salutare dragi mamici! am vazut un topic pt mamicile tinere si as zice sa ne facem si noi simtita prezenta! adica cele care am facut copii pe la 30 de ani si dupa. eu am ramas gravida in luna in care implineam 29 de ani si am nascut la aproape 30. in nov fac 31 de ani si am un baietel dragutel de 10 luni, pe care l-am nascut prin cezariana, pt ca dupa 12 ore de travaliu, dct. a hotarat sa nasc asa...(copilul ramasese prins cu capul intre oasele bazinului). multa sanatate si pupici la mamici si la bebici! |
||
simo_sefa Postat pe 13 Iunie 2010 21:47 |
||
---|---|---|
http://www.kidz.ro/comunitate/forum/view_topic/213/Mamici-nu-prea-tinere.html | ||
pinicuta_ Postat pe 14 Iunie 2010 10:22 |
||
Va salutam si noi cu drag,sunt o mamica care la 38 de ani a adus pe lume un baietel minunat pe nume Erik-Leon,care cantarea 4;380 si 58 cm.Cu greu am putut aduce pe lume , sa blocat intre bazin si doar cu ajutorul forcepsului am putut naste.Cezariana nu mi sa recomandat de la inceput,ar fii fost periculos pentru micut .Am avut noroc cu un medic foarte priceput in nasteri cu forcepsul care ma asistat si cateva cadre medicale foarte amabile, am avut sotul si prietena mea alaturi de mine la nastere,prietena a filmat tot ce sa intamplat in salon.Deci o am ca amintire venirea lui Erik ,intr-o zi am vizionat filmuletul cu micutul si a fost impresionant..a recunoscut personajele principale din filmulet:-)) si spunea des MAMMA...Ehh... A fost cel mai de pret experiment din viata mea. Multa sanatate mamicilor si ingerasilor. |
||
|
||
margo_kidz Postat pe 14 Iunie 2010 13:39 |
||
buna Margo! este impresionanata povestea ta, dar e important faptul ca totul s-a terminat happy! am vazut pozele tale, sunteti o familie frumoasa! va dorim multa sanatate si tot binele din lume! simona si rares |
||
simo_sefa Postat pe 15 Iunie 2010 16:35 |
||
Multumim mult,si voi sunteti minunati,va dorim toate cele bune! | ||
margo_kidz Postat pe 16 Iunie 2010 01:36 |
||
Batrinici?????... Hai mai !!!!!! Poate ceva mai "coapte" si cu mai multa" aroma"! Si eu sunt o particica din universul asta pe care voi l-ati descris atit de frumos.Tocmai de aceea,din micro universul meu permiteti-mi sa va trimit ..... |
||
mala Postat pe 17 Iunie 2010 00:35 |
||
Sa fiti fericite, fetelor si sa va bucurati de ei! | ||
moniq_ Postat pe 17 Iunie 2010 11:31 |
||
imi place abordarea ta ,mala! sanatate multa si fericire iti doresc! |
||
simo_sefa Postat pe 17 Iunie 2010 15:27 |
||
De la: margo_kidz, la data 2010-06-14 13:39:54 este primul copil? |
||
cricat Postat pe 17 Iunie 2010 15:30 |
||
Hello din nou,da este primul copil,acum are 10 luni iar in data de 8.08 face 1 anisor.M-am casatorit tarziu la varsta de 36 de ani,acum 3 ani :-)sunt o sotie si o mamica implinita! |
||
margo_kidz Postat pe 17 Iunie 2010 16:54 |
||
deci mai am timp..... nu? |
||
cricat Postat pe 17 Iunie 2010 16:58 |
||
Sigur ca da ...trebuie sa simti daca este mana destinului ..apoi actionezi:-)povestea noastra e tare interesanta,am asteptat dupa viitorul meu sot 1 an deoarece a fost pe un vapor de croazier,acolo lucra ca masseur.O prietena mi-a prezentat-o intr-o zi si dupa 2 zile el a plecat pe vas.:-( Interesant e ca nu mi-a fost prezentat ca sa ma cunoasca ,doar intamplator sa nimerit sa fie si el acolo.Heyyyy apoi veneau sms-uri din Havaii,Los Angeles,Miami,telefoane,cadouri.....si apoi El cu un inel de logodna cu diamant.Cum era sa spun NUUU..sigur ca ca am acceptat din prima.Am simtit ca El este jumatatea mea..suntem pe acceasi lungime de unde,el balanta eu varsator.Ce poate fii mai mununat!!! Fericirea mea doresc la toate lumea! |
||
margo_kidz Postat pe 17 Iunie 2010 17:24 |
||
De la: margo_kidz, la data 2010-06-17 17:24:36Sigur ca da ...trebuie sa simti daca este mana destinului ..apoi actionezi:-)povestea noastra e tare interesanta,am asteptat dupa viitorul meu sot 1 an deoarece a fost pe un vapor de croazier,acolo lucra ca masseur.O prietena mi-a prezentat-o intr-o zi si dupa 2 zile el a plecat pe vas.:-( Interesant e ca nu mi-a fost prezentat ca sa ma cunoasca ,doar intamplator sa nimerit sa fie si el acolo.Heyyyy apoi veneau sms-uri din Havaii,Los Angeles,Miami,telefoane,cadouri.....si apoi El cu un inel de logodna cu diamant.Cum era sa spun NUUU..sigur ca ca am acceptat din prima.Am simtit ca El este jumatatea mea..suntem pe acceasi lungime de unde,el balanta eu varsator.Ce poate fii mai mununat!!! Uite o familie ce se potriveste si din punct de vedere zodiacal. Bravo voua! |
||
cricat Postat pe 17 Iunie 2010 17:28 |
||
Sefa' draga,ia gindeste-te cite atu-uri au femeile ceva mai "trecute"!Experienta,cizelare,invatatura in ale vietii,intelepciune.Nu sunt astea aromele care o fac sa fie un dar pentru cei din jurul ei ? Acum ca nu exista padure fara uscaturi si asta e drept. Dar ce mai conteaza cind in universul tau tu esti suveran si lumea toata se reduce strict la ochisorii aia care se uita la tine cu sinceritate si naivitate ? Si atunci sti ca singurul loc unde vei gasi raspunsuri sincere( si motivatii pe masura) e in imparatia ta. |
||
mala Postat pe 18 Iunie 2010 00:03 |
||
buna fetelor! povestea lui Margo este parca desprinsa dintr-un roman de dragoste! este o femeie norocoasa... asa cum sunt multe pe lumea asta si printre care ma numar si eu. de asemeni, si eu l-am cunoscut pe actualul meu sot intamplator, mi-a facut cunostinta cu el un coleg de facultate. lucrurile au evoluat f incet, dar f sigur. ne-am casatorit cand eu aveam 28 de ani, el 26 (este mai tanar ca mine cu 2 ani!!!). din punct de vedere zodiacal nu ne potrivim deloc, eu sunt scorpion si el sagetator, dar noi suntem exceptia de la regula, pentru ca avem o relatie minunata, ne intelegem foarte bine si suntem o familie foarte fericita. avem un baietel de 10 luni si jum (pe 3 aug face un anisor) si spre sfarsitul anului planuim sa concepem un alt copil, pentru a intregi familia. ne plac f mult copiii si consideram ca Rares mai are nevoie de o surioara sau un fratior (ce o da Dumnezeu, sanatos si cuminte sa fie), pentru a avea tovaras de joaca, de nazbatii, de ajutor in viata...! va doresc o zi minunata si numai impliniri! |
||
simo_sefa Postat pe 20 Iunie 2010 11:08 |
||
Hello Simo-sefa,va felicitam pentru frumoasa ta familie,multumesc pentru compliment dar sa iti mai spun ceva ...intre mine si sotul meu drag diferenta de varsta este ..8ani, 8luni,8 zile.Iar micutul meu sa nascut in data de 08. 8. in salonul 8 ,deci cifra 8 ne-a adus noroc mai ales cand intr-o zi sa desprins optul si a devenit doua verighete :-))Va pupam cu drag,toate cele bune! | ||
margo_kidz Postat pe 20 Iunie 2010 12:40 |
||
batranici la 30 de ani?!........eu am 29 de ani, am o fetita de 1 an si 8 luni, si ma consider o mamica tanara si chiar sunt la fel si tu la cei 30 de ani :)e si recomandat sa da-i nastere la un bebe intre 25 si 35 de ani. dupa 40 de ani e considerat ca esti o mamica mai "batranica", vb ta. va pup, numai bine |
||
irene13 Postat pe 21 Iunie 2010 21:14 |
||
salut Margo! ce mai faceti voi? noi am fost cam bolnaviori, am facut rosu in gat si febra mare... dar acum suntem bine, ne-am vindecat si tocmai am venit de la bunica! iar mami, bineiteles, butoneaza calculatorul si se saluta cu prietenele ei de pe kidz! va pupam si va dorim numai bine! |
||
simo_sefa Postat pe 22 Iunie 2010 21:49 |
||
buna Irene! ai o fetita parca desprinsa din paginile revistelor! un mic fotomodel! pupicei si multa fericire iti transmit! |
||
simo_sefa Postat pe 22 Iunie 2010 21:52 |
||
Buna Simo-sefa! Offf-offf imi pare rau de micutul tau dar se va face bine.Noi suntem ok,Erik e tare nazdravan,ma solicita la maxim.Dar ma lasa sa termin treburile in bucatarie si mai imi ramane timp si pentru a picta cand doarme el.Toate cele bune ,pupici de la noi |
||
margo_kidz Postat pe 23 Iunie 2010 00:09 |
||
Buna!!! Sunt o mamica de 30 de ani cu o fetita superba de 1 an si 4 luni Eu si sotul meu suntem impreuna de 14 ani si casatoriti de aproape 8. Suntem inca foarte indragostiti unul de celalalt, inca mai am fluturasi in stomac cand stiu ca vine acasa Noi am trait o experienta groaznica acum 4 ani: ne-a murit copilul la nastere. Acum sunt bine, o iubesc pe Maria enorm, dar nu trece zi in care sa nu ma gandesc cum ar fi fost daca..... Pupici multi!! |
||
nicoletta_kidz Postat pe 3 Iulie 2010 16:05 |
||
Buna Nicoletta! Te salutam,sa va traiasca fetita , va dorim multa sanatate ei si voua parintilor.Imi pare rau ca ati suferit mult, dar te-ai gandit macar un pic ,ca acel sufletel care a decis sa plece atunci sa intors din nou la voi in familie? Cred ca nu exista cuvantul DACA......mereu se intampla lucruri de care noi am decis candva ..undeva ,doar ca venind aici sa experimentam in aceasta lume a materiei ,de multe ori uitam Cine suntem si De unde venim cu totii.....de Acolo, unde suntem cu toti UNUL si egali. :-) |
||
margo_kidz Postat pe 3 Iulie 2010 17:03 |
||
Multumesc foarte mult Margo! Crede-ma, ca si eu incerc sa gandesc la fel. Ai dreptate, dar dupa 9 luni in care stii ca mai este un sufletel cu tine e mai greu. Oricum, si faptul ca pot sa vorbesc despre asta dovedeste ca am facut multi pasi inainte. Pupici! |
||
nicoletta_kidz Postat pe 4 Iulie 2010 12:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Buna tuturor, | 5 | De la: garbo_402768 6 Iulie 2014 19:38 |
Analize in timpul sarcinii | 1 | De la: kidz000722 29 Mai 2009 13:38 |
stabism bebei | 3 | De la: cristinel_luncanu 18 Februarie 2009 10:27 |
|
||
Misterul luptatoarei | 77 | De la: moniq_ 21 Iulie 2010 23:13 |
poezii pt copii | 37 | De la: vuvuzela 13 Septembrie 2019 13:21 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice