Exist� copii mai energici dec�t al�ii, care par a fi tot timpul �n mi�care. Surplusul de energie, impulsivitatea �i neaten�ia �i fac s� intre adesea �n bucluc. Situa�iile problematice cu care ace�ti copii se confrunt� cel mai frecvent sunt: performan�e �colare sub poten�ialul lor real, dificult��i de integrare �colar�, rela�ii dificile copil-p�rinte, dar �i cu ceilal�i copii. F�r� interven�ie specializat�, un astfel de copil poate ajunge s� �i piard� �ncredrea �n sine �i �n ceilal�i �i s� fie respins de cei din jur. V� propunem un grup de interven�ie adresat copiilor cu hiperactivitate �i deficit de aten�ie (ADHD). Prin tehnici de terapie prin joc �i terapii comportamentale, vom aborda urm�toarele direc�ii: - cre�terea �ncrederii �n sine a copilului - a-l �nv��a s� respecte regulile �i s�-�i asume responsabilit��i - dezvoltarea empatiei �i a abilit��ilor sociale - a-l �nv��a s� colaboreze cu ceilal�i, s�-�i a�tepte r�ndul �i s� finalizeze sarcinile �ncepute - autocunoa�tere �i dezvoltarea autocontrolului La finalul acestui grup v� oferim: - o evaluare sintetic� a evolu�iei copilului dumneavoastr� - un set de direc�ii educative individualizate, specifice nevoilor copilului dumneavoastr�. De asemenea, vor exista 3 �nt�lniri individuale cu p�rin�ii: - o �nt�lnire ini�ial�, de 15 minute (�nt�lnire gratuit�) �n care putem discuta mai multe despre copilul dumneavoastr� �i ne pute�i cere diverse informa�ii - o �nt�lnire intermediar� (dup� primele 4 �edin�e), pentru a evalua �mpreun� progresele �nregistrate de copil - o �nt�lnire final�, �n care vom discuta evolu�ia copilului pe parcursul �ntregului grup �i �n care v� vom oferi un set de recomand�ri terapeutice �i educative specifice nevoilor copilului dumneavoastr� Data limit� de �nscriere: 28 mai 2010 Pentru detalii �i informa�ii suplimentare, v� rug�m s� ne contacta�i: Camelia Dumitru � psiholog clinician autonom, consilier psihologic, specializare �n terapie prin joc �i dramaterapie tel: 0722 199 099 E-mail: [email protected] Diana Dima � psiholog clinician autonom, specializare �n terapia copilului tel: 0722 687 019 E-mail: [email protected] |
||
kidz008166 Postat pe 19 Mai 2010 23:56 |
||
---|---|---|
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 4 Iunie 2010 16:23 |
||
si iata un topic doar cu reclame | ||
|
||
racovus Postat pe 6 Iunie 2010 23:27 |
||
Super! Intru aici sa-mi spun off-ul si sa-mi rezolv problemele si iata ce gasesc...publicitate! De foarte mare ajutor... |
||
bigriver Postat pe 10 Iunie 2010 14:56 |
||
Dupa aproape 2 ani de cand am infiintat Asociatia "Copilarie sub semnul A.D.H.D." la RM.VILCEA avem programe de consiliere psihologica, interventie timpurie, terapie logopedica si grupa de terapie educationala.Acum avem copii din tot spectrul dizabilitatilor si deschidem CENTUL DE ZI "FLUTURASUL" in care avem deja inscrisi 32 de micuti.Deci, chiar daca a fost foarte greu, se poate si ceea ce e foarte important fara ajutorul nici unei autoritati locale ci numai sa-i spunem " nebunia" unei mame care nu mai stia ce sa faca si cu ajutorul unor oameni deosebiti: medicul npi curant al fiului meu diagnosticat cu a.d.h.d. cu elemente autiste, al unui psiholog si al unui psihopedagog ,eu le spun "echipa mea de suflet". | ||
lixu_gabriel Postat pe 12 Iunie 2010 08:23 |
||
------------------------------ |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 18 Iunie 2010 10:10 |
||
UNDE AVETI ASOCIATIA ,, COPILARIE SUB SEMNUL ADHD ''? sunt din RM> VALCEA si am un baietel de 4 ani cu ADHD . VA rog sa ma contactati pe mail [email protected] sau tel. 0745176693 sau trimeti -mi un nr de tel . sa va sun eu . Multumesc anticipat !CHIRITA MARIA | ||
garbo168299 Postat pe 18 Septembrie 2010 17:56 |
||
FERITI-VA DE LIXU_GABRIEL!!!!! NU FACE ALTCEVA DECAT SA VA TOACE BANII!!!FACETI ALTCEVA DECAT VA SFATUIESC SI O SA VADETI! | ||
dethave Postat pe 29 Octombrie 2010 21:57 |
||
Doamna Chirita,NU va mai aruncati cu capul inainte cind vedeti un mesaj pe internet:nu ati invatat inca?vedeti ca lixu_gabrielnu este ceea ce pare :si nici scumpa lui sotie;doar isi folosesc copilul. nu ma credeti? nu i nimic:va veti convinge |
||
dethave Postat pe 29 Octombrie 2010 22:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cand pot sa o pun in funduletz? | 25 | De la: kidz002109 8 Aprilie 2012 02:45 |
Cresa | 109 | De la: office_salinasusesi_ro 2 Aprilie 2010 19:43 |
BABY GYM - Gimnastica bebelusului sanatos | 2 | De la: kidz007077 27 Februarie 2010 18:16 |
|
||
Rau de masina | 16 | De la: garbo_379203 8 August 2013 23:47 |
intrebare? | 13 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 15:57 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice