Buna ziua. Ne-ati intrebat candva pe mail ce pareri avem despre site-ul Dvs. Parerea mea sincera este ca in 2008 era un site f bun, cu subiecte legate strict de copii si familie, si postari decente ale unor oameni respectuosi. Acum insa utilizatorii sunt batojocoriti, copii lor la fel, se fura poze si identitati, se posteaza tiganisme si vulgaritati, si nici un moderator nu intervine. Asta e schimbarea pe care ati dorit-o ? Sau doar este o lipsa de preocupare pentru un site de care inteleg ca nu va mai prea pasa? | ||
pinicuta Postat pe 5 Iunie 2010 19:33 |
||
---|---|---|
si mie mi-e dor de site-ul care era in 2008! pacat ca se permit atatea discutii de scandal... iar unele persoane n-au alta ocupatie decat sa scrie aiurea |
||
kidz_2629 Postat pe 13 Iunie 2010 21:09 |
||
Cristos A Inviat!! Inca dinainte da Paste,au inceput probleme la siteul meu,acum s-au accentuat..va ROG sa verificati ce s-a intamplat,ca nu mai pot dechide mesajele usierilor-prieteni; nu mai pot deschide avatarul lor de pe pegina"CINE TE_A VIZITAT ASTAZI?";nu mai pot deschide topicurile de pe acceasi pagina-apare "ACEASTA PAGINA NU MAI EXISTA PE GARBO"si intru de pe forum,pe profilul meu si numai asa pot citi mesajele,si topicurile!Am asteptat sa treaca sarbatorile,crezand ca odata reveniti la normal,imi veti redresa siteul-dar sigur nu ati fost anuntati..acumv-am anuntat,astept si MULTUMESC!!Boia-Betty37. | ||
|
||
elisabeta_boia Postat pe 27 Aprilie 2011 22:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ulei de peste pentru bebe | 6 | De la: tanase_claudia 10 Ianuarie 2010 16:23 |
cicatrizarea ranilor la bb | 3 | De la: rogozraluca 6 Ianuarie 2010 15:57 |
alocatie | 1 | De la: izatyna 27 Ianuarie 2012 13:20 |
|
||
intr | 5 | De la: alinastinga 12 Decembrie 2010 00:06 |
Jurnal bebe | 16 | De la: vasilicasavoiu 21 Mai 2009 12:49 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri