Ca tot ne-am mai reamintit ce frumoasa a fost copilaria noastra,m-am gandit ca ar fi frumos sa ne amintim de jocurile copilariei si sa povestim fiecare joc in parte cum se juca. | ||
bau Postat pe 16 Iunie 2010 10:16 |
||
---|---|---|
Incep eu,pana va faceti curaj �ar�, �ar� vrem osta�i! La acest joc pot participa c�t mai mul�i copii. Copiii se �mpart �n dou� tabere. Micu�ii din fiecare grup trebuie s� se �in� de m�ini foarte str�ns. Primii vor striga: ��ar�, �ar� vrem osta�i!� Iar juc�torii din cel de-al doilea grup le vor r�spunde: �Pe cine?� Unul dintre copiii din primul grup va numi un copil din grupul combatant: ��l vrem pe... � Astfel, din al doilea grup va fi ales un copil menit s� �sparg� zidul� f�cut de adversari, pentru a putea r�m�ne �n grupa lui. Dac� nu va reu�i s� g�seasc� veriga slab� din tab�ra advers�, va r�m�ne acolo, �n echipa opus�. �n final, echipa care r�m�ne cu un singur copil este cea care a pierdut. |
||
bau Postat pe 16 Iunie 2010 11:21 |
||
De la: office_salinasusesi_ro, la data 2010-06-20 20:20:10SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-taNe facem reclame la cabinete , sau vorbim de copilarie? |
||
|
||
teodor_el Postat pe 1 Iulie 2010 14:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand patut de calatorie POGY SUNSHINE | 2 | De la: madusca 2 Iunie 2010 09:23 |
Nurorile, nurorile ,iar nurorle............ | 198 | De la: Jojolin 10 Februarie 2016 17:16 |
Bijuterii fine din argint | 3 | De la: dacris 17 Mai 2010 15:29 |
|
||
hainute copii noi,marca original marines,preturi mici | 1 | De la: dunca 12 Martie 2011 09:28 |
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) | 1 | De la: kidz001127 6 Iulie 2009 18:29 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice