Ca tot ne-am mai reamintit ce frumoasa a fost copilaria noastra,m-am gandit ca ar fi frumos sa ne amintim de jocurile copilariei si sa povestim fiecare joc in parte cum se juca. | ||
bau Postat pe 16 Iunie 2010 10:16 |
||
---|---|---|
Incep eu,pana va faceti curaj ![]() �ar�, �ar� vrem osta�i! La acest joc pot participa c�t mai mul�i copii. Copiii se �mpart �n dou� tabere. Micu�ii din fiecare grup trebuie s� se �in� de m�ini foarte str�ns. Primii vor striga: ��ar�, �ar� vrem osta�i!� Iar juc�torii din cel de-al doilea grup le vor r�spunde: �Pe cine?� Unul dintre copiii din primul grup va numi un copil din grupul combatant: ��l vrem pe... � Astfel, din al doilea grup va fi ales un copil menit s� �sparg� zidul� f�cut de adversari, pentru a putea r�m�ne �n grupa lui. Dac� nu va reu�i s� g�seasc� veriga slab� din tab�ra advers�, va r�m�ne acolo, �n echipa opus�. �n final, echipa care r�m�ne cu un singur copil este cea care a pierdut. |
||
bau Postat pe 16 Iunie 2010 11:21 |
||
De la: office_salinasusesi_ro, la data 2010-06-20 20:20:10SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta ![]() ![]() |
||
|
||
teodor_el Postat pe 1 Iulie 2010 14:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand carucior , patut si scoica ptr masina | 1 | De la: cory_emy 8 Februarie 2011 16:43 |
Vand carucior Hauck 3 roti | 1 | De la: adrica 18 Decembrie 2009 23:01 |
vand masinuta jumbo | 1 | De la: 1ayana 9 Iunie 2009 14:29 |
|
||
vand premergator chicco, stare impecabila pitesti, arges 150 ron | 1 | De la: eny333_yahoo_com 29 Ianuarie 2010 12:41 |
Cumpar scaun masa bebe | 7 | De la: flotud 8 Septembrie 2010 08:54 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9