Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

poti sa faci si sa mananci putin..sa incerci
dancris
Postat pe 4 Iunie 2010 17:29
in spital mi-a zis k atunci cand alaptezi ai aproape aceleasi pofte k si o gravida
dancris
Postat pe 4 Iunie 2010 17:31
bebita mea are pe 10 iunie 8 luni.sa iti traiasc si sa fie sanatos si eu am niste pofte uneori
MAYATHEEO
Postat pe 4 Iunie 2010 17:31
aa pai este mai maricica:),sa-ti traiasca sa fie sanatoasa alaturi de voi
stiu pe cineva cu o bebita de 5 luni si ii da salmale...nu are nimic...acum vezi si u...incerci si vezi cum se prezinta
dancris
Postat pe 4 Iunie 2010 17:35
eu va pupic..in sfarsit s-a trezit bbelu'...doarme de la ora doua
unde o incapea atata somn?
dancris
Postat pe 4 Iunie 2010 17:37
multumim la cea mare ii dadeam si eu mai de toate .la bb mai mica e mai mofturoasa si a avut reflux si nu vreau nici sa insist. cand vrea papa cand nu nu aste
MAYATHEEO
Postat pe 4 Iunie 2010 17:39
eu am facut ieri vinete si oua umplute si azi fac o supica de pui cu galuste
Laura_M
Postat pe 4 Iunie 2010 18:16
Multumesc anaROBERT ,MAYATHEEO

pinicuta In ce data ai primit msjul acela de la kidz,ca eu nu-l am.

Si eu am trimis msj la kidz,la administratori,acu o luna, dupa ce am citit termenii si conditiile dar n-am primit nimic inapoi.

cory fiecare copil e diferit,unii copii simt nevoia sa bea multe lichide altii putine,la fel cum si oamenii ,unii beau multe lichide,altii f putine,asa ca nu te speria. Incearca sa-i dai mancaruri,sucuri cat mai sanatoase,parerea mea. Eu nu i-as da copilului meu sucuri din comert sub nici o forma,exclus asa ceva. Si cum spunea si pinicuta,un pediatru care da asemenea sfaturi ar trebuii schimbat,pt ca se vede ca nu-i pasa de sanatatea copilasului tau.
Nicicopilasul meu nu bea multa apa,bea f putina,cred ca vreo 20-30ml din sticluta cu pai pe zi. Iar ceai deloc...si suc f putin daca ii dau in locul apei.

aly_fab si totusi nu-ti mai aduci aminte de un site cu retete???

dancris cineva ii da sarmale la un bebel de 5 luni raman muta cand vad ce pot sa faca mamicile din ziua de azi,dar fiecare sa faca cum crede si sa le tina doamne doamne copii sanatosi,dar pacat ca le distruge stomacelul.

v-am pupat
bau
Postat pe 4 Iunie 2010 22:37
bau.... stiu ca vorbeam noi mai demult de un site,
http ://www.bucataras.ro/retete/mincare_copii/

asta sa fie?! aici sunt niste retete bunicele...

bau, ce face D? sper ca sunteti bine!

salutari la toate fetele: chanty, AnaROBERT, aly_raz, cory si toate celelalte doamne si domnsoare care sunt sau nu online!
aly_fab
Postat pe 4 Iunie 2010 23:24
buna fetele,am luat si eu o pauza de la invatat
si ma minunez de ce vad pe aici
lizy_kidz
Postat pe 4 Iunie 2010 23:27
buna aly, sa stii ca si eu vizitez site-ul asta si nu neaparat pentru copii... si mai am unul pe care merg, petitchef.ro, sper ca am scris bine... ma duc sa bat un cui
Laura_M
Postat pe 4 Iunie 2010 23:28
buna lizy, va pup fetele
Laura_M
Postat pe 4 Iunie 2010 23:29
nu baga in seama cele rele,
Laura_M
Postat pe 4 Iunie 2010 23:30
lizy, cand ai examene si la ce anume?
laura, ce-mi place expresia asta a ta cu cuiul

ce va fac puisorii?? ai mei au adormit, si in sfarsit am furat si eu scaunul de la calculator pe care sotul a pus monopol in ultim perioada!!
aly_fab
Postat pe 4 Iunie 2010 23:32
luni am examen la bazele practicii manageriale iar miercuri la managementul productiei
lizy_kidz
Postat pe 4 Iunie 2010 23:34
lizy, persoana care a facut treaba aceea, adica furtul pozelor identitati false, exact asta caute....sa vada reactiile noastre........ nu merita deranjul daca stau bine si ma gandesc.

eu mi-am personalizat albumele foto, doar anumite persoane au dreptul sa le vada. si gata!
aly_fab
Postat pe 4 Iunie 2010 23:34
ce sa fac si eu, pai sa nu zic ca ma duc sa fumez, zic sa bat un cui, lucrez sub acoperire
kinder-ul meu a facut febra si cred ca din cauza la masea, de abia a adormit, i se vedea si putin rosu la masea, probabil cum a spart gingia, nu stiu, vedem si maine, sper sa nu fie altceva, sa nu raceasca
cand vii in romania?
Laura_M
Postat pe 4 Iunie 2010 23:35
si bebica mea doarme
daca alaptez pot sa ma duc la masaj si impachetari???
lizy_kidz
Postat pe 4 Iunie 2010 23:36
te-am prins
i se vedea gingia rosie??? sau cum?
vin pe 9, saptamana viitoare....poate ne vedem la un suc ceva
aly_fab
Postat pe 4 Iunie 2010 23:38
aly_fab multumesc asta e,l-am pierdut cand mi-am reinstalat windowsul.
Denis dormiteaza acum,suntem bine,pe capul meu mai mult stres luna asta,dar trec cu bine ,sper, si peste asta.
Voi cum mai sunteti? Ce mai fac baietii?
Cum te mai simti tu?

vai lizy ce materii frumoasa la ce profil esti?
bau
Postat pe 4 Iunie 2010 23:39
eu chear nu pot sa inteleg chestia asta cu furtul de identitate
eu una am intrat pe acest sait k sa vb cu mamici despre bebei
sa mai aud un sfat,o parere si tot asa
dar pana la a fura identitate!!! ce are de castigat aceasta persoana?
lizy_kidz
Postat pe 4 Iunie 2010 23:40
lizy, vrei sa te faci colet? hihihih eu zic ca poti...de ce nu??? si pe mine ma bate gandul sa fac asta
si inca ceva, mi-ar trebui o microdermabraziune... pfffff ce cuvant alambicat
aly_fab
la masaj? ce bine de tine... la impachetari nu te ajuta nimeni?
Laura_M
mi se incalceste limba aly
Laura_M
Postat pe 4 Iunie 2010 23:41
bau, si eu am pierdut toate favoritele cand mi-am reinstalat windowsul...de 3 ori l-am reinstalat luna asta
noi suntem mai bine! multumesc de intrebare, am trecut printr-o perioada mai grea.... dar mi-am revenit, si daca este sanatate este si putere...si bucurie. voi ce faceti? D al tau doarme?? cum mai sta cu somnul?
aly_fab
Postat pe 4 Iunie 2010 23:42
laura, si mie se incalceste, noroc ca tre` sa-l scriu nu sa-l zic... ma tot uit pe interner la clinici din astea particulare, le-am tot scris e-mail, dar NIMENI nu se sinchiseste sa-mi raspunda.... clinicile sunt din brasov) la ce naiba isi mai dau adresa de e-mail daca nu raspund?!
aly_fab
Postat pe 4 Iunie 2010 23:44
avea un punctulet mic mic rosul la gingie sau la marginea maselei, nici nu prea ma lasa sa vad, il pacalesc cu mancarea si deschide gura dar si atunci nu vad prea bine ... off, am imbatranit... moni iti tinem pumnii, mai ai mult?
Laura_M
De o saptamana sta bine cu somnul si imi este tare de folos lucru asta ca am reusit si eu sa mai invat sa mai fac un proiect....
Dar ce s-a intamplat cu windowsul tau? poate te-a virus kidzu asta
bau
sunt anul 2 la management.
luna asta e ziua mea si iubitul meu sot imi face cadou un pachet de (cred nu mai stiu era dimineata cand ma intrebat daca vreau) 10 sedinte de impachetare si electrostimulare si eu as vrea si masaj
microdermabraziune???? habar nu am ce inseamna
e bun? ca doar o data pe an e ziua mea
lizy_kidz
Postat pe 4 Iunie 2010 23:45
nu stiu ce sa zic, un telefon nu ai incercat sa dai? altfel e cand vorbesti direct
Laura_M
Postat pe 4 Iunie 2010 23:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Lenjerii de pat din bumbac 100% 8 De la: leiiana 15 Decembrie 2009 09:42
dati un click ..mersi mult 1 De la: laurita6 20 Martie 2010 11:12
vand patut copil din lemn, cu 2 nivele, sertar,stare impecabila (nefolosit),300 ron, pitesti, arges, id. mess. eny333, [email protected] 1 De la: eny333_yahoo_com 29 Ianuarie 2010 12:52
Marsupiu bebe 1 De la: adelinaa 24 August 2008 17:06
dintisorii 1 De la: sofiuta 6 Ianuarie 2010 11:35
Setari Cookie-uri