asa este petra sa nu te afecteze,desi te doare este logic ar fi inuman sa nu te atinga o vorba urata adresata copilului tau...dar sa nu te afecteze,ai o minunatie de fata si o frumusete de fata,restu lumii nu conteaza | ||
anaROBERT Postat pe 5 Iunie 2010 01:04 |
||
---|---|---|
din pacate ....nu poti stii niciodata cu cine stai de vb .....e greu si in viata reala sa cunosti oamenii de langa de tine ....aici in virtual e si mai greu mai ales ca unii stiu f bine sa isi ascunda identitatea | ||
cory_emy Postat pe 5 Iunie 2010 01:04 |
||
ana cum am mai spus,degeaba se face curat in lista de prieteni,ca de cele mai multe ori prietenii te lovesc unde te doare.....am probato si in realitate ,dar si pe forum | ||
|
||
bau Postat pe 5 Iunie 2010 01:04 |
||
da asa este ai dreptate mony asta e adevarul,e lumea in care traim,prieteni care abea asteapta sa te vada la pamant dar pe care totusi tu ii consideri prieteni... |
||
anaROBERT Postat pe 5 Iunie 2010 01:06 |
||
noapte buna fetelor si ganduri pasnice sper ca dimineata sa va treziti pline de viata si sa uitati intamplarile urate de pe aici, nu merita. va pup | ||
bianca4you Postat pe 5 Iunie 2010 01:07 |
||
bianca ,ai dreptate.Dar e ultimul lucru pe care l-as face acum sa caut inculpatul.poate se impiedica maine si nu stie cui sa-i multumeasca merci ptr compliment |
||
chanty Postat pe 5 Iunie 2010 01:07 |
||
e normal sa te cutremure ....eu nu stiu cum as fi reactionat in locul tau mai ales ca nu ai cum sa tragi la raspundere pe cel ce te-a jignit intr-un fel sau altul !!!! | ||
cory_emy Postat pe 5 Iunie 2010 01:07 |
||
din pacate mony ai dreptate | ||
cory_emy Postat pe 5 Iunie 2010 01:08 |
||
la termeni si conditii parca scria si cum se da in judecata anumite persoane...dar nu stiu unde ar putea fi incadrata fapta | ||
bau Postat pe 5 Iunie 2010 01:09 |
||
Ana merci,da ,da nu conteaza dar vb ta cory nici n-ai pe cine trage la raspundere | ||
chanty Postat pe 5 Iunie 2010 01:10 |
||
mai urat este ca desi totul este virtual , astfel de intamplari te ating si nu ai cum sa ramai indiferent mai ales cand este vb de copilul tau ...... in viata reala e altfel cineva te deranjeaza macar stii cui sa ii ceri socoteala dar aici ....ramai doar cu gustul amar... |
||
cory_emy Postat pe 5 Iunie 2010 01:11 |
||
hmmm bau nu-mi da idei.Acum lasand gluma la o parte daca ar exista o posibiltate cat de mica as fi in stare sa merg pana in panzele albe.... | ||
chanty Postat pe 5 Iunie 2010 01:12 |
||
va aduceti aminte fetelor ce frumos era la inceput,cand a deschis diana_maria topicul mamici on-line,ce liniste si ce pace si frumos era la inceput si dintr-o data sa dus totul si probabil din cauza unei prostii sa ajuns pana aici... | ||
anaROBERT Postat pe 5 Iunie 2010 01:12 |
||
vai fetelor sincer nu mai am forta necesara sa mai citesc despre toate...nici nu stiu cum sa le numesc...bine zici DUMNEZEU e mare si vede tot! o sa plateasca ele! va noapte buna! va las k s-a mai linistit bebe meu,sa apuc si eu un pic de somn. | ||
eu_mino Postat pe 5 Iunie 2010 01:14 |
||
pa pa eu_mino somn usor | ||
anaROBERT Postat pe 5 Iunie 2010 01:15 |
||
nush chanty cum este...eu acum o luna sau doua am citit si am trimis msj pe [email protected] ,unele fete au spus ca au primit msj de la kidz in legatura cu site-ul,voi ati primit ceva? ca eu nu am primit,sau nu l-am observat.... | ||
bau Postat pe 5 Iunie 2010 01:16 |
||
nici eu nu am primit un asemenea mesaj | ||
anaROBERT Postat pe 5 Iunie 2010 01:16 |
||
si eu as vrea sa putem face ceva |
||
cory_emy Postat pe 5 Iunie 2010 01:17 |
||
nici eu. Va las mamici,ma duc la chantal ca o aud saracuta,geme in somn,avem EKG la purtator 24 de ore,e plina de ventuze si fire,ne-am petrecut azi toata ziulica la cardiolog. va pup,somn usor |
||
chanty Postat pe 5 Iunie 2010 01:19 |
||
trebuie sa existe o modalitate sa putem transmite administratorilor niste avertismente | ||
cory_emy Postat pe 5 Iunie 2010 01:20 |
||
Bau,o sa ma interesez serios,nu cred ca o pot lasa asa balta |
||
chanty Postat pe 5 Iunie 2010 01:21 |
||
somn usor chanty | ||
bau Postat pe 5 Iunie 2010 01:21 |
||
va pup si eu ! noapte buna ! | ||
cory_emy Postat pe 5 Iunie 2010 01:21 |
||
si eu ma retrag ma bag langa fimiu,pa pa fetelor somnik usor | ||
anaROBERT Postat pe 5 Iunie 2010 01:26 |
||
buna dimineata mamici. un sfat va rog fetita mea cea mare de 4 ani are febra 38 si tusete da nu se plange de dureri in gat. ii dau panadol momentan si azi find sambata ,duminica nu gasesc piediatra .am sa incerc sa o sun mai tarziu poate ne zice ce sa luam. | ||
MAYATHEEO Postat pe 5 Iunie 2010 07:55 |
||
buna dimineata! circula acum o viroza cu simptomele descrise de tine.recent a patit o prietena cu fetita ei de aceeasi varsta cu a ta.a facut febra 2 zile 38-39 dupa care si-a revenit.urmareste-i gatul,vezi daca se inflameaza si tine legatura macar prin telefon cu medicul ei.multa sanatate !! |
||
mireluca Postat pe 5 Iunie 2010 08:59 |
||
buna ziua, vreau sa va intreb, stiti cumva daca un utilizator nu mai are cont mai pot lua legatura cu el? multumesc frumos. | ||
sarah_kidz Postat pe 5 Iunie 2010 10:10 |
||
sarah daca nu ai mail-ul lui NU | ||
bau Postat pe 5 Iunie 2010 10:12 |
||
dar cum sa am mailul lui daca nu era afisat? am inteles, multumesc. | ||
sarah_kidz Postat pe 5 Iunie 2010 10:15 |
||
chanty am incercat sa-ti las un mesaj | ||
aly_raz Postat pe 5 Iunie 2010 11:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Educatia crestina a copiilor | 53 | De la: aly_fab 17 Noiembrie 2010 01:29 |
vand balansoar fisher price | 5 | De la: luiza74ace 30 Octombrie 2009 12:00 |
Bine ati venit! | 95 | De la: office_salinasusesi_ro 21 Aprilie 2010 15:50 |
|
||
GRIPE WATER... recomandati? | 26 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:50 |
Vand carut Hauck, nou, 300 ron | 2 | De la: ahsoka 20 Mai 2010 16:00 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural