aaaa...vb cu maya...m-am bagat si eu in seama | ||
dancris Postat pe 5 Iunie 2010 12:59 |
||
---|---|---|
si cand am ramas inscarcinata am avut 65.asta la prima sarcina. si la adouaa aveam 75 si am ajuns la 90kg. si in 8 luni am slabit12kg.si punct | ||
MAYATHEEO Postat pe 5 Iunie 2010 12:59 |
||
si la mine e problema burta, ma enerveaza la culme, cu groaza ma gandesc la ea... la nastere eu am avut 80 si ceva parca va pup fetele, tre sa facem nani, mai vb |
||
|
||
Laura_M Postat pe 5 Iunie 2010 13:01 |
||
nici o prob dancris . | ||
MAYATHEEO Postat pe 5 Iunie 2010 13:01 |
||
ok laura somnik dulce ne mai auzim | ||
MAYATHEEO Postat pe 5 Iunie 2010 13:01 |
||
somnik usor la bbu | ||
dancris Postat pe 5 Iunie 2010 13:03 |
||
bebita mea nu vrea sa faca nani butoneaza tastaura | ||
MAYATHEEO Postat pe 5 Iunie 2010 13:06 |
||
nici b meu nu vrea sa doarma nu prea doarme ziua in schimb doarme toata noaptea imi comvine ziua daca nu doarme nu face galagie...e cuminte:) |
||
dancris Postat pe 5 Iunie 2010 13:10 |
||
si eu va pupacesc....scot bble putin la plimbare o zi cat mai frumoasa va doresc |
||
dancris Postat pe 5 Iunie 2010 13:12 |
||
seara buna! nimeni pe aici? |
||
dancris Postat pe 5 Iunie 2010 20:22 |
||
ati plecat pe alt forum?:( | ||
dancris Postat pe 5 Iunie 2010 20:22 |
||
dancris buna seara |
||
tusi_Oli Postat pe 5 Iunie 2010 20:28 |
||
sal'tare fetele am citit din urma si raman cu un gust amar, nu imi vine sa cred ceea ce se intampla, mie imi vine sa cred ca e aceeiasi persona cu anaROBERTT aceasta care face sosii dupa alina si comentarii de genul.S-a sculat parul pe mine cand am citit mesajul, chnaty imi pare sincer rau. Oare nu exista nici o modalitate sa afli identitatea acestor falsitati? |
||
viobregar Postat pe 5 Iunie 2010 20:39 |
||
admin ar putea rezolva f simplu. dar admin nici nu mai intra sa se uite cine ce face pe site-ul asta:( | ||
pinicuta Postat pe 5 Iunie 2010 20:40 |
||
cu parere de rau mi-am sters si eu pozele | ||
viobregar Postat pe 5 Iunie 2010 20:57 |
||
apropo unde a disparut lydia ca vad ca si-a sters profilul ceea ce ma face sa imi pun unele intrebari | ||
viobregar Postat pe 5 Iunie 2010 20:58 |
||
ii poti afla ip-ul, cred, dar e o chestie complicata si nu stiu daca merita eforul, afli cine e peroana si ce rezolvi? o poti amenda sau ceva de genul? si inca ceva...spunea cineva ca e topicul meu, NU NU ESTE AL MEU, drept dovada nici nu voi mai scrie deloc, daca asta a deranjat atat de mult alte mamici. Va pup fetele |
||
aly_raz Postat pe 5 Iunie 2010 20:58 |
||
nu o amendezi, dar macar ii restrictionezi IP-ul. tot e ceva.. decat nimic... | ||
pinicuta Postat pe 5 Iunie 2010 21:10 |
||
buna fetelor, la tema despre retete culinare pot sa recomand : www.amalia-mylife.blogspot.com eu cand nu stiu ce sa mai gatesc, ma uit acolo si gasesc ceva usor de gatit, si a mai trecut o zi cu mancarea. mie una imi place ca are poze cu pasii de preparare a mancarii. o zi buna! |
||
olteana26 Postat pe 5 Iunie 2010 21:26 |
||
am uitat sa va intreb, stie cineva vreun site unde gasesc retete culinare pt. bebei? Alex al meu are deja 9 luni jumate si ii dau mancare( legume, fructe, carne) din borcanel plus alaptat si vreau sa incep sa ii gatesc singura mancarea, ca sa se invete si cu mancare gatita! multumesc! | ||
olteana26 Postat pe 5 Iunie 2010 21:38 |
||
mamici a dat cineva decasept la copil de 4 ani? eu iam dat acuma ptr rosu in gat amigdalit . | ||
MAYATHEEO Postat pe 5 Iunie 2010 21:41 |
||
ce mai faceti dragelor?akum am pus si eu pe bebelina mea la nani...azi s-a simtit un pic mai binisor. eu akum stau si savurez un ceai anti adipos de la plafar ,asta app de slabit k tot a-ti discutat despre asta dupa cum am vazut. eu am 1,79 si 67 de kg la ultima cantarire...inainte aveam 55 de kile (slaba dar asa trebuia la jobul pe care il aveam) in timpul sarcinii m-am ingrasat 24 de kile. akum ma chinui sa dau burta jos k si voi de alfel ,in rest e bine dar burta si aripioarele ma scot din minti. sper sa reusesc cumva si va doresc succes si voua. si app voi v-ati strans burta dupa nastere? eu nu si ma gandesc k poate dak o strangeam nu era asa mare...offf | ||
eu_mino Postat pe 5 Iunie 2010 22:19 |
||
fetele mele dragi...chiar asa mult a-ti slabit si asa repede incat v-ati evaporat cu totul? unde suntetiiiiiiiiiii? | ||
eu_mino Postat pe 5 Iunie 2010 23:03 |
||
buna seara la voi | ||
Laura_M Postat pe 5 Iunie 2010 23:35 |
||
buna seara fetelor......... este cineva online la ora aceasta? mai fetelor, hai sa va povestesc ce-am facut azi.. pe scurt ca de obicei. m-am intalnit cu o veche prietena care a fost operata de ulcer acum o luna ........cu rana inca deschisa.... in prezenta mea a fumat cel putin 5 tigari si a baut si un pahar de vin rosu..... ea zice ca-i permis!!! nu urmareste nici un regim nimic... ciudat. |
||
aly_fab Postat pe 5 Iunie 2010 23:37 |
||
cred ca de la ea ti se trage cu halba de bere... nu stiu cat de bine e sa bea si sa fumeze, naspa de tot, n-o vad bine | ||
Laura_M Postat pe 5 Iunie 2010 23:42 |
||
nici eu n-o vad bine.....arata groaznic biata de ea... pacat de ea ca e fata citita, dar din pacate fara vointa. laura ce -ati facut in week-end? restul fetelor pe unde umblati? |
||
aly_fab Postat pe 5 Iunie 2010 23:46 |
||
ei am facut cu andreiu al meu cu febra, de abia l-am scos un pic afara sa cumpara ceva si ne-am bagat in casa, si cred ca mai rau am facut ca parca acum l-am auzit ca de abia respira, mi-e sa nu aiba nasul infundat si sa raceasca, m-a mancat undeva sa iesim, maine trebuie sa-i cumpar medicament, macar previn din timp voi ce ati facut? |
||
Laura_M Postat pe 5 Iunie 2010 23:51 |
||
buna seara mamici,ce mai faceti,ce mai este nou ? in spatele profilului meu a fost lidya,dar hotul pozelor mele inca nu stiu cine a fost... ce se intampla cu alina de ce si-a sters profilul? |
||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 00:02 |
||
nu e de mirare ana la cate s-au intamplat, si eu mi l-am sters dar am avut chef de cautat poze prin calculator si mi-am pus iar vreo cateva | ||
Laura_M Postat pe 6 Iunie 2010 00:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
idei de retete | 41 | De la: mony08 2 Martie 2010 11:30 |
TARC-CUMPAR SAU .....PRIMESC,URGENTTTTTTTTT | 1 | De la: mihamedlife 10 Februarie 2009 08:56 |
bebei nascuti in martie 2009 | 3 | De la: anaROBERT 1 Aprilie 2010 23:13 |
|
||
set sterilizator IQ24 Avent @ pompa san ISIS manuala Avent | 1 | De la: danielas999 20 August 2009 22:44 |
surubeste, mestereste si pe mami inebuneste! | 2 | De la: pinicuta 3 Aprilie 2009 14:34 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural