De la: dancris, la data 2010-07-03 18:48:13 |
||
tymbark Postat pe 5 Iulie 2010 08:31 |
||
---|---|---|
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-07-03 18:45:13sa spui de la inceput pe fata....adica negociem, ce facem? atunci cand te indragostesti, mai vezi sau simti ceva negativ? nu! si chiar daca vezi sau simti, speri ca se va schimba:;Pai stii so chestia cu indragostitul eu cred ca este o problema....Indragostitul este practic,atractie fizica dintre 2 persoane de sex opus si chiar invers..Depinde de ideile pe care le are in cap respectivul,sau respectiva....Pt ca practic atractia fizica....Pt ca asa se numeste,,,pasiune....O simti de fiecare data atunci cand simti ca te atrage cineva....Dar un om trebuie sa fie stapan pe instinctele lui....Unde este ratiunea atunci? Pt ca mai intai trebuie sa te impretenesti cu cineva,,sa il cunosti bine apoi sa te gandesti la ceva mai mult cum ar fii o relatie,,posibil casatorie....Dar daca te arunci asa cu cornele inainte,,,fara sa cunosti o persoane si iti asculti mai degraba instinctele decat sa iti asculti creierul....Spre exemplu,,,corpul meu face,doar ce ii dau eu voie...Pt ca corpul meu este condus de creierul meu....Pt ca daca nu gndim cu creierul si ascultam de instincte...Atunci la ce ne mai foloseste creierul?La unii [/quote] si instinctul de unde vine?din calcaie? |
||
tymbark Postat pe 5 Iulie 2010 08:33 |
||
ce nu le place? .............cred ca al -6-simt si intuitia feminina | ||
|
||
elepop Postat pe 5 Iulie 2010 11:24 |
||
De la: elepop, la data 2010-07-05 11:24:21ce nu le place? .............cred ca al -6-simt si intuitia feminina da nu le place knd avem dreptate |
||
giul1a Postat pe 5 Iulie 2010 13:16 |
||
hmmm.... io cred ca urasc multee.... da nu ne spun |
||
fleurdelis Postat pe 8 Iulie 2010 22:39 |
||
De la: tymbark, la data 2010-07-05 08:33:10De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-07-03 18:45:13sa spui de la inceput pe fata....adica negociem, ce facem? atunci cand te indragostesti, mai vezi sau simti ceva negativ? nu! si chiar daca vezi sau simti, speri ca se va schimba:;Pai stii so chestia cu indragostitul eu cred ca este o problema....Indragostitul este practic,atractie fizica dintre 2 persoane de sex opus si chiar invers..Depinde de ideile pe care le are in cap respectivul,sau respectiva....Pt ca practic atractia fizica....Pt ca asa se numeste,,,pasiune....O simti de fiecare data atunci cand simti ca te atrage cineva....Dar un om trebuie sa fie stapan pe instinctele lui....Unde este ratiunea atunci? Pt ca mai intai trebuie sa te impretenesti cu cineva,,sa il cunosti bine apoi sa te gandesti la ceva mai mult cum ar fii o relatie,,posibil casatorie....Dar daca te arunci asa cu cornele inainte,,,fara sa cunosti o persoane si iti asculti mai degraba instinctele decat sa iti asculti creierul....Spre exemplu,,,corpul meu face,doar ce ii dau eu voie...Pt ca corpul meu este condus de creierul meu....Pt ca daca nu gndim cu creierul si ascultam de instincte...Atunci la ce ne mai foloseste creierul?La unii si instinctul de unde vine?din calcaie? [/quote] asa este Tim,multi confunda iubirea cu dragostea.uita ca de iubit, iubesti doar odata sau deloc,iar de indragostit te indragosteti de mai multe ori. |
||
vuvuzela Postat pe 8 Iulie 2010 22:55 |
||
vai,cata modestie,draga,din partea ta.... si ce noroc pe omu' ala c-a intalnit asea o persoana de calitate superioara... |
||
preci Postat pe 17 August 2010 21:14 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-07-08 22:55:18De la: tymbark, la data 2010-07-05 08:33:10De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-07-03 18:45:13sa spui de la inceput pe fata....adica negociem, ce facem? atunci cand te indragostesti, mai vezi sau simti ceva negativ? nu! si chiar daca vezi sau simti, speri ca se va schimba:;Pai stii so chestia cu indragostitul eu cred ca este o problema....Indragostitul este practic,atractie fizica dintre 2 persoane de sex opus si chiar invers..Depinde de ideile pe care le are in cap respectivul,sau respectiva....Pt ca practic atractia fizica....Pt ca asa se numeste,,,pasiune....O simti de fiecare data atunci cand simti ca te atrage cineva....Dar un om trebuie sa fie stapan pe instinctele lui....Unde este ratiunea atunci? Pt ca mai intai trebuie sa te impretenesti cu cineva,,sa il cunosti bine apoi sa te gandesti la ceva mai mult cum ar fii o relatie,,posibil casatorie....Dar daca te arunci asa cu cornele inainte,,,fara sa cunosti o persoane si iti asculti mai degraba instinctele decat sa iti asculti creierul....Spre exemplu,,,corpul meu face,doar ce ii dau eu voie...Pt ca corpul meu este condus de creierul meu....Pt ca daca nu gndim cu creierul si ascultam de instincte...Atunci la ce ne mai foloseste creierul?La unii asa este Tim,multi confunda iubirea cu dragostea.uita ca de iubit, iubesti doar odata sau deloc,iar de indragostit te indragosteti de mai multe ori.[/quote] Adica vrei sa spui...Ca doar o data in viata iubesti cu inima....Pana esti ranit....Apoi omul cu inima ranita nu isi mai poate deschide inima nimanui..Sau poate o femeie cu inima ranita,,poate sa isi deschida din nou inima,,,pentru o noua iubire din inima...Daca are langa ea,,o persoana care sa stie sa ii vindece ranile....Sa o faca sa isi recapate din nou increederea...Dar este greu in ziua de azi....Pt ca barbatii nu mai stiu sa cucereasca inima unei femei..Pt ca pe barbati ii intereseaza mai mult sexul,,decat sa castige inima femeii...Barbatii sunt superficiali |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 August 2010 21:28 |
||
Adica vrei sa spui...Ca doar o data in viata iubesti cu inima....Pana esti ranit....Apoi omul cu inima ranita nu isi mai poate deschide inima nimanui..Sau poate o femeie cu inima ranita,,poate sa isi deschida din nou inima,,,pentru o noua iubire din inima...Daca are langa ea,,o persoana care sa stie sa ii vindece ranile....Sa o faca sa isi recapate din nou increederea...Dar este greu in ziua de azi....Pt ca barbatii nu mai stiu sa cucereasca inima unei femei..Pt ca pe barbati ii intereseaza mai mult sexul,,decat sa castige inima femeii...Barbatii sunt superficiali |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 August 2010 21:29 |
||
cata dreptate ai tu,irino | ||
eladaela Postat pe 17 August 2010 21:30 |
||
se-ntampla neshte chestii ciudate.... ca si io-i dau dreptate irinei... |
||
preci Postat pe 17 August 2010 21:32 |
||
o fi de bine,o fi de rau????? |
||
eladaela Postat pe 17 August 2010 21:33 |
||
De la: eladaela, la data 2010-08-17 21:30:41cata dreptate ai tu,irinoNu eu ci Doamne,,Doamne care ii iubeste atat de mult pe oameni si vrea sa ii ajute....Eu nu am de ce sa ma simt mandra...Ci ma multumesc cu faptul,,,ca ajutandu-i-i pe altii ,,ma ajut si pe mine...Din sfaturile spontane care imi ies din gura,,,si cateodata nu imi vine sa cred ca eu sunt capabila de ele...Nu am voie sa ma simt mai buna decat altii...Ci doar sa stau departe de cei care nu au inima curata...Pt ca ma,,tulbura mult,,oamenii cu intentii necurate...Si nu stiu de ce |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 August 2010 21:35 |
||
mami,de bine nu poate fi...daca judecam dupa cum e barbatii in ziua dea zi... | ||
preci Postat pe 17 August 2010 21:35 |
||
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-08-17 21:29:59Adica vrei sa spui...Ca doar o data in viata iubesti cu inima....Pana esti ranit....Apoi omul cu inima ranita nu isi mai poate deschide inima nimanui..Sau poate o femeie cu inima ranita,,poate sa isi deschida din nou inima,,,pentru o noua iubire din inima...Daca are langa ea,,o persoana care sa stie sa ii vindece ranile....Sa o faca sa isi recapate din nou increederea...Dar este greu in ziua de azi....Pt ca barbatii nu mai stiu sa cucereasca inima unei femei..Pt ca pe barbati ii intereseaza mai mult sexul,,decat sa castige inima femeii...Barbatii sunt superficiali irino pe ce planeta traiesti? ca femeile numai lav lav lav asteapta!!!!! hehe! |
||
silfida Postat pe 17 August 2010 21:37 |
||
bre io ii dau doua lu irinuca!!!!!!!!!!dreptati!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 17 August 2010 21:40 |
||
De la: preci, la data 2010-08-17 21:32:46se-ntampla neshte chestii ciudate.... mde... de doo zile numa' cu pomperii'n ochi stai... |
||
silfida Postat pe 17 August 2010 21:40 |
||
corect.. ,cat mai mult..,de la cati mai multi..,he he.. | ||
roby_cado Postat pe 17 August 2010 21:41 |
||
nazzi...dreptati,ori drepte??? | ||
eladaela Postat pe 17 August 2010 21:41 |
||
silfi... da' io stiam ca pompierii vindeca rana de la arsuri,mami... panaceu universal d'ala... |
||
preci Postat pe 17 August 2010 21:45 |
||
o fi nush... da' mie-mi facura rau vederii! al mieu da ce nu e ma ashea? da ce??? | ||
silfida Postat pe 17 August 2010 21:50 |
||
nnu sint rea maaai...ma scuzati fetili...da de vre o trei zile am vrut ciorbita de fasole boabe cu tarhon si ciolan de porc......si nu maihierbe fasoleeeaaa.... | ||
nazirra Postat pe 17 August 2010 21:53 |
||
eladaela Postat pe 17 August 2010 21:54 |
||
femeile si independenta amuzant. din pacate nimeni nu e independent in lumea asta, si din ce in ce mai mult ne este ingradit acest drept, asta e doar o iluzie |
||
Radu_Gabriel_2 Postat pe 15 Martie 2015 21:51 |
||
No , ca te-ai trezit si tu dupa 5 ani. Ori...atata ti-o trebuit sa-ti formulezi parerea ? | ||
Rotty Postat pe 16 Martie 2015 08:31 |
||
Cam tot ce se afla in jurul sigurei parti a noastre de care sunt sincer interesati. Restul e material auxiliar care poate sa-i stanjeneasca. | ||
Sassette Postat pe 16 Martie 2015 12:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de ce se inhiba femeia cand ii place un barbat | 39 | De la: reyya 20 Februarie 2010 18:32 |
iubire adevarata sau iubire falsa? | 43 | De la: Reflex 30 Ianuarie 2010 20:10 |
IMPORTANT PT FIECARE DINTRE VOI | 8 | De la: tutankhamon 4 Octombrie 2009 13:43 |
|
||
13.06.2009 | 28 | De la: sammy 22 Iunie 2009 20:23 |
Utilitatea barbatului de azi | 690 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară