Buna ! Este vorba de implantul hormonal subcutanat care se pune o data la trei luni si ofera protectie timp de sase luni, si plasturele pach, care se lipeste pe piele si blocheaza ovulatia timp de 45 de zile. Intrebare: Si-a facut cineva implantul cu aceste contraceptive? Cum a reactionat? Multumite, nemultumite? |
||
aly_fab Postat pe 17 Mai 2010 15:33 |
||
---|---|---|
![]() adica nu stiu cum sa -ti spun, dar eu subcutanat nu mi-as face nici injectii daca nu-s vitale, daramite sa imi bag implanturi intr-o zona pe care mi-o inchipui eu acum ca ar fi vorba despre ea ![]() 2.daca ofera protectie timp de 6 luni implantul, de ce se reimplangteaza la fiecare 3 luni? nu inteleg ![]() |
||
pinicuta Postat pe 17 Mai 2010 15:42 |
||
Eu am auzit ca ofera protectie un an....dar ca riscul e sa nu mai poti face niciodata copii. Am auzit o fata de 17 ani care isi face aceste injectii ca asa o invatato soacra......mie imi este groaza de asa ceva. Iar daca ovulatia o marim la 45 de zile,cu acel plasture,putem avea probleme hormonale mari,asa zic eu......asa cred eu. Dar dau un search google sa vad ce e despre acest lucru..... |
||
|
||
bau Postat pe 17 Mai 2010 15:49 |
||
pinicuta, ce simpatica esti !! ![]() ![]() Buna bau! pai pe google, pot sa dau un search, dar vroiam sa aflu direct, daca si-a facut cineva de pe acest forum asa ceva. |
||
aly_fab Postat pe 17 Mai 2010 16:10 |
||
Am cautat de curiozitate...dar n-am gasit mare lucru..cunosc o fata care face acest vaccin...dar nu stiu mai multe. Te-ar interesa pt tine? ![]() |
||
bau Postat pe 17 Mai 2010 16:20 |
||
ea face, sau i s-a facut? intreba si tu daca ai ocazia ce repercursiuni exista, concret... ![]() ![]() |
||
aly_fab Postat pe 17 Mai 2010 16:26 |
||
i se face la policlinica. | ||
bau Postat pe 17 Mai 2010 16:32 |
||
de plasture am auzit dar de injectia asta sau ce e ![]() |
||
eu_mino Postat pe 17 Mai 2010 16:40 |
||
Nimeni nu stie nimic despre acest subiect?!?!?!!? | ||
aly_fab Postat pe 20 Mai 2010 00:02 |
||
'neatza tuturor!... o buna prietena de-a mea din studentie isi facea vaccinurile "anticonceptionale" ![]() |
||
irinaubita Postat pe 29 Mai 2010 08:44 |
||
buna , em am implantul , stiu ca e ok pt trei ani , efecte secundare ... nu prea am exeptand faptul ca perioada este cam neregulata ...implantul l-am facut dupa ce l-am nascut pe ingerasul meu in decembrie 2008 , pentru mai multe detalii da-ti clik pe link ... multa sanatate si bebei voinici http://www.patient.co.uk/health/Implanon-The-Contraceptive-Implant.htm |
||
garbo088208 Postat pe 29 Mai 2010 09:06 |
||
Buna mamici,eu am facut dupa nasterea celui mic la recomandarea medicului ginecolog,atata timp cat alaptezi,la data fixa din 3 in 3 luni.Partea "buna" e ca esti sigura de contraceptie,dar sunt si urmari.L-am alaptat pe bebita timp de 1.3 luni si dupa ce am incetat sa ii mai dau san am intrerup si contraceptia,iar apoi au inceput si problemele.Menstruatia a venit fff greu,dr. ginecolog zicea ca e "un fel de inceput d menopauza" pt ca am facut pe o perioada pre mare de timp.Apoi au inceput tot felul de tratamente ...si acum e ok,multumesc lui Dzeu ca am scapat cu bine.D.p .m. d. vedere nu o recomand la nimeni!Pupiki la pitici si aveti grija de voi mamici! ![]() |
||
tatianapetrut Postat pe 29 Mai 2010 20:53 |
||
Exista riscul de a face tromboflebita (tromboza venoasa) de la anticonceptionale (injectii, capsule), dar acum cine are noroc are, cine nu... o pateste si e rau. Am invatat asta la scoala. Eu nu am folosit, asa ca nu stiu daca pe prospect scrie de tromboflebita. Cele care folositi puteti sa studiati si sa-mi spuneti daca este mentionata aceasta boala, care stiu ca de fapt este o boala care apare la varsta a 3-a. Noi suntem tinere si e pacat! | ||
Lowiny Postat pe 29 Mai 2010 21:26 |
||
eu stiu k sunt injectii care se fac o data pe luna dar numai timp de 3 luni si in aceste 3 luni nu ai ciclu, nu mi se pare corect, tot ce este ''daunator'' ramane in corp,in plus poti ajunge sa faci chisturi ovarinene.aceste injectii se fac numai de doctor, asa k intrebati inainte sa faceti.pupici si aveti grija de voi ![]() |
||
Angely_kidz Postat pe 30 Mai 2010 16:20 |
||
![]() Buna fetelor sa nu va puna dumnezeu sa va faceti acel anticonceptional subcutanat ca eu am facut si ce am tras 8 luni cu hemoragie , nici nu vreau sa va povestesc. Asa este asa am fost si eu informata ca 1 femeie la 1000 nu are mentruatie la prima injectie dar am zis nu oa sa fiu eu aia. Si asa ca am tras-o 8 luni cu tratamente ptr. hemoragie. Aveti grija ca si medicii astia ginecologi sau de planit familial nu o nimeresc mereu cu tratamentele |
||
mada2004 Postat pe 2 Iunie 2010 13:35 |
||
salut asa e foarte nociv organismului (ca si alte conceptionale)eu am avut injectia odata la 3 luni si mia oprit de tot perioada iar dupa un an cind am stopat mia revenit cu o intarziere de 8 luni!!dar stiu sigur ca mia afectat sistemul osos si libidoul,deci am facut-o DEGEABA!!!!.Oricum nu mai am incredere in nici un contracetiv folosesc prezervative si stau cu MIRENA o alta forma de anti si anticonceptionale cumparate in sacose ca mie frica de la ceam patit cu injectia aia.multa bafta tuturor. |
||
kidz005551 Postat pe 5 Iunie 2010 11:52 |
||
multumesc de raspunsuri fetelor. se pare ca nimeni nu prea a fost multumita de acest procedeu anticonceptional.... ![]() |
||
aly_fab Postat pe 9 Iunie 2010 00:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
crese in iasi | 3 | De la: garbo216089 31 Iulie 2011 21:38 |
biscuiti baby star | 6 | De la: ams 9 Ianuarie 2009 00:14 |
buna | 6 | De la: garbo_8357 7 Noiembrie 2012 14:04 |
|
||
Exista remedii naturiste impotriva vegetatiilor adenoide(polipi)? | 2 | De la: silviu_m74 14 Ianuarie 2009 11:19 |
Cine imi recomanda un dr bun de la stanca din cluj? | 1 | De la: tundemaci 4 Martie 2010 20:33 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9