fetelor eu am observat ceva ciudat la fetita mea : am incercat sa ii dau capsuni, pepene verde (lebenita sau lubenita), cirese si nu a vrut sub nici o forma. Nici rosii (chery). Se uita la ele si nu vrea sa la ia in gurita. Cred ca de ce sunt rosii. Oare asta sa fie motivul? Ati patit asa ceva? | ||
Pitu Postat pe 18 Mai 2010 10:08 |
||
---|---|---|
cine stie? las-o in pace,. fa-i daca vrei, spuma de capsuni cu capsuni si iaurt. sau branza de vaci cu un pic de rosie in ea. poate vrea asa | ||
pinicuta Postat pe 18 Mai 2010 11:54 |
||
Pitu al meu manca din oul fiert doar albusul.Galbenusul zice ca-i kk si sa mance mami .Oricum recupereaza cand il fac omleta sau paine in ou ca acolo nu face diferenta .Iar de cirese nici sa nu auda , tot la mami i le da | ||
|
||
adelafistis Postat pe 18 Mai 2010 16:52 |
||
pitu,fetit amea are 5 ani si nu a mancat niciodata rosu!! ea manaca doar ce-i alb,crem,maroniu in diferite nuante si atat!!! Am fost si la dr cu ea,i-am facut analizele,sunt ok. Trebuie multa rabdare cred.Incerc zilnic sa-i dau alte alimente(mascate si ascunse )pana cand va manca si ea ,,toate culorile). Sincer nici nu prea ai ce sa faci daca nu vrea |
||
chanty Postat pe 18 Mai 2010 18:04 |
||
al meu mananca morcov singurel si de placere. ieri chiar eram la bucatarie si el la desene si a trigat la mine MAMI MI-ADUCI MORCOOOOOOOOOOOV? mananca si cirese, si struguri albi sau negri. pepene rosu iarasi a mancat cu mare drag. dar nu prea vrea galbenusul (f rar gusta f putin din el). spanac si alte frunze de-astea, doar la gradi... fiecare copil cu fixurile lui. nici ue nu mancam cand eram mica, masline, vinete, rahat, caimac nici sa nu vad nici acuma, banana nu mancam si nici pepene galben ca mi se parea ca are exact acelasi gust cu banana... | ||
pinicuta Postat pe 19 Mai 2010 09:28 |
||
a, si ce credeti ca mai mananca al meu? "gogosat" , adica..gogosi i-am facut dupa reteta ancai "4vlad " si i-au placut tare mult | ||
pinicuta Postat pe 19 Mai 2010 09:29 |
||
mersi fetele. Eu chiar sper sa manance ca sunt bune (eu manac) si sanatoase. Mai insist peste vreo 2 sapt cans se coc capsunile la ai mei in gradina. | ||
Pitu Postat pe 20 Mai 2010 08:53 |
||
Daca aveti parinti, bunici la tara si acestia au fructe si legume in gradina vizitatii de cate ori puteti fiindca sunt foarte bune pentru copii mici si chiar pentru bebelusi. Baietelul meu a mancat capsuni la 5 luni si nu a avut nimic si struguri la 9 luni si tot asa nu a patit nimic, important este ca prima oara sa-i dai doar sa guste si sa-i urmaresti reactiile (pielea, scaunele, daca este plangacios - semn ca-l doare ceva). Iar apoi daca totul este in regula poti sa continui dar treptat din ce in ce mai mult. Nu sunt de acord cu ceea ce cumparam de pe piata deoarece toti folosesc azot, nitriti, ierbicide si tot felul de chimicale, dar atunci cand nu ai de unde sa iei apelezi si la piata, oricum sunt mai bune decat cele la borcan care pe langa cele de mai sus mai contin si conservanti fiindca altfel nu au cum sa reziste si astia mai adauga si tot felul de arome artificiale ca sa le dea un gust cat mai bun ca sa le placa bebeilor. Dar din clipa in care i-ai dat mancare la borcanas este foarte posibil sa-ti refuze mancarea pe care i-o prepari tu. Eu i-am facut baietelului meu mancare pe care eu nu as putea sa o mananc, dar el pur si simplu o infuleca. Are 1 an si 4 luni si nu i-am facut mancare sarata dar nici dulce, pur si simplu i-am fiert legumele si carnita si i le-am pasat si i-am dat sa manance. Dar fiecare face cum vrea si cum crede ca este mai bine pentru propriul copil. |
||
bogoaica Postat pe 21 Mai 2010 20:38 |
||
buna eu zic ca nu are rost ca majoritatea copiilor nu prea sta |
||
kidz008114 Postat pe 25 Mai 2010 11:00 |
||
eu nu inteleg la ce te-ai referit prin "majoritatea copiilor nu prea sta" | ||
pinicuta Postat pe 25 Mai 2010 11:04 |
||
am primit capsuni de la o matusa din gradina ei., sa vedem daca mananca | ||
Pitu Postat pe 26 Mai 2010 11:48 |
||
piciu meu are o problema mare!!!!!! dimineata cand se trezeste primul lucru zice: nino(danonino) , pate(pateu), zilnic dimineata nu vrea sa mannce alceva decat pateu de pui ,pasare, si danonino. si daca nu ii dau nu mananca alceva si tipa intruna ca vrrea nino si pate. de ou ce sa zic nici nu vrea sa il vada si nici branzica de vaca, sunt multe mancaruri esentiale care el nu vrea sa le manance, ma tot intreb ce o sa se aleaga de el daca nu vrea sa manance mancare sanatoasa. inschimb mananca supa de mascris, de cartofi , de pui si de legume cu orez dar si astea daca le condimentam normal ca pentru noi, inainte ii luam separat si nu le condimentam decat foarte putin dar nu vroia papa lui, numa de unde papam noi.... foarte smecher si nu are decat un 1 an si 4 luni. | ||
denis2009 Postat pe 31 Mai 2010 15:13 |
||
iubita, el ce vina are? daca nu ar fi stiut de ele nu ar fi cerut. pateul cumparat e plin de E-uri, plus ca fiind facut pasta nu ai nici o garantie ce au pus in el de fapt. si pe langa carnea de pui daca te uiti pe etiucheta, contine si carne de porc, sunca etc.... acest "pate de pui" din comert. sugestie: fa-i tu in casa pate de ficat si prezinta-i-l in acleasi fel cum ii aratai pateul asta cumparat. iar danonino... pastreaza borcanelul de danonino si in el pune branza de casa amestecata cu fructe , pune-i in paharul de la danonino sa creada ca e chiar danonino | ||
pinicuta Postat pe 31 Mai 2010 15:32 |
||
pune-i si alte mancauri in cantitati mici ascunse in ce-i place lui. uite, in pahaul de danonino, pe langa branza facuta in casa piseaza-i in amestec un pic de ou fiert (pasat bine sa nu se vada), si treptat le va manca e normal ca nu vrea sa manance mancare de copil daca voi i-ati dat din mancarea voastra condimentata:i-a placut gustul si acum nu mai vrea mancarurile sale "fade". nu mai mancati mancare condimentata sau neadecvata varstei lui, de fatza cu el. mancati cu el la masa mancare buna pt el, iar restul ascundeti-o si mancati-o fara sa va vada el. |
||
pinicuta Postat pe 31 Mai 2010 15:33 |
||
uite vezi la faza asta nu m-am gandit..sa pun in paharul de danonino branzica, sper sa mearga, dar cu mancarea lui mancam acelasi fel de mancare doar ca a lui nu e destul de condimentata si scoate limba si face "plech" si apoi arata papa in farfuriile noastre. abea astept sa creasca sa poata manca orice sa nu mai faca atatea fitze dar daca de pe acuma face figuri la manacare cred ca o sa fie ca mine, si eu faceam mofturi la manacare.... | ||
denis2009 Postat pe 1 Iunie 2010 15:36 |
||
pai si atunci cu cine ai vrea sa semene? | ||
pinicuta Postat pe 1 Iunie 2010 15:37 |
||
da asa am auzit si eu cand fata mea avea 5-6 luni si i-am dat pt ca se uita cu pofta la ele si s-a umflat mainile si picioarele de-i luciau,ziceai ca acu crapa fiti ff vigilente,nu faceti din copii vostri cobai | ||
kidz008307 Postat pe 2 Iunie 2010 06:59 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 4 Iunie 2010 14:53 |
||
buna faza cu borcanelele....e buna de stiut!......pentru mai tarziu....ca momentan andi al meu papa doar ce-i face mami in casa.....piureut de fructe, supica, branzica cu banana sau cu dovlecel fiert la abur si bem mult suculet de morcovel e preferatul nostru......acum ce sa mai zicem am incercat si capsuni mixate si papa piciu si nu a facut nici o reactie de la ele si i-am dat si cirese si iar a fost tare incantat de gust......mi se pare si normal la cat de bune sunt.....si....am uitat sa va spunem ne-a iesit un dintisor....hihihi....ne facem baieti mari.!pupici | ||
gya_andy Postat pe 4 Iunie 2010 16:41 |
||
.....a si fetele am uitat sa va spunem ne-am luat scaun de masa si mami in special e tare incantata de el...... ....multumesc pentru sfaturi.... | ||
gya_andy Postat pe 4 Iunie 2010 16:44 |
||
nu cheltui banii aiurea ca o sa ramana nefolosit | ||
kidz008307 Postat pe 6 Iunie 2010 19:54 |
||
kidz008307 prevezi cumva viitorul? | ||
bau Postat pe 6 Iunie 2010 19:57 |
||
------------------------------------ |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 7 Iunie 2010 21:07 |
||
despre rosie ce parere aveti? copilasul meu o mananca goala ca pe mar. | ||
denis2009 Postat pe 8 Iunie 2010 15:08 |
||
--------------------------------- |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 18 Iunie 2010 10:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
scoica de masina pentru bebe | 1 | De la: stancorina 19 Aprilie 2010 09:48 |
Piele uscata | 15 | De la: H3l3ne 8 Martie 2017 12:59 |
mamici din onesti | 1 | De la: bia1984 25 Februarie 2009 15:08 |
|
||
maici din brasov | 3 | De la: oana_w 10 Noiembrie 2009 22:22 |
UN CIINE CARE ISI ASTEAPTA STAPINUL.... | 5 | De la: lumi_store 6 Decembrie 2009 15:11 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice