kktila vezi-ti de drum, nu mai inra pe topicul asta niciodata, credeam ca v-a fi ferit de toate prostiile dar se pare ca in lipsa de vreo piulita se mai intampla si de astea, dispari, fa copii, fa ceva, fa-te utila in viata asta si nu mai deranja pe nimeni | ||
Laura_M Postat pe 4 Iunie 2010 15:21 |
||
iart-o |
||
alinakatt Postat pe 4 Iunie 2010 15:23 |
||
ca nu stie ce face | ||
anaROBERT Postat pe 4 Iunie 2010 15:24 |
||
Amennnnnn | ||
alinakatt Postat pe 4 Iunie 2010 15:25 |
||
s-o ierte dumnezeu, eu n-am ce sa... e un nimeni, problema e ca vine un iz mare de la ea si nu pot sa adulmec bine | ||
Laura_M Postat pe 4 Iunie 2010 15:25 |
||
Salutare fetelor.De ceva vreme tot citesc si ma minunez de aceste sosii.Vio de ce nu il duci pe bebe la dr Groza.Eu acolo l-am dus pe Darius pana la un anisor si am fost tare multumita de ea mai ales ca nu recomanda antibioticul decat in cazurile extrem de grave.Pe noi spre exemplu ne-a tinut tusa (cand avea Darius 6 luni) o luna ca am ascultat de super doctorita mea de familie care mi-a dat antibiotic.Iar apoi l-am dus la Alba si mi-a dat sumetrolim(cel mai slab antibiotic din cate mi-a zis) si asta pt ca facea febra si tusea de rupea.Tot atunci mi-a dat ceva de imunitate pe care il dau si acum toamna si primavara(la recomandarea ei) si nu am mai avut probleme decat banale.Eu_mino unde v-ati mutat?Va si insanatosire grabnica Barbarei si celorlati bolnaviori | ||
adelafistis Postat pe 4 Iunie 2010 16:15 |
||
unde are cabinetul dr.Groza ca sincer nu am auzit de ea si am intrebat de medici de m-am saturat. | ||
viobregar Postat pe 4 Iunie 2010 16:19 |
||
Cory_emy de ce nu faci socata (mai ales ca e sezonul).Nici eu nu i-am dat lui Darius gram de suc fiindca am vazut cum ma simt eu cand il bea(fie el natural sau acidulat am aceeasi reactie).Asa ca am preferat apa plata sau mai nou socata sau siropul facut in casa.Fructele nu le storc pt ca le manca asa si ii place mai mult sa muste si sa mestece. | ||
adelafistis Postat pe 4 Iunie 2010 16:19 |
||
Peste drum de lukoil din cetate.Iti trimit un msg pe privat cu nr de tel si adresa daca vrei | ||
adelafistis Postat pe 4 Iunie 2010 16:23 |
||
cate una pentru fiecare sa va treaca supararea a plecat cel mai mumos bebe de pe site, de ce? scandalurile astea |
||
sarah_kidz Postat pe 4 Iunie 2010 16:27 |
||
buna fetelooooorr! ce mai nfaceti....v-a mai trecut supararea? vorbim si noi despre altceva? zicea cineva mai devreme...n-o mai bagati in seama..ignorati0o sa vedem,mai intra? |
||
dancris Postat pe 4 Iunie 2010 17:05 |
||
mai fetelor mi-ati dat de lucru, ati scris atatea pagini! din pacate cineva vad ca cineva nu a invatat nici o lectie!! cat de penibil si prostut poti fi si cat de lipsit de orice activitate poti sa fii ca sa furi pozele altor persoane?????????? eu cred ca este vorba de o perosana sadica, careia ii place scandalull si ii place sa fie jignita. cel mai bine este sa fie ignorata... | ||
aly_fab Postat pe 4 Iunie 2010 17:11 |
||
am intrat si eu putin, bebe meu a adormit cracanat la maxim.....este mortala pozitia!!! | ||
aly_fab Postat pe 4 Iunie 2010 17:12 |
||
ce ar fi sa discutam despre mancare mi-e o foamee... ziceti-mi si mie ce sa mai fac si eu de mancare k nu mai stiu..offf |
||
dancris Postat pe 4 Iunie 2010 17:13 |
||
asha alyyyy...k bine zici aly si al meu doarme cracanat...zici ca-i broasca |
||
dancris Postat pe 4 Iunie 2010 17:14 |
||
adela, socata la bebel? vezi ca socata fermenteaza! ce am patit eu o data de la socata, nici nu vreau sa imi amintesc | ||
pinicuta Postat pe 4 Iunie 2010 17:19 |
||
buna dancris. eu in ultima perioada, asa nu am nici un chef sa gatesc...... nu stiu ce sa ma mai fac.... cred ca este si din cauza caldurii...nu prea avem posta de mancare.... si de aici nici chef sa gatesc. voi ce ati mai facut bun? | ||
aly_fab Postat pe 4 Iunie 2010 17:19 |
||
eu de exemplu ieri am facut varza a la cluj azi am facut o ciorbita de pui maine ce mai fac? |
||
dancris Postat pe 4 Iunie 2010 17:22 |
||
vaiii...mai bine nu mai vb de mancare k avemo graviduta si poate pofteste:) | ||
dancris Postat pe 4 Iunie 2010 17:23 |
||
dancris, cat timp are bebe tau? eu asa ma bucur ca exista internetul cand vine vorba de idei de mancare...am o carte de bucate, pe undeva, dar mult mai usor este sa caud pe internet si sa aleg ce-mi place. traiasca internetul!! ca tare mult ajuta mamicile!! |
||
aly_fab Postat pe 4 Iunie 2010 17:24 |
||
ce o fi facut lowiny...parca azi trebuia sa nasca nu? | ||
dancris Postat pe 4 Iunie 2010 17:25 |
||
dancris alaptezi?eu alaptez si as vrea si eu sa fac o varaza a la cluj dar mie teama sa nu aibe durei de burtica bb mea.ca imi place mult varza ,salata de vinete asta am papat acum cateva zile si ia fost bine |
||
MAYATHEEO Postat pe 4 Iunie 2010 17:25 |
||
bb meu are aproape 3 lunite:) al tau? |
||
dancris Postat pe 4 Iunie 2010 17:26 |
||
am mancat putina carnita am siz k data viitoare fac musaca preferata mea... bb nu a avut nimic..dar ti-am zis..am mancat numai putina carnita din aceea tocata |
||
dancris Postat pe 4 Iunie 2010 17:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
mor de nervi din cauza mustelor... help | 1 | De la: ale_micutza 6 Iulie 2009 15:39 |
bb-ei nascuti in iunie..la mai mult.... | 19 | De la: izabela08 17 Februarie 2010 11:02 |
boala maxilofaciala | 4 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:16 |
|
||
Carucior copii | 10 | De la: kidz003371 14 August 2009 14:18 |
Mamici nascute in mai | 1 | De la: iasmina 19 August 2009 10:14 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural