Cateva scoase de baietelul meu: "gura cu ciorba e foarte frumoasa" "gainile fac gainata" (in loc de gainatz) "scoate piatra din pruna" (adica samburele) Cand ii e frica de ceva spune "sunt aici cu tine si te iubesc foarte mult" "frigiderul are un ventilator care se invarte si incalzeste mancarea" "laptele e doar papa" "schimbam asternutul ca sa aiba alta culoare" "ii dau un pupic robotului de inghetata" M-a intrebat daca banii sunt buni. Conduceam si i-am raspuns, distrata "sunt si ei buni la ceva". A scos o bancnota de 1 leu (cred ca mai gaseste prin casa) si a bagat-o in gura. A zis ca banii nu sunt buni pentru copii,sunt acrii. Cam din astea scoate din "putul gandirii". Voi ce-aveti? |
||
racovus Postat pe 11 Mai 2010 13:11 |
||
---|---|---|
tu nu poti sa mergi la gradi in locul meu ca esti mare, uite ai obrajii mari si rosii i-a zis taica-su sa nu mai puna mana pe putzulica si a strigat la el "e putulica meaaaaaaaaa" iese fuma (fumul ![]() muci (=musci, adica..muste) lupule, mi-am scosi sosetutele, vino sa mananci talpite buneeeeeee |
||
pinicuta Postat pe 11 Mai 2010 13:41 |
||
super tare pinicuta. a mea nu a inceput inca sa vorbeasca decat cateva cuvinte,dar chiar si acum e super haioasa cand isi ridica putin nasucul si zice tica tica tica | ||
|
||
ionela_miruna Postat pe 11 Mai 2010 13:45 |
||
Buna, va rog mult ajutati-ma cu un vot pentru bebelusul meu - participam la un concurs foto. Multumeeeesc! ![]() http://www.verze.ro/Concurs-foto/Concurs-Copilul-meu-este-cel-mai-haios-2010/Bebei-haiosi-0-3-ani/Boierul-casei_1-681.html |
||
hot_coffee Postat pe 11 Mai 2010 13:55 |
||
e tare faza cu talpitele si cu lupul ![]() |
||
racovus Postat pe 12 Mai 2010 13:37 |
||
Baiatul meu a spus ca doreste sa se faca "gandac" cand va fi mare. | ||
anisoarasandu Postat pe 20 Mai 2010 16:27 |
||
![]() ![]() |
||
racovus Postat pe 21 Mai 2010 21:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce stiti despre tratamentul ptr tenie? | 24 | De la: anca_ivanciu 15 August 2009 09:52 |
DIVORTUL-impactul psihologic asupra copiilor | 7 | De la: NoFakes 28 Octombrie 2009 12:05 |
al doilea copil | 6 | De la: tatusilvia 12 Aprilie 2009 11:45 |
|
||
SPASMUL HOHOTULUI DE PLANS | 1 | De la: ada_mazuru 28 Martie 2010 20:09 |
Cum mananca noaptea bebe? | 32 | De la: aliadi 19 Decembrie 2009 15:48 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9