imi pare rau ca a cedat asa repede,chiar n credeam ca va face asta,sper sa revina printre noi..... | ||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 00:07 |
||
---|---|---|
salutare ce face-ti fetele? dezbateti ce s-a petrecut in ultimul timp? |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Iunie 2010 00:08 |
||
stai linistita ca de plecat n-a plecat, doar si-a sters profilul, banuiesc, nu cred ca e stilul lui alina sa cedeze, banatenii nu-s asa cu toate ca nu ar trebui dat satisfactie, cu toate ca din cate am auzit cam prea multi kidzi isi fac de cap pe aici, asta daca n-o fi unul si acelasi |
||
|
||
Laura_M Postat pe 6 Iunie 2010 00:09 |
||
va reveni dar nu va mai fii la fel ca pana acum aviz amatoarelor de porcarii |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Iunie 2010 00:09 |
||
buna oli | ||
Laura_M Postat pe 6 Iunie 2010 00:09 |
||
buna seara fetelor.... tema zilei...puneti un senzational in colt mai glumesc si eu,sa nu va suparati pe mine,va si sper sa reintre totul in normal. |
||
bau Postat pe 6 Iunie 2010 00:10 |
||
buna moni nu stiu cand v-a fi asa ca vad ca se vrea numai rau dar de ce nu stiu, care-i scopul? |
||
Laura_M Postat pe 6 Iunie 2010 00:12 |
||
buoa sera a tutti ragazze di qua come va ? tutto bene? spero que si una bella serata per vuoi e un grande bacinno per vostri bambini |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Iunie 2010 00:12 |
||
molto grazzie tusi_oli | ||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 00:13 |
||
tusi, esti poliglota asta seara? | ||
pinicuta Postat pe 6 Iunie 2010 00:14 |
||
gata pleci oli? te invit la o cafa si la un cui | ||
Laura_M Postat pe 6 Iunie 2010 00:14 |
||
prego ana da sunt poligloata asta seara mai stau un pic si o tai in oras e rost de distractie in seara asta |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Iunie 2010 00:15 |
||
aaaaaa..deci era o gloata undeva | ||
pinicuta Postat pe 6 Iunie 2010 00:16 |
||
no bine atunci, distractie placuta! | ||
pinicuta Postat pe 6 Iunie 2010 00:16 |
||
multumim tusi deja nu mai stiu sa vorbesc italiana,dar o inteleg f bine Nu stiu Laura care poate fi scopul,ca rautatea chiar nu duce nicaieri. Dar tre sa acceptam ca in lumea asta sunt tot felul de "oameni". Imi pare rau ca sunt atatea persoane fara suflet si plini de rautate. |
||
bau Postat pe 6 Iunie 2010 00:16 |
||
oooo, se lasa cu chef la voi, distractie placuta, cafa o beau... si nu mai fi asa serioasa ca nush ce fac | ||
Laura_M Postat pe 6 Iunie 2010 00:18 |
||
ooo distractie.....mama ce am pierdut ,de stiam eu mai stateam vreo cateva zile in tm | ||
bau Postat pe 6 Iunie 2010 00:18 |
||
ce usor e sa faci rau, da un bine mai greu | ||
Laura_M Postat pe 6 Iunie 2010 00:19 |
||
nu plec inca mai stau vreo 15 minute pana apare si 'sotu' meu cel tinerel si apoi va parasesc mersi de cafa si de cui o sa revin maine seara dupa ce ma intorc de la o inmormantare chestie de familie |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Iunie 2010 00:19 |
||
cine te-a pus sa pleci data viitoare cand mai ai examene in timisoara stai tot wekendul las copil si sot acasa si vii solo |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Iunie 2010 00:21 |
||
ce rau imi pare ca iar s-a ajuns la asemenea lucruri. vine, da cu bata-n balta si pleaca.... si chiar nu mai zic nimic ca nu are sens. vad ca nu invata nimic persoana aceea... am citit si eu pe topicul "pentru domanelee nemultumite..." ...mi-a pierit cheful de toate discutiile... |
||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 00:22 |
||
tusi, transmite-i alinei sa nu plece... chiar daca este ea asa de directa, mie imi place ...are haz in ce scrie si este o persoana deschisa... acelasi lucru este valabil si pentru chanty....sa nu plece noapte buna |
||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 00:24 |
||
mie cand mi sa intamplat,poate ma credeati nebuna sau aveati impresia ca tot eu sunt in spatele acelui profil anaROBERTT si uite ca sa demonstrat ca nu eram eu,pot avea mii de mesaje postate nu ma feresc si nici rusine cu mine nu imi este,eu nu as face asa ceva,nu ma caracterizeaza. am fost jignita de aceasta respectiva alinakkt,si din respect pentru voi nu mi-am dat drumu si eu la vocabularul de strada dar ii promit solemn ca o astept eu banuiesc cine este,asa cum am banuit si cu profilul anaROBERTT si sa adeverit dar mai am rabdare putina... pana atunci sa iti fie rusine si scarba de tine pentru toate postarile scarboase si pentru ca ti-ai permis sa iei ce nu iti apartine si sa intri in intimitatea omului |
||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 00:25 |
||
fetelor voi ce ati mai dat la bebe de febra... ii supozitor, ii dau nu rofen si acum ii trece acum il ia, vroiam sa-i bag tarhon in sosete dar nu ma lasa | ||
Laura_M Postat pe 6 Iunie 2010 00:30 |
||
fetele eu va las ca imi veni sotu si plecam spre distractie la un vin si o muzica buna in clubul nostru preferat asa este cand copilul nu-i acasa mama isi face de "distractie" va pup fetele si statiu linistite alina vine inapoi de luni |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Iunie 2010 00:31 |
||
noapte una aly_fab, zic si eu cu intarziere | ||
Laura_M Postat pe 6 Iunie 2010 00:31 |
||
unge-l cu albus de ou pe la incheieturi la maini si picioare o sa-i treaca febra instant |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Iunie 2010 00:32 |
||
nurofen, panadol, algocalmin, novocalmin supozitor, sosete ude . si daca vomita mergi repede la urgente cu el, ca nu ii e rau degeaba bietului copil... da-i sa bea cat mai mult (face bine si la frbra si la varsaturi, adica sa nu se deshidtareze) | ||
pinicuta Postat pe 6 Iunie 2010 00:32 |
||
albus de ou?chiar?asta n-am mai auzit-o. da merita incercat (rau sigur nu are ce face) | ||
pinicuta Postat pe 6 Iunie 2010 00:33 |
||
totusi, febra si varsaturile au o cauza. mergi la dr neaparat cu el! | ||
pinicuta Postat pe 6 Iunie 2010 00:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mamici nascute in mai | 1 | De la: iasmina 19 August 2009 10:14 |
Vand hamuri pentru mers | 1 | De la: XEMONIA 25 Septembrie 2009 19:51 |
VAND CARUCIOR CHICCO 3 in 1 | 2 | De la: mirela19789 28 Februarie 2010 17:30 |
|
||
Timisoara Salina | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:32 |
VAND BALANSOAR BEBE PRIMII PASI | 10 | De la: kidz008533 22 Noiembrie 2013 21:03 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural