Vand carucior sport Chicco enjoy evolution in stare exceptionala, perfecta. Anuntul se refera doar la carucior si nu contine landoul si cosul pentru bebelus. Culoare: portocaliu "somon" Caruciorul sport este foarte usor (numai 7.5kg) si are in dotari: - copertina ploaie/soare, detasabila, vara/iarna - spatar reglabil in 4 pozitii. - hamuri de siguranta cu prindere in 5 puncte. - suport pentru picioare reglabil - sac pentru picioare - cos bagaje, detasabil - husa si sac lavabile - manere ergonomice reglabile in 8 pozitii- rotire 360 grade - scheletul caruciorului este din aluminiu. - rotile sunt din cauciuc. Cele din spate sunt dotate cu o bara de franare care intervine simultan pe amandoua rotile apasand doar pe o pedala. - rotile din fata ale caruciorului se pot fixa sau pot fi pivotante. Rotile pivotante asigura o mai buna manevrare a caruciorului. - caruciorul se pliaza foarte strans- tip umbrela, incape in orice lift, portbagaj, este usor, practic, comod de folosit si foarte rezistent. PRET Foarte BUN!!!! 350 RON!!! - discutabil Intrucat nu am la mine o poza, fotografia din albumul meu este exemplificativa. Reprezinta doar modelul- nu corespunde culoarea si anuntul nu include cosul si landoul. La cerere pot trimite o poza cu sportul. Ofer si cer, rog, seriozitate Contact: ADRESA DE E-MAIL: [email protected] Multumesc! ![]() |
||
mayra_kidz Postat pe 5 Mai 2010 14:33 |
||
---|---|---|
M-ar interesa si pe mine aceasta oferta.Sunt din bucuresti | ||
vlada65 Postat pe 1 Aprilie 2011 14:17 |
||
oferta mai este valabila? astept un raspuns cat mai repede,sunt in cautare de carucioare zillele acestea. Multumesc | ||
|
||
garbo207479 Postat pe 30 Mai 2011 10:14 |
||
esti in cautare de carucioare , o anumita marca sau te intereseaza orice tip de carucior ? intreb ptr ca am si eu un carucior pe care initial am vrut sa il pastrez dar m-am hotarat sa il vand . |
||
cory_emy Postat pe 30 Mai 2011 10:53 |
||
ma interesa acel model de carucior de la chicco,enjoy evolution ,culoarea rosie. | ||
garbo207479 Postat pe 30 Mai 2011 11:41 |
||
ok. |
||
cory_emy Postat pe 30 Mai 2011 11:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Femeia rac si barbatul sagetator | 2 | De la: garbo337309 22 Noiembrie 2015 09:24 |
Poate va ajuta aceste informatii!!! | 3 | De la: lorena05 7 Decembrie 2009 10:44 |
gama mustela 60euro | 1 | De la: ubita 17 Martie 2010 09:41 |
|
||
MUZICA PT. COPII | 21 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:21 |
CALENDARE SI AGENDE PERSONALIZATE CU FOTOGRAFIILE DVS. | 4 | De la: tessy 24 Noiembrie 2008 14:18 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9