seara buna cory beau un ceai verde si vreau sa cred ca reusesc sa pun capul jos...cand era chantal micuta stateam nopti la rand treaza,eram obisnuita.Acum mi-e mult mai greu,am imbatranit |
||
chanty Postat pe 5 Iunie 2010 00:31 |
||
---|---|---|
hai sa va povestesc ceva ce ma facut aiz sa mi se urce sangele in cap de nervi am vb mai devreme cu o mamica de pe kidz nu ii dau numele daca ea vrea sa va povesteasca bine daca nu eu doar va spun intamplarea, deci imi spunea pe mes ca a primit un comentariu rautacios la o poza a copilasului ei si am intrat si eu si am citit si am ramas interzisa de cata rautate si prostie dau dovada unele "femei "sau ce or fi ti se face sila nu alta...daca te pretezi sa faci comentarii jicnitoare la foto ale copilasilor esti orice altceva dar fiinta umana NU |
||
cory_emy Postat pe 5 Iunie 2010 00:32 |
||
pai nu ne tine in suspans macar spune-ne ce comentariu daca nu vreisa ne spui persoana... | ||
|
||
anaROBERT Postat pe 5 Iunie 2010 00:34 |
||
initial nu am vrut sa spun nimanui ,dar la urma urmei imi este egal la ora asta,mi-a trebuit o zi intreaga sa ma calmez...m-ati intrebat de ce mi-am sters pozele!?hai sa va spun | ||
chanty Postat pe 5 Iunie 2010 00:41 |
||
petra nu vb de batranete dupa 80 de ani imbatranim | ||
cory_emy Postat pe 5 Iunie 2010 00:41 |
||
ce s-a intamplat fetelor pe aici | ||
bianca4you Postat pe 5 Iunie 2010 00:42 |
||
eu sincer nici nu stiu de ce te mai miri cory_emy! cred k anumite topicuri de pe kidz.ro ,ti-au demonstrat k totul e posibil... | ||
eu_mino Postat pe 5 Iunie 2010 00:43 |
||
deci eu sincer pe zi ce trece ma minunez tot mai mult,de cate feluri de persoane pot exista,de cate fete poate avea o persoana. eu sunt de parerea ca desi suntem pe forum,desi este o pagina de internet si totul este luat la superlativ si virtual face parte din viata reala,ca noi scrie,citim,radem,ne minunam la modul real sa im ifie cu iertare daca gresesc dar eu asa vad toata treaba asta.... |
||
anaROBERT Postat pe 5 Iunie 2010 00:46 |
||
desi nu am jignit nici o mamica pe forum ci am incercat sa fiu de folos,oferind ceva din experienta mea si la randul meu am primit sfaturi valoroase de la cateva mamici....azi dimineata aveam mesaj ca citez..,,.ai postat poze cu avortoni pe site bey inteligento!" Si acum va rog sa nu-mi spuneti ca e lume virtuala ,ca nu trebuie bagat totul in seama,samd,ca iarasi iau foc |
||
chanty Postat pe 5 Iunie 2010 00:46 |
||
Alina pun si eu acum o intrebare,ca ar trebuii sa stiti cele care ati avut pozele lu ana,stiti cine s-a prestat sa le ia de la ea? Poate o fi aceeasi persoana sau dintre persoanele care le-ai mai suparat,ar putea fi poate cea de pe topicu "buna" daca nu e doctorita....eu zic in primul rand trebuie sa fie cineva din randul "crizatelor" pt ca cea pe care ai mentionato, ancavlad parca,n-am vazuto pana acum sa foloseasca un astfel de limbaj. Sau daca chiar vreti sa gasiti cine ar putea fi,un mod f bun si sigur ar fi,aflarea ip-ului. f urat ceea ce pove cory,imi pare tare rau ca se intampla astfel de lucruri. chanty somnik usor |
||
bau Postat pe 5 Iunie 2010 00:46 |
||
ceeeeeeeeeeeeeee? tu vorbesti serios?deci mi sa ridicat parul pe mine....pe bune cine ti-a trimis asa ceva? |
||
anaROBERT Postat pe 5 Iunie 2010 00:47 |
||
da dar meschinaria si nesimtirea ar trebui sa se opreasca la copii....sa nu ne atingem de fapturile astea nevinovate!!! | ||
cory_emy Postat pe 5 Iunie 2010 00:48 |
||
o chanty imi pare tare rau de ce aud | ||
bau Postat pe 5 Iunie 2010 00:49 |
||
eeee pai tocmai asta e....un kidz fara mesaje,care-a si disparut Bau,stai ca mi-a sarit iarasi somnul ,trebuia sa-ti urmez sfatul si sa-mi sterg pozele la momentul respectiv |
||
chanty Postat pe 5 Iunie 2010 00:50 |
||
sunt pesoane pe acest forum si nu cred ca este cazul sa mai dau si nume care recurg la asa ceva,vad ca nu te pot ataca verbal in nici un fel,ca te amuzi si le ironizezi,sufera cu cutitul la vene si se leaga de familie si copil ca stie ca asta ar durea pe fiecare din noi.....deci ma repet sunt persoane de genul asta,si poate le stiti si voi nu isi are rostul sa le dau nume.... | ||
anaROBERT Postat pe 5 Iunie 2010 00:50 |
||
ce gretos ....petra nu stiu ce sa zic .......oricum cine a scris josnicia asta sigur nu are copii nu pot sa cred ca poate sa exista o mama de genul asta ................suntem de tot rasul daca am ajuns in asa hal | ||
cory_emy Postat pe 5 Iunie 2010 00:51 |
||
DOAMNE FERESTE!!!!!!!!! | ||
eu_mino Postat pe 5 Iunie 2010 00:52 |
||
si pun pariu ca era una anonima ...fara profil vizibil ..nu ? | ||
cory_emy Postat pe 5 Iunie 2010 00:53 |
||
eu deocamdata nu am sters pozele doar le-am pus pe privat ....dar cred cale voi sterge.... | ||
cory_emy Postat pe 5 Iunie 2010 00:54 |
||
ce jigodise,ce nesimtite,toate pramatiile si toate victimele ofenate s-au aciuat aici. ok foarte bine,bine ati venit nimic de spus sunteti libere sa faceti ce vreti si ce va taie capsorul dar nu sta in umbra ani de zile,ca atunci cand incepe o discutie aprinsa sa te si arunci in discutie cu vesnica formula de inceput ''mie nu imi place scandalul dar am simtit nevoia sa ma bag'' si poc tranteste cate una la pamant,dar oare cand se discuta despre copii,despre alimentatie etc nu simtiti nevoia sa va bagati? si culmea tot ele fac pe victimele si ofensatele,pai sa ma ierte doamne doamne dar eu genul asta de persoana nu il pot inghiti. chanty eu as fi spus in momentul acela dupa primirea mesajuui:sper sa nu treci prin ce am trecut eu,sau sa treci sa vezi cum este... |
||
anaROBERT Postat pe 5 Iunie 2010 00:55 |
||
,,acest utilizator nu mai exista"!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eu am avut un timp albumul cu chantal micuta,,la vedere"si stiu ca au fost pozele salvate de nenumarate ori la favorite |
||
chanty Postat pe 5 Iunie 2010 00:56 |
||
offfffff......pana acum intram de placere pe forum , mai aflam una alta si poate unele sfaturi chiar erau demne de luat in seama dar acum ......parca nu mai iti vine sa intri ca nu stii cine iti da una | ||
cory_emy Postat pe 5 Iunie 2010 00:56 |
||
daca imi permiteti sa comentez, eu la cat am privit din afara, pot spune in proportie de 90% ca unele profiluri de au rasarit peste noapte sunt ale prietenelor voastre, chiar unele cu care aveti voi glume mereu si sunt convinsa ca nu ma insel reflectati fetelor si va veti da seama. Imi pare rau sa aud ca s-a ajuns la asa ceva, imi pare rau ca poze cu niste copilasi frumosi au fost sterse, pacat! | ||
bianca4you Postat pe 5 Iunie 2010 00:57 |
||
Bianca si eu tiind sa cred asta | ||
chanty Postat pe 5 Iunie 2010 00:58 |
||
si totusi si eu as vrea sa stiu cine si care din prietenele mele mi-au furat poze de la profil cand sa facut acel profil anaROBERTT caci pe atunci ca si acum aveam profilul la privat deci doar o prietene din lista imi putea lua pozele....dar inca mai sper ca voi afla | ||
anaROBERT Postat pe 5 Iunie 2010 00:59 |
||
Ana draga nu merita efortul,acum regret doar nespus ca am postat poze | ||
chanty Postat pe 5 Iunie 2010 01:00 |
||
O SA LE LOVEASCA DUMNEZEU cand o sa le fie lumea mai draga si acolo unde le va durea mai tare daca isi permit sa ia in ras suferinta unei mame si starea de sanatate a unui copilas nevinovat.........eu am mare credinta si cred ca fiecare isi gaseste plata mai devreme sau mai tarziu petra nu fii suparata...nu ai nici un motiv ...bucura-te ca ai un copilas minunat ca este sanatoasa si restul nu conteaza , rautatile astea nu trebuie sa te atinga |
||
cory_emy Postat pe 5 Iunie 2010 01:01 |
||
iar eu regret ca a trebuit sa le stergeti,nu trebuia,nu este corect mai bine va faceati curatenie in lista de prietene si lasati pozele. desi dupa ce am patit-o si eu si stiu cum este la fel am reactionat si mi-am sters pozele..... |
||
anaROBERT Postat pe 5 Iunie 2010 01:02 |
||
faptul e consumat chanty, daca au fost salvate poze la favorite, lista ta de suspecti ar trebui sa se restranga, intr-un fel sau altul ai deranjat poate pe cineva, prin simplu fapt ca ai o fetita minunata sau mai stiu eu ce motiv, eu nu am privit cu ochi buni profilul sesT si imediat marea pretenie dintre anumite persoane, intram si eu la poze, am vazut cum unele s-au ciufulit si apoi s-au pupat, eeeeee asa mai rar prietenie, deci nu prea suna a bine | ||
bianca4you Postat pe 5 Iunie 2010 01:03 |
||
merci cory,esti draguta,dar te cutremura..sincer! | ||
chanty Postat pe 5 Iunie 2010 01:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
va rugam mult | 19 | De la: carmenn7 5 Noiembrie 2009 11:47 |
imbracaminte si incaltaminte la preturi modice http://galmariatunde.blogspot.com | 1 | De la: pinky 26 Februarie 2010 19:22 |
Vand hanorac ESPRIT 18-24 stare exceptionala! | 1 | De la: esthersclothes 26 Ianuarie 2010 11:56 |
|
||
Unghiile Incarnate la copii | 3 | De la: garbo_426356 4 Martie 2016 13:38 |
Vand scaun masina (scoica) Bertoni Bodyguard | 1 | De la: ahsoka 16 Ianuarie 2010 15:00 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural